Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 16:39   #4111
lilavati007
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
ale ja jestem fotogeniczna jak błoto pośniegowe, wiec weźcie pod uwagę później,ze na żywo na pewno lepiej wyglądałam
Jak zwykle przesadzasz! Zdjęcia w całej okazałości masz pokazać i już!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dodałam zdjęcia do albumu Tylko na jednym mam wyprostowane włosy
Śliczne włosy Nie prostuj ich nigdy - to grzech!!!

Cytat:
No i założyłam mojemu kotkowi album na wizażu Jak chcecie to sobie zobaczcie mojego rozkosznego kociaczka
Boski kotek, ma nietypowy kolor.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Fota wrzucona Przepraszam za to dziwne wygięcie włosów, ale chodzę po domu w koku i mohery odkształciły się
Twoje włosy zawsze zachwycają mnie tak samo. Dalej są długie, a jak niesamowicie błyszczą.

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
W ogóle właśnie wróciłam od fryzjerki i makijażystki i jest bardzo fajnie Ale problem jest z aparatem, bo albo kable nie działają, albo mój komp strajkuje Także zdjęcia najwcześniej jutro. A szkoda, bo tak to byście mi pomogły z biżuterią.
Świetna fryzura i bardzo pomysłowa. Napewno będziesz oryginalna. I Ty też masz nam wstawić zdjęcie już w sukience i makijażu!!!

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
O matko, wlasnie mini pozar mielismy
Sytuacja zostala niemal natychmiast uratowana, jesli chodzo i straty - splonely moje ulubione majtki
O nie i co ty teraz zrobisz bez swoich ulubionych majtek. I gdzie ty dziewczyno miałaś ten pożar, że ci gatki spłonęły, albo inaczej - gdzie ty trzymasz ulbione gacie?
Ja też pamiętam miałam kiedyś mini pożar. Świeczka miała taką tekturkową podstawkę, a mało jej już było i mimo, że zgasiliśy ja na wieczór, to coś tlić się musiało, bo rano zrobił się mały pożar. Na szczęcie wróciłam wtedy ze spaceru z psem i jak wróciliśmy to on zaczął szczekać pod szafką. Pozar był naszczęście niewielki, szybko go ugasiliśmy i nic nie ucierpiało.

A co do fryzur to ja nie wiem jak się uczesać na mój półmetek, chciałabym jakiegoś w miare klasycznego koka, ale przeglądalam już tyle zdjęć i nic mi się nie podoba. Wszystko jest zbyt strojne... Moze wy macie gdzieś jakieś ładne klasyczne upięcia.

A i prawie zapomnialam skomentować fruzurę Agusi - śliczna jest, ale gdyby można było to wyjęłabym chyba te kwiatki.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:40   #4112
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
ja też lubię wina w sumie najbardziej ze wszystkich % napojów
Eeee... najbardziej to lubie wodke

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
szkoda że ulubione, ciekawe coś Ty z tymi majtkami robiła
W sumie nic. TZ chcial mily nastroj sobie zobic do sprzatania i sobie swieczke cynamonowa zapalil. Ale nie pytaj sie mnie, jak to sie stalo, ze chwile pozniej moje majtki splonely

