|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Wkleiłam cytaty z informacjami o leku. Trądziki ze stanami ropnymi, jakieś guzy itp. Takiego właśnie NIE mam. (pomyliło mi się i napisałam mam) ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-17 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie imię i nazwisko os. tow , adres i numer dokumentu ze zdj. jak jest niepełnoletnia to nazwa i adres szkoły i numer legitymacji. własnie to po to, że jak coś się wydarzy na studniówce to żeby wiedzieć kogo obciążyć ewentualnymi kosztami ![]() Cytat:
no tak, przecież tak jak narysowałam ![]() Cytat:
nie ma fizycznej możliwości żeby każda klasa miała swój układ bo mamy cztery klasy po około 20 osób. klasa A - 21 os. - 8 dziewczyn , 13 chłopaków klasa B - 21 os. - 16 dziewczyn, 5 chłopaków klasa D - 26 os. - 22 dziewczyny, 4 chłopaków klasa E - 28 os. - 26 dziewczyn, 2 chłopaków ![]() więc wszyscy chłopcy musieliby tańczyć, a oni tacy chętni, że wiadomo ![]() dlatego pokazowy mamy złożony z 14 par spośród wszystkich maturzystów. tak chcieliśmy, żeby tylko maturzyści tańczyli. bo osoby tow. w polonezie to zwykle problem, bo to nie może bo pracuje/studiuje/uczy się. poza tym 28 osób nie może się zebrać żeby wszyscy byli na probie, a co powiedzieć jakby każda klasa miała to robić oddzielnie ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
u mnie niektóre laski się z takimi facetami wybierają ![]() jedna na połowinki chciała przyjść z jakimś kryminałem 42 lata chyba miał ![]() ![]()
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu no wiesz, miłość nie wybiera ![]()
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co on z nią zrobi jak się spotkają ![]() i do tego błędy ortograficzne. ![]() masakra. ja bym się porzygała jakbym miała czytać to w odniesieniu do siebie.. i to, że ona tak się tym chwaliła.. mi było niesmacznie słyszeć jak ona czytała, co on tam wypisywał w tych listach...
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a za co siedzi? ![]()
![]() |
#2226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie klasa C ?:P U nas towarzyszące maja ludzie studiujących, pracujących,ale nawet nie ma z tym problemu, na probach zazwyczaj jest większość ![]() Hehe noo, jak u mnie jak są w klasie 24 chyba pary (pare osób tańczy z osobą z klasy), to jak ma być próba, to każdy sie kłóci, każdy chce kiedy indziej i w ogóle miliard problemów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
pewnie za gwałt.
ale już z nim nie jest. btw, to ta co jest w ciąży, z jeszcze innym. Cytat:
![]() ![]() a klasy C nie ma, nie utworzono profilu ![]() lingwistyczny miał być, ale było za mało chętnych. no właśnie, a u nas nie ma problemu. w sumie i tak mało prób mieliśmy. od dwóch tygodni mamy 2-3 razy w tyg. a tak to raz w tyg. od początku grudnia ![]() w grudniu były 3 próby, teraz było 5 i w tym tygodniu będą chyba 3. każda próba trwa jakąś godzinę. no i próba generalna będzie jedna. przed samą studniówką ;] lipa jak tam sala będzie węższa ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a miała jakieś podejrzenia, że "szaleją" ? było coś nie tak z nimi, zanim zaczęłaś brać tabl? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też się o sale boje.. bo są momenty, w których wszyscy sie mogą nie zmieścic jak się w boki rozchodzimy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Rozeznanie
|
heja!
