| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-10, 09:32 | #3031 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXIII - miłość aż po grób

Anisia wstawaj - kawa z ciachem na gwalt potrzebna - przy takiej pogodzie      
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | 
|     | 
|  2010-01-10, 09:40 | #3032 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję, Bafi    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-01-10, 09:52 | #3033 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Hej!   Wczoraj mój organizm powiedział "dość!".  Pisałam tutaj i wstałam na chwilę od biurka, by podejść do zaniedbywanego TŻta. I to był koniec. Reszty nie pamiętam, obudziłam się niedawno.  Spałam ponad 12 godzin i teraz mnie przez to łepetyna boli.  ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Spróbuję coś nadrobić.   | 
|     | 
|  2010-01-10, 09:57 | #3034 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć, Aniu    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-01-10, 10:11 | #3035 | 
| Zakorzenienie | 

Dzień dobry.   
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-01-10, 10:14 | #3036 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Dzień dobry Aniu,  Moniś     | |
|     | 
|  2010-01-10, 10:16 | #3037 | 
| Zakorzenienie | 

O wlazlam do klubu i kolejne dziolszki zawitaly    
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | 
|     | 
|  2010-01-10, 10:20 | #3038 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

Witajcie dziewczynki   W moim życiu wciąż jest wszystko nie tak. Miłość mnie zostawiła, już tydzień żyję sama ze sobą. Na szczęście są osoby, które mi pomagają przetrwać jakoś i za to im dziękuję (one wiedzą)  Teraz żyję tylko nadzieją,że mimo iż moja miłość wyjeżdża daleko, to przypomni sobie o mnie jeszcze kiedyś i się spotkamy, bo ja obiecałam mu czekać... I tak też będzie. Przepraszam za moje smęcenie Wam,ale same kiedyś mówiłyście,że zawsze mogę napisać. To napisałam. Proszę, nie bądźcie złe. Buźka   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-10, 10:21 | #3039 | 
| Zakorzenienie | 

Motylek   
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-01-10, 10:31 | #3040 | 
				 | 

Motylku, ja zawsze wierzę, że czasami w życiu musi być gorzej, żeby potem mogło być lepiej. Tak będzie i u Ciebie.   A pisać możesz zawsze i o wszystkim, co chcesz, po to tu jesteśmy.     | 
|     | 
|  2010-01-10, 10:38 | #3041 | |
				 | 

Cytat: 
 Dziękuję,że jesteście. 
				__________________ | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-01-10, 10:41 | #3042 | 
| PIP. | 

dzien dobry   ooo Motylek  a ja wlasnie o Tobie myslalam  chyba Cie telepatycznie sciagnelam tu   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-01-10, 10:43 | #3043 | |
				 | 

Cytat: 
  ja i tak tylko na chwilę. Oczywiście zanudzić Was moimi problemami   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-10, 10:44 | #3044 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj, Ilios    
|     | 
|  2010-01-10, 10:54 | #3045 | ||||
| PIP. | 

Cytat: 
    juz po kawce?  ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- nie pomogla   Cytat: 
  Cytat: 
  boski groszkowy Majk   Majkus bedzie niepocieszony   uwielbiam ten tekst  Cytat: 
  ostatnio wlasnie Twa siostre wspaniala wypytywalam gdzie jestes, mowila, zes zapracowana i nie masz dla nas czasu  jak mozesz?   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | ||||
|     | 
|  2010-01-10, 10:56 | #3046 | ||
| PIP. | 

Cytat: 
  Cytat: 
  przeciez my tu nie tylko od zartowania czy ogladania fot Majkowych. jak jakiejs Ksiezniczce jest zle, to my chcemy, zeby byla tu z nami, w kupie razniej  ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- a ja dzisiaj mam msze jak co roku za pracownikow mojej firmy... tylko, ze ona jest w gigantycznym kosciele z ujemnym ogrzewaniem, a ja chora  musze sie ubrac w 15 warstw   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | ||
|     | 
|  2010-01-10, 10:56 | #3047 | 
| Zakorzenienie | 

Kawki nie było - zasypiam po kofeinie jak kamień, a tu mam jeszcze coś do zrobienia...      
|     | 
|  2010-01-10, 10:57 | #3048 | |
| PIP. | 

Cytat: 

__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2010-01-10, 10:59 | #3049 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Chyba wyjdzie mi nieco więcej niż tylko pół - za bardzo rozwinęłam jeden wątek, a pozostałe fragmenty, każdy z innej parafii  Nic, Let's get back to work   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-01-10, 11:04 | #3050 | |
				 | 

Heh, pamiętam, jak zbieraliśmy pieniądze podczas II Orkiestry... bodajże w 1994 roku. Miałam wtedy praktyki w jednym z lokalnych dzienników i- oprócz zbierania kasy miałam potem coś o tym napisać. Ale najlepsze było to, do czego wówczas zbieraliśmy pieniądze- do zwykłych worków na śmieci. Wtedy, jako nastolatka, nie widziałam w tym niczego złego. Była idea, akcja... Ale dziś wolę nie myśleć, ile pieniędzy poszło wtedy bokiem.  Cytat: 
  Dokładnie, dziś rzadko trafia się na naprawdę dobre skecze.  ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Nadrabiam dalej.  ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Jestem na stronie 92.   | |
|     | 
|  2010-01-10, 11:05 | #3051 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  wiesz, ze my pochloniemy kazda ilosc  zrobilam ranking najpiekniejszych aktorek  przez chwile myslalam nawet o Liv Tyler, ale nie, bo jestem na nia obrazona za ta Arwene ciagle   
|     | 
|  2010-01-10, 11:09 | #3052 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale w sumie masz rację z tą Arweną...    Pidżej się nie popisał   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-01-10, 11:13 | #3053 | 
| PIP. | 

Pidżej   ja ostatnio odkrylam, ze on rezyserowal ekranizacje Nostalgii Aniola  [tak wiem, mam refleks  ] 
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-10, 11:15 | #3054 | 
				 | 

Majkolek z rana jak śmietana.   Załącznik 2775007Załącznik 2775008Załącznik 2775009Załącznik 2775010 | 
|     | 
|  2010-01-10, 11:16 | #3055 | |
| PIP. | 

Cytat:  Majkuuuuuuuuuuuuus   
|     | 
|  2010-01-10, 11:16 | #3056 | 
				 | 

Nadrabiam, obecnie strona 96.    | 
|     | 
|  2010-01-10, 11:17 | #3057 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Wiesz, naczytałam się za dużo śmiesznych stronek o LOTR, stąd ten Pidżej   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-10, 11:21 | #3058 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  wczoraj z ranca netu nie mialam bo oblodzilo mi radiowke i sygnalu niebelo ale dzisiok jezd i nadrabiam 
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | |
|     | 
|  2010-01-10, 11:26 | #3059 | 
				 | 

Strona 98.   ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- I zbliża mi się okrągłe 5000.    ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Wypada przyszykować coś special z tej okazji.   | 
|     | 
|  2010-01-10, 11:28 | #3060 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  oj wiem jak to bywa na poczatku roku, a jeszcze jak na Twojej glowie wszystko, to juz w ogole [kark Cie pewnie juz boli od tego?  ] ale dobrze, ze choc troche czasu dla nas masz  ja zmykam do kosciolka    
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.