Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 20:22   #2791
MALENSTWO84
Raczkowanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

powiedzmy, że jedną juz napisalam dlatego moge sie bronic w lutym

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:22   #2792
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

ja idę porobic c z angielskiego na jutro

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:26   #2793
MALENSTWO84
Raczkowanie

wiesz co, RNG tak sobie myslę, że może to i racja z tym, żeby przyoszczędzic trochę na kosztach organizacji cały czas myslę o tym fotografie (jako o wykonawcy usługi fotografowania rzecz jasna, hihi) i chyba wolalabym miec jeszcze jakies bajerki na weselu, np. fantastyczne zdjecia - co na pewno nie malo kosztuje- czy fakies fajerwerki - bo ładnie wygladaja albo na przyklad gdzie ssobie pojechac na tydz. chociaz w ramach "podrozy poslubnej", niz wszystki wlozyc w wesele...

Stary 2010-01-11, 20:29   #2794
RNG
Raczkowanie

No widzisz, i to będzie wtedy naprawdę niezapomniany czas - tyle samo pieniędzy a dodatkowe atrakcje, cos przez co ten dzien utkwi wam w pamięci cieszę się, że choć trochę pomogłam a teraz ide przepytywac TŻ na kolo i wracam do Was

RNG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:38   #2795
lusesita23
Zakorzenienie

a ja obejrzalam m jak m i mareczek znow ma

MALENSTWO za napisanie

ja zamierzam 2 rozdzial w ferie stworzyc ale i tak jestem pierwsza z naszego semianrium,ktora w ogole oddala 1 rozdzial tez sie chwale a co;p

ide sie pluskac i luli
Stary 2010-01-11, 20:41   #2796
RNG
Raczkowanie

Gratuluje Wam, a ja mam dwa kierunki, zadnego nie lubie i tak naprawde marze o czym zupelnie innym i mi z tym zle... :|

Stary 2010-01-11, 20:43   #2797
MALENSTWO84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
a ja obejrzalam m jak m i mareczek znow ma

MALENSTWO za napisanie

ja zamierzam 2 rozdzial w ferie stworzyc ale i tak jestem pierwsza z naszego semianrium,ktora w ogole oddala 1 rozdzial tez sie chwale a co;p

ide sie pluskac i luli

e, no to i jeszcze raz . ja taka "mocna" nie jestem. leń patentowany rok temu skonczylam studia, we wrzesniu 2009 absolutorium, ale jak mnie przycisnelo, to 3/4 pracki w tydzien naskrobalam. ciekawe tylko z jakim efektem do sprawdzenia juz oddalam, w srode WERDYKT

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
No widzisz, i to będzie wtedy naprawdę niezapomniany czas - tyle samo pieniędzy a dodatkowe atrakcje, cos przez co ten dzien utkwi wam w pamięci cieszę się, że choć trochę pomogłam a teraz ide przepytywac TŻ na kolo i wracam do Was

BARDZO pomogłas i jeszcze ten fotograf po prostu kawe masz u mnie jak nic

Stary 2010-01-11, 20:44   #2798
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

nadrabianie...

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dziś znalazłam fajną ofertę pracy - tylko to staż z możliwością zatrudnienia na stałe i trzeba niemiecki znac, bo to austriacka firma Ale spróbuję - a nuż się uda
A jutro będę szukac w necie firm, gdzie mogę próbowac szukac pracy i od wtorku wyruszam na poszukiwania pracy
ważne, że istnieje możliwośc zatrudnienia po stażu ja też od tego zaczynałam i później sie na etat załapałam Zawsze warto próbować

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
I ja chyba też coś muszę ze sobą zrobic skoro wszystkie na diecie
i ja chyba tez, bo znów mi boczki wyszły, a jujż ich nie było. Ale rtak ostatnio o cukierek, to ciasteczko, to czekoladka. :stop: t5rzeba trochę przystopować.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
[
Ma.ko - za zaliczenie
Ja zaczynam od dziś (pon), a przez weekend miałam jeszcze okazję poszaleć z jedzonkiem, bo teraz czeka mnie chyba do kwietnia ograniczenie paru spraw...[/COLOR]
dzięki
Ty też stosujesz Dukana??