podpisuje się, bo też mam maturkę w tym roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak masz na imię ? ![]() Mi się mojej studniówki wcale nie chcę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2232 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przegrałaś z fizyką kochana ![]() Cytat:
![]() Ale Martyna, tu inna kultura ![]() Ja osobiście, jakby mi przyszło za parę lat spotykać się z innym chłopakiem, to wolałabym, żeby nie było prawiczkiem. Bo nie. Cytat:
![]() Musi... ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=mtynai;16518003laki er do włosów ![]() ja zawsze spryskuję makijaż lakierem do włosów, nic się nie rozmaże ![]() Kasia, są też specjalne utrwalacze do makijażu, tez w formie pryskania ![]() Ja ez, otworzyłam i od razu zamknęłam ![]() Cytat:
Kupiłam sobie sukienkę na studniówkę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to cześć ![]() Cytat:
pokaż pokaaaaż ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, wiem, czaję się na fixator Kryolana. jeśli nie będzie mnie malować kosmetyczka to zainwestuję w Kryolana ![]() mój ojciec powiedział, że weźmie jakieś imadło i mi kolczyki zdejmie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie zeszły?
![]() Cieszta się: ale szybko, bo zaraz usunę, żeby nikt niepożądany nie podziwiał mojego bałaganu. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-17 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiem szczerze, że ta na 100dn na wieszaku wygląda brzydko, bezkształtnie, ale na Tobie na prawdę bardzo ładnie ![]() ech, ty musisz mieć zwężane w biuście, a mi znowu by trzeba było poszerzać ![]() dlatego też szyję :P ![]()
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czarna śliczna. I Cię pocieszę, mam 5x gorszy bałagan, co ja mówię, 10x gorszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||
Zadomowienie
|
pogodziliśmy się
![]() ![]() Cytat:
jakaś para zamknęła się w damskim wc i .. no wiecie co ![]() po 17 lat gówiniarze mieli. zero intymności. solenizantki(bliźniaczki to były ![]() poszłyśmy z innymi dwiema barmankami na oględziny miejsca zdarzenia i zniszczeń.. urwali tą klapkę od muszli klozetowej ![]() a koleś taki bleee ![]() miał czarną koszulkę i chodził z taką plamą białą na niej ![]() 39 zawsze najszybciej sprzedają się podobno. Cytat:
zamówiłam medium, a nie chcę być żółtkiem ![]() ale supeer ![]() chłopiec czy dziewczynka ![]() cdn..
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sorry, elektroniczne zboczenie :P ładnie wyglądasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo tal powiesiłam, żeby nie spadła ![]() ![]() Wzięłabym mniejszą, ale nie było ![]() Cytat:
![]() Niebieska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kot po mnie łazi, mruczy, łasi się, miauczy. ![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-17 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ciekawe życie ma dziewczyna ![]() i jeszcze się tym chwali? no super ![]() musiałam rozłożyć na dwa posty, bo przekraczałam dopuszczalną ilość minek ![]() wróciłam od TŻ, byliśmy w Tychach (250km od jego domu) bo chciał mi kupić auto, a 30 km przed celem koleś pisze sms'a że auto sprzedane. wczoraj upatrzyliśmy takie z W-wy, 700 zł, dzwonimy wszystko ok, umówiliśmy się. dzisiaj dzwonimy a on do nas- ponad 1700zł chce ![]() poszukaliśmy na all, TŻ tata znalazł z Tych.. i co wyszła? du.pa. przejechaliśmy się tyle km na marne. dodam, że chciał mi kupić jakiegoś zgrzytka za 1000zł-1500zł, a ja mu bym oddała w maju (bo wówczas mama będzie miała przypływ pieniążków) szukam jakiejś fryzurki do uczesania samej, muszę oszczędzać, jeśli mam sobie kupić jakiegoś zgrzytka tylko, by jeździć do szkoły. P.S. Justyna śliczne sukienki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Czerwona jest super ![]() Ja to sie czuje jakbym miała jakąś wycudowaną, a wydawała mi się tez prosta ![]() Chłopiec ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszyscy. tzn kto chce ;p Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale na Tobie bardzo ładnie ![]() i ta czerwień intenstywna ![]() bardzo ładnie ! ![]() Cytat:
