![]() |
#2341 |
Zadomowienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Hmm ja Wam powiem tak, te co miały jakieś koki, albo mocne loki to wyglądały już koło 23 okropnie, bo wszystko im sie rozwaliło i rozprostowało, najładniej wyglądały te bardziej naturalne, bez ton lakieru na włosach. Jedna mi się podobała z takim nieładem na głowie jak mell pokazywała, ale nie mam zdjęcia, jak fotograf nam da to może tam się gdzieś załapała to Wam pokażę.
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- AcutoPeperone hmm no mi też się nie za bardzo podoba, przede wszystkim dla mnie takie odzielenie grzywki od reszty fryzury źle wygląda, albo grzywka prosta, reszta pokręcona itd... |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zadomowienie
|
haha to nie ja płacę, tylko moja mama;pp ale na studniówkę boję się ryzykować, robiłam próbną fryzurę a teraz i tak chce tylko loki albo rozpuszczone i proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
nie dam rady przebrnac przez watek
![]() jakie balsamy rozswietlajace proponujecie? chcialabym jakis SPRAWDZONY i DOBRY kupic .. najlepiej, zeby sie tak nie swiecil, no i dawal jakis lekki rownomierny koloryt (male, jasne blizny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2350 |
Wtajemniczenie
|
w moim Lo tańczymy poloneza z chusteczkami łochochocho
![]() i nie wiem w dalszym ciągu czy tę chusteczkę mam sama kupić czy zamówią jednakowe dla wszystkich ale raczej zamówią dziewczyny czy zza wami w ogóle dam się nadążyć???
#2351 |
Przyczajenie
|
Aneczka91 sukienkę mam maksymalnie prostą, chociaż ze względu na dość głębokie wycięcie pleców (jakieś 10 cm poniżej "zwykłej" linii stanika) trochę nalatałam się za odpowiednim biustonoszem - na szczęście akcja zakończona sukcesem
![]() Kolor oczywiście czarny, długość do kolan, wiązana na karku i w pod biustem przewiązana szarfą z tego samego materiału (lejącego i bardzo miękkiego w dotyku, ma coś z jedwabiu) Dół szyty na kole (ale nie usztywniany, ładnie się układa przy ciele), obawiam się, że zbyt spontaniczne obroty będą okazją do prezentacji czerwonej bielizny ![]() Zdjęcie wrzucę jak zrobię. Właściwie to krój bardzo podobny do słynnej kiecki Marylin Monroe, z tym, że bez plisowania spódnicy ![]() Edytowane przez pretensjonalna Czas edycji: 2010-01-13 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety, ale mi się bardzo podoba jak jesteś uczesana na tym zdjęciu paszportowym/do dowodu czy coś. Wiem, że może byś chciała jakiejś odmiany, ale nie mogłoby tak być? Masz śliczną buzię i śliczne włosy, we wszystkim będzie Ci ładnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
dobry wam
![]() właściwie to nie taki dobry, bo jestem wkurzona na wszystkich dookoła, mam PMS, TŻ mnie denerwuje, dowiaduje się rzeczy, które robił dawno temu na 18 koleżanki (na której mnie oczywiscie nie bylo), zachowuje się jak 5 latek i ogolnie chce mi sie znowu plakac ![]() ![]() ![]() na polonezie buty mi się strasznie ślizgają i jak sie nie przewroce to bedzie cud... w piatek proba generalna ![]() Xtase, to jestes moja bi ![]() i w dodatku dostalismy dzisiaj w klasie takie brzydkie wstazeczki, ktore trzeba przyczepic do sukienki ![]()
Edytowane przez pragnienie Czas edycji: 2010-01-13 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Jigoku właśnie
![]() ![]()
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój? Eee? Yy ![]() Już mnie Żanetka męczy, więc jak jak wydobędę zdjęcia od koleżanki to wrzucę, ale żeby później nie było na mnie, że któraś musi iść do psychiatry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zadomowienie
|
no właśnie ten lakier mnie przeraża, na próbnym czesaniu za dużo tego było, a ja nie lubię takich 'sztucznych' fryzur, także z wejścia powiem, że nie chce tyle lakieru... ale z drugiej strony moje włosy są bardzo mało podatne na układanie, i jak mi się rozwali wszystko po 2 godzinach to się wkurzę;p i weź tu coś wymyśl
![]() Jigoku, nie marudź tylko wstawiaj foty!;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesteś masochistką! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zadomowienie
|
Ja sama nie wiem co zrobić z włosami bo jak loki to będzie jeden wielki niewypał. Na wesele mojego brata fryzjerka zrobiła mi loki nie dość że brzydkie to każdy lok był lakierowany. W połowie imprezy się wyprostowały i wyglądały okropnie takie strąki z z toną lakieru, więc poszłam do łazienki i siedziałam tam do tej pory aż wszystkie rozczesałam trochę bolało ale przynajmniej jakoś normalnie wyglądały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
A ja mam loki naturalnie i nie mam co z nimi zrobić, żeby wyglądały inaczej niż zwykle
![]()
#2364 |
Zadomowienie
|
Jakbym to wcześniej przewidziała to bym sama coś zrobił. W wakacje miałam wesele drugiego brata i po doświadczeniach z lokami zrezygnowałam z fryzjera tylko sama ułożyłam włosy za pomocą szczotki i prostownicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
Co do loków to też sie z Wami zgadzam... Niby wszystko było ułożone i nie mialo prawa sie rozwalić ale jednak w połowie imprezy nie były juz takie piękne i spręzyste... Natomiast jak potem na 18 robiłam sobie bardzo podobna fryzurke i chodziłam z Wałkami na głowie od godziny 10.00 do 17.00 to były idealne do samego końca..
Któraś sie pytała o wsówki... Przeważnie fryzjerka je mocuje tak, ze i tak ich nie widać.. Są przykryte włosmi.. No ale zeby nie było takiego problemu to ja widziałam u mojej koleżanki na włosach wsówki takie własnie koloru bląd ;p;p takie delikatno brązowe, beżowe.. No sama nie wiem jaki to był kolor... JA lece do apteki bo własnie sobie poparzyłam pół prawej ręki .. Spagetti mi sie zachciało i makaron odlewałam.. Nosz po prostu niech zyje zgrabność.. Piecze jak cholera... |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Raczkowanie
|
ja zdecydowałam, że oddam się w ręce fryzjerki, nie będę jej nic proponować...
Jigoku nie daj się aż tak prosić ![]()
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
jezu dziewczyny, jak ja czytam że któraś zapłaciła 12o za fryzure to mi szczęka opadła! ja za fryzure [+podcięcie i wycieniowanie] i makijaż płaciłam razem 90 :P
Jigoku co z tego że nie pójdziesz, zdjęciami możesz się pochwalić ![]() ![]()
#2368 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
to zazdroszczę, że macie takie tanie usługi fryzjerskie;p i kurde wyszłam na jakąś snobkę pewnie;p
ja jednak się skuszę na loki, może się utrzymają (nie będą robione lokówką, tylko pod tą maszyną). Codziennie chodzę w prostych to na bal trzeba coś innego wymyślić;p http://fakty.interia.pl/galerie/obyc...e,663809,7,275 uśmiałam się ![]() http://fakty.interia.pl/galerie/obyc...e,663805,9,275 Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2010-01-13 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
A wiecie gdzie można kupić szpilki do włosów????? Bo wczoraj poszłam do salonu fryzjerskiego by zapytać się ile mniej-więcej fryzura będzie kosztowała to powiedziała że od 50zł i trzeba przynieść swoje wsuwki i szpilki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.