![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alien, YSL, Lancome, Estee Lauder, Clarins, Chanel Chance i inne
dodałam szczegółowe info u siebie w wątku o givenchy, zerkniesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
nie dla mnie świeżaki, ja lubię ciepłe i dośc ciężkawe zapaszki, słodkie
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- chciała ja Ci dac ale się nie odyzwałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Mogę Ci oddać te 2 rzeczy: 64. Pupa - mam jeszcze drugą paletkę - Diamond Pochette w kolorach złotych - mam kartonik https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217070 69. Lancome - puder w kompakcie - użyty kilka razy - kolor 004 - color ideal poudre - do jasnej karnacji za 25ml chanel chance.... tylko może coś byś mi jeszcze dorzuciła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ultraviolet mam aktualny, 30ml EDP zuzycie kilku psikow, pudelka brak. Oddam bardzo chetnie
![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Generalnie chętna jestem na pielęgnację...np
Clarins - mini produkty: peeling gomaż, peeling tylko nie wiem jak to wygląda i o co chodzi, jaka pojemność - może jakieś fotki, linki? a może masz coś jeszcze fajnego z pielęgnacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, poniuchaj i daj znac
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dagwoj, to czekam na newsy w takim razie....
Może akurat uda Ci się znaleźć coś jeszcze fajnego z pielęgnacji (wolałabym jedną rzecz większą niż kilka mini produkcików)..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Tor Polly Pocket po mojej córci, używany sporadycznie, kosztował 170 zł - oceniam go na 100 zł
czy znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() albo miss dior cherie.... ![]() jeśli interesują Cię markowe dobre zabawki to mam jeszcze: 1. mało używaną ośmiornicę play doh - kupiona wiosną 2009 2. kilka razy użytą lodziarnię play doh - kupioną w listopadzie 2009 córka zaczęła wydziwiac i zbiera obecnie pet shopy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak możesz ztrzelić fotki to moze bym wybrała jakieś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tor polly pocket jest fajny, moja córa dostała go na gwiazdkę w ubiegłym roku - miała wówczas 4 lata - był to hicior, ale jak to każdy hicior - znudził się u nas szybko i stał się zbieraczem kurzu.... Kupiłam jej vana z basenem dla barbie (taki olbrzymi samochód - zmienia się w dom podróżny z basenem i wc etc, za prawie 400 zł) i też poszedł póki co w kąt, bawi się sporadycznie ![]() ale... jeśli lubicie buty Geox - mam kilkanaście różnych modeli - pozostałości ze zlikwidowanego sklepu. Nowe, w kartonikach. Głównie wiosenne, letnie. Także sandałki hiszpańskie Gioseppo oraz polskie skórzane MRUGAŁKI z jesiennej kolekcji 2009. Wszystkie buciki nowe, w kartonikach firmowych, wszystkie skórzane, nie plastiki... jeśli byś była zainteresowana dla swojej Gwiazdy to chętnie prześlę Ci wzory (podaj tylko rozmiar) Edytowane przez dagwoj Czas edycji: 2010-01-16 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dagwoj, to czekam na fotki tych rzeczy które masz na zbyciu tak aby udało nam się wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Interesuje mnie bardziej addict przyznam szczerze ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- a tor no nie wiem, a co proponujesz? W Twoim wątku tylko te dwie rzeczy mi się rzuciły w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
znam tylko geoxy
![]() ![]() ![]() czy za tor znajdziesz coś innego czy raczej wolisz perfume?mam nowy podkład Revlon ,cienie Isadora oraz nowe tusze ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- super buciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a powiedz czy np. za buciki (nawet 2 pary) oddałabys addicta? geoxy mniej wiecej kosztowałoły 179-219 zł, ale że ze zostały mi resztki sprzedaję w niższej cenie: ok 140 zł taka jest wartośc zakupu. Mrugałka też klasy wysokiej bucik w sklepie kosztuje ok 149 zł, ja liczę po 119 zł. Ile masz tego addicta? no się napaliłam strasznie ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Ja: chanel chance połowa z 50 ml edt + clarins mini gomaż i peeling+ (do wyboru: maseczka clarins z 30 ml została połowa produkt - skin smoothing eye mask , może nawet pudełko znajdę ????, lub też tusz do rzes stretch&define maybeline granatowy i 2 cienie INGLOT: szry do smooky (ledwo wypóbowany) i beż złoty i do wypróbowania YSL touche blush nr 2 , lub estee lauder 2 cienie - wsio na zdjęciach ![]() Ty: paleta PUPA, pryzmy sypkie Givenchy - jak wyceniasz te 2 rzeczy???? zdjecia zaraz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
no jeśli chodzi o sypkie pryzmy to niechętnie na razie je chcialabym wymienic, a jak juz to raczej na 1 porzadny nowy produkt
![]() moze cos innego dobralabys do palety pupy za chanel chance edt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
to moze zaproponuje Ci cos spoza watku z pielegnacji np?
