|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: The Body Shop,Lancome, Clinique,podklad Armani i inne :)
odpisałam u mnie
![]() a zapomniałam spytać -on bez simlocka i z osprzętem?i w jakim "wieku" córci chciałam na imieniny |
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Nestety ni mam
. Pozdrawiam
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() za rozświetlacz mogłabym Ci odstąpić 2 wybrane sample EDM i taką ilość kuleczek jak na zdjęciu. jest ich 26, w tym najwięcej małych różowych, ponieważ w opakowaniu było ich bardzo dużo. mogę też wrzucić próbkę podkładu Sisleys. co Ty na to?
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2010-01-18 o 19:07 |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
i jak z tym podkładem-nadal rezerwacja
?Powiedz mi jaki efekt daje ten shimmer Diora w białym etui ?
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1263004321
podoba mi się druga pomadka od prawej. odpowiadałaby Ci wymianka Imperiale, Linen i wybrany przez Ciebie sampel lub dwa za TBS i tą pomadkę?
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze by pasowala - gdyby ta pomadka byla
![]() a ona poleciala sobie juz ![]() z tego zdjecia zostaly dwie szminki od lewej -i moge z czystym serduszkiem zaprponowac nowa szmineczke gosha ktora tam jest - wyszedl ciemny kolor a tak naprawde wcale taka ciemna nie jest to taki naturalny roz podkreslajacy ladnie usta - smzinka nawilza i nablyszcza ![]() i nie czuc jej na ustach.
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16555423]Jestem baaardzo chetna na cienie motylkowe Diora
.[/QUOTE]wiedziałam, że przylezie hehehe
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
A nie interesuje Cie baza Chanel z watku? Widze, ze szukasz rozswietlaczy. Dawala nawet niezly efekt, zwlaszcza nalozona na puder.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba wybredna malpa sie zrobilam bo nic nie znalazlam
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
No pewnie. A co sie bede krepowac
![]() .---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Zamiast bazy Chanel moge jeszcze jakis zapach zaproponowac. ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- ROzumiem. Mnie mineraly nie podpasowaly w ogole z kolei . Baza za to sie bardzo spodobala, ale ostatnio lubie mega mat.Kurcze, bardzo bym te piateczki chciala. Normalna desperacja ![]() .A moze przygarnelabys 30 ml Mont Blanc z watku i szminke, ktora Ci sie podobala albo zamiast szminki nowy tusz Clinique? Wybacz, ze tak namawiam, ale moze w koncu trafie w cos, co CI sie spodoba .edit: ide pod prysznic i jak wroce oczekuje, ze napiszesz "Z przyjemnoscia sie z Toba wymienie i oddam CI piateczki" bo jak nie to .![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Wiekszosc to prezenty od TZta, wiec nie moge oddac .Gdybys zmienila zdanie co do bazy czy zapachu to daj znac. Zapach ma bardzo dobre recenzje na KWC. Moze opis akurat CI przypasuje .---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Niestety dokladek nie przewiduje. Wrzucilam do watku wszystko, co moge oddac. Mam jeszcze tylko korektor touche eclat 01 YSL. ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Ostatnia proba po przejrzeniu zapasow. Moze Shimmer Dior 01 uzyty dwa razy? KArtonik+welur sa. ---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- To jest to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...re-Shimmer.htm Mam odcien 001. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-19 o 00:52 |
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
narchio a może coś za 5 diora night butterfly :P?
|
|
#73 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Podoba mi się:
2. roz guerlain piekny kolorek ktorym sie zachwycilam -jednak wiele osob zwrocilo mi uwage ze dziwnie w tym kolorku wygladam tak wiec zastanwiam sie nad oddaniem.Ale mój puder to za mało. |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie -moze znajdziesz cos za 5 diora night butterfly ??
Mam np. Cienie Guerlain |
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
A jest cos innego, co by CI sie przydalo oprocz cieni i meteorytow?
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Rozumiem, szkoda. Jakbys zmienila zdanie co do mojego kramiku to wiesz gdzie mnie znalezc. Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Kaloriaczku Ty to o zawal mnie przyprawisz niebawem
![]() jak mozesz takie pieknosci wydawac ja Ci tone kapusty przesle za te nocne motyle w brzuchu Dziekuje za wiadomosc czyli wygladam listonosza i oczywiscie bede informowac Cie na biezaco jak postepy z mojej strony zjadlas wczoraj za nas kolacje
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-01-19 o 18:39 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o 5 diora z dokładki nieśmiało zapytam
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
kapusta kiszona??
mnia..taka z beczki mi sie marzy ^^
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Ze ja nie wiedzialam
![]() Razem z beczka bedzie a w beczce bede ja.... laaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
Moze skusisz sie na ktorys z moich zapachow w zamian za night butterfly?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Aj aj, no ładnie... jak bym wiedziała tylko
No może jeszcze wydębię kuleczki od mamy i cioci to się zgłoszę ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Haha, my z mamą tak zawsze ![]() Ona mi głównie perfumy podbiera jak przyjeżdża, ja jej kolorówkę ![]() Nasze chłopy to mają niezły ubaw, jak my sobie przy kosmetykach siądziemy i zaczniemy trajkotać i negocjować wymiany
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
anarchio, gdybys chciala sprawdzic zapachy to ja poczekam, nie pali mi sie
|
|
|
|
|
#85 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No to do następnego razu
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Slepoczku a Ty na te patrzysz
![]() http://images.google.com/imgres?imgu...%3Den%26sa% 3DG ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Ide jutro do okulisty i tyle ![]() Wiec pragne potwierdzic ze srodeczek to jasny blekicik ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Moge sprobowac zrobic (ale nie dzis ani jutro) tylko ze mam zlodziejski aparat i mi kolory kradnie
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-01-20 o 18:39 |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj urocza pani
![]() ...armaniuszka juz wydalas ?? |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
nie armaniuszka nie wydalam
mial byc dla daisy w rezerwacji ale daisy od tygodnia sie juz nie pojawia ![]() i nie wiem co z tym fantem zrobic. jak mam ci wydac cmy jak nie chcesz mi kuferaska pokazac:P??
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
... a chce co rusz Ci cos wygrzebuje, tylko ze Ty inne kolory widzisz
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
bo tam jest szary a nie niebieski
![]() swoja droga ten niby niebieski nie gryzie sie z zielenia??
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

. 
?
hehehe

czyli wygladam listonosza i oczywiscie bede informowac Cie na biezaco jak postepy z mojej strony