|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część V
Cytat:
dziewczyny dajcie znać czy u Was jest przeceniony Loreal Casting, ale brązy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDYCJA: już sprawdziłam - różne rodzaje.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-11 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zadomowienie
|
właśnie też spojrzałam zaraz przy półce do ulotki, ale słowa "różne rodzaje" niewiele mi mówią, cóż przyjdzie się obejść smakiem
Edytowane przez juhaska Czas edycji: 2010-01-11 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zadomowienie
|
Ja dziś kupiłam z gazetki: 2 żele Adidasa (damski i męski), przecenione były tylko 3 rodzaje, puszkę kotu, wkładki Naturella i nurofen. Z poza gazetki nic
![]() Z żeli Fa przeceniony był tylko kokosowy, więc odpuściłam. Promocyjnych ręczników kuchennych u mnie nie mieli. Pooglądałam lakiery rimmel z kodów i nie wiem czy znajdę kolor, który bym chciała kupić ![]()
#4566 | |
Zadomowienie
|
Są
![]() Cytat:
U mnie brązy były przecenione. Kupiłam sobie żel Palomy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
moja wizyta w R. okazała się pomyślna
![]() 3 kubki za 9,99zł chusteczki Zewa szampon Herbal essences różowy pastę Signal X-Fresh lakier Miss sporty French manicure odcień 08 deozodrant Adidas w kulce (w promocji były tylko 4 rodzaje, niestety ani ten ze srebrną nakrętką ani niebieski nie były w promocji)-dopiera spojrzałam na paragonie, że zapłaciłam za niego 6,29zł a w gazetce jest cena 6,99zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Raczkowanie
|
Ja jestem z dzisiejszych zakupów bardzo niezadowolona, po pierwsze przez to, że wydałam kupę kasy, Ross jak zawsze robi sobie z klientów żarty, w gazetce jest napisane, że farby Casting Creme Gloss różne rodzaje a w rzeczywistości co?-przecenione 3 kolory farb oczywiście najmniej chodliwe i zamiast 15zł zapłaciłam 26, w zeszłym tyg obeszłam wszystkie drogerie żeby kupić plastry Sensual z kodem i kream na wiatr/zimno i nic a chodziłam często sprawdzać a dziś proszę bardzo pełne pułki tych produktów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a nie wiecie, dlaczego na rossnecie nie ma zaznaczonych promocji? zawsze w dniu,w którym wchodziła nowa gazetka było co najmniej 40 stron promocji, a teraz jest ich tylko 11 o_O i nie wiem, czy tak mało produktów przecenili, czy jeszcze czegoś nie dograli, bo nawet produkty z gazetki nie są tam ujęte, o samym zamieszczeniu nowej gazetki nie mówiąc..
![]() |
#4570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niczka88 - ja miałam identycznie z kremem Babydream z kodów - planowałam, że kupię co-najmniej 2 lub 3 a kupiłam 0 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Raczkowanie
|
Byłam wcześnie rano i kupiłam:
antycellulitowy żel Garnier żółty 16,69 żel pod prysznic Johnson's Dream skin 400 ml 2x 5,69 (na półce nie został już żaden) zaparzaczkę do herbaty 2,69 Za to nie znalazłam w żadnym z dwóch R., gdzie byłam oliwki Cleanic Kindii. I szukałam wody toaletowej Mexx XX, ale też nie znalazłam, a chciałam chociaż wiedzieć, czy ładnie pachnie, a miałam zamiar kupić ze tak powiem na zapas dla mamy ![]() I jeszcze jak wracałam z uczelni do domu i przeglądałam gazetkę to rzucił mi się w oczy szampon Palmolive i antyperspirant Nivea w sztywnie, że też wcześniej nie zauważyłam:/
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zadomowienie
|
ja właśnie wróciłam z rossmana, jednego z bardziej obleganych w krk- na nowym kleparzu i muszę przyznać, tłum niesamowity
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Rozeznanie
|
U mnie o ok 10.30 -11 (Rossman otwarty od 9) w zasadzie nie było tłumu, ot tak jak zawsze. Te produkty, które oglądałam były na półkach, były pełne półki. Nie kupiłam ostatecznie kubka z zaparzaczem, bo mi się nie podobał. Z promocji kupiłam kream Ava pomidorowy, krem nagietkowy, krem do depilacji a z poza promocji to jeszcze maseczkę Synergen na wągry, zachwalacie, spróbujemy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś u siebie w Rossmannie kupiłam prawie wszystko co chciałam, tylko soczków Bobo Frut już nie było, puściutkie półki
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Rozeznanie
|
Ciekawe promocje w tej gazetce, jest z czego wybierać
![]() Ja muszę upolować okazję: balsam Dove (jestem ciekawa jak się sprawuje) i lakier Rimmel (czytałam na KWC, że jest dość dobry). |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
W łódzkim Rossmanie ta sama sytuacja jak w innych.
