![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :DWitamy w już 3 części wątku dzidziusiowego !!! ![]() Owocnych i jakże przyjemnych starań naszym staraczkom, a także spokojnej i radosnej ciąży naszym przyszłym mamusiom i dużo zdrówka narodzonym już dzieciaczkom ![]() ![]() Niech spadnie "tłusty różowo-niebieski grad"! ![]() W poprzednich odcinkach ![]() Sezon 1: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. I Sezon 2: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. II Sezon 3: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III Staraczki planujące:
Aliczka88 (21) - początek starań - marzec 2010 Anessa (30 lat) -początek starań - październik 2010 Awenturyn - początek starań - marzec/kwiecień 2010 BordAna (Anna, 24 lata)- początek starań - maj 2010 Gusia.. (27 lat)- początek starań - druga połowa 2010 Jasiulek (Joanna, 23 lata) - początek starań - marzec 2010 MAGiALENA - początek starań - styczeń/luty 2010 Mike87(Michał, 22lata) - początek starań - PRZESUNIĘTE Ollliwka (Ewa)- początek starań - wrzesień 2010 Słoneczko555xxx (27 lat) - początek starań - wrzesień 2009 PRZESUNIĘTE Starlett - początek starań - Weruczek (Weronika 24 lata)- początek starań- grudzień 2010 Staraczki aktywne: Agata1971 (Agata) Agness813 (28 lat) @28/2 Black_Angel86 (Jagoda, 24 lata) @ 24/3 Chelsea91 (19 lat) [COLOR=red] @ 6/5 Danika (Ewa, 27 lat) @ 8/5 Ishka (24 lata) @ 19/1 marthinisa ((Marta, lat 27), @ 5/1 monia9980- Nanucha (Natala, 27 lat) @ 15/2 Pamela86 @ 5/2 Scio (Paulina 23 lata) @ 19/4 Tity(26 lat) @ 28/3 weronia83 (Jowita, 26 lat) @ 29/5 virginia (27 lat) @ 19/5 zanka205 (Żaneta, 24 lata) @ 5/5 NASZE PRZYSZŁE MAMUSIE!!! ![]() ![]() ![]() KBKatarynka(25 lat)- termin porodu - maj 2010 ![]() bydgoszczanka - termin porodu - ![]() Kakusia - termin porodu - 29 maja 2010 ![]() Olayya (27 lat)termin porodu - ![]() kwiatuszekk88 - termin porodu - ![]() mlmFM - termin porodu - 4 sierpnia 2010 ![]() Gabisun termin porodu - 1 września 2010 ![]() Lenka* (Magdalena, 25 lat) - termin porodu - 4 września 2010 ![]() Pomidora (Katarzyna, 26 lat) - termin porodu-7 września 2010 ![]() Mpik82 (Madzia)termin porodu - 9 września 2010 ![]() Abz - termin porodu -1 października 2010 ![]() gimiks (Dagmara, 25 lat) termin porodu - ![]() Kretencja(Katarzyna, 26 lat) termin porodu 5 grudnia 2010 - ![]() *Aniołki* BordAna - aniołek (*) bela14(27 lat) - aniołek (*) Mike87(Michał, 22lata) [- aniołek (*) Ewurka (Ewa, 30 lat) - aniołek (*) Mamy i ich dzieci ![]() Maria2008 -Córka ![]() Domi7ks 22.12.2009 Pola ![]() Malga19 06.01.2010Jowita Małgorzata ![]() Aldii18.01.2010 Lukrecja ![]() elcia0787(Ela, 22 lata) 5.02.2010 Szymon ![]() Lindsley (Ewelina, 27 lat) zgadnij_MS(23 lata) 13.05.2010 Maksymilian ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-06-07 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
To ja się melduję, az nie chce się vierzyć, ze to już IV część
![]()
#4 |
Raczkowanie
|
Melduję się i ja
![]() ![]() ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() ![]() ![]() Aldii, mała Lu jest śliczna ![]() Scio, kot rozbroił i mnie i mojego męża ![]() ![]() Tity ![]() Lindsley, już po kolędzie? Teśc jest naprawdę dziwny - 20 lat trzymał rzeczy teściowej i jeszcze ma pretensje? ![]() Kretencjo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marcelko, to tym bardziej podziwiam za chęć realizowania marzeń ![]() ![]() ![]() Abz, twój zestaw śniadaniowy jest niesamowity ![]() ![]() Kakusia, fajnie, ze TZ wczoraj zdążył ![]() Scarlett, przede mną tez sprzątanie dzisiaj ![]() Mnie od wczoraj boli podbrzusze i jestem zaniepokojona bardzo ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też się melduję... Ciekawe czy ja się rozpakuję w tym wątku czy dopiero w następnym... Ale myślę, że w tym się nie wyrobię
![]() Na księdza dalej czekam ![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko
![]() U mnie dzis w zestawie sniadaniowym: kanapki z almette+dzem+cebulai to popilam cieplym mlekiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kochane trochę zmieniłam naszą listę.
Jeśli Wam się nie podoba zmienię na poprzednią. W każdym bądź razie chciałabym uzupełnić Wasze imiona i wiek, oczywiście jeśli macie taką ochotę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
u mnie możesz dopisać termin porodu 16 maja
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aldii, już tak myślałam, że wezmę no-spę jak będzie brzuch dalej bolał. Ale na razie jak leżę to nie boli, więc nie jest źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
U mnie możesz zmienić dane starań na marzec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
7 cs... ![]() 39/40 -czekamy, kruszynko! ![]() Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2010-01-16 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
U mnie proszę o dopisanie tp na 29maj
![]() A Weruczek ma już 24 latka ![]() No i melduję się i ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja też się melduję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja dalej czekam...