mam nowy krem pod oczy w kartoniku dermedic hydrain 2 -> 15 g nam też krem diora hydraaction - kolork 1 - spf 20 - z kartonikiem przetestowany - pojemnosc wyjsciowa 50 ml tylko nie wiem znowu jakbysmy wyrownaly gdybys wybrala krem diora? napewno nic nie ma w watku? mam tez kilka szminek estee lauder w domu - tylko przetestowane - tonacje rozowe ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Mam jeszcze maske 200 ml clarena zafoliowana collagen energy mask -> czyli pielegnacja po 30 roku zycia - z twojej wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- albo z maska clarena? poza watkiem mam glownie zapachy, n i i testowe produkty.... i to co w fotkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
a jakie masz jeszcze zapachy poza watkiem?
tego kremu jest jakies 48-49 ml z 50 ml - bo byl uzyty testerowo. maske tez Ci moge dac, ale zalezy co proponujesz.... bo ja tych wszystkich malutkich rzeczy ktore wymienilas to raczej nie potrzebuje i nie chce kolekcjonowac, a moze zaproponowalabys 2 zapachy np? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
krem diora to taki: http://www.allegro.pl/item868693425_...porcelain.html nie doczytałam wcześniej że to koloryzujący, więc jesli taki to nie jest mi potrzebny ![]() naprawdę nie wiem w takim razie, za samą paletę PUPY to nie bardzo bo ona ok 80 zł kosztuje. pomyślę na spokojnie, zerknę w Twój wątek jeszcze i dam znac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dagwoj;16505934]myślę ze tor byłby ok, bo to w sumie taka zabawka typu kolejki.... samochodziki są dziewczece. dzieci lubią obserwowa jak coś zmienia miejsce położenia
![]() a powiedz czy np. za buciki (nawet 2 pary) oddałabys addicta? geoxy mniej wiecej kosztowałoły 179-219 zł, ale że ze zostały mi resztki sprzedaję w niższej cenie: ok 140 zł taka jest wartośc zakupu. Mrugałka też klasy wysokiej bucik w sklepie kosztuje ok 149 zł, ja liczę po 119 zł. Ile masz tego addicta? no się napaliłam Za buciki jednak dziękuje,bo na teraz ma,a na wiosne nie wiem jaki rozmiar będzie potrzebny,po za tym małemu dziecku nie moge wziąć w ciemno i to na przyszłość,musiałabym zmierzyć. Tor z chęcią.Addict nowy,ale już się jedna zgłosiła po odlewke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, nie ma sprawy. zazwyczaj powinno się kupowac minimum 1 a max. 1,5 cm większe aniżeli stopa. Do 2 lat rosną nóżki w zastraszającym tempie, więc praktycznie co 1,5-2 miesiące powinno się buciki zmieniac, a conajmniej mierzyc stopkę w cm. rozumiem że odlewkę robisz addicta? to po odjęciu odlewki ile Ci go zostanie? jest szansa przygarni ecia go z butelką oryginalną? za odlewkami nie przepadam raczej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.