|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
I my też
Cytat:
![]() Ja się nawet coś dziś pouczyłam, zaliczyłam kąpiel z peelingiem i maseczką, a teraz robię porządek w kosmetykach, bo już mi się w kuferku nie mieszczą Siostrzyczka się ucieszy, bo jej jutro część tego mojego bałaganu oddam |
|
|
|
|
#4592 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
A mi się tradycyjnie nie chce uczyć... Na szczęście został mi jeszcze tylko jeden egzamin (z nie powiem ilu...), o ile oczywiście nie będę mieć poprawki z kilku innych (ale raczej powinnam to pozdawać). Cieszę się, że tak mi się to udało zorganizować, że wprawdzie od grudnia ciągle siedzę w książkach, ale na normalną sesję został mi tylko ten jeden ciężki egzamin. A potem miesiąc wolnego (ewentualnie nauka na poprawkę), podczas którego mam zamiar napisać obie prace dyplomowe i pozałatwiać resztę rzeczy związanych ze ślubem.
Musi być dobrze! A co! |
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
"ojej"
![]() http://www.sportfan.pl/artykul/14853...cz-wpadke-roku ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() . Też mam sesję i nie chce mi sie uczyć, na szczęście nie mam pracy do pisania - to mnie czeka za rok .---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Wiem, że Wy też i nawet pamiętam, że masz trzy siostry - tak jak ja ).
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten link to |
|
|
|
|
#4595 |
|
Wtajemniczenie
|
przejrzałam liste pm2010, jak zaczniemy w kwietniu to nie skońcyzmy do listopada
się bedzie działo
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kosmetyki uporządkowane Opróżniłam pół kuferka i całą półkę w szafce Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-23 o 22:22 |
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja jeszcze napiszę do mojego tżcika liścik miłosny
i zmykam do łózeczka uczyć się . Papapapapappapap, całuski dla każdej z Was .
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że nas "gadatliwych" na tym wątku nie będzie aż tak wiele i nie będzie relacji co tydzień
|
|
#4600 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niecałe 400 postów zostało. Trzeba jutro zacząć myśleć nad nowym tytułem, bo Tanci nie ma, więc może być ciężko
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawie żadna różnica
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Adwokat diabła
|
ja Wam mówię dobranoc, bo ledwo dycham!
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja też mówię dobranoc dziewczyny
![]() Jutro jade z TŻcikiem na targi
|
|
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4607 |
|
BAN stały
|
gosica,to zdam pootem nam relacje z targów.
![]() anesh,super Wam się ( no powiedzmy,że się bo samo się nie zrobi ) domek buduje. ![]() A co wpadki to Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-24 o 01:25 |
|
|
|
#4608 |
|
Rozeznanie
|
Chodziło mi właśnie o to, że kiedy pojawia się dziecko jest kłopot z formalnościami. Słyszałam, że ojciec może mieć kłopoty z odwiedzinami itd. Często rodzice biorą ślub cywilny wcześniej żeby uniknąć nieprzyjemności i tłumaczenia dla mamy.
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mam 3 siostry, wszystkie młodsze
![]() Cytat:
Wszystkowątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=954556 Wątek kosmetyczny : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77921581 Edytowane przez izzie Czas edycji: 2010-01-24 o 08:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ją założyłam to też mówię do babki w salonie, że nie wyglada źle a ona na to: No, właśnie nie wygląda źle, ale nie o o chodzi, że ma nie wygladac źle tylko ma wygladac powalająco![]() No mi tez jakas inna PM by sie może i podobała(chociaż na pewno miałaby ale do tych falban na dole, ze jest ich tak dużo) ale co oinnego inna PM a co innego ja - źle bym sie czuła ze świadomością, że całośc nie prezentuje sie ładnie ![]() Cytat:
![]() A ja nie wiem czy sie zdecyduje na kolorowe w końcu, jeśli znajde takie wmiare delikatne to pewnie tak, ale nie wiem czy będę miała czas na poszukiwania i z braku laku kupie pewnie jakis śłubne ala Madziulka. Chyba, że mój los sie odmieni i wygram w totka to polecę do Londynu po Manolo Cytat:
Ale ogólnie uważam, że ta laska nie wyglada do końca dobrze, nie jest źle, ale bez rewelacji.Juz widac Twoje zdjęcia Strasznie fajne sukienki będa miały świadkowe gdzie je kupujecie? Moim dzidwczynom tez pewnie by sie takie spodobały![]() Co do kosmetyków do demakijażu ja uzywam od kilku lat bez żadnych zmian piankę Loreal Happyderm - usuwa bardzo szybko każdy, nawet najczarniejszy makijaż
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też trzy mlodsze Ale tak naprawde mogłabym mieć jeszcze kilka sióstr , hahahhaha. Mój tata jest jedynym facetem bo nawet pies to suczka , no ale w sumie jeden taki kot do nas czasem przychodzi, ale z nami nie mieszka i to jest też facet:d.
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-01-24 o 10:20 |
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Dobrze, że ja już z nimi nie mieszkam, to przynajmniej babska przewaga się zmniejszyła o jedną osobę ![]() A tak w ogóle to dzień dobry
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
HEj witam w ten mroźny niedzielny poranek
))Ciekawe która z weteranek pamięta jeszcze pana w geterkach.. ja własnie skończyłam z nim spotkanie teraz prysznic i śniadanko...a potem przygotowanie do przygotowania obiadu dla TZ...znalazłam rybkę tilapię... Ciekawe czy znajdę jakiś ciekawy przepisik, który zasmakuje TZ-owi O ranyyyy jakei opinie ... to ja jednak wezmę mintaja Miłego dnia Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-24 o 10:36 |
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry również
![]() Słoneczko świeci, szkoda tylko że -20 stopni... Załatwiliśmy z TŻ salę weselną wczoraj, akurat była przystrojona, utwierdziliśmy się w przekonaniu że wybór był słuszny
|
#4615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dawno go już nie odwiedzałam Jakoś nie mogę się zmobilizować do regularnych ćwiczeń Może po wtorkowym egzaminie zacznę - będę mieć 3 tygodnie wolnego Cytat:
|
||
|
|
|
#4616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
Cytat:
musiałabym wstawać o 6.30 rano żeby coś poćwiczyć, a ze stanem mojego żołądka codziennie rano przed pójściem do pracy mogłoby się to tylko źle skończyć![]() Cytat:
a u mnie o dziwo dziś na termometrze 9 stopni??? i słoneczko świeci i niebo bezchmurne aż chce się żyć, szkoda tylko że chora jestem i nie bardzo powinnam z domu wychodzić, ale wyjdę bo z Tżtem zostaliśmy dzisiaj do mojego Taty na obiad zaproszeni, więc o ile choroba nie położy mnie do lóżka to spędzimy miłe popołudnie ![]() Wam też życzę miłego dnia ![]() P.S mam pytanie jeszcze odnośnie mierzenia sukien. Czy jak wybierałyście już coś, a nie mogłyście się zdecydować chodziłyście po kilka razy do tych samych salonów z sukniami?
|
||
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
witam w piękny, mroźny, słoneczny, niedzielny poranek
![]() asiulku może jakieś foteczki sali? certinko ja byłam 2 razy Przymierzyłam, towarzysze przymiarek zamilkli, ja się szczerzyłam do lustra i stwierdziłam, ze koniec poszukiwań, bo i tak o niej od 2 m-cy myślę ![]() Nie ma się co wstydzić, jak nie jesteś przekonana, to chodź nawet 10 razy mierzyć jedną i tę samą
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-24 o 10:48 |
|
|
|
#4618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziękuję ![]() Cytat:
![]() U mnie choć zimno to też ładnie, ale od słońca okropnie pieką i łzawią mi oczy I tak od paru dni. A co do sukni, to ja właśnie jeszcze nie wybrałam ostatecznie....Byłam, pomierzyłam, ponoć we wszystkich mi pięknie, ale nie w każdej sukni czułam się wspaniale. Waham się pomiędzy dwoma...I w tym tygodniu chcę ostatecznie zamówić. Pójdę, przymierzę raz jeszcze obydwie suknie i mam nadzieję że mnie olśni ![]() Chil bardzo chętnie bym wkleiła, chciałam to zrobić już dawno, ale na necie nie ma otek naszej sali a mnie wczoraj nie przyszło do głowy żeby chociaż komórką cyknąć ze 2 zdjęcia
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:48 |
|
|
|
|
#4619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie ja mam ten sam problem, bo w sukniach które mierzyłam w ubiegłą sobotę ponoć we wszystkich ładnie ( wg. mojego Taty Asiulek to jakaś nowa sala, że nie mają strony internetowej, a w niej galerii sali? Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:50 |
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeej kurna jak nie wyremontujey łazienki w ciągu nabliższych 3 tygodni to przestane sie myć
Taka syberia w tej łazience że nei da się wytrzymać ![]() Idę smażyć jajaczenicę na maśle co by mi większa warstwa tłuszczu urosła... to może wtedy dam rade się umyć bez trzęsawki szczękowej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

pewnie jak wrócę w środę to będzie już nowa część
Siostrzyczka się ucieszy, bo jej jutro część tego mojego bałaganu oddam 
Opróżniłam pół kuferka i całą półkę w szafce

to prawie żadna różnica

to ja jednak wezmę mintaja
musiałabym wstawać o 6.30 rano żeby coś poćwiczyć, a ze stanem mojego żołądka codziennie rano przed pójściem do pracy mogłoby się to tylko źle skończyć
I tak od paru dni.