Wysłałam dziś mame na duże zakupy a tu klops. ![]() Chciałam żel pod prysznic ale z dove w promocji są tylko 2 warianty: ogórkowy i ten o zapachu lilii wodnej i mięty. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
I ja w sumie jestem lekko zawiedziona tą promocją. W gazetce pod wieloma produktami jest dopisek 'różne rodzaje', a w sklepie okazuje się, że chodzi o 1 rodzaj albo o kilka, a nie wszystkie, jak to zazwyczaj bywa.
![]() Kupiłam kilka rzeczy, wszystko z promocji, ale zanim poszłam do kasy to sama w czytniku posprawdzałam ceny ![]() Szkoda, że z dezodorantów STR8 i żeli pod prysznic Fa w promocji był tylko jeden zapach, trudno ![]() ![]() A, i jeszcze nie było ani jednego Domestosa Grotbuster, więc zrezygnowałam z kupienia Cifa, bo co to za interes ![]() ![]() Niewierna, mi się udało kupić tę oliwkę Cleanic Kindii. Cała półeczka była, ufff ![]()
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! ![]() Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-01-11 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zadomowienie
|
Witajcie ja wskoczyłam do Rossmanna po pracy i teraz szybko chcę się z Wami podzielić spostrzeżeniami
![]() 1. Uważać trzeba, bo nie na wszystkie produkty z danej serii jest promocja... ![]() 2. Jest niezła przecena ozdób świątecznych... ![]() 3. Opłaca się kupić Cif 700 ml - 8, 49 zł i wziąć do niego za darmo Domestos Grotbuster 500 ml ![]() 4. Nabyłam sobie wodę toaletową Mexx XX Nice 20 ml - 35,49 zł, pachnie delikatnie... była jeszcze inna, ale za mocny zapach dla mnie.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4582 |
Rozeznanie
|
Ja kupiłam wszystko oprócz mojego Wellatona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja widzialam przecenione tylko zele Fa dla mezczyzn ![]() niestety, nie załapałam się na szampon Palmolive, byly wykupiony ![]() ![]()
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam:
- AA Men żel po goleniu (to dla mnie, zamiast kremu wycofanego AA Young ![]() - lakier Yung fioletowy (potestujemy ^^) - Ludwik rumiankowy (pięknie pachnie, aż chce się naczynia myć ![]() - jakiś płyn do czyszczenia kibelka, bo akurat się skończył ![]()
#4585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
”Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś." Edytowane przez Anik_5 Czas edycji: 2010-01-11 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj wysłałam mamę na zakupy do Rossa i ta sama sytuacja co u Was. Pustka po żelach Adidasa, Castingów tylko kilka. W końcu mam odżywkę HE 'nie łam się' i krem z Isany, ale to już nie z gazetki. Ostatnio w żadnym R. nie ma balsamów z Isany, u Was też nie? Mam nadzieję, ze ich nie wycofują, bo to jedyne balsamy za ta cenę, które mi pasują. Czy szampon HE zielony 'błyszczę, więc jestem' jest u Was przeceniony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...tradzikowa.htm
Ja jeszcze nie stosowałam, gdzieś tu czytałam że świetna |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Niestety, tylko niektóre, wybrane kolory... ![]() ![]()
”Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś." Edytowane przez Anik_5 Czas edycji: 2010-01-11 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.