Cytat:
Mam foto w czarnych Całą buzię widać i włosy
Zamazane, rozmazane, prawie nic nie widac
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:43   #4113
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
A mi takie cos oto chodzi po glowie: http://plfoto.com/zdjecie,portret,3,2031794.html Tylko, ze bez tego ciemnego spodu.
Bejjko, nie bij!
Szmyrku skomentuje to w dwóch zdaniach:
1. W życiu nie przypuszczałam, że będziesz chciała pozbyć się swoich rudości by być albinosem
2. Na szczęście to jest na Twoich włosach niewykonalne jak się uprzesz i pójdziesz do fryzjera to i tak odprawi Cię z kwitkiem, bo farbujesz naturalnie i przy rozjaśnianiu, właściwie wybielaniu nikt nie będzie chciał ryzykować i spierdzielić tak pięknych włosow
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:43   #4114
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nic. TZ chcial mily nastroj sobie zobic do sprzatania i sobie swieczke cynamonowa zapalil. Ale nie pytaj sie mnie, jak to sie stalo, ze chwile pozniej moje majtki splonely
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:45   #4115
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Tylko Mona, długie rozpuszczone włosy na imprezie jaką jest studniówka są niepraktyczne....owszem efekt długich zadbanych włosów jest powalający, ale potem w tańcach Włosy zaczynają się*plątać, zaczepiać się*o wszystko, tu ktoś szarpnie tu pociągnie moja koleżanka już po paru tańcach upieła swoje w kucyk i żalowała, że ich nie upieła...
Ale to samo moze zdazyc sie z koczkiem. Jak mnie czesala babka to musialam sama zasuwac do kiosku po wswki
I w tancu w czasie obrotow, chlopak moze przeciagnac reka niechcacy po wlosach. No niestety jak sie bawi na calego to czasem i kok nie pomoze

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

łózka już są, nawet 2

n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:46   #4116
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Ładnie się bawicie
Stary 2010-01-16, 16:46   #4117
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Ale to samo moze zdazyc sie z koczkiem. Jak mnie czesala babka to musialam sama zasuwac do kiosku po wswki
I w tancu w czasie obrotow, chlopak moze przeciagnac reka niechcacy po wlosach. No niestety jak sie bawi na calego to czasem i kok nie pomoze
z jednej strony tak, wszytko zalezy od kosmetyków użytych i od fryzjerki,
jak moją siostrę czesała 1 fryzjerka to fryzura jej się 2 dni trzymała i wygladała jakby wuszła wprost od fryzjera
Stary 2010-01-16, 16:47   #4118
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Oj, to prawda. Ale na szczęście mi robiła sprawdzona fryzjerka, która robi niezłomne upięcia Jak mnie na bal gimnazjalny czesała, to w tym spałam i nic się nie zepsuło, tylko trochę przypłaszczyło

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:47   #4119
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
O nie i co ty teraz zrobisz bez swoich ulubionych majtek. I gdzie ty dziewczyno miałaś ten pożar, że ci gatki spłonęły, albo inaczej - gdzie ty trzymasz ulbione gacie?
Ja też pamiętam miałam kiedyś mini pożar. Świeczka miała taką tekturkową podstawkę, a mało jej już było i mimo, że zgasiliśy ja na wieczór, to coś tlić się musiało, bo rano zrobił się mały pożar. Na szczęcie wróciłam wtedy ze spaceru z psem i jak wróciliśmy to on zaczął szczekać pod szafką. Pozar był naszczęście niewielki, szybko go ugasiliśmy i nic nie ucierpiało.
Juz ich nie bede nosic Pozar byl na stole, gacie sie suszyly, ale jak juz pisalam malinie, nie pytaj, bo sama nie wiem

Cytat:
A co do fryzur to ja nie wiem jak się uczesać na mój półmetek, chciałabym jakiegoś w miare klasycznego koka, ale przeglądalam już tyle zdjęć i nic mi się nie podoba. Wszystko jest zbyt strojne... Moze wy macie gdzieś jakieś ładne klasyczne upięcia.
Mysle, ze jak sobie poszperasz troche na wizazu, to na pewno cos w koncu znajdziesz
Stary 2010-01-16, 16:47   #4120
lilavati007
Wtajemniczenie

Motylku gratuluje własnego mieszkania! Musisz być pewnie baaaardzo szczęśliwa.

