|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
na pewno ulży słonko
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- no dziewczynki, wczoraj temat tak się ładnie ciągnął a dziś cisza... piszcie ze mną bo mi tak smutno samej
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Tyle się naczytałam ze na wywołanie okresu dostaje sie luteine, a mi gin przepisał tabletki anty ktore mam brac przez 7dni po 2tabletki dziennie a poźniej podobno dostane @... ciekawe czy @ przyjdzie...? W ogóle ten lekarz wg mnie jest nie poważny skoro mu powiedziałam ze chce sie starac o dzidze a on mi przepisał tabletki anty, fakt ze nie chodzilo mu o zabezpieczenie tylko o @ , ale czy nie lepiej bylo przepisac luteine...?
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
A mi sie dzisaj nic nie chce, wygladam jak potwor cale oczy mam zaplakane, az wstyd do sklepu wyjsc
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą nie był zadowolony, że powiedziałam, że mam chłopaka a nie męża ![]()
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
to może idź do innego lekarza żeby przepisał ci tą luteinę... i nie pakaj
ja cię przytulam jejku no, przepraszam jeśli zrobię komuś przykrość ale nie mogę tego trzymać w sobie... bo normalnie nie mogę się pozbyć uczucia, że się udało... tym razem mam więcej "objawów" i jakoś tak to czuję... jejku jak ja nie chcę się rozczarować...
|
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
Coooo???? A co go to wogole obchodzi? To jest jakas paranoja, lekarz powinien byc profesjonalny i nie wazne jak religijny jest w zyciu prywatnym. Jakie on ma prawo cie osadzac??? Ale sie wkurzylam no!
|
|
|
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do lekarza to gówno go powinno obchodzic czy masz meza czy chlopaka, mozesz nawet nie miec stalego partnera a on nie powinnein sie wtracac!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
A może internista moglby mi wypisac recepte na luteine co???
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się!!! co mu do tego? co on jakiś strażnik moralności czy jak???
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponoc to sie czuje, wiec skoro Ty TO czujesz to ja razem z Toba |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bojam się strasznie jeszcze tyle dni... jejku dla mnie to cała wieczność...
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na allegro zamówiłam kolejne teściorki ale już lepsiejsze, takie za 1,99 i nie takie papierowe tylko płytkowe, że pipetką kap kap na okienko testowe bo te za zeta jakoś średnio budzą moje zaufanie... no ale jeszcze sobie na nie poczekam bo dziś dopiero pieniążki wpłacę...---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- halo, halo jest tu kto?;D
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4152 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem kochana, poszlam zrobic sobie sniadanko. Siedze narazie pod koldra bo musze poczekac az w domku sie nagrzeje. Niestety jest to bardzo stary budynek i trzeba sie troszke nameczyc zanim te sciany sie rozgrzeja...
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem właśnie wróciłam do domku, byłam u siostry na chwilke bo jest chora i bieduka siedzi sama w domu, pograłam z nią w karty żeby nie myśleć o "złych" rzeczach...
Ale już jestem
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam jakieś takie wewnętrzne przekonanie, że motylek zaciążyła, nie wiem ale jakoś tak mi się wydaje
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie w domku też zimno i siedzę pod kołderką
brr... zjadłam mojego ulubionego serka śmierdzielka ale jakoś tak teraz mi po nim ble... muszę chyba kawusię sobie zrobić i smaka tego serowego zabić;D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Teraz tylko się przywitam i zaraz się odezwę. Muszę skończyć czytanie bo wszyscy mi w pracy przeszkadzają. |
|
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
Kochane ja na chwilke musze sie pozegnac. Uciekam do banku a potem na szybkie zakupy. Niestety musze isc na nogach bo tz nie zalatwil mojego ubezpieczenia ktore wygaslo w zeszlym tygodniu i samochod stoi
|
|
|
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakoś nie dopuszczam innej opcji hihi![]() a ja dodam, że mój gin pytał tylko ostatnio jak u niego byłam czy jestem z tym samym partnerem... bo powiedziałam mu, że staramy się o dzidzię no i to akurat mu dużo powiedziało bo powiedział, że skoro raz nam się już udało to znaczy, że wszystko ok. a jak pytał to tak niepewnie, żeby może nie urazić. ogólnie nie czułam się skrępowana. a te wasze historie to mnie rozwalają... co oni jakąś kontrolę nad życiem prywatnym człowieka chcą mieć??? ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
witak Lisek ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- dziewczyny paranoja ale aa2 sama zaczęła temat:P już piąty raz od wstania lecę do wc
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
LadyMK myślę,że nie powinno tego doktorka interesować
