jakie w³osy??:> - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-04-16, 19:49   #1
sweet_mystery
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 740

jakie w³osy??:>

witajcie laseczki!
mam do Was pytanko mianowicie chodzi mi o fryzure Danuty Stenki i Joanny Brodzik z filmu 'Nigdy w ¿yciu!' Strasznie mi sie spodobaly te fryzurki, sa sliczne no tylko zastanawiam sie jakie trzeba miec w³osy zeby "wysz³a" taka fryzurka ????? one sa takie fajne, puszyste, dziewczece....cool

prosze o odpowiedz
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg f9.jpg (16,0 KB, 19 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg f14.jpg (11,8 KB, 9 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg a.JPG (38,1 KB, 12 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Bez tytu³u.JPG (26,0 KB, 23 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg d.JPG (48,2 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg s.JPG (40,5 KB, 14 za³adowañ)
sweet_mystery jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-04-16, 20:38   #2
Mycha
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 418
Dot.: jakie w³osy??:>

Mi siê wydaje,¿e najlepiej mieæ do tych fryzurek w³osy proste,gêste i dobrze ¶ciête
Mycha jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-04-16, 20:43   #3
Martus87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 220

przede wszystkim wlosy proste geste i chyba podatne na ukladanie (albo puszyste - zeby nie byly takie oklapniete)
Stary 2006-04-17, 09:56   #4
sweet_mystery
Rozeznanie

a co z w³oskami prostymi, ale raczej nie gêstymi??? przy pomocy pianki, grubej szczotki, suszarki i lakieru da sie??
Stary 2006-04-17, 15:30   #5
sweet_mystery
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sweet_mystery
a co z w³oskami prostymi, ale raczej nie gêstymi??? przy pomocy pianki, grubej szczotki, suszarki i lakieru da sie??
up
Stary 2006-04-17, 18:26   #6
mistic
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)

Wiadomo¶ci: 6
GG do mistic

witam!
z wlasnego doswiadczenia wiem, ze da sie taka fryzurke zrobic na niezbyt grestych wlosach. moim zdaniem musza byc puszyste. sama mialam kiedys taka fryzure i ukladala mi sie swietnie na piance, a najlepszy efekt byl kiedy spsika sie troszeczke lakierem z glowa w dol -swietnie podkresla wysieniowanie
mistic jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-04-17, 19:26   #7
Martus87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 220

no to zalezy od Twoich wloskow... jesli nie sa podatne na ukladanie to moze byc ciezko (mam kolezanke ktora za wszelka cene probuje sprawic by wlosy nie byly takie oklapniete i jej sie nie udaje)... ale moze jak bedziesz uparta to w koncu wpadniesz na sposob, ktory pomoze Ci w ulozeniu takiej fryzurki
Stary 2006-04-17, 19:47   #8
shockwaves
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 698

tez mialam podobna fryzurke. zeby ja ulozyc uzywalam sporo pianki, jakiegos zelu, lakieru... troche duzo roboty z tym no i codziennie musialam myc glowe, inaczej wlosy byly oklapniete a dodam ze nie mam zbyt gestych, ani grubych ale efekt fajny i fryzurka tez to przyznam
shockwaves jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.