Cytat:
Stary 2010-01-16, 16:49   #4121
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Mnie wszystkie przygotowania związane ze studniówką ominęły. Nie poszłam. Ani na swoją ani na TŻa. Źle się czuję na takich imprezach. I te wszystkie przygotowania. Kupowanie sukienki, butów, umawianie się do kosmetyczek, fryzjerów. Zeszłabym na zawał zanim bym dotarła na studniówkę :p
Stary 2010-01-16, 16:50   #4122
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Przepiękne i jakie błyszczące

Co do długości to doskonale rozumiem, też boli mnie głowa od wysokich upięć dlatego zazwyczaj chodzę w warkoczu ale ja włosy wiążę jedynie w domu
Dziękuję
No właśnie, ja w niskich fryzurach wyglądam jak księżyc w pełni, a rozpuszczone włosy niesamowicie przeszkadzają w szkole, szczególnie przy takiej długości

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Kurczę, chyba 4 punkty straciłam na tym teście z angielskiego. Ale nie do końca rozumiem te błędy, z jednym w listeningu bym polemizowała. Tak samo zastanawiałam się, czy stół na obrazku jest na pierwszym planie czy w rogu - według mnie w rogu, a według klucza na pierwszym planie .
W kwestii tego stołu, to nie martw się, klucz to dno i nauczyciele pewnie Ci zaliczą
Ja na tym oficjalnym egzaminie w kwietniu w ogóle kompletnie inaczej opracowałam temat wypracowania, niż było w kluczu i dostałam max punktów

Cytat:
Proszę
(dobrze, że farbnęłam włosy specjalnie, bosko wyglądają)
Świetny efekt z tymi piórami jest

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Dziewczynami, trochę te kwiatki kolorystycznie nie pasują, ale ogólny efekt na wieeeelkie tak

Cytat:
Narku, nie zauwazylam za bardzo roznicy szczerze mowiac
W sensie długości? Jeżeli tak, to naprawdę różnica jest- miałam do talii, a teraz ciut za łopatki

Cytat:
Narku piekne proste wlosy Ile ja bym dala za naturalne proste

Aaa, idę w końcu napisać to wypracowanie z polskiego, cały dzień się zabieram do tego i za Chiny ludowe nie mogę

Lilavati, dziękuję
Otako, również dziękuję A skrzynia to wytwór mojego wujka- zajmuje się robieniem takich popierdółek z drewna

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2010-01-16 o 16:52
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:50   #4123
n0emi
Zakorzenienie

Szmyrk nie rob sobie borsuka

Oj tak wszystko zalezy od tego jak dobrze spiela fryzjerka wlosy. U mnie w tancu wypadla 1 wsuwka i juz myslalam ze sie rozpadnie Ale na szczescie wytrzymalo
Stary 2010-01-16, 16:51   #4124
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Mysle, ze jak sobie poszperasz troche na wizazu, to na pewno cos w koncu znajdziesz
Mam nadzieje szukałam już, bo chcialabm najpierw umówic sie na próbne czesanie, żeby godzine przed półmetkiem nie okazało się, że fryzjerka nie uczesała mnie jednak tak jakbym chciała, ale jeszcze nic ciekawego nie znalazłam. Będę szukać dalej.
Stary 2010-01-16, 16:52   #4125
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Mnie wszystkie przygotowania związane ze studniówką ominęły. Nie poszłam. Ani na swoją ani na TŻa. Źle się czuję na takich imprezach. I te wszystkie przygotowania. Kupowanie sukienki, butów, umawianie się do kosmetyczek, fryzjerów. Zeszłabym na zawał zanim bym dotarła na studniówkę :p
mnie też bo nie poszłam, też nie lubię takich imprez, nieswojo się wtedy czuję
Stary 2010-01-16, 16:53   #4126
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Szmyrku skomentuje to w dwóch zdaniach:
1. W życiu nie przypuszczałam, że będziesz chciała pozbyć się swoich rudości by być albinosem
2. Na szczęście to jest na Twoich włosach niewykonalne jak się uprzesz i pójdziesz do fryzjera to i tak odprawi Cię z kwitkiem, bo farbujesz naturalnie i przy rozjaśnianiu, właściwie wybielaniu nikt nie będzie chciał ryzykować i spierdzielić tak pięknych włosow
Ale rudosci nie sa moje, tylko nabyte A naturalny kolor wlosow mialam... wlasnie taki bardzo jasny blond (moge dodac jedyna fotke jaka mam na tym tutaj komputerze, jeszcze z dziecinstwa) - mama moja pare razy nawet ochrzan za to zebrala od lekarzy, ze niby takie male dziecko farbuje