![]()
#15 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() No to melduję sie i ja ![]() U mnie możesz dopisać ze ostatnią @ mialam 21.12.2009r najwyzej jutro albo pojutrze zmienisz jak przyjdzie znowu ta zmora moja ![]() dziewczynki ostatnio Was tylko podczytywałam nic nie pisałam bo tak jakos mi smutno eh ;/ moj M wraca dopiero 22 stycznia to jest za tydzien w piatek...mama kupiła mi test i powiedziala ze mam zrobic...no niestety posłuchałam (nie wiem czemu) i zrobilam wczoraj ale niestety...I krecha jak nic i juz nie mam nadziei pewnie jutro dostane @albo najdalej w poniedziałek wiec poinformuje jak cus o zmianie ostatniego terminu @. No nic bede troszke pozniej ide teraz skuwać lód z naszego autka bo w prognozie pogody mowili ze znowu ma padac u nas snieg... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
hej dziewuszki i ja się dopisuję ale naszych
ANIOŁKÓW prawie nie widać a wcale nie są mniej ważne. ![]() a staranka od lutego ![]() pozdrawiam i kibicuje tu gorąco każdej z was. ![]() a ma może ktoś kontakt z BordAna ?odezwij się kochana. |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bela fantastycznie, ze zaczynacie znow staranka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dziękuje Aldii i biorę jednego
![]() u mnie staranka troche utrudnione bo mam M w lutym potem pewnie dopiero w kwietniu,więc to takie chybił- trafił bo czasem jest na parę dni ale w nie te co trzeba ![]() Lindsley-masz już imię dla synka? |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze raz poproszę o imiona i wiek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
To i ja się melduje na nowym wątku
![]() Scio możesz dopisac Dagmara lat 25 ![]()
#21 |
Zakorzenienie
|
Ishka a nie za vcześnie testovałaś? Ja tym razem poczekam czy "małpa" (nie działa mi dvójka i nie moge zrobic małpy
![]() Tata dał mi samochód i pojechałam do kilku sklepóv, głóvnie jedzonko kupiłam oczyviscie i colę, na którą miałam straszną chęć. A teraz juz leniuchuję, no musiałabym jeszcze paznokcie przemalovać ![]()
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze nie ![]() Ja Ci dam... ![]() ![]() ![]() ![]() Ksiądz był, ekspresem... Nawet świec nie zdążyliśmy zapalić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- I wszystkie się zmyły...
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
lindsley ja jestem. A ksiądz brzuszka nie vidział?
#24 |
Zakorzenienie
|
Może nie zdążył
![]() ![]() ![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
Melduję się szybko, bo mąż na komputer czeka.
Aldii, 30.01. na pewno nie będę testować, bo to termin zupełnie nie przypiął ni przyłatał ![]() ![]() Dobrego wieczoru, dziewczyny! ![]()
#26 |
Zadomowienie
|
Abz nio ja też uważam ze chyba troszke zbyt wczesnie albo poprostu nie w tym cyklu...poczekam do @ jak przyjdzie to dobrze bo moj M przyjezdza w piatek to akurat mi sie skończy...;p a jak nie przyjdzie to i tak musze czekac bo dopiero dzis sobie zamowilam testy przez netka i do 5 dni maja przyjsc heh swoja droga jestem ciekawa wogole czy dojda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ishka a kto jeszcze miał z nami testovać? Bo pamietam, ze byłyśmy 3, ale nie pamietam kto to jeszcze był
![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
I ja się melduję
![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz odpisywanie po całym dniu nieobecności .... ![]() Aldii no menu boskie, ale to tak cebula na dżem, czy oddzielnie? ![]() Ishka ![]() bela14 no to super, że znowu zaczynacie ![]() ![]() kretecja gratuluję podpisania umowy ![]() ![]() lindsley u Ciebie mineralna, a u nas co roku prawie kranówka na księdza czeka ![]() Pomidorka dzięki za kciuki ![]() ![]() Jedno koło nie wiadomo, czy będzie zaliczone, zależy jak facet to oceni, ale powinno być ok. Przynajmniej merytorycznie, nie wiem jak obliczeniowo, bo coś się nie zgodziło. A egzamin ustny zaliczyliśmy oboje na 5, także cieszymy się ![]() ![]() A i trzymam mocno kciuki za testujące dziewczyny ![]() Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-16 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Oczywiście nie zauważyłam nowego wątku
![]() wklejam tu to, co na 3 części napisałam: Kretencja, ludzie są czasami okrutni dla siebie, co dopiero dla zwierzaków ![]() ![]() Kakusia, hehe, tż wszystko poświęcił? Mój tŻ cały dzień czekał na księdza, a jego dotąd nie ma. Ja właśnie wróciłam ze szkoły... Ale oboje już zmęczeni jesteśmy... ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Scio,ale śmieszny ten twój kociak!Pokazywałam męzowi ![]() Ksiądz będzie podobno za 45 minut... Nasza pierwsza kolęda, nieźle ![]() Aldii, mi się strasznie podoba, ale tż towi nie:/ Zresztą nie chcę papugować:P Lindsley, a jak dzisiaj się czujesz maluchu? ![]() Abz, niezłe dziś w takim razie ćwiczenia miałaś, że aż śnieg leciał ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Scio, ja też będę na liście? Mnie jakby co wpisz na grudzień 2010:/ Ale nie wiem, czy nawet na wtedy się wyrobię ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Pomidorka, a może lepiej szybciej się udać do lekarza? Na jakiś dyżur albo prywatnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() Wynudziłam się dziś strasznie czekając na księdza... A teraz zgaga mnie męczy... Nigdy przed ciążą nie miałam a teraz ciągle ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.