Cytat:
Napisane przez 87_meg;16383726
dziś jak wracalismy od tz przechodząc koło koscioła woła nas chłopak i prosi o pomoc.. no to tż pobiegł do niego okazalo sie ze kwestował i napadli na niego i ukradli mu puszke no to tz dawaj w długo i biegnie -zapytał tylko gnie pobiegł a ze on sportowiec:D dogonił ich było ich dwóch jeden uciekł drugi oberwał buta od tz i złapał do nawbija ł mu tam ostro trzymał i zadzwoniłam na policje... a ten mu jeszcze grozi nawet nie wiesz z kim zadzierasz to tz jak mu odpowiedział hehehe wszystko obięte cenzurą hehhe.. ehhh obrońca mój to juz drugi raz złapał zlodzieja tylko ta pierwsza sprawa była duzooooo poważniejsza..
masakra co on sobie myslał heheh przeciez on nie miał szans z tż :mur: i krasc pieniądze na tak szczytny cel... żal.pl

dobra to uciekam
dobranoc:cmok:[COLOR="Silver"

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

[/COLOR]aaa i jeszcze sie nie pochwaliłam ze zaczynam tez cos robic ze swoja waga na poczatek ostatni posiłek przed 18 maks duzo wody i ograniczenie podgryzania... :0
moje kolezanki maja sprawdzonego dietetyka i tez sie nad tym zastanawiałam ale narazie chyba nie , jest rewelacyjny ale moze przed ślubem
No to ładnie się Twój Tż zachował. Ale że się nie bał, jak ich było dwóch. Prawdziwy bochater z niego
Ja też staram się nie jeść po 18-19 i pic więcej wody

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Dziś przyszłam z buta bo ten śnieg mnie przeraził, całe tony tego leżą i nikt nie odśnieża
Mój tato pracuje w Spółdzielni Mieszkaniowej i każą im odśnieżać drogi i chodniki przy "spółdzielczych" blokach. Ich tereny muszą być odśnieżone. To co nalezy do miasta jest tak zasypane, że dziś wpadłam w zaspę i byłam mokra ażnad kolana. A najlepsze, że jak ojca kierowniczka zadzwoniła do Urzędu Miasta z pyt dlaczego nie odśnieżają swoich rewirów, to powiedzieli jej, że im się nie opłaca odśnieżać, bo i tak jak osdśnieżą, to śniej napada i to zasypie i znów byłoby trzzeba. wrtr. Ależ ludzie mają tuper. To mój tato wstaje o 4rano, żeby ludzie sobie nóg nie połamali, a u nas pod blokiem ledwo z klatki można wyjść

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
c.d. nadrabiania Chyba mi kilka postów od przodu wycięło

Ćwiczenia + kilka wyrzeczeń

Daj potem znać jak się prostowanie powiodło.
Mam podobnie ze spódnicami i sukienkami, dopiero jak zmieniłam pracę zaczęłam na nie zwracać uwagę

A ja słyszałam, że u kobiet w ciązy to różyczka jest groźna, a świnka u facetów...

Jeju... Nie mogę jakoś dziś skończyć czytać i odp. Jak skończe nadrabiać to opowiem o wyjeździe I może do tego czasu zdążę zgrać foteczki
Mi często posty wcina.
A co ćwiczysz??
Dzisiaj wypróbuję ten preparat do prostowania, bvo ostatnio jak myłam gowę u tż, to zapomniałam . A co do spódnic, to u mnie ;aski latają w kieckach, to mi jakoś głupio było, że ja ciągle w jeansach i nagle zaczęły mi się podobać spódnice
Oj tak, u facetów to chyba póxniej mogąś być problemy z jądrami, mogą mieś problem z płodnością plemników, gdzieś tak słyszałam.
Opowiadaj, opowiadaj

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:45   #2799
lusesita23
Zakorzenienie

RNG mi tez zle z tym moim,a przynajmniej z tymi studiami mgr-niepotrzebnie poslzam, takze Cie rozumiem.zreszta mam b.niezgrany rok i to jeszcze psuje wszystko...dlatego jak najszybciej napisac=jak najszybciej skonczyc to g....o i zajac sie czym pozytecznym

MALENSTWO to za werdykt

i apropo kciukow-trzymajcie jutro za mnie bo mam rozprawe z tym moim co mnie dopuscic do testu nie chce i za test przy okazji,co?: prosi:
Stary 2010-01-11, 20:53   #2800
isabele
Wtajemniczenie

Ja już po m jak m Mareczek przegina ma w trąbę!!

