![]() |
#4441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Zasnąć i już się nie obudzić.
Udawane szczęście, czyż nie cudownie ? I jeszcze raz chce poczuć ten sarkazm, że życie jest piękne.. rozczulające sranie w banie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
Nie myśl sobie, że to ostatnie słowo, całe życie z wariatami żyjąc hardcorowo.
Zacznij doceniać. Zgubiłam sens. No spier.dolił mi gdzieś. Dam Ci to, o czym innym nie pozwalam nawet myśleć. Tęsknota i ta niepewność, że nie wrócisz tu, że nie wrócisz do mnie. n i e w d z i ę c z n y ! ; *
#4443 |
Zakorzenienie
|
widocznie Bóg Cię opuścił kochana
![]() ale wybaczam, bo chyba chodziło o mnie ![]() ![]() pączuszku <3 ![]() nocna sceneria, temperatura między nami wzrasta. usta w czekoladzie. chcesz spróbować ? moje serce wpadło w atak tęsknoty. przyjdziesz do mnie i wszystko będzie tak jak wtedy ? a może tak parę słów i zdań więcej ? prowokatorka tych grzesznych mysli w Twojej głowie. chciałabym wiedzieć czemu tak się stało. posiadam złamane na pół serce. ale wciąż je mam.
![]() |
#4444 |
Raczkowanie
|
To niewiarygodne ile można usłyszeć z zamkniętymi oczami
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil, A dziś już nie pamiętam nic, czas uspokoić sny. Najbardziej Kocham Blask Słońca O Poranku. ___________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zadomowienie
|
absurdalnie
![]() Już nigdy nie zapomnę hoteliku pod różami, choć minął rok. Wszystko czego dotkniesz się rozlatuje. NIE DOTYKAJ NAS.
![]() |
#4446 |
Przyczajenie
|
Cześć kochane.
![]() ![]() Mam taką prośbę..mogłóby ktoś przetłumaczyć taki opisik na angielski: .tylko kilka dni z spędzonych Tobą..a sprawiły,że byłam najszczęśliwszą dziewczyną na świecie.;* z góry dziękujeee. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Bezsilność rujnuje we mnie wszystko.
Kiedy Ciebie widzę, ciało daje znać.
#4448 |
Raczkowanie
|
Dziś nadszedł dzień w, którym odnalazłam cel by móc światem rządzić !
Kontroluję swe zetknięcia ze stanem nadnormalnym To przeznaczenie, to we mnie drzemie, na zawsze zwykły człowiek . Światło rzuca cienie, które patrzą z pod moich powiek. Ja w taką noc umiem tylko płakać potokiem słów . Znów zaciskam zęby, gram jak potrafię... |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
Kobieta jest autentyczna, gdy upodabnia sie do wymarzonego przez siebie własnego wizerunku.
![]() |
#4450 |
Raczkowanie
|
cytaty.info
Mam nadzieję, że Bóg wie co robi. Twój spektakl dobiegł końca. Nie zagrasz już nigdy roli głównej w moim sercu. Świat dzieli się na ludzi wierzących w rzeczy niewiarygodne i ludzi dokonujących rzeczy niewiarygodnych. Okryj mnie swoim uśmiechem, nadzieją w oczach, nadzieją na lepszy dzień. To nie zdolność kochania decyduje o miłości. Moje myśli wyjawiam w łzach. jestem karykaturą samej siebie... Życie to nie bajka to piękny obraz w przestarzałych ramkach . Drobna tragedia wielką, gdy obejmują ją małe dłonie. Najgorsze jest to, że pod presją otoczenia wybierasz coś, czego normalnie nigdy byś nie wybrał. Kiedy jeszcze masz nadzieję na lepsze jutro a rankiem okazuje się , że jest jeszcze gorzej . Bo czasem największa radość która sprawiała nam sens życia zamienia się w bezsensowną walkę o lepsze jutro. Bycie kolorowym, wcale nie jest łatwiejsze. Ludzie z charakterem nie muszą pozować . By powstał świat musiała być najpierw mądrość. Roztaliśmy się, aby być razem. I znowu to samo.To uczucie wielkiej pustki. Tak jakby ktoś wziął najgorętszy pręt i od środka wypalał mi całe ciało, duszę i umysł. A potem zostaję już tylko "ja". Z pozoru człowiek, a jednak to tylko jeden wielki obłok kłębiącego, się niewidocznego dymu.
![]() |
#4451 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() __ - A widać stąd Twoje okna? - Tak. - Będę Ci machał. - Nie wiem, czy będę na to czekała.
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Raczkowanie
|
nowa (;
pieprzona duma w sumie nie wiadomo skąd mętlik w głowie. nie próbuję nawet go ogarniać.... nosek do góry. ktoś Cię tu kocha. panu już podziękujemy. zapraszamy do obejścia się smakiem . uśmiechnięta ? złudzenie optyczne .
