|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
![]() Śliczne włosy Nie prostuj ich nigdy - to grzech!!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też pamiętam miałam kiedyś mini pożar. Świeczka miała taką tekturkową podstawkę, a mało jej już było i mimo, że zgasiliśy ja na wieczór, to coś tlić się musiało, bo rano zrobił się mały pożar. Na szczęcie wróciłam wtedy ze spaceru z psem i jak wróciliśmy to on zaczął szczekać pod szafką. Pozar był naszczęście niewielki, szybko go ugasiliśmy i nic nie ucierpiało. ![]() A co do fryzur to ja nie wiem jak się uczesać na mój półmetek, chciałabym jakiegoś w miare klasycznego koka, ale przeglądalam już tyle zdjęć i nic mi się nie podoba. Wszystko jest zbyt strojne... Moze wy macie gdzieś jakieś ładne klasyczne upięcia. A i prawie zapomnialam skomentować fruzurę Agusi - śliczna jest, ale gdyby można było to wyjęłabym chyba te kwiatki. |
|||||
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee... najbardziej to lubie wodke
W sumie nic. TZ chcial mily nastroj sobie zobic do sprzatania i sobie swieczke cynamonowa zapalil. Ale nie pytaj sie mnie, jak to sie stalo, ze chwile pozniej moje majtki splonely Zamazane, rozmazane, prawie nic nie widac |
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. W życiu nie przypuszczałam, że będziesz chciała pozbyć się swoich rudości by być albinosem ![]() 2. Na szczęście to jest na Twoich włosach niewykonalne jak się uprzesz i pójdziesz do fryzjera to i tak odprawi Cię z kwitkiem, bo farbujesz naturalnie i przy rozjaśnianiu, właściwie wybielaniu nikt nie będzie chciał ryzykować i spierdzielić tak pięknych włosow
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w tancu w czasie obrotow, chlopak moze przeciagnac reka niechcacy po wlosach. No niestety jak sie bawi na calego to czasem i kok nie pomoze ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak moją siostrę czesała 1 fryzjerka to fryzura jej się 2 dni trzymała i wygladała jakby wuszła wprost od fryzjera |
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozar byl na stole, gacie sie suszyly, ale jak juz pisalam malinie, nie pytaj, bo sama nie wiem Cytat:
|
||
|
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Mnie wszystkie przygotowania związane ze studniówką ominęły. Nie poszłam. Ani na swoją ani na TŻa. Źle się czuję na takich imprezach. I te wszystkie przygotowania. Kupowanie sukienki, butów, umawianie się do kosmetyczek, fryzjerów. Zeszłabym na zawał zanim bym dotarła na studniówkę :p
|
|
#4122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, ja w niskich fryzurach wyglądam jak księżyc w pełni, a rozpuszczone włosy niesamowicie przeszkadzają w szkole, szczególnie przy takiej długości ![]() Cytat:
![]() Ja na tym oficjalnym egzaminie w kwietniu w ogóle kompletnie inaczej opracowałam temat wypracowania, niż było w kluczu i dostałam max punktów ![]() Świetny efekt z tymi piórami jest Cytat:
![]() W sensie długości? Jeżeli tak, to naprawdę różnica jest- miałam do talii, a teraz ciut za łopatki Aaa, idę w końcu napisać to wypracowanie z polskiego, cały dzień się zabieram do tego i za Chiny ludowe nie mogę Lilavati, dziękuję Otako, również dziękuję
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery Moja pielęgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2010-01-16 o 16:52 |
|||
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Szmyrk nie rob sobie borsuka
![]() Oj tak wszystko zalezy od tego jak dobrze spiela fryzjerka wlosy. U mnie w tancu wypadla 1 wsuwka i juz myslalam ze sie rozpadnie Ale na szczescie wytrzymalo
|
|
|
|
#4124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A naturalny kolor wlosow mialam... wlasnie taki bardzo jasny blond (moge dodac jedyna fotke jaka mam na tym tutaj komputerze, jeszcze z dziecinstwa) - mama moja pare razy nawet ochrzan za to zebrala od lekarzy, ze niby takie male dziecko farbuje ![]() Ale masz racje, fryzjer sie pewnie tego nie podejmie, a ja jestem tchorzem i im starsza jestem, tym bardziej sie boje wlosowych szalenstw ![]() Juz pisalam, ze nie mam z tym nic wspolnego
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak jest zaraz będą fotki
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
ChihPyh
![]() noemi, wiem, że podczas tańców różne rzeczy się*dzieją na swojej studniówce miałam jak zwykle do ramion a i tak wciąż były szarpane z alkoholów uwielbiam wino, jak jest zimno to czerwone jak gorąco to białe lub rożowe , na popijawach lubię wódkę, najchętniej pitą z kieliszków (pochwalę się jestem zawsze w grupie zaawansowenej i nigdy nie opuszczam kolejek ), uwielbiam gin, na imprezach tequile, bo nogi same rwą mi się do tańca po paru kolejkach i mojito
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Mi koki w ogóle nie pasują
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
lilavati dzięki
Kiedyś miałam tak zmiszczone włosy, że prostowałam rano włosy, a po powrocie ze szkoły musiałam strzelić poprawkę... szmyrk marudzisz ![]()
|
|
#4131 | ||
|
Zakorzenienie
|
O nie, co to to nie! Specjalnie od razu zaznaczylam, ze bez tej okrutnej czerni od spodu
Jestem ekstrawagancka, ale "borsuk" to zdecydowanie nie moj klimat ani kierunek ekstrawagancji ![]() Cytat:
Starosc nie radosc, a i wzrok juz ni ten Cytat:
|
||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiem, że rudy to nie Twój naturalny kolor
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam takie imprezy
![]() W ogóle ostatnio stwierdziłam, że ja to mogłabym być jakąś tam gwiazdą. Jak kręcili czołówki do filmu to bez krępacji zupełnie tam weszłam i faceci mówili, że jestem naturalna, więc szybko nam poszło. U fryzjerki i na makijażu grzecznie siedziałam, aż się nie mogły nadziwić Teraz tylko wbić się w balową suknię i czekać na błyski fleszyA w ogóle miałam kupić rozświetlacz Essence który mi radziła Agusia, ale nie było, więc wzięłam Sensique Cosmic Girl (niezła nazwa ). Jest boski![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wino też uwielbiam. I likiery różniste. Wódkę lubię tylko w postaci kolorowych drinków - mam złe wspomnienia z czystą :p Poza tym mam dość słabą głowę i odpadam w przedbiegach na imprezach. Niewiele mi do "szczescia" potrzeba
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Takie marudne stworzenie ze mnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dodałam fotki, to co widzicie, bylo na stanie mieszkania (mysle, ze całkiem, całkiem wyposazenie). Robilam fotki wczoraj
|
#4137 |
|
Wtajemniczenie
|
Motylku czekamy na zjęcia!!!!
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis na cywilnym panna mloda miala koczek i wygladala przepieknie. Ale pewnie dlatego, ze ma podluzna twarz
![]() A jaka miala sukienke |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Nie prostuj ich nigdy - to grzech!!!
Przepraszam za to dziwne wygięcie włosów, ale chodzę po domu w koku i mohery odkształciły się 
Ale problem jest z aparatem, bo albo kable nie działają, albo mój komp strajkuje
Także zdjęcia najwcześniej jutro. A szkoda, bo tak to byście mi pomogły z biżuterią.

Całą buzię widać i włosy

Jeżeli tak, to naprawdę różnica jest- miałam do talii, a teraz ciut za łopatki 
Starosc nie radosc, a i wzrok juz ni ten