|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Też bym "kciała" inaczej trochę ale cieszę się że jest jak jest. Robimy to w takiej wersji, jakie mamy możliwości ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pisałyście o noclegach dla gości to moi będą goście nocować u mnie, u brata w mieszkaniu, a z okolic to do domu będzie odwóz, a jak tż organizuje tę sprawę to nawet nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3965 |
Rozeznanie
|
Puścic muzykę puścimy, tylko myślę że nie będzie kiedy tańczyć. Do tego trzeba się rozkręcić. A jesli zjedzą dwa dania i deser, zobaczą prezentację, itd to te 3h szybko zlecą. Tzn mogę dać np godzinkę na tańce, ale czy to wypali?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 17.00 powitnaie na sali,szampan +próg 17.15 obiadek a że jest malo gości to szybko rozdadzą i ok. 18.20 pierwszy taniec i po nim od razu wszyscy tańczą Ok. 19.30 tort, w międzyczasie można densować Ok. 20.30 oczepiny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak chcecie prezentacje zrobić to zamiast oczepin albo po nich, na zakończenie przyjęcia ![]() ![]() Albo jakoś tak pokombinować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3968 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale w dalszym ciągu uważam, że do takich butków, kwiatuszek w tym samym kolorze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1. wszyscy goście stanęli w dużym kole, łącznie z parą młodą. potem jeden kolo z zespołu zszedł ze sceny i wziął taką skórzaną torbę i podał jednej osobie, w celu przekazywania z rąk do rąk dalej gsy grała muzyka, gdy muzyczka ucichła, osoba która właśnie miała torbę musiała z zamkniętymi oczami wyciągnąć z niej jakiś jeden przedmiot i go użyć. i na całe moje nieszczęście wylosowałam ogromne majty i musiałam je założyć na sukienkę ale najgorzej mieli faceci, bo dwóch wylosowało fartuszek z doczepionym sztycznym penisem, a na to wszystko patrzyły dzieci i się straaasznie interesowały, a co to? a po co? ale fajne! ![]() ![]() 2. zabawa z balonami, również przeprowadzona o takiej godzinie,że najbardziej zaintersowaną grupą były dzieciaki. zabawa polegała na tym (też w niej brałam udział, na ogromną prośbę PMki, mojej koleżanki, bo nikt nie chciał iść), że były dwie drużyny, pana młodego i panny młodej. w każdej były po trzy pary. były tzry rundy. w pierwszej dziewczyna miała stać prosto przodem odwrócona do swojego partnera (on na drugim końcu sali stał, a na podłodze obok niego były balony). chłopak miał złapać balona i podbiec do swojej partnerki, balona miał ustawić między biodrami, chwycić ją za pupę i uderzyć swoimi biodrami w jej biodra żeby balon pęknął. potem dziewczyna miała się obrócić pupą do niego i oprzeć ręce na krześle, a chłopak po balona i możecie się domyśleć co miał zrobić. a na końcu miał przybiec z ostatnim balonem i usiąść na krześle, a dziewczyna miała na niego skoczyć okrakiem. było to bardzo żenujące ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że może udałoby się to jakoś zorganizować...tzn nie wiem czy ktokolwiek będzie chciał się bawić, ale godzinę możemy przeznaczyć na tańce. Nie będzie oczepin ani nic takiego. Może bukietem będę kogoś chciała znokautować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||||||
Zakorzenienie
|
Na sam początek duży
![]() ![]() Będzie dobrze kobieto, nie zamartwiaj się i ciesz się przygotowaniami (wiem że z tą twoją pracą to ciężko... ![]() ![]() U nas będzie dokładnie 24 znajomych czyli 12 par ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A. I jeszcze o zabawach była mowa. Moim zdaniem to zależy od gości. Jak ktoś ma właśnie taką zabawową rodzinkę to fajnie jak ma porządne oczepiny. A jak młodzi mają wyciągać na siłę gości do jakichś sprośnych zabaw to już lepiej żeby ich w ogóle nie było... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
NO mam około 40 miejsc wiec jak mam wesele na ok. 100 osob to ja nie wiem jak dla wszystkich :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale będziecie miec dużo jedzonka. Cytat:
![]()
![]() |
#3974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co kupujemy dzis wódke rozważalismy Finlandie i Pana Tadeusza, stanęło jednak na PT (bo jest po prostu tańszy) ale juz sama nie wiem czy dobrze robimy
![]() ja sobie tez nie wyobrażam wesela bez muzyki, przyspiewek itp moja rodzina i rodzina TZ by tego nie zniosła, sami by zaczeli sobie śpiewac i tanczyc do tego, rozrywkowi jestesmy ![]() Ellin_ak na takim przyjeciu to ok, puscicie muzykę zeby jednak przypadkiem głuchej ciszy nie było, a myślę, że jakos sie samo to rozkręci, bo przeciez to Wasze najblizsze rodziny beda, poznacie sie, porozmawiacie i nawet się nie obejrzycie i juz bedzie po ![]()
#3976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi, jeśli rzucasz bukietema nie welonem, to czy welon odpinasz i kiedy?
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja kocham tańczyć, Tz nie za bardzo ale w sumie przyda nam się tak poprzytulać po tym całym stresie ![]()
jesteśmy razem-13.02.2008 ![]() zaręczyny-1.07.2009 ![]() ślub cywilny-1.07.2010 ![]() ślub kościelny 7.08.2010 ![]() Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-01-19 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tośka nei martw się tak, my mamy zapraszanych jakieś 62 osoby (z dziećmi i nami), część odmówi zapewne (np koledzy Tż, bo są w anglii i nie wiemy, czy przyjadą), jak przyjdzie 50 to będzie super!
![]() |
#3980 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3981 |
BAN stały
|
Cześć
![]() Moja koleżanka miała na 35 osób i ponoć świetnie się bawili. Ja uważam tak jak Kaśka,że nie chciałabym by moje wesele było jak stypa bez zespoły,tańców.Dlatego też,pomimo tego że będziemy mieć małe wesele to będzie zespół,tańce. U mnie rzucanie welonem nie będzie,bo będą 2 panny i jeden kawaler. ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-19 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
a u mnie w dalszym ciągu są zdania podzielone co do wódy, częśc obstaje przy PT właśnie, a część przy Soplicy/Sobieski
![]() Samoa: bo tak się zastanawiałam, czy jeśli zdecyduję na rzucanie bukietem, to czy powinnam też ściągnąć welon czy nie ![]() ![]() przytaczam mój wczorajszy dialog z tżtem: ja (przytulam się do niego): mój ty prawie mężu ![]() on (cieszy) : prawie robi wielką różnicę ![]() ja: a chciałam zabrzmieć romantycznie ![]() on: ![]() ostatnimi czasy im częściej jest temat ślubu, tym dziwniej się tż zachowuje. czyżby ogarniał go stres?? ![]() ![]()
![]() |
#3983 |
Adwokat diabła
|
Hello!
pyrkam do Was z pracy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
ooo jaaaaa
![]() właśnie dostałam kaczke na rosołek ![]() robił ktoś??? jak smakuje rosół z kaczki??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
|
dajesz tadka! tadek dobry jest! oł jes!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-19 o 11:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. widziałam w "szafie" twoje fotki i zakochałam się w Twoich butach!!! ![]() ja na razie nic nie wkleję, bo nic nie mam wybranego ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kaska,czy ty widzisz co Aaś napisała. ![]() ![]() Wiem,wiem,że o wóde chodzi. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
są extra ![]() eeeeeej pomóżcie mi chciałabym do tej sukienuni mojej rękawiczki moja mama koniecznie by chciała takie szydełkowane ... koronkowe z palcami tylko do połowy..a do mnie one kompletnie nie przemawiają.. powiedzcie czy pasują takie do tej mojej ?? bo chyba lepsze takie gładkie no nie ???.. tylko no własnie nie wiem.. strasznie mi sie nie podobaja te zawichajstry z kółeczkiem na środkowy palec... szczegolnie ze zarezcynowy bede miala na srodkowym.. to idiotycznie to chyba bedzie wygladalo.. znowu nie wiem czy takie pelne z calymi palcami i do lokcia beda pasowaly ????? poradźcie coś bo umre z rozpaczy nad rękawiczkami gdzie jest kaśka ona miała mega wizje mojej sukni (poza tym welonem :-P) zaraz poszukam fotek to wam pokaze o co mi chodzi ![]() szydełkowane ![]() satynowe całopalcowe ![]() standard ślubny :blee: ![]() a może taki ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-19 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.