#4453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mogłabym być słodka ale wolę być wersją hard. "ludzi coraz więcej, a człowieka coraz mniej..." mogę być wisienką na Twoim torcie. masz więcej grzechów niż sumienie zmieści na pewno.
![]() |
#4454 |
Rozeznanie
|
co do Kissabble...
![]() _ patrzył na mnie i mówił coś o niedowadze. mam nadzieję, że miał na myśli tę emocjonalną, fizycznie czuję się przecież świetnie. jesteś punktem kulminacyjnym, a na twój widok moje pożądanie osiąga apogeum, wiesz? jedna myśl o nim na śniadanie, jedna na obiad, ćwierć myśli o nim na kolację, a w efekcie niestrawność. jestem jak pierwiastek z miliona pięćset sto dziewięćset, jak łamigówka, która wciąż zatruwa ci rozum, jak znienawidzona przez ciebie fizyka. łapiesz? zbyt skomplikowana. potrzebuję: ciebie, szluga, bezsennej nocy i deszczu stukającego o parapet. _ Nensie, "bynajmniej ja bym to tak napisała ![]() Edytowane przez parchinka Czas edycji: 2010-01-21 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Raczkowanie
|
Cześć !
![]() Czytam wasze opisy już od dobrych paru miesięcy ... jesteście świetne! Trzymajcie tak dalej ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Przyczajenie
|
Ja dodam trochę anglojęzycznych
![]() - "A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous." - "Like music on the waters is they sweet voice to me." - "Two souls with but a single thought, two hearts that beat as one." - "Make me immortal with a kiss." - "The One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU... The one who turns to his friends and says, thats her..." - "Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop" Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Raczkowanie
|
- Dopisz jeszcze 'Kocham cię' . - Nie zmieści sie ... (z życiaa... ) - prosze panii. Ona chce mnie zgwałciic. ! O . Jakiee ty filmy oglądasz .?. Przyrodnicze ! ZOstann.. bo jak nikt przynosiisz mi powierze.. ; *. I co ja mam zrobiić ?!. kOchaam, a tyy robiisz se zarty ; /. Jeem naleśnikii i myśle o tobie . II ?!. MAszz satysfakcje że z***ałes zycie ?!. - Powiedz ze mnie I Jak ?. kochasz .!! -przepraszam .. nie moge. - Błagaam powiedz !. I objecuje ci ze juz nigdy mnie nie zobaczysz .! - powiedziała. kocham . - On wsiadł na motorr.. miał wypadek..umarł. - Stojąc nad jego trumną powiedziała : - Ale ja naprawde tak mocno kochałam... Kurewsko źle !. KOcham go.. A on chce zostac przyy "zostańmy przyjaciółmi" DUżee serduchoo dla was dziewczynkii ;**. <333 . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Raczkowanie
|
![]()
I w końcu to całe 'SZCZĘŚCIE' zaczęło wylewać mi się oczami.
Lubie lecieć z Tobą w kulki. Poniekąd. 'Dziś chciałabym odpocząć, poczytać, ogarnąć. Nic nie rozumiem. Potrzeba mi snu i spokoju.'
![]() |
#4459 |
Przyczajenie
|
![]()
Ludzie zawodzą pomimo szczerych chęci Niektóre chwile chcę wymazać z pamięci
Muszę zapomnieć, to wszystko jest bez sensu Nie chcę więcej się pojawić o złym czasie i w złym miejscu .. ![]() Edytowane przez GuuSka Czas edycji: 2010-01-21 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Raczkowanie
|
wieczorami zamiast gwiazd oglądamy telewizję w internecie szukamy miłości by zaręczyć się sms-em a po kilku miesiącach rozstać się przez maila. Samotni Kolejna pomyłka Uknuta przez nieobliczalny bieg wydarzeń... Zadaje głośno pytanie odpowiada mi echo
przytula mnie cisza... cium. |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przez palce, jak Ty i nie ja, jak obcy niepoznany nigdy głos. robić można dzieci, albo też zupę. ale nie miłość. a moje serce jakby przebite tym milczeniem głuchym. pamiętaj o mnie, bo kto ma pamiętać jak nie Ty? zanika granica między sacrum a profanum...
![]() |
#4462 |
Raczkowanie
|
nie wiadomo, do czego potrzebna jest większa dojrzałość.. do miłości, czy do rozstania ?