Ale masz racje, fryzjer sie pewnie tego nie podejmie, a ja jestem tchorzem i im starsza jestem, tym bardziej sie boje wlosowych szalenstw

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Ładnie się bawicie
Juz pisalam, ze nie mam z tym nic wspolnego Po prostu w pewnym momencie slysze krzyk, odwracam sie, i widze ogien. A potem swoje spalone majtki
Stary 2010-01-16, 16:53   #4127
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku gratuluje własnego mieszkania! Musisz być pewnie baaaardzo szczęśliwa.

dokładnie tak jest zaraz będą fotki

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:54   #4128
Bejjka
Zakorzenienie

ChihPyh dzięki za info muszę sobie takie retro stroje znaleść tylko

noemi, wiem, że podczas tańców różne rzeczy się*dzieją na swojej studniówce miałam jak zwykle do ramion a i tak wciąż były szarpane

z alkoholów uwielbiam wino, jak jest zimno to czerwone jak gorąco to białe lub rożowe, na popijawach lubię wódkę, najchętniej pitą z kieliszków (pochwalę się jestem zawsze w grupie zaawansowenej i nigdy nie opuszczam kolejek), uwielbiam gin, na imprezach tequile, bo nogi same rwą mi się do tańca po paru kolejkach i mojito zresztą czego ja nie lubię
Stary 2010-01-16, 16:54   #4129
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Mi koki w ogóle nie pasują Na swojej studniówce miałam część włosów spiętych i część rozpuszczonych. Podobało mi się jak uczesała mnie fryzjerka na wesele do znajomych, skromnie ale bardzo dobrze się czułam i trzymały się całą noc

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:54   #4130
psyhe666
Zakorzenienie

lilavati dzięki A kotek aż ze szczęścia wlazł na klawiaturę i powąchał mmonitor

Kiedyś miałam tak zmiszczone włosy, że prostowałam rano włosy, a po powrocie ze szkoły musiałam strzelić poprawkę...

szmyrk marudzisz
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:57   #4131
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Szmyrk nie rob sobie borsuka
O nie, co to to nie! Specjalnie od razu zaznaczylam, ze bez tej okrutnej czerni od spodu Jestem ekstrawagancka, ale "borsuk" to zdecydowanie nie moj klimat ani kierunek ekstrawagancji

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
W sensie długości? Jeżeli tak, to naprawdę różnica jest- miałam do talii, a teraz ciut za łopatki
O matko, to dlaczego, ja tego nie zauwazylam Starosc nie radosc, a i wzrok juz ni ten

Cytat:
Mam nadzieje szukałam już, bo chcialabm najpierw umówic sie na próbne czesanie, żeby godzine przed półmetkiem nie okazało się, że fryzjerka nie uczesała mnie jednak tak jakbym chciała, ale jeszcze nic ciekawego nie znalazłam. Będę szukać dalej.
Bardzo rozsadnie Ja tak nie zrobilam i pozniej zalowalam
Stary 2010-01-16, 16:57   #4132
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale rudosci nie sa moje, tylko nabyte A naturalny kolor wlosow mialam... wlasnie taki bardzo jasny blond (moge dodac jedyna fotke jaka mam na tym tutaj komputerze, jeszcze z dziecinstwa) - mama moja pare razy nawet ochrzan za to zebrala od lekarzy, ze niby takie male dziecko farbuje
dodaj dodaj myślalam, że jesteś taką karmelkową blondynką bo wiem, że rudy to nie Twój naturalny kolor
Stary 2010-01-16, 16:59   #4133
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

