|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Burberry, La prairie, Toni&Guy i inne... zapraszam :)))
cos u mnie za:
TONI&GUY –MODEL.ME JAMELIA high gloss blow dry liquid, nabłyszczający fluid do prostowania włosów 150ml pozostała 1/2 albo i wiecej Escadę Burberry Brit?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
? |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
TONI&GUY-MODEL.ME HELENA RADIANT STYLING SPRAY ? |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Burberry BRIT, edt 15/30ml cos u mnie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a ja?
)))
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
zastanowię się przez weekend i dam Ci znać jak coś
![]() poczytam jeszcze cosik o odlewkach i próbkach, które masz u siebie i odezwe się do Ciebie ![]() niestety nic, Pozdrawiam
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
ok!
![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
cos u mnie? |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
jednak nic nie wybrałam. Pozdrawiam cieplutko
hmm... po przemyśleniach tylko miniaturka princess na liście została... może cosik jeszcze tam chowasz poza wątkiem? ![]() niestety nic nie upatrzyłam. Pozdrawiam
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
ciezko powiedziec, jakie masz wish? tak byloby mi latwiej
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
hmm... może zainteresować mnie wiele rzeczy, o których nawet nie myślałam
ale w sumie najbardziej interesuje mnie bronzerek dla jasnej cery... jeśli cienie, to raczej w ciemnych szarościach i czerń, ew róż i czerwień, ciekawe błyszczyki, szminki 'nude' i czerwień, krem nawilżający, cosik do demakijażu oczek, tonik, a z zapachów to różne różniaste mogą przypaść mi do gustu
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
witam, znajdziesz cos u mnie za Brita lub Esade?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Czy za Midnight Rain (rozumiem, że jest bez ubytku? a może masz jeszcze jeden wkład lub kropelkę - futeralik?) + miniaturkę pomadki Lancome chciałabyś może pomadkę Dolce&Gabbana w odcieniu Nude (pudełko, ubytek minimalny, fotka możliwa będzie dopiero jutro)? Oto link do wiarygodnego swatcha z temptalii : http://www.temptalia.com/dolce-gabba...watches-photos
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam z roznymi ubytkami: EL pleasures puder sypki (mineralny?)make up store kolor milk przerozne odlewkiperfum , w wątku wypisane, poza mam 4ml Boudoir moge zrobic odlewki masek kallos, ale tych wysokich z pompką mam z proteinami mleka i jeszcze jakąś (z czerwonymi kółkami i w kolorze fuksji) kapsułki time reversing oriflame nowiutkie |
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie wyszukałam. Pozdrawiam
Cytat:
ubytek to góra 0,5ml i jest on z buteleczką-kropelką, w której można wymieniać te wkłady ![]() a pomadkę ta miałam akurat... hmm... nie wymieniałyśmy sie czasem na nią? ![]() Cytat:
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Co by Cię interesowało za kropelkę + wkład Midnight Rain? Napisz proszę ogólnie, mam mnóstwo rzeczy mimo pustego kramiku.
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, moze u mnie znajdziesz cos za:
TONI&GUY-MODEL.ME HELENA RADIANT STYLING SPRAY-rozświetlający spray do włosów,nadaje objętosc,ma w sobie antyoksydanty chroniące włosy,nadaje zdrowy połysk bez obciążania włosów.150 ml, ubytek max 10% TONI&GUY –MODEL.ME JAMELIA high gloss blow dry liquid, nabłyszczający fluid do prostowania włosów 150ml pozostała 1/2 albo i wiecej |
|
|
|
|
#22 | ||
|
Zadomowienie
|
jednak narazie nic nie wybiorę, ale będę zaglądać do wątku
![]() Cytat:
byś może jakiś błyszczyk, pielęgnację dla buźki, demakijaż oczu, rozważyć mogę też zapachy różne ![]() nie wiem czy cosik jeszcze podoba Ci sie u mnie jeszcze... bo z chęcią przyjełabym też bronzer dla jasnej karnacji (np terracotta dla blondynek) z tego co pamiętam to same skarby chowałaś poza wątkiem, więc z chęcią zobacze co tam masz ![]() Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Moderator
|
cos umnie za- CHARLES WORTHINGTON-DREAM HAIR
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie upatrzyłam. Pozdrawiam
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Hej Doryta,
zgłaszam się po Eau De Cartier Sprawdziłam w perfumerii i zapach mi pasuje, chętnie się na niego wymienię. Sprawdź proszę jeszcze raz mój wątek, Rouge Eau Delicate okazało się mieć więcej, niż pamiętałam, za to Shalimara nie wystawię jednak teraz wcale (przepraszam). Jeszcze coś tam dodałam i być może będą dokładki. Daj znać, co Ty na to: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18908552 |
|
|
|
|
#27 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Burberry BRIT, edt 15/30ml La Prairie, Midnight Rain, buteleczka z wkładem uzupełniającym 7,5ml BLV Notte Edp 40ml, zostało ok 30ml |
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
głównie kremu do twarzy nawilżającego (np Clinique, Clarins) i zapach też mógłby mnie skusić jakiś... najlepiej coś na lato
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Pozdrawiam

ale w sumie najbardziej interesuje mnie bronzerek dla jasnej cery... jeśli cienie, to raczej w ciemnych szarościach i czerń, ew róż i czerwień, ciekawe błyszczyki, szminki 'nude' i czerwień, krem nawilżający, cosik do demakijażu oczek, tonik, a z zapachów to różne różniaste mogą przypaść mi do gustu