|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Ja również serdecznie witam
Wczoraj wiecorem wróciłam z kliniki. Pierwsza doba ciężka, ale już dzisiejsza noc spoko.O 12 mam zmianęopatrunkui dopiero zobaczęakto wygląda, mam nadzieję,że sącudne![]()
|
#5402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze raz gratulacje ![]() ![]()
|
|
#5403 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co tu czytałam wszystkie moje objawy po , sątakie jak byc powinny, trochę ciągnie, ale tak naprawdę nie boili, czuję jakby mi trochę piersi rozsadzało tak jak w czasie karmienia, najgorsze to chyba to spanie na plecach zawsze spałam na boku
Nie mogę się doczeka kiedy je zobaczę
|
#5404 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=agnes281;16799078]Ty sie tu duzo nie zastanaiaj czym nas olsnisz tylko przyącz sie do zabawy
Jestes skorpion. wiec musisz miec temperament, poczucie humoru ![]() Czesc Dziewczynki Listopadowa, agnes,skorpion i ja rowniez ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
ale na brzuchu do tej pory sie obawiam i nie ryzykuje
|
|
#5405 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to juz za mna Cytat:
z tym pytaniem zadzwonilam do pani dr i ona mnie uspokoila ze bedzie to kawalek pieknej piersi. wiesz, nei bede sie o 25ml targowac bo to przeciez minimalna roznica, w porownaniu wymiarow to sa sladowe ilosci i nie ma sensu, co innego gdybym chciala 400.. no i nie jest to ostateczny rozmiar biustu, czekaja mnei ciaze i nie ma co swirowacja nie jestem ani specjalista ani nie nagapilam sie na tyle cyckow co pani dr i moje gdybanie to pikus, to pani dr wie najlepiej co bedzie pasowac a co nie. mam tylko nadzieje ze nie bedzie autostrady i tylko o to pania dr poprosze przed op, aby zwrocil ana to szczegolna uwage Cytat:
mysle ze jesli sklep ma taka duza strone interntowa to moze maja tez jakis lokalny sklep albo mozna zadzwonic i dowiedziec sie? my w pracy najczesciej kupujemy sobie z opcja platnosci przy odbiorze i jak cos nie tak to odsylamy zaraz, nie wiem jak to w UK dziala ale w Irl bez problemow mozna zwracac towar itp Cytat:
Cytat:
ale wam fajnie, jakies spotkanka i w ogole, to pozdrow Yagne ode mnie a ja chyba jakies spotkanie w Irl zorganizuje bo osamotniona sie czuje ![]() wy sie wszystkie kontaktujecie telefonicznie, smsowo a ja taka siama... Cytat:
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- i w ogole to dzien dobry wszytskim
|
|
#5406 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, a Wy juz od rana buszujecie
![]() Ja siedze jak na szpilkach i czekam na wyniki hormonu TSH, mam byc za pol godz. , mam nadzieje, ze jest w normie, ze op bedzie jak w planie 9.03 jak nie to sie zastrzele
|
#5407 |
|
Raczkowanie
|
witam w ten piękny zimowy dzień
. Przyznam się, że forum uzależnia .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5408 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Asia230707;16799326]
Cytat:
ja tez skorpionik
|
|
#5409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sensie, że również jesteś nastawiona na dr Skwiercz i że również nie wiesz kiedy---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- listopadowa80 nawet szybko miałaś ten pierszy termin . Ale tak myślę, że zarezerwuje tak koło 2 miesięcy na czas między konsultacją a op.Latem więcej dziewczyn chce mieć "gotowe" piersi do pokazania .
Edytowane przez Ewa26gd Czas edycji: 2010-01-29 o 08:57 |
|
|
|
|
#5410 |
|
Zakorzenienie
|
grond GRATULACJE
![]() a co tam przez caly tydzien pilam .......to i dzisiaj moge za grond ![]() ![]() : pijemy:![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-29 o 09:07 |
|
|
|
#5411 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ciekawe jak to jest z cięciem na otoczce - czy drugi raz tnie sie w tym samym miejscu i jak to potem wygląda.. Cytat:
|
||
|
|
|
#5412 |
|
Wtajemniczenie
|
witam kolejne skorpiony, alela ,asia obysmy sie nie pożarly bo ciezkie znaki jestesmyGrund czekamy na wiesci i foty sweet strone wczesniej napisalam co Dr. mi powiedział a a propo zamowien z netu, to placi sie większosci kartą , Pypal.... a butów chyba nie kupuje tak sobie mysle kto mi potem zrobi czerwona podeszwe u szewca jak ja zajade na polu? ![]() wole sobie kupic butki bardziej praktyczne, a tamte będą na necie jakbym zmienila zdanie ![]() ucałuje Yagne ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Miskaa
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-29 o 09:23 |
|
|
|
#5413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cięcie w tym samym miejscu, zeby nie było 2 blizn a po 2 op kompletnie nie czujesz bólu ... hmmm... ciekawe jakby było po 3 op ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
buźka dla Yagny .... i oczywiście dla Ciebie
|
|
#5414 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny musze zmykac chce jeszcze przed praca potrenowac
a jak sie uda i szef wyjdzie wczesniej to bede z pracy nadawac ![]() Milego dnia
|
#5415 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------
agnes, buźka dla Yagny .... i oczywiście dla Ciebie
|
|
#5416 |
|
Rozeznanie
|
witajcie z ranka....
juz klikacie.... grunt - kolejne nocki beda tylko lepsze..przytulam cieplutko.... agnes - ja tez mieszkam w UK i nie ma problemow ze zwrotem rzeczy zawsze mozna oddac jak cos nie pasi... no a ja wstalam...juz po sniadanku synek w szkole... moj M pod prysznicem a ja walcze z corcia bo zabkuje...szok... do wieczorka... pa |
|
|
|
#5417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że zanika z czasem? i kiedy ten czas jest hihi? jestem dwa mies dłuzej po zabiegu niż Ty i niestety, jeśli mi marszczenie zanika, to nie z czasem, a czasowo czasami czuć marszczenie więcej, czasami mniej, czasami wcale ale powraca jak byłam ciut grubsza jeśli można to tak nazwać, to marszczenia nie było czuć- więc to musi być metoda ![]() pewnie podobnie ![]() na rozu była dziewczyna która miała chyba w sumie 4 operacje więc wszystko jest możliwe hihihi
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-29 o 10:18 |
|
|
|
|
#5418 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Szefowej zderzaczki dziś 7 mies kończą wiec![]() Listopadowa.Czy ktoś jeszcze dziśiejszy?
|
||
|
|
|
#5419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pierw chcieli kolorowe ksero- rachunki z domu, dowod mieszkania.. cwaniacy kase pobrali a potem zaczeli robic problemy, wycofalam zamównienie i czekam, ponoc z tej strony ludzie zamawiali aparaty i ani tego ani kasy do dzis nie ma.... boję się ze i nozyczki mi tez nie przyjdą
|
|
#5420 |
|
Kazar Lady
|
powiedz mi jeszcze ile cm Ci przybyło od pierwszej op..i jak z ciuchami czy totalnie wszystko do wymiany czy w coś tam jednak sie mieścisz z tych sprzed?
|
|
|
|
#5421 | |
|
Zadomowienie
|
witam ... skoro swit
![]() Wy tutaj gadu, gadu do pozna a ja noc zarwalam na prace i takie sa tego efekty. Wciaz przed poranna kawa, nie mowiac juz o sniadaniu ![]() Cytat:
tak, tak miec ciastko i zjesc ciastko, nie? Nowe cycki tak, ale szafa bez drenazu portfela Takie rzeczy tylko w Erze droga Pani
|
|
|
|
|
#5422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te dodatkowe mililitry wypełniły mi zbyt szeroką przerwę miedzy piersiami .. a w cm w zasadzie nie ma zasadniczej różnicy mimo, że mam szersze implanty, to są one przesunięte bardziej do środka ... wiec piersi są blizej siebie, ale kończą się w tym miejscu gdzie poprzednio czyli w konsekwencji mam większe piersi same w sobie ... stanik zamieniłam z 65 G na 65 H/I (70 F na 70 G/H) w zależności od producenta... a obwód w biuście w zasadzie bez zmian jak jestem w ubraniu, to zmiany nie widać
|
|
#5423 |
|
Zadomowienie
|
Miśka, a jaki ma być koszt drugiego powiększania?
|
|
|
|
#5424 |
|
Zakorzenienie
|
w zależności od kliniki jest to koszt o ok. 500-2.000 zł większy niż 1 op
|
#5425 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Ania Ty jesteś niemożliwa Horo - no własnie też gdzieś tak czytałam ze po ponownym powiekszeniu niewielka różnica była w centymetrach..to fajnie
|
|
|
|
|
#5426 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5427 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już nie bedę sie męczyła z robieniem notatek na kartce[QUOTE=Asia230707;16799326] Cytat:
Grond gratulacje nowych piersiątek. Dziewczyny a nie wiecie jak tam HAPPY HOUR się miewa?
|
|
#5428 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niemniej, ciekawa jestem ile się płaci u Bromy za drugi zabieg bez żadnych tam wskazań do poprawek etc ot, tak, bo chcę
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-29 o 11:25 |
|
|
|
|
#5430 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny,poradzcie prosze jaki rozmiar wkladki powinnam wziasc zeby uzyskac duze C a male d,doktor proponowak mi 27...podaje wam moje wymiary ostateczna konsultacje bede miala przed op wiec jeszcze moge wiecej wybrac w biuscie:85cm,pod 75cm.miedzy sutkami 19,5 wysoka nie jestem bo tylko 160cm,waga 46kg.doradzcie cos bo zaczynam sie obawiac ze bedea za male
adolaczam zdjecia
Edytowane przez polili Czas edycji: 2010-02-09 o 19:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

Wczoraj wiecorem wróciłam z kliniki. Pierwsza doba
ciężka, ale już dzisiejsza noc spoko.O 12 mam zmianęopatrunkui dopiero zobaczęakto wygląda, mam nadzieję,że sącudne

Nie mogę się doczeka kiedy je zobaczę
ale na brzuchu do tej pory sie obawiam i nie ryzykuje
z tym pytaniem zadzwonilam do pani dr i ona mnie uspokoila ze bedzie to kawalek pieknej piersi. wiesz, nei bede sie o 25ml targowac bo to przeciez minimalna roznica, w porownaniu wymiarow to sa sladowe ilosci i nie ma sensu, co innego gdybym chciala 400.. no i nie jest to ostateczny rozmiar biustu, czekaja mnei ciaze i nie ma co swirowac
. Choć myślę, że tak może zostać, bo toreka to są bardzo małe wartosci i nie sądze by to wystarczyło. U mnie jest to wyczuwalne jak jestem nachylona.

Szefowej zderzaczki dziś 7 mies kończą wiec
adolaczam zdjecia