![]() wszystkiego mi nie zacytowało ![]() odnośnie filmiku z tym kolesiem ![]() ![]() ![]() kurcze, ostatnio znowu mam ochotę spac cały czas po poludniami ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Rozeznanie
|
Ania ![]() Mam pytanko do Was: uczycie się chociaż trochę? Bo ja nic i mam ogromne wyrzuty sumienia z tego powodu. Co mnie wcale nie motywuje do rozpoczecia zakuwania. Wręcz odwrotnie ![]() Co do studiów to nie mam zielonego pojęcia. A na maturze zdaję: matma, polak, angol-p.p i biola-nie wiem jaki poziom. A Wy? macie już jakies konkretne plany? czym się kierujecie przy wyborze studiów? Edytowane przez nanaa Czas edycji: 2010-01-17 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak masz na imię i skąd jesteś? ![]() :kopniak na mobilizację: Karolina, widzialyśmy na zdjęciu ![]() ![]() Cytat:
od września jakoś.. czyli wypada, że zaraz będzie kończyła. wygląda bardzo ładnie, cera jej się poprawiła, to fakt. ale mówi, że strasznie to znosi : światłowstręt, stosowanie sztucznych łez, suche usta (zużywa jedną pomadkę nivea w ciągu kliku dni), suche włosy, i ogólnie deprecha ją łapie czasami. ale powiedziała, że gotowa była zrobić wszystko żeby tylko skończyły się jej problemy. jej kuzynka też stosowała, ale miała tragiczny trądzik. właśnie taki ropny, cała czerwona twarz. teraz ma ładną buźkę. i jeszcze znam trzeci przypadek, tylko na 'cześć', ale jej historię słyszałam od mojej P., która się z nią spotyka od czasu do czasu. i właśnie ta nasza znajoma miała taki trądzik, że aż twarz miała spuchniętą całą ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16525334] odnośnie filmiku z tym kolesiem ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] no ![]() Justyna, sukienki ładnie. pierwsza prosta, taka skromna, bardzo ładna ![]() ![]() ![]() czerwona też śliczna, ale krótka chyba naprawdę ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
cześć Ania, pierwszy post to nasze plany maturalne i pomaturalne. ![]() ja się uczę tylko trochę bo ciągle mam mało czasu i za dużo siedzę przy kompie. od 25 stycznia mam ferie i wtedy zamierzam trochę ogarnąć coś więcej. a na razie to książki mi zalegają na biurku i nic więcej ![]() dzięki Bogu drugi semestr bedzie lżejszy i luźniejszy.. więc będzie można sobie pozwolić na powtórki do matury ![]()
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Justyna ładna i skromna sukienka. A czerwona taka sexowna.
![]() ![]() nanaa do biologii przygotowywałam się, a do WOSu nie bardzo. Tzn. przerobiłam jakieś tam tematy. No ale zrezygnowałam z biologii, to rozpoczynam naukę z WOSu. Już dwa dni się uczę. ![]() Martyna fakt izotek dość intensywnie wysusza i są różne objawy stosowania tego, ale co się nie robi dla urody. To da się przetrwać, a kuracja daje świetne efekty. Wiesz,ja nie mam jakiegoś tam wielkiego trądziku, no ale dermatolog uważa, że nie opłaca już się eksperymentować z jakimiś maściami itd. a izotek załatwiłby sprawę. Tylko po izoteku co najmniej rok po kuracji nie można zajść w ciąże, bo jest ryzyko, że dziecko urodzi się chore. (uważam to za największy -) Chociaż ja nie planuję żadnej ciąży w przeciągu 5 lat. ![]() ed. nie miałam przez 20 minut prądu. Ciemno jak....w tunelu było . No. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-17 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak to regularnie zaglądam do książek. I zobacz na pierwszy post na pierwszej stronie. Tam wszystko jest. To było ogarnięte z lekka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje plany zmieniają się częstawo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.