|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
A ja już ledwo na oczy widzę (chyba przez te ciacha i ciasteczka
![]() DOBRANOC!!! KOLOROWYCH SNÓW ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale bedzie dobrze-bo jak może być inaczej? I ja wiem jaka dzielna jesteś ![]() ![]() ![]() Ps. Zobaczysz jaka będzie euforia po zabiegu ![]() ![]() ![]() Ale nic się nie martw ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5703 |
Raczkowanie
|
Widze, ze zapoczatkowalam bezwiednie szal wstawiania meskich fotek w galerie
![]() Przybyli nam dzis szczesciarze, ktorzy maja wylacznosc na te wszystkie piekne biusciki wizazowe ![]() Moj Yagusiowy mowi, ze jak my dziewczyny chwalimy sie sobie nawzajem tym, co mamy najfajniejsze, to on tez moze cos pokazac.. ![]()
#5704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I na tym skończe moje wywody na temat płci przeciwnej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Misia... już rano mnie powaliłaś ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
śliczna dziewczyna z mega wysportowaną sylwetką ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Listopadowa, fajne masz te ciasteczka... oba ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- trelek, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli ![]() dziewczyny, niezłe macie te swoje ciacha ![]() ![]() alela, kolejna śliczna laseczka na forum ... taaaka mlodziutka ![]()
![]() |
#5706 |
Zakorzenienie
|
a poza tym....
to tyle naprodukowałyście ![]() ![]() ![]() ![]() ... a nasze forum zaczyna być coraz bardziej rodzinne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- a teraz wstawajcie ![]() ![]() ![]()
#5707 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kawy to jeszcze sama nie wypilam ![]() ![]() ![]() a wczoraj nie dałam rady posiedzieć przy kompie... zatarłam sobie oczy znieczuleniem u Pana Doktorka... coś mnie zaswędziało, to oczywiście podrapałam, a resztkami na palcach przetarłam oczy... ot, glupia baba ![]() ![]() ... no i lipa z czytania... ledwo wyskrobałam 3 zdania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5709 |
Zadomowienie
|
Horo, ale mam nadzieje ze z oczkiem juz lepiej
![]() ![]() Znalazlas kabelek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a usteczka w znieczuleniu... dr mówił, ze niektórzy znieczujają stomatologicznie (8 wkłuć), ale wg niego to bez sensu, skoro mozna znieczulić kremem , bo samo modelowanie usteczek to ok. 6-8 wkłuć ![]() ![]() a nie wiem czy sa jeszcze plastyczne ![]() ![]() efekt jak dla mnie super... kompletnie nikt się niczego nie domyśla... wygladaja jak normalne, pełne usta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktorek to taki "Jarlński od ust" ![]() ![]() ![]() ![]() ale mam dzisiaj gadane... oj, pisane, pisane ![]() ![]() a oczka lepiej... juz dzisiaj widzę i nie łzawię
![]() |
#5711 |
Rozeznanie
|
Oto cd. mojej historii
Pojechalysmy do hotelu i tam zasnelam.Kilka godzin pozniej obudzilam sie z lekkim obrzekiem lewej piersi.Prawa byla O.K. Zadzwonilam do doktorka.Kazal natychmiast przyjechac do kliniki.To byl juz wieczor.Godz.20.30. Gdy mnie zobaczyl postawil diagnoze: podejrzenie krwiaka. Jego kolejne slowa mnie rozwalily: " Musimy otworzyc i oczyscic". Ja naleze do bardzo odwaznych osob ale tym razem bylo inaczej.Nie planowalam drugiej narkozy i drugiego krojenia.Poplakalam sie.Mama starala sie pocieszac.Doktorek tez.A ja ryczalam jak dziecko.Mowilam,ze musze jutro wracac,ze bilety,ze hotel,maz,dzieci...Wylicz alam setki powodow zeby uniknac krojenia. Doktor mowil,ze krwiaki sie zdarzaja i gojenie i bol trwa dluzej.Po prostu cale leczenie sie przedluza.Mowil,ze gdybym byla miejscowa to chodzilabym na codzienne kontrole ale ze nie jestem to trzeby otworzyc i ze mnie nie wypusci bez tego. Za 20 min. o godz 21 szej caly zespol byl gotowy do zabiegu.Nie wiem jak tego dokonal, bo wczesniej w klinice byl tylko on i rezepcjonistka. Scenarisz byl podobny:narkoza,maseczka, wybudzanie.Musialam zostac na noc w klinice.W nocy wstalam juz do lazienki.Mama byla ze mna. Mezowi nic nie powiedzialam,zeby go nie martwic.Mowilam, ze jestem w hotelu. Nastepnego dnia rowniez o 21 szej siedzialam juz w autobusie.Doktor nalegal zebym zostala ale nie chcialam sie zgodzic.Mowilam ze bede odpoczywac po powrocie,bo taki mialam zamiar. W domu okazalo sie ,ze dzieci maja grype wirusowa i wymiotuja na przemian z biegunka.A wiec musialam stanac na wysokosci zadania.Podkasalam rekawy i do roboty.Zapomnialam o bolu i o drugim zabiegu i ratowalam dzieci. Dzis im na szczescie lepiej.Ciekawe kiedy mnie to wirusowe cholertwo dopadnie? Dzis ciesze sie,ze postanowilam dac sie otworzyc i usunac tego krwiaczka.Czuje sie dobrze choc to dopiero drugi dzien.Starcza mi juz Ibuprofen co 6 godzin. Staniczek pooperacyjny zszylam troche w srodku, bo niby minimalnie mozna nastawic piersi ( zblizajac je do siebie ) Jestem zadowolona wyborem lekarza,bo chcial zebym szybko wrocila do zdrowia.Dzieki temu czyszczeniu szybko sie pozbieralam.Czesto krwiaczki ( przewaznie jednostronne)sa zostawiane i wtedy jedna piers boli dluzej i bardziej.Cycuchy mam fajne ( moim zdaniem oczywiscie ) i jak tylko zdejme staniczek to przysle zdjecia a narazie takie w staniczku ( jeszcze przed zszyciem na srodku). Musze jeszcze dodac,ze za drugi zabieg nie placilam nic. Pozdrawiam was dziewczynki i dziekuje za przeczytanie mojego opowiadania. |
![]() ![]() |
![]() |
#5712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa za odwagę ![]() ![]() ![]() i życzenia zdrówka dla dzieciaczków ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Horo, dzieki za wyjasnienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie Horo Dam rade,teraz to juz tylko z gorki.Najwazniejsze co dzieje sie w naszych glowach.Kompleksy poszly w las a zelki zostaly.To co bylo po drodze w sumie tez dobrze wspominam.Uwazam,ze porod jest bardziej bolesny a przeszlam trzy wiec nastawialam sie na cos wiele gorszego.MILE ROZCZAROWANIE. Teraz staram sie te albumy stworzyc ale dzieci ni daja sie skupic. Do wieczora na pewno mi sie uda. Anna Ivy tobie rowniez dziekuje. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-30 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5715 | |
Kazar Lady
|
wow niezłe to ciacho
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Happy o mateczko coś Ty przeżyła !!! dzielna jesteś dziewczyno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5716 |
Zadomowienie
|
Misia, a Ty jeszcze nie w pracy czy Cie zasypalo?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5717 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5718 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5719 |
Kazar Lady
|
zobaczcie ..ja padłam
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-13 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#5720 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki,ja juz po kawce i nadrobionych od wczoraj stronkach,ide pomęczyc mojego "dalmatyńczyka" domaluje jej kilka kropeczek i wracam do was.Moze to troche potrwac po włosy ma gęste i po sam tyłek a najwiecej to chyba wlasnie na głowie ma tych krost,wrrrr.... wczoraj wieczorem to mi juz ręce zdretwiały :[
Happy Hour gratuluje wytrwałości,teraz tylko lepiej będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#5721 |
Kazar Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5722 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Happy - dzielna jesteś Kobieto ![]() ![]() ![]() I brawa dla dr Jarlińskiego ![]() Ale mnie dziś na...(wiadomo co) łeb ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- ![]() A może tak teraz modnie i nie trzeba od razu padać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5723 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5724 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5726 |
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny ale przez jedną noc potraficie naprodukować stron
![]() ![]() HAPPY HOUR ![]() CAŁUJE ![]()
#5727 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5729 |
Raczkowanie
|
Happy kochana, to ja w środę mówiłam siostrze, że ty już w hotelu odpoczywasz a ty jeszcze takie przeboje miałaś. Czy teraz lewa pierś już nie boli. U mnie lewa pierś bardziej opuchnięta, lewa ręka bardziej boli, ale myślałam, że to normalne, bo przecież one nie dochodzą do siebie w jednakowym czasie, ale teraz to zaczynam się martwić. Czy ten obrzęk był duży? Czy na zewnątrz było coś widać niepokojącego? Buziaczki dzielna dziewczynko.
Moja depresja powoli mija, zaczynam cieszyć się nowymi piersiami. Nie wydają mi się małe, tak jak na początku, są całkiem spore i chyba większe nie pasowały by do mnie. Jestem naprawdę szczęśliwa. ![]() Jak zniosłaś podróż autokarem? Mój mężuś jechał 20km/h bo inaczej krzyczałam, że wysiadam. Tylko na autostradzie mógł sobie poszaleć. Edytowane przez zaga25 Czas edycji: 2010-01-30 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#5730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak trzymaj ![]() ![]() trzeba czasu, zeby piersiatka się wyrownały i będą naprawdę piękne... a rozmiarek sie zmieni jak już puszczą mięśnie.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.