| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-09, 21:49 | #2641 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXIII - miłość aż po grób

łosz jak sie nawpierdzielałam frytasów    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:51 | #2642 | 
| Zakorzenienie | 

Ładnie to się tak objadać na noc, Luśka?   Co powie Marian?   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:52 | #2643 | 
| Zakorzenienie | 

że lubi moje miłosne uchwyty    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:53 | #2644 | 
| Zakorzenienie | 

Można i tak    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:55 | #2645 | 
| Zakorzenienie | 

pomyślę o tym jak go poznam   na razie nie mam co gdybać, skoro mnie nie zna   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:55 | #2646 | 
| Zakorzenienie | 

Pisarko, wszak MJ mi podpowiada co pisać, ale poki co jestem czyms innym zajeta i musi poczekac    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:58 | #2647 | 
| Zakorzenienie | 

ja tez kocham sloneczniki   obejrzalam Zmierzch  a teraz robie sobie biala herbatke na smukla talie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:59 | #2648 | 
| Zakorzenienie | 

mam zanik musku!  Nie mogę się wysłowić! Help mi. Jak mam nazwać osobę przerabiającą foty ludzi w photoshopie?  Uciekło mi   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-01-09, 21:59 | #2649 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat: 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | ||||
|     | 
|  2010-01-09, 22:00 | #2650 | 
| Zakorzenienie | 

ale tu dzis dziarsko jak nie wiem   wczoraj tez cos skubnelam na allegro, ale licytacja do wtorku   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-01-09, 22:00 | #2651 | 
| Zakorzenienie | 

nie było mie tyle a tu tylko 1 niecała strona?!   kto ogladal tvp2?  kabarety. porowadzacy odwalili sie w eleganckie gacie w paski, koszule, szelki, kapelusze i buty cos jak antygrawitacyjne. jak to zobaczylam o tak ich zwyzywalam, ze mama az sie wystraszyła, ze cos sie stalo  a potem byla piosenka o fajkach zrobiona pod Bad. wyszkoczył jakis pajac, tanczyl Majkola... nie powiem, zeby bylo to az tak zle... no ale mogli jednak dac na wstrzymanie ;/ i na koncu upadł i powiedział i'm dead... 
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-01-09, 22:01 | #2652 | 
| Zakorzenienie | 

no wlasnie tak   w sumie to bym chciala takiego wampirka, zabral by mnie w trimiga do Afryki do zyraf   
|     | 
|  2010-01-09, 22:01 | #2653 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 czyjaś śmierć to świetny powód do żartów.. 
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | |
|     | 
|  2010-01-09, 22:03 | #2654 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ja tez sie zdziwilam, patzre, a tu kawalek strony tylko  ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- a moze oni tez wiedza cos  olal dupkow   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-01-09, 22:03 | #2655 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-09, 22:04 | #2656 | 
| Zakorzenienie | 

końcówkę mogli sobie darować... :/

__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 22:04 | #2657 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Świetny wygląd i wspaniały charakter  Bo Edward już nie za bardzo   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-01-09, 22:04 | #2658 | 
| Zakorzenienie | 

grafik   dzięki    czasami miewam takie zaćmienia, że głowa mała   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-01-09, 22:05 | #2659 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  słucham se Beautiful world  skoro juz Majkolowi ja polecałam to cos jest na rzeczy   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-01-09, 22:06 | #2660 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Faktycznie...   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-01-09, 22:06 | #2661 | 
| Zakorzenienie | 

komus herbatki    
|     | 
|  2010-01-09, 22:07 | #2662 | 
| Zakorzenienie | 

http://www.youtube.com/watch?v=wszT6pVPD64 zobaczcie czy wam by taka muzyka odpowiadała, ja kocham całą tą płytkę     
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-01-09, 22:07 | #2663 | 
| Zakorzenienie | 

ja sobie chyba zapodam księżyc w nowiu

__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 22:08 | #2664 | 
| Zakorzenienie | 

no mogli sobie darowac... moze chodzilo o to, ze fajki wiecie tak podziałały bo to było coś o petach itp. jak znajde to pokaze. koncowka mnie zabolala... do czasu mi sie nawet podobało..  potem wstał i ze jest majkel dzekson i ze i love you ... pis i po :| bo pis pewno jako peace    co tu tak cichutko dzis babeczki?   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-09, 22:08 | #2665 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-01-09, 22:08 | #2666 | 
| Zakorzenienie | 

A ja właśnie zwizualizowałam sobie Mariana w pewnej scence i ...   
|     | 
|  2010-01-09, 22:09 | #2667 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-09, 22:09 | #2668 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-09, 22:10 | #2669 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-09, 22:11 | #2670 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 O czwartej części książki wolę się nie wypowiadać. Nie wiem, co ćpała Meyer, kiedy to pisała, ale niech lepiej zmieni dealera   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.