|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Kochane, która z Was to Agnieszka Cz.?
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2010-01-19 o 20:38 |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
domi wiesz co? skoro nie chcecie robic z orkiestra to co Cie obchodzi foch tesciopwej skoro i tak za nia nie przepadasz, a ona jakas taka nieobyta w swiecie? niech ma kolejnego focha, przynjamniej bedziesz miala spokoj, A focha na weselu raczej nikt Ci nie pokaze bo bedzie sie cieszyl waszym szczesciem.
Wiec olejcie i robcie po swojemu i zaoszczedzicie jeszcze ![]() Przeczytalam wczoraj i dzis Zmierzch i do tego od razu objerzalam film. Ksiazka nie ma rownych film do bani No i te rozbieznosci z ksiazka mnie dobijaly! okropnosc.Kazalam mezowi kupic druga czesc i kolejne takze do konca roku na wszytskie okazje juz mam prezent ![]() Przeczytałam tez ksiązkę Marina - Zafona - Martucha jak najbardziej polecam. Lubię styl tego autora.
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
a ja książkowo wpadłam w ciąg grozy i czytam mistrza Kinga
|
#3514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, że spisując protokół przedmałżeński zadawane są pytania..m.in. o chęć posiadania dzieci. Więc taka deklaracja jest chyba też ważna. I to w sumie nie chodzi o to, ze ja nie chcę mieć dzieci tak wogóle...przyjmuje taka myśl jak najbardziej, ale pewnie instynkt macierzyński obudzi się we mnie przy własciwym facecie ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Cześć Pewnie, ze pamiętamy...no, przynajmniej ja ![]() No u mnie tak jak czytałaś...małzeństwo trwało 3 m-ce. Na początku marca mam rozprawę rozwodową...tak to się jakoś życie poukładało...
|
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zaaaabcia;16572351]
mam nadzieje ze ktos Ci pomoze Mozesz jeszcze zagladnac do PM z Tarnowa ... ja też mam taką nadziejeę, bo zaczynam popadac w czarną rozpacz, nie ma mi kto doradzic |
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno Cię nie było, ale ja pamiętam
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi się spóźnia około tygodnia...
![]() Pewnie i tak panikuje jak co miesiąc Poważnie ![]() Cytat:
bo to chyba najgorsze tak sądzę jak już ból to po całości jo? nic nie czuję w tej ekstazie porodowej ![]() A i wiesz co, po czacie stwierdzam, że żałuję, że nie wzięłam cywilnego/kościelnego właśnie na 30 osób, najbliższa rodzina i koniec bo tak to by się zaoszczędziło, i w sumie po co tyle, a u nas miało być 80 i co przyszło 66? a nakryte na 80 bo wywinęli numery krótko przed... ja bym tam robiła małe skromne wesele, ale wybór należy do Ciebie jeszcze masz troszkę czasu ![]() Daysy85 nie martw się, ja też nigdzie nie byłam też brak kasy, ale w tym roku sobie odbijemy na urlopie, bo musimy wykorzystać ten wyjazd co nam wygrał teść co mamy 3 dni nocleg za darmo w dowolnym regionie Polski wyjedziemy w góry więc może teraz sobie odkładajcie pieniążki i też się wybierzecie w wakacje?
|
|
#3519 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapowiada się pysznie.Cytat:
To naprawdę pomaga. Ja zaczęłam od tej szarlotki i jak mi wyszła przepyszna to się podbudowałam i zabrałam za trudniejsze rzeczy. Wklejam Ci linka, to elementarz gotowania z Poradnika Domowego - ja nie dodaję tylko rodzynek, bo wydaje mi się za dużo dobrego w niej:http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-do...0,2327668.html Cytat:
człowiek sprzeda samochód i myśli że ma spokój a tu takie niespodzianki. Dobrze, że mieliście umowę, bo ja się spotkałam z umowami na słowo, potem nowy właściciel nie rejestruje samochodu, wymontowuje z niego co mu trzeba, porzuca wrak i co? Posprzątać go musi stary, bo nie ma dowodu, że go sprzedał![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na studiach czytałam Kinga i Mastertona. Chłopak współlokatorki też, więc się wymienialiśmy książkami. Teraz mi trochę przeszło. Ale bardzo lubię jego starsze książki jak Miasteczko Salem, Carrie, Sklepik z Marzeniami czy Firestarter no i Wielki Marsz od której się wszystko zaczęło Te nowsze jakoś tak średnio. Cytat:
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam wesele W Krakowie i moge ci polecić DJ który grał u mnie i u mojej kuzynki on jest z Bielska Białej ale gra wszedzie a sporo wesel ma własnie w Krakowie. Jestem bardzo zniego zadowolona poprowadził mi tak impreze ze przez kilka tyg ludzie dzownili gratulujac tak swietnej zabawy. Bartek Pokładnik !!!
|
|
#3521 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kurcze no wlasnie .. jesli facet by na siebie zarejestrowal auto to by sie pokazaly jego dane a nie wasze .. no chyba ze policja chce sprawdzic wszystkich wlascicieli auta ... mam nadzieje ze juz Wam nie bede zawracac glowy
Cytat:
jesli wy chcecie male skromne wesele to tak zrobcie wkoncu to wasz dzien .. i nie martw sie tesciami ... pogadaja pogadaja i im przejdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko ze z Zakopanego jak chcesz moge podac Ci namiary Cytat:
![]() Cytat:
w takim razie musze zaczac moje przeboje pieczenia od tych latwiejszych .. bo nie chce sie zrazic na poczatku ...
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
bo wykraczesz jeszcze nie no czekam na 2 @ z odstawienia tabletek, mam objawy jak przed @, ale nic nie widać
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie musze odpukac w cos niemalowanego .. ( moje czolo ) ![]() ---------- Dopisano o 04:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:56 ---------- Cytat:
ze wzgledu na czysta ludzka ciekawosc ja ogladnelam ... i film nie byl dla mnie katowaniem sie
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
no to czas się wkupić
oto relacja Ostatnią noc mieliśmy spać osobno jednak nie mogliśmy się rozstać i zostaliśmy razem w domku wieczorek zleciał jak każdy inny ,pooglądalismy tv ,powygłupialiśmy się i poszliśmy spać oczywiście w czystości dopiero rano zaczeła się nerwówka zjedlismy śniadanko i pojechaliśmy każdy w swoją stronę - ja do mamy ,a TŻet do swoich rodziców .Byłam u mamy około 10 i na wejściu buchłam śmiechem-była już ubrana pierwszy raz jak mnie związały to nie mogłam nawet usiąść. koło15 przyjechał TŻet z rodzicami na błogosławieństwo . moj jak mnie zobaczył to zrobił wieeelkie ooooo , mama TŻeta jak mnie zobaczyła wybuchła płaczem ,a moja się tak zestresowałą ,że stanęła koło nas i nie wiedziała co ma robić póżniej wyruszylismy do kościoła wiało tak strasznei ,że całą dekorację bramy szlak trafił zanim wyszłam:/ napis leżał na drugiej stronie ulicy ,balony też gdzieś fruwały :/ przed kościołem mielismy mieć jeszcze robione fotki ,ale wiało tak niesamowicie ,że musiałam ściągnąć welon i założyłam go dopiero w kościele o dziwo,gdy czekaliśmy pod chórem cały stres mi przeszedł ceremonia trwała ponad godzine,bo oczywiscie ksiądz nie mogł sobie darować swoich uwag:/ w połowie zaczął krzyczeć na fotografa ,żeby się nie kręcił i stał w miejscu a po komuni,zaczął krzyczeć na naszych znajomych ,że nie poszli do komuni (złożył się tak ,że po prawej stronie usiadła rodzina,a po lewej znajomi).Poźniej przeprosił Nas ale powiedział,że obrażają Pana Boga itp itd... Życzenia składano nam w kościele,bo na dworzu już było ciemno no i ten wiatr...Później wyjście,sypanko ryżem i pieniążkami moj zebrał niby więcej ale samych drobniaków ,a ja miałam całe 2zł więc będę trzymałą grube po kościele mieliśmy jechać odrazu do fotografa w studio,jednak mieliśmy troszkę czasu to weszliśmy na sale i pojechaliśmy po toaście.Naszczęście u fot zeszło krótko i szybko wrocilismy na obiad a byłam już taka głodna ,że szok w czasie wesela chyba z 3razy miałąm poszerzany gorset,bo tak sobie pojadłam wesele trwało do ok.4 rano .Były super konkursy , a najlepsze nagrody my zgarneliśmy Podczas oczepin TŻet poznał mnie po moim garbatym nosie kolanka miałysmy podobne ja go bezproblemu poznałam po kolanku,bo reszta chłopaczków to takie szczypioreczki były ale nosy i uszy to były dla mnie identyczne hehe welon złapała kuzynka TŻeta co ma 15 lat,a krawat złapał świadek nie mogę się doczekać reszty zdjęć ,sczególnie z konkursów ,bo nie które były tak śmieszne,że na same wspomnienie mam rogala hm...co by tu jeszcze napisać w domku byliśmy kolo 5,a niektorzy goście dotarli dopiero po 7 .Pisalismy wierszyki na zaproszeniach,że wolimy pieniązki .Uzbieraliśmy od 19 osób 2600zł , z czego chrzestna TŻeta dała 1000zł + żelasko za 300,dzięki niemu TŻet prasuje ,z prezentów dostaliśmy od 6letniego chrzesniaka TŻeta wielkiego misia a do rodziców TŻeta blender - mama wcześniej się wypytała czy jest coś co bym chciała ogólnie jest bardzo,bardzo zadowolona szkoda tylko,że snmieg się nie utrzymał,bo moglibyśmy zrobić fotki w plenerze w dniu ślubu ,a tak to ich nie ma ale to nic .jedzenia zostało co nie miara,a o wódce nie wspomne z 20 but 0,7 na weselu poszło na około 10 osób i jak może być relacja ?? jak narazie to zmykam na uczelnie,bo mam zaliczanie z angielskiego
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
U mnie właśnie @ się rozkręca
|
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie. teraz wszystkie myślą: "ale Ci dobrze, ze to tak niedawno".
![]() ja sama ponad 7 miesięcy po...
|
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i że sakrament będzie niewazny, jeśli nie chce się dotrzymać jego warunków podczas składania przysięgi ![]() Ale co ja się martwię ślubami i dzieciami... na razie ani jedno ani drugie mnie nie dotyczy ![]() Aa, no i jeśli instynkty rzeczyswiście Ci się przy właściwym facecie obudzą, to daj znac ![]() Cytat:
Cytat:
I mi się zarówno te starsze i nowsze podobają (w każdym razie większość z nich )Od Ręki Mistrza nie mogłam się oderwać, a teraz Worek Kości pochłaniam łapczywie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 08:49 |
|||
|
|
|
#3529 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
przykro mi, następnym razem sie na pewno uda Cytat:
Powodzenia na zaliczeniu Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mi się spać dzisiaj chce, normalnie nie mogę się na niczym skupić w pracy. Do tego dzisiaj na zmianie jestem z kolerzanką, która ma wiecznie zły humor i nic sie nie odzywa, normalnie sfiksować można Od początku roku staram sie zżucić kilka kg, i przez 2 tygodnie nie jadłam kolacji, prawie wogule słodyczy, tłustych rzeczy, piłam dużo wody i schudłam tylko 0,5 kg aż mi motywacja uciekła, myślałam, że lepiej mi pujdzie
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie sie wzruszylam, kochane jestescie, wiec nie dziekuje i przesylam calusy dla kazdej z osobna dobra wiadomosc jest taka, ze powracam do cykli 28 dniowych, bo te 26 dniowe troche mnie marwtily Cytat:
pisalam na nk, ze wygladalas jak ksiezniczka-naprawde az mi dech zaparlo no i co sie nie chwalisz, ze w ciazy jestes prawda, dziewczynki???no i jak tesciowa? czy tz zmienil prace? gadaj nam tyu szybko
|
||
|
|
|
#3531 | |||
|
Zakorzenienie
|
koniecznie
![]() niezle Cytat:
Cytat:
Życz powodzenia Tż na rozmowie Cytat:
Miło Cię widzieć![]() |
|||
|
|
|
#3532 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierwsza poprawnie odpowiedziałam, więc wygrałam konkurs.
|
|
|
|
#3536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z odchudzaniem to nie rezygnuj tak szybko, każdy organizm reaguje inaczej, i nie patrz co chwile na wage,może przymierz jakiś wąski ciuch, wtedy najlepiej zauważysz czy coś ci ta dieta pomaga.
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
angel witam już oficjalnie
super relacja![]() daysy co się nie chwalisz, gratuluje
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
powiem szczerze, ze mialam Wam zrobic konkurs, ze Daysy jest w ciazy i sie nie chwali, ale tak sie spieszylam, bo sie balam, ze ktoras przede mna wyczai i napisze, ze nasza Izunia ma bobaska ![]()
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
to niech dziewczyny sięw ypowiedzą, co one na pomysł Rosette?
ja jestem bardzo za! |
|
|
|
#3540 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a kasiaher dawno nie było, może już tuli swoje dzieciątko
![]() Angel,fajna relacja, czekamy na zdjęcia Mam takie głupie pytanie, jak wkleić zdjecie na avatra? Bo jak je pomniejszam to tracą na ostrości, a takie duże to nie wejdą
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Wiec olejcie i robcie po swojemu i zaoszczedzicie jeszcze 
No i te rozbieznosci z ksiazka mnie dobijaly! okropnosc.

)

) tez nie- nawet sie nie wie, ze tak robia w tej chwili.
bo to chyba najgorsze tak sądzę
ja bym tam robiła małe skromne wesele, ale wybór należy do Ciebie 

bo wykraczesz jeszcze
a po komuni,zaczął krzyczeć na naszych znajomych ,że nie poszli do komuni (złożył się tak ,że po prawej stronie usiadła rodzina,a po lewej znajomi).Poźniej przeprosił Nas ale powiedział,że obrażają Pana Boga itp itd... Życzenia składano nam w kościele,bo na dworzu już było ciemno no i ten wiatr...Później wyjście,sypanko ryżem i pieniążkami

zeby @ do Maggie nie zawitała
dobra wiadomosc jest taka, ze powracam do cykli 28 dniowych, bo te 26 dniowe troche mnie marwtily