A ja uwielbiam takie imprezy

W ogóle ostatnio stwierdziłam, że ja to mogłabym być jakąś tam gwiazdą. Jak kręcili czołówki do filmu to bez krępacji zupełnie tam weszłam i faceci mówili, że jestem naturalna, więc szybko nam poszło. U fryzjerki i na makijażu grzecznie siedziałam, aż się nie mogły nadziwić Bo to w sumie przyjemne było Teraz tylko wbić się w balową suknię i czekać na błyski fleszy Ale serio, mogłabym tak żyć

A w ogóle miałam kupić rozświetlacz Essence który mi radziła Agusia, ale nie było, więc wzięłam Sensique Cosmic Girl (niezła nazwa). Jest boski Ma taki malutkie drobinki, ale jest ich dużo i mocno się skrzą

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mi koki w ogóle nie pasują Na swojej studniówce miałam część włosów spiętych i część rozpuszczonych. Podobało mi się jak uczesała mnie fryzjerka na wesele do znajomych, skromnie ale bardzo dobrze się czułam i trzymały się całą noc
Ale boskie loki Jeśli się trzymały, to zazdraszczam struktury włosów

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 16:59   #4134
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
ChihPyh dzięki za info muszę sobie takie retro stroje znaleść tylko

z alkoholów uwielbiam wino, jak jest zimno to czerwone jak gorąco to białe lub rożowe, na popijawach lubię wódkę, najchętniej pitą z kieliszków (pochwalę się jestem zawsze w grupie zaawansowenej i nigdy nie opuszczam kolejek), uwielbiam gin, na imprezach tequile, bo nogi same rwą mi się do tańca po paru kolejkach i mojito zresztą czego ja nie lubię
Nie ma sprawy

Wino też uwielbiam. I likiery różniste. Wódkę lubię tylko w postaci kolorowych drinków - mam złe wspomnienia z czystą :p Poza tym mam dość słabą głowę i odpadam w przedbiegach na imprezach. Niewiele mi do "szczescia" potrzeba
Stary 2010-01-16, 17:00   #4135
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
szmyrk marudzisz
Takie marudne stworzenie ze mnie

Cytat:
O, widze, ze z Toba moglabym imprezowac
Stary 2010-01-16, 17:01   #4136
motylek1007
Zakorzenienie

dziewczyny dodałam fotki, to co widzicie, bylo na stanie mieszkania (mysle, ze całkiem, całkiem wyposazenie). Robilam fotki wczoraj

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 17:01   #4137
lilavati007
Wtajemniczenie

Motylku czekamy na zjęcia!!!!
Stary 2010-01-16, 17:01   #4138
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
dodaj dodaj myślalam, że jesteś taką karmelkową blondynką bo wiem, że rudy to nie Twój naturalny kolor
Ciepla tak, karmelkowa nie bardzo Zaraz poszukam i dodam
Stary 2010-01-16, 17:02   #4139
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
A ja uwielbiam takie imprezy

W ogóle ostatnio stwierdziłam, że ja to mogłabym być jakąś tam gwiazdą. Jak kręcili czołówki do filmu to bez krępacji zupełnie tam weszłam i faceci mówili, że jestem naturalna, więc szybko nam poszło. U fryzjerki i na makijażu grzecznie siedziałam, aż się nie mogły nadziwić Bo to w sumie przyjemne było Teraz tylko wbić się w balową suknię i czekać na błyski fleszy Ale serio, mogłabym tak żyć
Ja się na gwiazdę zdecydowanie nie nadaję. Nie dość, że jestem zamknięta w sobie z natury i długo mi zajmuje oswajanie się z nowymi ludźmi i nowymi sytuacjami, to jeszcze nie cierpię, kiedy ktoś się na mnie gapi. Nawet TŻ. Czuję się wtedy jak rekwizyt w ZOO
Stary 2010-01-16, 17:03   #4140
n0emi
Zakorzenienie

Dzis na cywilnym panna mloda miala koczek i wygladala przepieknie. Ale pewnie dlatego, ze ma podluzna twarz
A jaka miala sukienke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości