|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
reorganizacja forum - podróże?
hej
![]() Mam pytanko, czy chcecie dodatkowy podziała na forum podróże - typu wyjazdy zbiorowe, obozy... ??? Ewentualnie czy jakiś inny podział, byłby dla Was przydatny? PS. szukam też chętną modkę do pomocy przy podróżach; ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: reorganizacja forum - podróże?
Ago, sadze, ze pomysl z reorganizacja podforum jest sluszny. teraz jest okres wakacji, sama szukam informacji, ale forum staje sie nieczytlene przez watki "kto jedzie do"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Może to i słuszne, ale nie widzę wielkiego zainteresowania. Może jest po prostu dobrze jak jest?
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kazdy ma pewnie swoje zdanie na dany temat. nikt pewnie tego nawet glebiej nie rozwazyl. Ci, ktorzy tworza watki o wyjezdzie w dane konkretne miejsce, czy z pytaniem czy ktos jedzie w danym terminie do danego hotelu raczej raczej nie interesuja sie porzadkiem na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
po namyśle stwierdzam, że jakies podforum by sie przydało na te wszystkie watki o to gdzie ktos był i czy sprawdzony hotel, obóz itp a także podforum - Polska
w podpietym watku sa informacje o róznych krajach, moze tam od razu podpiac pare ciekawszych/tresciwszych watków o danym kraju, żeby kazdy automatycznie tam sobie klikał
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja uwazam ze na pewno sie przyda, tez o tym myslalam. najgorsze jest to ze co chwila ktos zaklada nowy watek, a jak sie mowi, zeby nie zakladal, tylko przeczytal poprzedni to jest 'ale tamten watek ma x stron, przeciez nie bede tego czytac' albo ktos jedzie tydzien pozniej wiec zaklada nowy watek
![]() ewentualnie jak byscie szukali kogos na moda to sie zglaszam ;]
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A może podeprzeć się forum gazetowym "Turystyka"? Tam jest to baaardzo szczegółowo podzielone ale podział na zasadzie: Polska, Europa, Afryka, Azja, Ameryka Płn i Południowa, Australia i Oceania może by wystarczył?
Albo podział: hotele, turystyka zorganizowana, podróżowanie na własną rękę, obozy młodzieżowe, góry, morze, narty... Hmm...za dużo możliwości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie, ze jest nas wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
mysle ze przede wszystkim trzeba podzielic forum na polska / reszta i w kazdym z nich wydzielic obozy osobno. tak mysle ze bedzie najsensowniej. pozna tez podzielic ta 'reszte' na kontynenty, ale nie sadze zeby to bylo konieczne, bo nie ma za wielu watkow o krajach pozaeuropejskich.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja tez uważam, że podział na Polska, Europa, Dalekie podróże byłby wskazany.
No i zgłaszam się na moda ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja jestem za tym, zeby bylo podforum o obozach, bo z tego co widze duzo jest tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za reorganizacją tego forum. Przydałyby się różne działy tematyczne.
Tylko nie potrafię zdecydować, jaki podział byłby najrozsądniejszy. ![]() Po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku, że najlepiej byłoby podzielić forum na Polskę i zagranicę plus wyjazdy zorganizowane. W dziale zagranica można wydzielić, tak jak wyżej dziewczyny napisały, kontynenty, a w dziale Polska - morze, góry i jeziora. Choć wtedy wszystko byłoby jasne i klarowne, to jest to tylko sugestia. Nie jestem pewna, czy nie byłoby to zbytnie rozdrobnienie. Aga, jeśli zdecydujesz się zreorganizować forum, to chętnie pomogę. ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Bardzo mi się podobają Wasze pomysły. Na razie proponuję trzy podziały:
- Polska - Świat - Obozy zorganizowane; Potem możemy "świat" rozbijać na kontynenty. Na razie zobaczmy jak to będzie się rozwijało. Bardzo Wam dziewczyny dziękuję za zgłoszenia. Ze względu na zaangażowanie i liczbę postów, proponuję na moda Witch_18 i Westalkę. Estella musi zrezygnować z tej funkcji, bo ma strasznie dużo pracy. Jeśli nadal macie ochotę, to proszę tylko o potwierdzenie, a Złoś zmieni Wam status i udostępni panel moda. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal jestem chetna do pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja również
![]()
![]() |
#17 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Bardzo się cieszę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Podróżniczka
|
Witam nowe modki
![]() Z góry muszę sie wytłumaczyć, że ostatnio niewiele na forum piszę, ale staram się zaglądać i "sprzątać" kiedy tylko mam czas, tym bardziej cieszę się, że są Wstalka i Witch ![]() Genialnym pomysłem jest utworzenie podforum "obowowego". Pisałam już o tym na BO. Uważam, że przez to forum będzie czytelniejsze i łatwiej będzie wyłapać nowe wątki i duble wątków. A obozowicze będą mieli swoje miejsce. Co do pozostałych podziałów na Polskę i Świat. Również jestem za, choć nie uważam takiego pomysłu za konieczny. Takich wątków nie jest zbyt wiele i myślę, że nie bardzo gubiłyby sie one w swoim gronie na głownej stronie forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-10
|
Cytat:
pozdrawiam! dobry pomysl :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.