|
|
#2431 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Czarna Susia Wymiata
i mcham
dolaczam sie do zyczen dla cory TakiSilki urlopu Figarce gratuluje tym bardziej ,ze w doborowym towarzystwie ![]() Kffiatkowi powroconemu zamarznietemu tyz mcham Skladaczku zdrowiej ide czytac i ogaladac costa wczoraj namodzily ...albo i nie ,sie bede skuszala na cos
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
wstan wewontku
![]() co masz lezec pode Susia ![]() i ja, i ja bym sciala zobaczyc Takulowej corki kreacje eksajting czuje ![]() Figarro dziewczyno z urlopem milego byczenia sie ( wespol z Oblubiencem ) dzis mam dzien szlafrokowy bez planow na zdjecie |
|
|
|
#2433 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja miałam w planach siedzieć w ciepłym domku
a muszę iść do sklepu,bo zabrakło mi proszku do pieczenia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
winter - a powiesz chyba co pieczesz?
![]() Ech... ja dziś muszę angielski powtórzyć do poniedziałkowego testu |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Figarro - ale masz fajosko...
Tako - ja też lubię, kiedy się dzieje... I jak się nie dzieje też lubię... ![]() Mchnę do wszystkich Czymajta kciuki, byśmy wróciły niepołamane w pińcet
|
#2436 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2437 | |
|
|
Cytat:
starczy?
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
Macham sobotnio
Też miałam zamiar piec jabłecznik, ale potwornie mi się nie chce, leń mnie jakiś dopadł i pewnie nic z tego nie będzie. Ale liczę na to, że Winterka upiecze i podzieli się na wątku ![]() Figarro, wypoczywaj jak najlepiej. Takowej córce życzę udanej zabawy i też bym chętnie foto kreacji zobaczyła. |
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Pan listonosz już był Przyniósł mi nowego (w sensie dla mnie ) Lalique'a ![]() I tak miło sobota się zaczęła Sasiu , bawcie się dobrze ![]() Figarro - spokojnego wypoczynku, niech go Wam nic nie zakłóca Takuśna - przekaż "Młodszej Wersji" życzenia udanej zabawy i Tobie miłego prawie wolnego dnia Idę sobie pachnieć |
|
|
|
#2441 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a piekę takie oto COŚ
![]() nie chce mi się,ale synek prosił to co zrobić poszliśmy jeszcze na krótki spacer,tzn ja szłam,a mały siedział na sankach-ale zimno
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
macham
łeb mi chce rozwalić jakiś młot co go mam we środku łba. m a s a k r a Dla córy Slikowej
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Sasiu,też
![]() Sama się zastanawiam czy ryzykować i wybrać się na łyżwy. Tylko powstrzymuje mnie myśl,iż ostatnio jeżdziłam naście lat temu. Myślicie,że po takiej długiej przerwie da radę się utrzymać w pionie? ![]() Teraz w każdym razie piję kawkę i wybieram się na zakupowe polowanie. Zajrzę do promod i sephory,a nuż cosik mnie skusi ![]() Miłej soboty wszystkim |
|
|
|
#2444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale jeździć już nie za bardzo umiałam, tylko robiłam drobne kroczki i kostki mnie strasznie bolały. A dziecięciem będąc to nawet jakoweś piruety mi wychodziły. A mówią, że jazdy na rowerze i na łyżwach się nie zapomina.
|
|
|
|
|
#2445 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jedynie z rowerem się zgadza z tego wynika. Hm,asekuracji by potrzeba na początek chyba ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Faktycznie delikatniś,pozbyłam się z bólem serca flakonika na który długo polowałam.Wersja edt i edp to przy nim killery. |
||
|
|
|
#2446 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i ja ani na łyżwach ani na rowerze nie umiem jeździć
|
|
|
|
|
#2447 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ja od siebie dodam,że kręcenia hula hopem też się nie zapomina
![]() ciekawe jak z grą w gumę
|
|
|
#2448 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2449 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Oglądnęłam wczoraj "Człowieka, który gapi się na kozy" do połowy i zasnęłam. Świetny film, śmieszny, super obsada Dysku - moja babcia też nie umie jeździć na rowerze i byłam pewna, że to tyczy się tylko niektórych starszych osób. Także dziwne to trochę dla mnie... Może czas się nauczyć jak śnieg stopnieje? Zawsze to frajda i może się przydać. Winter - ale bym sobie takie ciacho zjadła ![]() Ale sobie pospałam Udanego weekendu wszystkim.
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2010-01-16 o 12:42 |
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Widze, ze Nasturcja Sasiu, trzymam kciuki za lyzwy Jak bylam w tamtym roku to pupa mnie przez tydzien bolala, no i brzuch od smiechu. W tym roku lodowiska w Peterborough zlikwidowali i nie ma gdzie pojezdzic (chociaz to co odstawiam na lodzie jazda trudno nazwac )Zycze Takowej corce swietnej zabawy .Winterko, chyba mamy podobny gust muzyczny - Eddie Vedder, Gunsi. ![]() A ja sie przyznam, ze mam randke dzisiaj wieczorem Mam motylki.
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób się na ![]() i miłego randkowania
|
|
|
|
|
#2452 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mahoro-jeszcze lubię posłuchać King of Leon i Red Hotów.No i starą Metallicę i U2
![]() to randkuj udanie
|
|
|
#2453 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Mahoro - udanego randki Ja już od dawna nie mam randek, a brakuje...
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Konto usunięte
|
U....gratki...
Trzymam kciuki
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-01-16 o 13:23 |
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
mahoro
udanej randkia takowej młodszej udanej studniówki ja dziś wzorem kwiecistej się będę byczyć, ew. przewalać swoje kilogramy z boku na bok, na kanapie ![]() a względem dyskusji, to owszem nie zapomina się powroty bywają bolesne ![]() ha, i znowu zapomniałam składaczkowej pomachać ![]() składaczku Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2010-01-16 o 13:25 |
|
|
|
#2457 |
|
|
![]() bedzie udana a ja zrobilam TAKIE ciacho, prosze czestujcie sie jest pyszne
|
#2458 | ||||
|
czyli Endżi
|
Ni ma foty
![]() To taki duży worek w całości wyszywany czarnymi cekinami ![]() Cytat:
Ja jeszcze nie mam ostatecznego terminu wyjazdu To zależy kiedy znajomi skończą sesję na politechnice. Za parę dni powinnam coś wiedzieć mniej więcej.Nigdy u Was nie byłam - zielonego pojęcia nie mam gdzie iść i czego się spodziewać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mama robi boską szarlotkę. Przedwczoraj upiekła na okazję i pomyślałam, że ładnie ją poproszę o powtórkę na czwartek. Żebym tatuatorom zaniosła z blefem, że to moje dzieło Ale tego ostatniego już jej nie powiem, bo w życiu by na to nie poszła... ![]() Cytat:
![]() Także myślę że dasz radę ![]() U mnie to się nie sprawdza! ![]() Rambo pojechał na przymusową dezercję Dziadek utrzymuje, że kociak rzekomo miał mieć jakieś perwersyjne zachowania w kierunku Kejsi. Absolutnie nie chce mi się w to wierzyć. Pomimo tego że to wyrośnięte bydlę (z jakiegoś powodu ma imię po Sylwestrze Stalone, co nie ? ) to ma raptem 6 miesięcy. I imho nie jest dojrzały, bo nawet nie znaczył jeszcze terenu i nie podsikiwał ![]() Weterynarz powiedział, że za szybko na kastrację, bo to mu tylko zaszkodzi. Tak więc co najmniej na miesiąc pojechał do mojej mamy ![]() Ma tam trójkę starszych braci więc jeśli go zakceptują to nie będzie się nudził. Ale martwię się o tego biedaka. Jeśli wydłubią mu jego ostatnie oczko to będzie cienko ... ![]() (Nawiasem mówiąc Rambo podobno jest rozmiarów swojego o trzy lata starszego brata )Minął jeden dzień a już strasznie z Kejsunią za nim tęsknimy Mała to w ogóle jest strasznie przybita. Wczoraj snuła się obwąchując wszystkie kąty i patrzyła na człowieka tymi swoimi wielkimi, pytającymi oczyskami ![]() Do dupy Ja chcę mojego synka z powrotem ![]() Wracam do pisania prac zaliczeniowych i nauki. Masakrycznie dużo tego wszystkiego.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-01-16 o 13:58 |
||||
|
|
|
#2460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Red Hotow wielbie niemalze ta sama miloscia co Pearl Jam, Anthony jest Dodam jeszcze Nirvane, Skunk Anansie, Live, od jakis 3 lat Snow Patrol.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

a muszę iść do sklepu,bo zabrakło mi proszku do pieczenia

) Lalique'a 

Trzymam kciuki