#4463 |
Wtajemniczenie
|
grise -
![]() parchinka - jezuuu, wiedziałam, że to Ty! ![]() ale tak mysle, pisac, nie pisac, wygłupie sie czy co ![]() ![]() jak dobrze, ze jestes ;* ----------------------- Odczuwam paniczny strach przed nocą. Boję się tych chwil, kiedy muszę już przyłożyć głowę do poduszki. Trzęsę się na samą myśl o tym. Udaję uśmiech, udaję, że nic się takiego nie stało. I nawet dobrze mi to wychodzi. Samotności tylko nie potrafię oszukać. Są chwile kiedy sama łapię się na tym, że przez kilka minut po prostu leżę i wgapiam się w sufit. Nie ma mnie dla całego świata, a cały świat nie istnieje dla mnie. I tak mi wtedy kur.ewsko smutno. To chore. Czasami pytam tylko, za co ciągle tak okrutnie dostaję po twarzy? Dzisiaj jestem kobietą w stylu retro. Z nastroszonymi włosami trudnymi do poskromienia. Huczy we mnie wczorajszy wieczór. Zapomniałam pościerać wino z podłogi. Było smaczne. Lekko cierpkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zadomowienie
|
...i będziemy jakby nigdy nic..
Szepczesz, że nic nie chcesz, bo mnie masz.. <3
![]() |
#4465 |
Raczkowanie
|
Od tej chwili będziesz mój Nie, nie odwracaj się... Patrz mi w oczy. Patrz ! Każdy twój zły ruch wobec mnie sprawia że jestem SILNIEJSZA Będziemy teraz bawić sie facetami tak jak oni bawią się nami.. -tego kwiatu to pół światu -spie***j kocham go nie widzisz?? -Czy takie oczy jak moje mogą kłamać? -takie jak twoje to mogą wszystko I tylko jedno małe marzenie, przyjdź do mnie i powiedz że jestem ci do życia potrzebna Usłyszałam twój głos i przeraziłam się. Olałeś mnie i sprawiłeś że płaczę tak bardzo... Spełnienia snów po zamknięciu powiek Dzięki za zachowywanie się jak by ci zależało i sprawianie, że czułam się jak ta jedyna. Płaczesz gdy on cię oleje a gdy to ty go olewasz jego to serdecznie je*ie Nie złamałeś mi serca bo ono tak naprawdę nigdy nie było całe. A moje szczęście? Było tak małe, że za dużo mi go nie odebrałeś. Ale przy nim to się nie liczy... Przy nim nic się nie liczy... Znowu dawno mnie tu nie było ale nadrobiłam już, nakradłam się jak zwykle i zmusiłam się do napisania czegoś... Nie są jakieś świetne i podkreślam niektóre nie są mojego autorstwa ale stęskniłam się za pisaniem tu ;D Życzę miłego czytania :P
![]() |
#4466 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej dziewczynki kochane ;* macie opisy o osobowości, charakterze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _____ Opisy: nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca. Chodź pokażę Tobie tu siwą ziemię od zmartwień. Nie chcę żyć jeśli masz mi to zabrać ![]() Nie chcę się tłumaczyć z tego czego ludziom brak.. Chłonę serce, każdą sekundę, oddech ♥ dziś czuję się jak Bóg, każde pragnienie spełnię ![]()
![]() |
#4467 |
Raczkowanie
|
wróciłam i znikam na kilkanaście tyg. (;
buziam te moje. : * Xxgroszek07xX skarbie..? ![]() ___ gitarę, sól i pieprz zamienię na miłość. proszę zobacz, co mam w środku. proszę zobacz, że nie mam tam nic. chcę siły ognia. nie powiem, że Cię kocham. toż to grzech by był.
#4468 |
Raczkowanie
|
'Dziękuję za miłość za Twoje kochanie za wszystko co było i co nas zastanie dziękuję za Ciebie że chciałeś się zjawić...' Edytowane przez I am malami Czas edycji: 2010-01-21 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Przyczajenie
|
A w środku mojej duszy, jak po katastrofie. Zardzewiałe serce coraz słabiej wydaję swoje dźwięki.
Budząc się rano, szukałam dłonią w pościeli mojego ukochanego. Nie znalazłam ciepłego ciała. Hmm, zresztą stało się to u mnie codzienną czynnością. Z gorzkim smakiem wspominam chwilę, które kiedyś były szczęściem. A oni? Nie czekają na siebie już nawet chwilami. Nie cieszą się myślą, że mogliby pomyśleć o sobie jednocześnie. Zawsze jedno zaczynało zdanie, a drugie kończyło. A teraz? Oboje mają usta zaszyte nićmi nieporozumienia. Jakby mówili dwoma językami, jakby ten sam dzień miał różne kolory. na ulicę runął grad potłuczonego szkła.
![]() |
#4470 |
Raczkowanie
|
keeendy
![]() One for all - pojawiasz sie i znikasz... ![]() _________________________ ______ illusion never changed into something real. [iluzja nigdy nie zmienia sie w coś prawdziwego.] I don't need you. I don't need noone. ! [nie potrzebuję Cię. nie potrzebuję nikogo. !] that was just a dream. [to był tylko sen] ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.