Twoje życie. Ja też nie mam męża a staramy się z moim tz o dzidzulka Motylku nie myśl o objawach. Wiem,że pewnie jest ciężko i łatwo się mówi. Mam nadzieję,że w poniedziałek zobaczysz II krechy Pamela86 a u Ciebie nie ma gdzieś jakiegoś rozsądnego lekarza na NFZ?? Ja nie mieszkam w dużym mieście i jest paru fajnych lekarzy. Sama mam takiego normalnego. A swoją drogą to dziwne dawać tabl anty jak się stara o dzidzulka. Jakby był mój lek dzisiaj w przychodni to bym nawet zapytała. Będę go miała dopiero w pon A muszę Wam powiedzieć,że siedzimy wczoraj z moim tz i oglądamy film i po godz.23 dostałam smsa. Pomyślałam,że pewnie coś się złego stało. A tu dostałam zapytana przez koleżankę czy aby przypatkiem nie jestem w ciąży???? Bo tak mówią na mieście Myślałam,że jak dorwę to ![]() ![]() ![]() : pala: Fakt ,że na praktyce poprosiłam,żeby przez najbiższych kilka dni nie mogę pracować na fizykoterapii, bo może być takie prawdopodobieństwo. Ale później powdziałam,że już mogę. Od tego czasu mineło 1.5 tyg i wczoraj takie pytanie. Byłam wściekła, bo ja nie wchodzę z butami w cudze życie. Ale muszę się chyba przyzwyczaić, bo mój tz w mieście jest trochę znany przez ludzi z mojego miasta i wszyscy dbaja o to by wszystko wiedzieć. Nawet wczoraj mojemu tz nie mówiłam, bo nie chciałam o tym myśleć. Takie to życie.Już się wyżaliłam. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Tez się właśnie zastanawiam czy te tańsze testy są dokładne. Raz kupiłam w aptece test za 5 zł i nie wykazały mi ciąży a niby z bhcg wychodziło,że jestem prawie w 2 tyg ciąży. Dlatego teraz kupiłam inne trochę droższe. |
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wziąść w sumie 14 tabletek i czekać na @, swoja drogą bardzo bolały mnie wczoraj jajniki jak gin mnie badał (podobno mam powiekszony prawy jajnik), juz sama nie wiem co mi jest, 2 tyg temu mialam usg i wszystko wyszlo super...
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2010-01-21 o 12:01 |
|
|
|
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy jak bede miała potrzebę zatestować wtedy sie okaże ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() Już wysłałam
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2010-01-21 o 12:14 |
||
|
|
|
#4164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
helllloooooooooo
![]() wysłałam męza do pracy i nareszcie mam spokój żeby z wami popisać Cytat:
kochan trzymam kciuki żeby była dzidzia, i za to zeby jednak tobie i tz sie ułozyło i nie było konca Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak ogólnie to dziś jak sie obudziłam to sięgnełam po termometr i zmierzyłam i tem była 36,7 wiec ja raczej odpadam z testowaniem bo na pewno sie nie udało, ale jakoś mam przeczucie że na liście znajdzie sie motylek
|
||||
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
aa2 jak też nie lubię jak mój tz siedzi obok mnie i czyta co piszę
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty podjudzaczko siśkowa:P teraz liczę ile razy toaletę odwiedziłam
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
to nawet nie jest kwestia że siedzi i czyta tylko jak ma na popołudnie , to okupuje kompa bo później aż do 22 niec sobie nie zobaczy no i jeszcze obiadek trzeba zjejśc i kawkę z żonka wypić![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() wiesz co z tymi siśkami to sie wzieło dlatego że ja często chodzę prawie co godzinę co półtorej![]() ta a ty mnie tera wkręcaj z tą temperatura i sie napale ja @ powinnam doatać w okolicahc 30 stycznia wiec jeszcze kupa czasu ale gdzieś wyczytałam że po owulacji jezeli zaaszło sie w ciąże to jest wyższa dlatego pozwoliłam sobie na zmierzenie
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taka większa od tej sprzed owulki o jakieś 0,5 stopnia, no około bo na różnych stronkach różnie piszą
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
no pieknie jak ja przylazłam to już nikogo tu nie ma
no nic to ide se zrobić pizze![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
W koncu przeczytałam zalełości ![]() No co za gin wścibski,no!!A co go to obchodzi!!! Ale wiecie co,ja w urzędzie przy załatwianiu ślubu też miałam nieprzyjemną sytuację.Pani mi się pyta,czy pracuję,na to ja,że aktualnie nie,a ona do mnie z pretensją w głosie: To z czego się pani utrzymuje???Zatkało mnie! Co to babę obchodzi?Przecież nie przyszłam do niej prosić o pieniądze! Wychodzi na to,że ludzie nie mają własnych problemów! A tak z innej beki.Myślimy z mężem o kupnie mieszkania(narazie wynajmujemy).Oczywiście na kredyt,bo nie operujemy taką gotówka.No i znalazłam w necie przykładowe wyliczenie rat.Wyszło na to,że biorąc kredyt 150 000 na 30lat,będziemy musieli spłacić ok 380 000 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

piszcie ze mną bo mi tak smutno samej

ponoc to sie czuje, wiec skoro Ty TO czujesz to ja razem z Toba
a na allegro zamówiłam kolejne teściorki ale już lepsiejsze, takie za 1,99 i nie takie papierowe tylko płytkowe, że pipetką kap kap na okienko testowe

i jakoś nie dopuszczam innej opcji hihi
no nic to ide se zrobić pizze