Zapomniałam napisać po świetach, Karolinusienka - pierniczki z Twojego przepisu zrobiły wręcz furrorę Teściowa trzyma je nadal i nie pozwala nikomu jeść:

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:01   #2801
RNG
Raczkowanie

MALENSTWO84 jak bede kiedys w Krk to sie zglosze hehe

lusesita23 ja mam dwa kierunki na polibudzie, a mnie sie zawsze marzyla kosmetologia, wizaz (dlatego w sumie pracuje dorywczo jako wizazystka) i to chcialam rozwijac, a tu wybralam studia ktore myslalam ze mi sie spodobaja a tu lipa - zle sie na nich czuje bo nie pociaga mnie to. I co ja mam zrobic ze swoim zyciem? TŻ mowi ze powinnam zawiesic studia, wziac kosmetologie i jak tylko znajde troche sil kiedystam to skonczyc te ktore zaczelam... I nie wiem :|

Stary 2010-01-11, 21:03   #2802
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
omg ale mi wyszły pyszne łazanki
chociaż ja za łazankami nie przepadam.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a ja dzis pozbylam sie troche kaski ;P
Kupilam tusz MF False lash effect (boskiiiiiiiiiii!!!!) do tego byly probki podkladu 15ml i lakier do paznokci za 59,99 jeszcze kupilam MF Creme Puff ok 40zl i zel pod prysznic fa kokosowy ah i jeszcze zegarek na bialym pasku wyprzedaz za 25zl

dzisiaj z K robimy sobie wieczor obżartucha hehehehe
fajny zestawik, a zegarek śliczny

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Brawo za referat! I dawaj zdjęcia biżu
dziękuję
Wrzucę jak uda mi się cyknąć fotki Może jutro
Cudowny masz avatar

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Napisałam dzisiaj do mojej kuzynki w sprawie śluby, który miała wziąć tydzień przede mną. No i nie zgadniecie ale odpisała mi, że przełożyli jednak na lipiec i na razie zostaną przy lipcu Mam nadzieję, że już ta data zostanie do końca Ale jestem happy

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Hej Moje babki

Na razie nie mam czasu poświęcać się dla wizażu Tylko trochę Was podczytuję, ale nie mam chwili żeby odpisać

Chciałam wam tylko powiedzieć że wypełniłam dzisiaj stertę papierów (do tej nowej pracy) jeszcze tylko do lekarza zajdę i będzie komplet Zaczynam pracę za tydzień. Przez 3 dni będę z kimś na zmianie a potem już sama Kciuki możecie dalej trzymać

Pozdrawiam
To się ciesz, ja nawet nie mam ostatnio czasu podczytywaći nie jestem w ogóle na bieżąco
mówisz masz

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A teraz spadam, lecę po pizzę (pizzeria pod domem). Potem się odezwę ze zdjęciami
ale mi smaka narobiłaś

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja już po m jak m Mareczek przegina ma w trąbę!!

Zapomniałam napisać po świetach, Karolinusienka - pierniczki z Twojego przepisu zrobiły wręcz furrorę Teściowa trzyma je nadal i nie pozwala nikomu jeść:
tez się ekscytuję oglądając te głupie seriakle hehe
Mnie się w końcu nie udało zrobić pierniczków, ale jesczed nic straconego, zawsze można zrobić huihi

No ok, nadrobiłam ale szybko i nie dokładnie. pewnie bedę z większiścia tematów do tyłu, więc nie złośćcie się, jak bedę pytała o coś co już było mówione

Uciekam tera bo padnięta jestem a jescze włosy muszę wyprostować

Może jutro mi się uda zajrzeć tu na dłużej, bo na pewno nie zobaczę się z tz, bo co wtorkowa dostawa zrobi swoje hehe.

buziole

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:05   #2803
butterfly20
Zakorzenienie

Lusesita wprawdzie nie widziałam dzisiaj m jak m ale u mnie Mareczek też ma bana

Dotta ja po zainstalowaniu aparatu schudłam do 54 kg...wyglądałam strasznie Nie każdemu to pasuje. Więc nie każdemu to pasuje.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Lusesita wprawdzie nie widziałam dzisiaj m jak m ale u mnie Mareczek też ma bana

Dotta ja po zainstalowaniu aparatu schudłam do 54 kg...wyglądałam strasznie Więc nie każdemu to pasuje.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:05   #2804
MALENSTWO84
Raczkowanie

Cytat:
RNG mi tez zle z tym moim,a przynajmniej z tymi studiami mgr-niepotrzebnie poslzam, takze Cie rozumiem.zreszta mam b.niezgrany rok i to jeszcze psuje wszystko...dlatego jak najszybciej napisac=jak najszybciej skonczyc to g....o i zajac sie czym pozytecznym

MALENSTWO to za werdykt

i apropo kciukow-trzymajcie jutro za mnie bo mam rozprawe z tym moim co mnie dopuscic do testu nie chce i za test przy okazji,co?: prosi:

jasne ze bede a co to za teścik taki niemożliwy??
i nie ma co żałowac tych mgr. Ja dopeiro teraz zaluje, ze nie poszlam na jednolite. mialabym teraz do obrony nie lic, a mgr przez rok obijania sie od skonczenia lic zrobilabym juz rok uzupelniajacych, nie mowiac o tym, ze moj lic trwal 3,5 roku, a nie 3. zla jestem, ale madry polak po szkodzie...
tak czy siak, bede myslec pozytwnie "za towja sprawe"

Stary 2010-01-11, 21:12   #2805
JennyAniolek
Zakorzenienie

Jestem już w domu i biorę się za nadrabianie.
Jeśli chcecie się pośmiać, polecam => http://www.youtube.com/watch?v=lB8HX...esh+div-r-1-HM

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:30   #2806
lusesita23
Zakorzenienie

MALENSTWO to nie tescik tlyko Pn Prowadzacy, ktory nagle zazyczyl sobie 50 procent obecnosci a ja mam 40-czyli brak jednej obecnosci do dopuszczenia do testu...to nie egzam,wiec w najlepszym wypadku czekalaby mnie poprawka w czerwcu,a w najgorszym-powtorka przedmiotu od pazdziernika czyli obrona w 2011 a nie w czerwcu 2010.mam nadzieje, ze Pan przyjmie zwolnienie-a test hm...tez nielatwy,uczylam sie 4 dni, mam nadzieje,ze na 3 styknie

i zla jestem-bo jak przez 5 lat to zdnej poprawki nawet nie mialam, a teraz...ale trzeba mysle cpozytynwie niedizkeuje za kciuki

RNG uuu to faktycznie kicha ja bym jednak dokonczyla...chociazby licencjat, bo jak dobrze zrozumialam to licecjant tak?a potem bym zmienila...

lece dziewuszki lulki umylam wlosy i ide spac z mokrymi, wiec powinnam miec jutro loki...mozeurzekna mojego pana doktora;p aaa i ksiadz mnie pokropil bardzo mocno,zyczyl szczescia i kazal slub juz zamawiac

buziaki!jutro mam nadzieje przyniesc dobre wiesci
Stary 2010-01-11, 21:31   #2807
MALENSTWO84
Raczkowanie

widzialam to- jest miażdżąco boskie

no to popatrzcie jeszcze na to http://www.youtube.com/watch?v=s436f0jc9AY ostatnio z TZ em buszowalismy po youtube i wylukalismy perełkę:P

Edytowane przez MALENSTWO84
Czas edycji: 2010-01-11 o 21:33
Stary 2010-01-11, 21:40   #2808
RNG
Raczkowanie

no wlasnie o to chodzi ze sa jednolite... Na dodatek to takie zawody, ze musialaby jeszcze zrobic uprawnienia zeby je wykonywac, wiec po studiach wiele nie zdzialam...

Stary 2010-01-11, 21:42   #2809
bambusiek
Zakorzenienie

Misie kochane - nie dam już dzisiaj rady opowiedzieć, bo padam
B. przyszedł, zjedliśmy ledwo połowę pizzy i usnęliśmy na tapczanie... Wczorajsza nocka w pociągu, to dziś trzeba się wyspać

Dobrej nocki Odezwę się jutro...jakoś
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:43   #2810
MALENSTWO84
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie o to chodzi ze sa jednolite... Na dodatek to takie zawody, ze musialaby jeszcze zrobic uprawnienia zeby je wykonywac, wiec po studiach wiele nie zdzialam...

a na którym roku jestes??

Stary 2010-01-11, 21:44   #2811
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Jeśli chcecie się pośmiać, polecam => http://www.youtube.com/watch?v=lB8HX...esh+div-r-1-HM
ale debilka

Stary 2010-01-11, 21:47   #2812
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
a ja Ci zazdroszczę ja to grucha, wielki tyłek i uda oraz koścista góra i brak cyców Nie mogę sobie sukienek dopasować
ja tez grucha...ehhh dlatego staram sie jezdzic na orbi i diete zaczynam ponownie skladniki kupilam tzn P mi kupil dzwonil ze sklepu i sie pytal-a gdzie mleko w proszku...A ja idz tam i tam a jak tam nie bedzie to idz tam ehheh bylam jego prywatnym gpsem

dzisiaj Tesciowa mi powiedziala, ze widac ze schudlam hehhe jestem z siebie dumna i mam motyacje do dalszego odchudzania

aaa dzisiaj mialam test na dobra synowa rozbieralismy choinke i troche sie nasypalo wiec ladnie szczotka i pozamiatalam caly dom hehehe mam nadzieje, ze dobrze to robilam ze nie ma jakis SWOICH ZASAD dot. ZMIATANA

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO
no to popatrzcie jeszcze na to http://www.youtube.com/watch?v=s436f0jc9AY ostatnio z TZ em buszowalismy po youtube i wylukalismy perełkę:P

ale mi dziecinstwo przypomnialam
nawet polska wersje sobie przypomnielismy...
Pan McDonald farme miał ija ija ooo
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:47   #2813
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
i zla jestem-bo jak przez 5 lat to zdnej poprawki nawet nie mialam, a teraz...ale trzeba mysle cpozytynwie niedizkeuje za kciuki
student bez poprawki to nie student

Stary 2010-01-11, 21:48   #2814
RNG
Raczkowanie

na czwartym i drugim

Stary 2010-01-11, 21:51   #2815
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84 Pokaż wiadomość
widzialam to- jest miażdżąco boskie

a my mamy taki hicior
http://www.youtube.com/watch?v=tLqST...eature=related

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
idiotyzm... Francja to nie kraj haahhaha
"hangry" to kraj?? slyszalam o "turki"
hahahahhaha IDIOTKA
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:53   #2816
MALENSTWO84
Raczkowanie

Cytat:
na czwartym i drugim

o żesz kurde zastrzelilas mnie. to ci sie nie oplaca reygnowac...szkoda czasu. wierze, ze Ci ciezko... sama mialam dosc studiow, na szczescie nie przez to, ze kierunek mi nie podszedl. jednoczesnie pracowalam, studoiwala zaocznie i mialam mase problemow osobistych. tera zaluje, ze 2 lata mi ucielky. lepiej wziac sie w garsc, choc ciezko i skonczyc. bedziesz miala mgr , to dobry poczatek. a jak Ci wyjatkowo "niewygodnie" z tym, na ktorym jestes na 2 roku, to moze zawies sobie na jakis czas, wrocisz do niego jak troszke od niego odpoczniesz, moze uda sie nabrac dystansu i jesli nie polubic, to choc tolerowac jakos tematyke przyswajanej wiedzy...

Stary 2010-01-11, 21:58   #2817
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

RNG a co studiujesz?? pedagogikę??

Stary 2010-01-11, 22:01   #2818
RNG
Raczkowanie

Architekture na czwartym roku. Nie lubie tego, nie czuje wiec nie moge byc w tym nawet dobra... Kiedy ja mam w takim razie realizowac swoje marzenia? Za poltora roku slub, kiedys dzieci... Nowe studia po trzydziestce? ale ja tak nie chce

Stary 2010-01-11, 22:03   #2819
moniczkar_
Raczkowanie

tak jest troszke mobilizacji na początku roku musi byc chociaz pewnie w weekend sie ona skonczya kiedys bylam takim chudzielcem no:P Kara mnie spotkalaMoj TZ jest na etapie negocjowania ze mna dzidiusia ale powiedzialam mu ze do śluu niech czeka a co A wogole dziewczyny robicie wesele jednodniowe czy z poprawinami?My zarezerwowalismy na jednodniowe ale teraz tak mysle o poprawinach zeby gdzies zrobic bo tam chca niewiele mniej za os jak za pierwszy dzien wiec za duzo by kasy poszlo .... jak Wy rozwiazujecie ten problem?
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:04   #2820
RNG
Raczkowanie

My robimy poprawiny na sali bo wyszlo taniej niz zrobic w domu :P

Edytowane przez RNG
Czas edycji: 2010-01-11 o 22:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości