2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 07:26   #4291
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Certina mi się najbardziej podobasz w tej sukni https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1264019515 Bardzo ładna suknia.
Noi ewentualnie w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1264020051
Certinko mi też się podobasz w tych, co mad wypisała I nie narzekaj tak na figurę, bo nie sie czego czepiać, pięknie wyglądasz
Stary 2010-01-21, 07:42   #4292
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
słońce sprawa jest taka że jak miałam notes i kalendarz na 2009 rok w torebce to wtedy notowałam wszystko co tylko mi na myśl wpadło ze spraw ślubnych a teraz cholerka 2010 rok się zrobił i tego notesu już nie targam bo i na sprawy ślubne nie mam czasu więc nie mam jak dopisać tego... musisz sobie sama ustawić przypominanie w telefonie na początek maja

moja szwagierka chce lotto, a my chcemy wino- ogólnie to zastanawialiśmy się czy to robić bo nie wiadomo jak rodzina zareaguje ale ostatnio było spotkanie rodzinne i ktoś się nas spytał czy my coś chcemy zamiast kwiatków a my nie chcieliśmy jeszcze nic mówić bo nie dogadaliśmy między sobą sprawy, po czym słyszę od ludzi zza stołu jak krzyczą chórem "no przecież wino chcecie!!!" a my z tżtem taaaaaaakie oczy bo przecież nikomu nie mówiliśmy jak się okazało raz przy teściowej coś wypaplaliśmy o winie a ta już całej rodzinie rozgadała na szczęście rodzinie się pomysł spodobał więc jak już była mowa o winie to zaznaczyłam że ma być półsłodkie noooo... więc w sumie teściowa dobra robotę odwaliła i jej wybaczę długi język
Gwiazdko ja to sobie zapisze bo ja to pije teraz już cały czas a mnie chodziło do poradnika takeigo wątkowego
certi nie mogę się zdecydować

A tak w ogóle to dzień dobry

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-21 o 07:44
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 07:55   #4293
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
krótka relacja i trochę zdjęć z dzisiejszych przymiarek
moja sylwetka ma wiele mankmentów więc proszę o wyrozumiałośćbyłam w Lisie Ferrarze i w Lillyes.

Panie bardzo miłe, chętnie pomagały, podpinały welony

najbardziej przypadł mi do gustu Demetrios 9713 http://www.lisaferrera.pl/suknia/9713
i mon cheri- jolie
http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...245-jolie.html
w tych dwóch czułam się świetnie i bardzo możliwe że na którąś się zdecyduję

z innych mierzonych:
http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...03-marcia.html

http://www.theweddingbellbride.com/d...Pos=42&pSort=0

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3198

White one- chyba lorna- ale co widać dla "większych" kobiet się nie nadaje tu zdjęcie wklejam ku przestrodze

no i jeszcze kilka zdjęć sukni demetrios, ale już nie chce mi się szukać linków
Podobasz mi się w ostatnich dwóch, a szczególnie w ostatniej- pięknie podkreśla biust i talię.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 07:58   #4294
moniczka2123
Zadomowienie

Witam wasja Chcialabym lotto ale nie wiem co moj tz na to dla przypomnienia dzisiaj "dzien babci"

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 08:34   #4295
201701300931
Konto usunięte

Dzień dobry Właśnie nad śniadankiem siedzę, a potem kolejna rundka po sklepach. Dzisiaj w planach zakup bolerka oraz butków do sukni ślubnej. Ciekawe, z czym uda mi się wrócić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:00   #4296
Aaś
Zakorzenienie

Certinka ja już sama nie wiem w której jest ci najlepiej Ale chyba zgodzę się z dziewczynami że jolie te opięte może i faktycznie cię wyszczuplają ale brzuszek psuje cały efekt... z kolei te totalne bezy jakieś ciężkie mi się wydają... Ja stawiam na jolie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:02   #4297
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
No pewnie, ze takMusze to mu powiedziec, to sie ucieszy, ze ma takie moce A dzis przyszly nam takie karty, dzieki ktorym mamy darmowa opieke lekarska, tzn: darmowe recepty i badanie wzroku, soczewki, albo okulary, dentyste itd. Ja mam straszne klopoty ze wzrokiem, wiec mowie do TZ-a

Po tym tekscie padlam

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Uwaga dietetyczna kolacyjka wg kubusewy:
kapusta pekińska(kilka "plastrów", pomidor, mała puszeczka groszku bonduelle - najmniejszego, żólty ser, smażona na masełku 1 pierś kurczaka i maaaajooooonazzzz
pyszota
a teraz jem
a te liściekroisz w plastry wzdluż?

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny poratujcie, poszukuje wierszyków z prośbą o wino zamiast kwiatów(ale takich krótkich raczej), proszę
Będę wdzięczna za pomoc
nie wiem czy to do mnie, bo ja Ci napisałam ten wierszyk, jak coś napsize jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Nie znalazłam
Ale może i dobrze bo tak się namyślamy z TŻ i chyba zdecydujemy się raczej na lotto lub książki
A u Was jak to wygląda?
my wino, ale rozważam usunięcie wierszyka o kasie.
Co do książek to wg mnie nie za dobry pomysl, bo dostaniesz pewnie po kilka sztuk tych samych książek z top 10 z empiku lub po kilka sztuk nowości wydaniczych, bo ludzie pójda na łatwiznę.

Cytat:
Pytałam Tz co do listy prezentów .. żeby wiecie zrobićsobie takąlistę tego co my byśmy chcieli i napisaćw zaproszeniu że jak chcę prezenty dać to niech się spytają świadków o pomysł.. ale TZ powiedział mi z wielkim fochem na twarzy, że no halo nie będziemy się narzucać...
ale może właśnie wymyślimy o książkach (bo TZ chce mieć biblioteczkę) albo o te kupony lotto.
Wydaje mi się że uda mi sięTZ przekonać.. choć nie powiem chciałabym teżdostać jakieś pachnące róże... wszystko będzie zależało od tego na kiedy zaplanujemy sobie podróż poślubną Bo przecież ktoś musi zmieniać wodę w kwiatkach nawet jeśli to będzie tylko ten 1 tydzień.... u mnie jeszcze nic nie wiadomo
ja uwazam, że jak chce się miec biblioteczke z prawdziwego zdarzenia a nie książki jako dekorację to powinno się je samodzielnie kupować i czytać

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
My mieliśmy pisać o winie, ale stwierdziłąm, ze prośba o wino i pieniążki to na jednym zaproszeniu zbyt wiele, a że wino sami sobie najlepsze kupimy, bo takie, jakie nam smakuje, to zrezygnowaliśmy
ja sie walśnei zastanawiam czy nie usunąc prośby o kase i zostawic samo wino, bo poki co mam i o kase i o winko.

Certina nie wiem dlaczego ale mi się nie zacytowałaś - podobasz mi się tylko w tej sukni - jest cudna
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1264019515
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1264019515

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 09:05   #4298
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Tak szczerze, to zawsze na koniec imprezy zespół zaczyna to grać ok. 4 i wszyscy razem śpiewają, a następnie zbierają się do domów lub do spania To taka Kaszebska tradycja Kaszebe to bardzo religijny region
W wlkp też tak jest, ale byłam też na weselu z zakończeniem w wersji "to już jest koniec". Taka mała rozbieżność

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a ja jeszcze nic na koło nie umiem, dobre.. i popełniłam najgorszy błąd na świecie.. nauczyłam tatę serfować po necie a że kompa mam w pokoju to przez 2 godziny oglądał filmiki na youtube i się uczyć nie mogłam
Oj... mój tata też umie, dobrze, że już nie mieszkam z rodzicami, bo byłaby nieustająca wojna o komputer
Najgorsze jest to, że moja babcia ma komputer i chce sobie internet założyć Ja jej na pewno uczyć nie będę. Już uczenie jej obsługi komórki i grania w pasjansa było hardkorem

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Wygrałam aukcję
Mam welonik ecru za śmieszne pieniądze
http://allegro.pl/item884882161_welon_ecru.html
Jak Wam się podoba?
Fajny i supertani

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja nie pytalam moich rodzicow (glupio tak ), ale wychodziloby, ze jestem z sylwestra termin porodu byl na 1 pazdziernika
Ja moich też nie pytałam - sami się pochwalili

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ale kiedyś to był (w miarę) standard dziecko w wieku 21 lat. teraz standard to jakieś 27. a co będzie za 20 lat?
Wydaje mi się, że może się z powrotem odwrócić sytuacja i znów będzie standardem pierwsze dziecko około 20 r. ż.

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o suknię z salonu to zdecydowanie za późno- o jakieś 3 miesiące. Na szycie potrzeba 2-3 miesiące też.
Na szycie to u mnie przyjmowali zapisy tylko do końca zeszłego roku, a teraz po kolei będą szyć

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
szczere współczucie. mnie wyskoczyła opryszczka gdzieś w listopadzie i do tej pory mam bliznę nie wiecie może czy istnieje coś, co sprawia, że blizny znikają? jakaś maść??
Cepan (śmierdzi cebulą), albo contratubex (po tym zlazła mi nawet blizna po oparzeniu II stopnia), tylko, że te maści przez dłuższy czas trzeba stosować

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Gorzej się martwie o @,bo mam nadzieje że na slub nie dostane :/ bo byłoby nie wesoło ( odpukać)
Ja na szczęście mam plasterki i już sobie obliczyłam, że @ mi nie grozi

Tyle na razie udało mi się nadrobić Drukujecie w zastraszającym tempie. Idę dzisiaj na ostatnią mikrodermabrazję i mam masaż gratis (bo taką mają teraz promocję)
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:14   #4299
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no proszę kto by pomyślał że taka piękna koronkowa suknia może być ciężka- a jednak
rany jakoś dziwnie mi się o sukienkach gada hehehe ja już zapomniałam że jest taki temat ślubny
a jednak
mi sie dobrze gada wczesniej mnie to troche nuzylo, a teraz dojrzalam a ze sama juz troche tych suknie poprzymierzalam to wiem wiecej

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No proszę tak dawno mnie tu nie było (albo tylko zerkałam na ostatnią stronę), a tu wchodzę i co? I kolejna PM ma suknię Ominęło mnie jeszcze jakieś mierzenie? Lain na której stronie są Twoje zdjęcia, bo coś pisałaś o mierzeniu i o "swojej" Indii?
niestety swoich zdjec w mojej sukni nie mam, bo w Madonnie ciezko zrobic jakiekolwiek zdjecie ale owszem - suknie kupiona Pronovias India do ogladniecia na innych laskach
tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3339
i tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4147

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
dla przypomnienia dzisiaj "dzien babci"
a ja juz nie mam zadnej babci
musze poczekac do jutra, bo mam jeszcze jednego dziadka
za to dzis mozemy poswietowac dokladnie 8,5 roku razem

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Oj... mój tata też umie, dobrze, że już nie mieszkam z rodzicami, bo byłaby nieustająca wojna o komputer
u mnie kazdy oprocz mamy ma swoj komputer, wiec wojen nie ma

Cytat:
Najgorsze jest to, że moja babcia ma komputer i chce sobie internet założyć Ja jej na pewno uczyć nie będę. Już uczenie jej obsługi komórki i grania w pasjansa było hardkorem
moj dziadek ma komputer z internetem biegle obsluguje komorke, robi nia smieszne foty i wysyla mmsy, a do tego dostal na 77 urodziny nowa kamere i teraz robi filmy na imprezach rodzinnych juz zapowiedzial, ze z okazji naszego wesela dokupil sobie dodatkowy akumulatorek

a TZ dzis znow mial koszmar slubny tradycyjnie nic nie bylo przygotowane itp - norma w ogole u nich w pracy temat slubny na tapecie, bo kolega bierze slub tydzien po nas dzis kolezanka przyniosla swoje slubne foty i beda ogladac

heh mama podala mojej sis adres naszej stronki, a ta nam w ksiedze napisala, ze za kare, ze sie dowiaduje w ten sposob dostaniemy wino... bulgarskie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-01-21 o 09:15
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:24   #4300
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

a te liściekroisz w plastry wzdluż?

nie wiem czy to do mnie, bo ja Ci napisałam ten wierszyk, jak coś napsize jeszcze raz

my wino, ale rozważam usunięcie wierszyka o kasie.
Co do książek to wg mnie nie za dobry pomysl, bo dostaniesz pewnie po kilka sztuk tych samych książek z top 10 z empiku lub po kilka sztuk nowości wydaniczych, bo ludzie pójda na łatwiznę.

ja uwazam, że jak chce się miec biblioteczke z prawdziwego zdarzenia a nie książki jako dekorację to powinno się je samodzielnie kupować i czytać

ja sie walśnei zastanawiam czy nie usunąc prośby o kase i zostawic samo wino, bo poki co mam i o kase i o winko.

Certina nie wiem dlaczego ale mi się nie zacytowałaś - podobasz mi się tylko w tej sukni - jest cudna
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1264019515
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1264019515
Samcia nie będę się bawić w krojenie Twojej wypowiedzi...
1. kapuste ktoisz w poprzek
2. takie książki z wesela mogą być dobry zaczynkiem do biblioteki z prawdziwego zdarzenia Zakładając ze mamy 100 gosci i że większość z tej 100 przyjdzie parami i że jakieś 70 % z gosci faktycznie przyłoży się i przyniesie jakaś książkę no to sama policz już mamy 35 książek a ile musielibyśmy serii z gazet kupić żeby mieć 35 książek.. Nawet jeśli będą się powtarzać to ja i tak uważam, że warto...Poza tym widzę że ostro liczysz na swoich gości.. skoro Twoi goście tak chodzą na łatwiznę. NIe wszyscy ludzie uważają empik za góry książkowe.. samou wiesz
Ja wolędostać książki niż wino
Co ja z tym winem zrobię??
35 butelek wina chyba bym na głowę upadła.. Nie przepadam specjalnie za winem a 35 butelek... nie to nie dla mnie a książka.. przynajmniej sobie poczytam a i ksiązki bez żęnady postawie na półkach i nie będę miała wrażenia że zabierają mi przestrzeń życiową.. a wino..tak.. w piwnicy nie mam na tyle miejsca żeby rozdysponować te przykłądowe 35 butelek a potem męczyć sięz nimi przez ten rok. Otwierasz barek butelki, otwierasz komodę butelki, kredens butelki.. Chyba po tygodniu zrzygałąbym sięod tego widoku...
NIe jestem ażtakim smakoszem wina, żeby siętak katować
Jak nie chcesz książek zawsze możesz poprosić o kupony lotto albo zdrapki
będzie frajda ze wspólnego sprawdzania kuponów a może i jakaś wygrana się trafi. Jak szybko sobie sprawdzisz kupony to szybko wyrzucisz te co nie wygrały i szybko masz problem z głowy
Ja wina nie poproszę bo to dla mnie zbyt wielka trauma

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-21 o 09:30
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:29   #4301
gospella
Wtajemniczenie

gadacie o tych opryszczkach i co? i dzis mi sie cos zaczyna...

Certina osobiście najbardziej podobasz mi sie w sukniach z wyraźna talią zanaczoną, i nie za bardzo rozkloszowanych na dole
no ale ja kształt A lubię

tam zdjęcie jest to w drugiej serii na ramionkach- dla mnie b ładnie

ja wczorajszy wieczór spędziłam na szyciu kubraczka naszej psiuni bo marznie bidak na tym zimnie.

ktos pytał chyba Samoa czy sama robiłam zaproszenia- niestety tak ale w sumie mam satysfakcje.

ogólnie zaczynam czuć stresa przedślubnego, wkleje bukiet, który mi się spodbał, tylko to na dole to bym w kolorze złoto - ecru zrobiła a nie białe ,
jak wam sie podoba?
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-01-21 o 09:31
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:31   #4302
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w domu każdy ma swój komputer a ja i brat mamy nawet po dwa - także jak przyjeżdżaja do nas starsze dzieciaki mojej kuzynki lub rodzina tż to bierzemy te kompy i gramy w Counter Strike w sieci
Stary 2010-01-21, 09:35   #4303
Ellin_ak
Rozeznanie

dziewczyny, co sądzicie o sandałkach do sukni ślubnej? w sierpniu będzie ciepło pewnie...
Stary 2010-01-21, 09:40   #4304
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, co sądzicie o sandałkach do sukni ślubnej? w sierpniu będzie ciepło pewnie...
Ja bym się na takie coś nie porywała, bo jednak PM musi mieć swój wygląd - czyli ma wyglądać elegancko a wg mnie takie sandałki wyglądają mało elegancko
Stary 2010-01-21, 09:40   #4305
chilanes
Zakorzenienie

gospella bukiet mi się niepodoba, ale to kwestia gustu mi się po prostu takie "kwiaty" nie podobają Dlaczego w klubie nie ma jeszcze twojej szafy ślubnej? gdzie fotki zaproszeń, bo nei widzę?

Ellin_ak ja uważam, ze niektóre sandałki wyglądają elegancko,a le to zalezy jak Ty sie w nicz czuć bedziesz, bo ja np na codzień ok mogę ubrać, ale np na jakieś wyjśćie to się boję, czy mnie paseczki nie obetrą itd...

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-21 o 09:41
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:40   #4306
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samcia nie będę się bawić w krojenie Twojej wypowiedzi...
1. kapuste ktoisz w poprzek
2. takie książki z wesela mogą być dobry zaczynkiem do biblioteki z prawdziwego zdarzenia Zakładając ze mamy 100 gosci i że większość z tej 100 przyjdzie parami i że jakieś 70 % z gosci faktycznie przyłoży się i przyniesie jakaś książkę no to sama policz już mamy 35 książek a ile musielibyśmy serii z gazet kupić żeby mieć 35 książek.. Nawet jeśli będą się powtarzać to ja i tak uważam, że warto...Poza tym widzę że ostro liczysz na swoich gości.. skoro Twoi goście tak chodzą na łatwiznę. NIe wszyscy ludzie uważają empik za góry książkowe.. samou wiesz
Ja wolędostać książki niż wino
Co ja z tym winem zrobię??
35 butelek wina chyba bym na głowę upadła.. Nie przepadam specjalnie za winem a 35 butelek... nie to nie dla mnie a książka.. przynajmniej sobie poczytam a i ksiązki bez żęnady postawie na półkach i nie będę miała wrażenia że zabierają mi przestrzeń życiową.. a wino..tak.. w piwnicy nie mam na tyle miejsca żeby rozdysponować te przykłądowe 35 butelek a potem męczyć sięz nimi przez ten rok. Otwierasz barek butelki, otwierasz komodę butelki, kredens butelki.. Chyba po tygodniu zrzygałąbym sięod tego widoku...
NIe jestem ażtakim smakoszem wina, żeby siętak katować
Jak nie chcesz książek zawsze możesz poprosić o kupony lotto albo zdrapki
będzie frajda ze wspólnego sprawdzania kuponów a może i jakaś wygrana się trafi. Jak szybko sobie sprawdzisz kupony to szybko wyrzucisz te co nie wygrały i szybko masz problem z głowy
Ja wina nie poproszę bo to dla mnie zbyt wielka trauma
to ja tez Cię nie pokrojęNIe wierze za bardzo w gości, bo goście i tak mają swoje widzi mi się i jak będa chcieli kwiaty zamiast wina to i tak nam tego wina nie kupią. NIe wierze równiez w specjalne przykładanie sie gosci do kupowanych książek - każdy asekuracyjnie będzie wolała kupić popularną książke z listy bestsellerów w obawie, żeby nie kupic Wam jakiegos gniota. Oczywiście to wasz wybór i Wasza sprawa Ja osobiście lubię książki i zawsze mnei cieszy taki prezent, ale pod warunkiem, że jest trafiony. No i nie chciałabym zostać zawalona ksiązkami, ale to ja - i tak juz mam w kolejce do przeczytania 5 ksiązek które ostatnio kupiłam/dostałam a jakbym miała miec kilkadziesiąt w kolejce to by mnie to stresowało, tym bardziej, że bardzo lubie sama kupowac książki Ale wiesz jaki pomysł przyszedl mi go głowy?Możecie zrobic listę tytułów, które chcecie dostać i na zasadzie listy prezentów goście moga wybierać - myślę, że to mogłoby być dla nich wygodne, no i nic by sie nie dublowało

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ktos pytał chyba Samoa czy sama robiłam zaproszenia- niestety tak ale w sumie mam satysfakcje.

ogólnie zaczynam czuć stresa przedślubnego, wkleje bukiet, który mi się spodbał, tylko to na dole to bym w kolorze złoto - ecru zrobiła a nie białe ,
jak wam sie podoba?
dlaczego niestety, jak potrafisz i lubisz to dobrze, że sama robiłaśA bukiet ciekawy - tylko trochę łysy, gdyby byl bardziej gęsty byłoby lepiej chyba
Stary 2010-01-21, 09:46   #4307
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ogólnie mam dziś dzień wątpliwości
Ostatnio chyba taki czas Ja też miałam... Ale już mi przeszło na szczęście

Cytat:
przeszukałam dużo i wszędzie jest o pieniążkach albo o miśkach dla domów dziecka ale masz tu http://www.przewodnikmp.pl/forum/post6050.html
a co do tych domów dziecka to powiem Wam, że chyba moda.. tudzież sezon na takie "prezenty" dawno minał często ostatnio czytałam że dyrektorki odmawiają przyjęcia tych miśków argumentując to tym, że miśki nie poprawią bytu tych dzieci, oni zabawek mają dużo, więc jak młodzi chccą pomóc niech nie przynoszą zabawek
Ja myślałam o przyborach szkolnych, ale TŻ nie chce żebyśmy wrzucali 2 wierszyki - o kasę i o przybory szkolne Świadkowa mi podpowiedziała, że możemy w takim razie zrezygnować z wierszyka o kasie, bo i tak się goście pytają zazwyczaj co na prezent, a dać ten wierszyk o przyborach szkolnych Muszę to z TŻ przedyskutować.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Hej, hej! Nie mam siły nadrabiać. Spędziłam dzisiaj 10h na uczelni Od 9 do 19. Ale sukces jest Zdałam, ledwo bo ledwo, jeden z dwóch najgorszych egzaminów w sesji
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ciąg dalszy zdjęć wypowiedzcie się w której wg Was wyglądam lepiej: ) a tak w ogóle to stwierdzam że fatalnie wyglądam na tych zdjęciach, mam wrażenie że w przymierzalni wygląda się lepiej pewnie mają jakieś wyszczuplające lustra
Według mnie najlepiej Ci w Jolie i Jovi

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a TZ dzis znow mial koszmar slubny
Ja też miałam koszmar, ale nie ślubny... Rzucałam w TŻta pierścionkiem zaręczynowym

Cytat:
ogólnie zaczynam czuc stresa przedślubnego, wkleje bukiet, który mi się spodbał, tylko to na dole to bym w kolorze złoto ecru zorbiła a nie białe ,
jak wam sie podba?
Te kwiatki są śliczne, ale z tego co wiem bardzo drogie (Kiedyś mamie coś takiego chciałam kupić i się okazało, że 1 sztuka 60 zł kosztowała )
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:48   #4308
Samoa
Zakorzenienie

Rozmawiałam z tż i poiwiedział, żebyśmy lepiej zostawili oba wierszyki, bo inaczej na pewno nam pokupuja prezenty, także zostawiamy. Ciekawe jeszcze co na nie powie mój tata. Mama mówi, że jest ok, bo to informacja i tyle.

Tż miał lekkiego kacorka dzisiajWczoraj wieczorem u znajomych zrobiliśmy dwa wina a w okolicach południa jeszcze jedno u przyjaciółki
Stary 2010-01-21, 09:48   #4309
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy jakie zalezy jaka suknia
jakbym miała slub wsrodku lata to bym się pewnie nad sandałkami powaznie zastanowiła.
znalazłam takie w necie: http://e.snobka.pl/sn914/f2c19e5f000f77a946c47c2c

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
to ja tez Cię nie pokrojęNIe wierze za bardzo w gości, bo goście i tak mają swoje widzi mi się i jak będa chcieli kwiaty zamiast wina to i tak nam tego wina nie kupią. NIe wierze równiez w specjalne przykładanie sie gosci do kupowanych książek - każdy asekuracyjnie będzie wolała kupić popularną książke z listy bestsellerów w obawie, żeby nie kupic Wam jakiegos gniota. Oczywiście to wasz wybór i Wasza sprawa Ja osobiście lubię książki i zawsze mnei cieszy taki prezent, ale pod warunkiem, że jest trafiony. No i nie chciałabym zostać zawalona ksiązkami, ale to ja - i tak juz mam w kolejce do przeczytania 5 ksiązek które ostatnio kupiłam/dostałam a jakbym miała miec kilkadziesiąt w kolejce to by mnie to stresowało, tym bardziej, że bardzo lubie sama kupowac książki Ale wiesz jaki pomysł przyszedl mi go głowy?Możecie zrobic listę tytułów, które chcecie dostać i na zasadzie listy prezentów goście moga wybierać - myślę, że to mogłoby być dla nich wygodne, no i nic by sie nie dublowało

dlaczego niestety, jak potrafisz i lubisz to dobrze, że sama robiłaśA bukiet ciekawy - tylko trochę łysy, gdyby byl bardziej gęsty byłoby lepiej chyba
ja tam wolę mieć 4 takie ksiązki - najwyżej sprzedam na allegro
a tak serio to my chcemy zrobić listę książek jakie chcemy i wrzucić na stronę
Stary 2010-01-21, 09:49   #4310
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Ale miałam wczoraj wesoło, bo siostrzenica przyjechała do nas i ona nie jedzie do domku bo z ciocią chce byćNo i spała u nas. I dzisiaj pewnie zostanie cały dzień, bo dzień babci i dziadka i znowu będzie wesoło
A dzisiaj tez jadę do jednej babci, a u drugiej i dziadka byłam już w sobotę

Certina super figurę masz i naprawde nie wiem w której sukni wyglądasz najlepiej. Cięzko zdecydować. A jolie bardzo ładna jest
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:51   #4311
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
zalezy jakie zalezy jaka suknia
jakbym miała slub wsrodku lata to bym się pewnie nad sandałkami powaznie zastanowiła.
znalazłam takie w necie: http://e.snobka.pl/sn914/f2c19e5f000f77a946c47c2c
Bardzo ładne Moja suknia będzie zwiewna bardzo.
Załącznik 2802429
Stary 2010-01-21, 09:55   #4312
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
gospella bukiet mi się niepodoba, ale to kwestia gustu mi się po prostu takie "kwiaty" nie podobają Dlaczego w klubie nie ma jeszcze twojej szafy ślubnej? gdzie fotki zaproszeń, bo nei widzę?

Ellin_ak ja uważam, ze niektóre sandałki wyglądają elegancko,a le to zalezy jak Ty sie w nicz czuć bedziesz, bo ja np na codzień ok mogę ubrać, ale np na jakieś wyjśćie to się boję, czy mnie paseczki nie obetrą itd...
chilanes po prostu nie umiem wkleic zdjęć bo skąd ten link mam wziąć
Stary 2010-01-21, 09:57   #4313
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne Moja suknia będzie zwiewna bardzo.
Załącznik 2802429
taka zwiewna że az nie zmiescila sie w zdjęciu co to zdjecie takie jakies dziwnie uciete ?
Stary 2010-01-21, 09:58   #4314
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja myślałam o przyborach szkolnych, ale TŻ nie chce żebyśmy wrzucali 2 wierszyki - o kasę i o przybory szkolne Świadkowa mi podpowiedziała, że możemy w takim razie zrezygnować z wierszyka o kasie, bo i tak się goście pytają zazwyczaj co na prezent, a dać ten wierszyk o przyborach szkolnych Muszę to z TŻ przedyskutować.
Też mieliśmy mieć przybory szkolne, ale tżtowi się odmieniło i nie chce. No to stwierdziłam, ze może wino a on woli totolotka. a totolotki to dla mnei strata kasy juz większy pożytek z tego wina.

A książki też chciałam-no ale książki są drogie i pewnie mało kto by kupił. No i tżtowi oczywiście ten pomysł się nie spodobał bo on książek nie czyta. (jak i większośc rodziny mojej i jego)

U nas tez goście pytają co młodzi by chcieli i powiemy, że kasę, bo chcemy dom remontować. A jak już się fama o kasie pójdzie to cała rodzina będzie wiedzieć. Wierszyka nei dajemy bo naszym rodzicom to się nie podoba a mi to obojętne więc looz.
Stary 2010-01-21, 10:07   #4315
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć!
U mnie wisielczy nastrój c.d.. To chyba przez tą sesję :|

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:12   #4316
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
chilanes po prostu nie umiem wkleic zdjęć bo skąd ten link mam wziąć
http://picasaweb.google.com/home
logujesz sie,z akładasz swój album prywatny i wstawiasz fotki, po wstawieniu fotek do albumu otwierasz wybrane zdjecie, klikasz na nie prawym przyciskiem myszy, a potem na "kopiuj adres obrazka". Link skopiowany i gotowy do wstawiania w klubie
Prościej już nie umiem tłumaczyć ;/

Poza tym, jak wrzuciłaś coś na wizaż na watek, np bukiet, to otwierasz to wrzucone zdjęcie (otworzy się w nowym oknie) i też jak powyżej kopiujesz link zdjęcia klikając na nie prawym przyciskiem myszy, a potem na "kopiuj adres obrazka".

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-21 o 10:13
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:16   #4317
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
taka zwiewna że az nie zmiescila sie w zdjęciu co to zdjecie takie jakies dziwnie uciete ?
Materiał jest lekki w wyglądzie tylko tu jest kooooszmarnie długi tren a ja będę miała krótszy. Przypadkiem znalezione zdjęcie na stronie internetowej jednego z salonów.Nie ma już nigdzie tej sukni bo jest ze starej jakiejś kolekcji. I tylko takie jedno zdjęcie mam.
Stary 2010-01-21, 10:18   #4318
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Też mieliśmy mieć przybory szkolne, ale tżtowi się odmieniło i nie chce. No to stwierdziłam, ze może wino a on woli totolotka. a totolotki to dla mnei strata kasy juz większy pożytek z tego wina.

A książki też chciałam-no ale książki są drogie i pewnie mało kto by kupił. No i tżtowi oczywiście ten pomysł się nie spodobał bo on książek nie czyta. (jak i większośc rodziny mojej i jego)

U nas tez goście pytają co młodzi by chcieli i powiemy, że kasę, bo chcemy dom remontować. A jak już się fama o kasie pójdzie to cała rodzina będzie wiedzieć. Wierszyka nei dajemy bo naszym rodzicom to się nie podoba a mi to obojętne więc looz.
paru moich znajomych i rodziny miało totolotka. raz, jedni mieli 3 reszta kuponów to było zero. lain ma rację - to jakiś slubny pech

a bukiet porządnych kwiatów kupowanych na ślub to większy wydatek niż książka.
Stary 2010-01-21, 10:18   #4319
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
http://picasaweb.google.com/home
logujesz sie,z akładasz swój album prywatny i wstawiasz fotki, po wstawieniu fotek do albumu otwierasz wybrane zdjecie, klikasz na nie prawym przyciskiem myszy, a potem na "kopiuj adres obrazka". Link skopiowany i gotowy do wstawiania w klubie
Prościej już nie umiem tłumaczyć ;/

Poza tym, jak wrzuciłaś coś na wizaż na watek, np bukiet, to otwierasz to wrzucone zdjęcie (otworzy się w nowym oknie) i też jak powyżej kopiujesz link zdjęcia klikając na nie prawym przyciskiem myszy, a potem na "kopiuj adres obrazka".
aaa no boryna no to juz działam
Stary 2010-01-21, 10:24   #4320
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
paru moich znajomych i rodziny miało totolotka. raz, jedni mieli 3 reszta kuponów to było zero. lain ma rację - to jakiś slubny pech

a bukiet porządnych kwiatów kupowanych na ślub to większy wydatek niż książka.
ja kwiatów za więcej niż 20 zł nie kupuję-nie musi byc drogi żeby ładnie wygladał. A książki są dużo droższe.

No właśnie w lotto przewaznie nikt nie trafia.chociaż moja koleżanka wygrała 500 zł-kupon dostała od rodziców
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości