|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
wróciłam do domku
jak zwykle brat nie wyłączył komputera więc piszę![]() No więc to była najlepsza imprezka w moim życiu. Wybawiłam się za wszystkie czasy. I nie żałuję, ze wybnralismy ten zespół. Są warci swojej ceny. I naprawdę jak ansi goiście będą się tak bawić jak dzisiaj ludzie na tej imprezce to będzie cudownie Prawie nikt nie siedział, wszyscy szaleli na parkiecie. Tośka przepraszam, ze nie napisałama le zeszło nam długo u fryzjera bo robiła nam loczki a to trochę trwało jak wstanę to ci opiszę, bo teraz nie chce mi się szukać tej organzy.
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Niebywałe że tu taka cisza obca to Wasz zespół przeszedł test Cieszę się, że jesteś zadowolona
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16822210]
jutro kolęda...trzymajcie kciuki żeby dopisali TŻta[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Wczoraj jakoś wyjątkowo wszystkie poszłyśmy wcześnie spać ![]() Dzieńdoberek
|
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
jak pogoda u was i nastroje?
|
#665 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Najważniejsze żeby orkiestra nie smęciła ![]() Wstałam tak wcześnie bo musze sie znów uczyć kiedy to sie skończy ??? Mam maraton do czwartku A cisza faktycznie niesamowita no ale weekend jest
|
|
|
|
|
#666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc i czolem
![]() dzieki dziewczyny za opinie co do bizu ja sie ciagle waham czy zamawiac przez net czy kupic u jubilera. bo jeszcze w Yes widzialam bardzo fajne kolczyki, a w Bijou Brigitte sliczne naszyjniki. a net to jednak ryzyk fizyk - wole sobie chyba jednak przymierzyc i zobaczyc jak ja w tym wygladam zanim wydam dwie stowki dobrze, ze do slubu jeszcze duzo czasu to spokojnie moge sie namyslic ![]() na razie powiekszam tylko moja kolekcje bizuterii pepkowej wczoraj dostalam od TZa kolejny okaz - z przeznaczeniem na plaze i do lozka bo zwisajacy (pierwszy taki w mojej kolekcji ale nie taki blacharski tylko takie slodkie niebieskie trzy gwiazdeczki musze sobie jakies bikini pod kolor kupic Cytat:
![]() Cytat:
i mniejsze ryzyko, ze spora czesc pojdzie do kosza przez pomylki ![]() Cytat:
zespol to juz polowa sukcesu a jeszcze jak sie trafia imprezowi goscie to juz w ogole nie ma szans zeby nie bylo dobrej zabawy ![]() kto spal to spal ja poszlam spac o 2 ![]() ![]() u mnie pogoda dosc posepna, ale nastroj wyborowy ![]() co prawda moglabym jeszcze troche pospac, ale kitek przyniosl sobie do mojego pokoju nakretke od butelki i zaczal grac w hokeja, wiec to byl koniec spania ![]() jak dobrze, ze jest sobota co by tu dzis zrobic przyjemnego... ![]() moze zaczne od sniadania
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-30 o 08:30 |
|||
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 0*C i szaro-buro za oknami, ale nastrój całkiem niezły
Za chwilę wychodzę po siostrzyczkę ![]() A jak u Ciebie? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Tylko pająka nie radzę kupować - koleżanka kiedyś miała i się dosłownie przyczepiła do swojego faceta |
|
|
|
|
#668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz jadę z psem na szał na pola ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda tylko, ze bikini ktore kupowalam w zeszlym roku na wiosne jest juz na mnie troche za duze i musze sie na basenie pilnowac zeby mi majtki nie spadly ja ogolnie jestem zwolenniczka zwyklych bananow z kuleczkami, bo sa najladniejsze i do noszenia na codzien najwygodniejsze (o nic wlasnie nie zahaczaja )gwiazdeczki beda bardziej odswietne ![]() a do czego mu sie przyczepila? Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-30 o 09:10 |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie spadł śnieg i jest minus dwa stopnie plus słoneczko
![]() Lain pokaż kolczyka koniecznie Ja też mam w tym roku chcicę na takiego 'zwisającego' ![]() Teraz mam niebieskiego kwiatka z cyrkonią i nawet zapomniałam że on tam sobie siedzi ![]() Ja tydzień temu kupiłam pierwszy strój kąpielowy w tym roku: biało-granatowy, takiego jeszcze nie miałam A na oku mam już kolejne Tylko żeby podróż ślubna wypaliła, to będzie je gdzie wykorzystać![]() Ale fajnie że dzisiaj sobota, hmmmm co by tu porobić
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZowy wybor ![]() ja bym go nawet na codzien mogla nosic, ale boje sie, ze na aero moglabym sobie krzywde z nim zrobic, wiec bedzie odswietno-plazowy ![]() ja sie bede musiala porozgladac za jakims nowym strojem tylko jeszcze nie wiem jaki chce kolor mam juz pomaranczowy i bialo-rozowo-brazowy. przydalby sie jakis new one ![]() nam podroz musi wypalic, bo juz 1/3 zaplacona szkoda by bylo stracic tyle kasy a ubezpieczenia od rezygnacji nie bralismy, bo wg jego warunkow mozna zrezyngowac tylko w jakis kosmicznych sytuacjach |
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajny ten kolczyk, tylko ja bym wzięła bardziej świecący, bo fajnie wygląda z opalonym brzuszkiem Teraz mam bardzo podobny założony, identyczny niebieski kolor-swoją drogą niebieskie kolczyki w pępku wyglądają cudnie
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bylo robione przy oknie, wiec normalnie jestem troszeczke mniej blada, ale ogolnie jestem zatwardzialym przeciwnikiem wszelkich solariow ja wlasnie nie przepadam za swiecacymi. w sumie z cyrkonia mam tylko mojego starego kolczyka, ktorego mi dali przy przekluwaniu (zielony ). a tak to mam takie np. z niby bila do bilarda, czarnym kotem na rozowym tle, czarno-bialym wirem itp. jeden mam taki fajny, ktory zamiast dolnej kulki ma taki jakby ogonek diabelka, ale cos mi z nim niewygodnie, bo mi sie w brzuch wbija jak siedze
|
|
|
|
|
#674 |
|
Konto usunięte
|
A ja jestem zła
Miałam wczoraj egzamin, na którego kobieta spóźniła się 20 minut, potem wpuszczali nas na salę kolejne 20 minut, więc nastaliśmy się w ścisku, duchocie itp. Nie powiem, jak się potem czułam No i wyniki mieli umieścić w internecie o 19 i do tej pory ich nie ma... Więc pewnie dowiemy się dopiero przy wpisach, na które nie mogę iść sama, bo nie ma mnie w mieście. A chciałabym wiedzieć, na czym stoję...Z pozytywów: chyba w końcu po 4 dniach przestała mnie głowa boleć. Oby do wieczora to się nie zmieniło... |
|
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewczyny
![]() Błagam piszcie więcej, żebym miała co czytać, a nie nudziła się i nie łapała doła Byłam wczoraj z wynikami u lekarza. Nie ma dramatu, ale wizyta + leki na 3 tygodnie (żeby dożyła do ślubu i mogła iść na własne wesele )to kolejne 200zł, a leczenie ma trwać pół roku![]() Cytat:
![]() Fajnie, że się wybawiłaś i zespół się sprawdził
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam unikam chodzenia po wpisy zazwyczaj zbieramy indeksy i ktos jest nominowany do tego zaszczytu swoja droga wlasnie u mnie sa wpisy i tez jeszcze nie wiem co dostalam, ale na pewno zdalam, wiec w sumie nie wnikam w tym semestrze jakos mam tendencje do 4,5 wiec pewnie cos kolo tego. jakos tak mi w tej sesji czesto gdzies jakiegos punkta do tej 5 brakuje![]() choc jak w ten wtorek dostane 4,5 to bede skakac pod niebiosa (z reszta skakac bede w ogole jak zdam ) - szykuje sie teksanska masakra pila mechaniczna ![]() Cytat:
to jakas kosztowna przypadlosc Cie dorwala ![]() trzymaj sie dzielnie Tosiu, jeszcze slonce wyjdzie zza chmur |
||
|
|
|
#678 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() odwołali mi dzisiaj akcję promocyjną echh ![]() chyba zabiorę się za pracę mgr, bo przejazd już odśnieżony, wszystko posprzatne i mi się nudzi ![]() tak poza tym 111 dni ![]() tośka dzisiaj dokładnie 2 tygodnie do ślubu szok normalnie kiedy to zleciało stresik już jest ?? wracaj szybko do zdrówka ![]() a dzisiaj tancia szykuje się ne wesele szwagra ??
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-30 o 11:33 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rodzina Tż nie potwierdzała, bo wiadomo kto będzie
![]() Ode mnie będzie ledwo kilka osób, a znajomi już prawie wszyscy się zadeklarowali Jeszcze +/- 4 osoby, ale już na luzie do tego podchodzę i winietek po prostu zamówię te kilka więcej. Chyba nawet dziś to zrobię ![]() Cytat:
Jesteśmy doszczętnie spłukani w tej chwili i doła przez to mam coraz większego
|
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Tosiu główka do góry Słońce!
Już niedługo będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, zostaniesz szczęśliwą żonką, zdrówko wróci! Innej opcji nie ma![]() Kopnijcie mnie, żebym się ruszyła do pisania pracy
|
#684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#685 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pada snieg i po moim wczorajszym odśnieżaniu dziś nie ma śladu ![]() Cytat:
![]() kolczyk fajny, tez chciałam zawsze mieć, bo strasznie seksownie to dla mnie wygląda Cytat:
![]() a ja dziś mam imprezkę
|
|
#686 |
|
Konto usunięte
|
Do dobra jesteśmy po kolędzie... wykład był i to dość dosadny (czy to musi tak być? czy nie można inaczej , w okresie narzeczeństwai czystości poczekać? ), ale ksiadz dopisał TŻta i powiedział, że już wszystko w tej samej parafii pozałatwiamy i nie trzeba będzie na zapowiedzi w dwóch kościołach dawać
Zdziwiło mnie, że nie chciał ofiary przyjąć bo powiedział, ze już po ślubie damy ... że od nas to żyjących w grzechu to nie może??? nie wiem... ale w końcu powiedzieliśmy , że nie ma mowy i powiedział, że na kościół przekaże biskupowi... Teraz już posprzątałam mieszkanko i piję kawkę ![]() Toska nie łap doła przecież za chwilę najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, a potem zobaczysz wszystko się ułoży!!! Zawsze po dołku musi przyjąć górka
|
|
|
|
#687 |
|
Konto usunięte
|
Po sesji
|
|
|
|
#688 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!
A ja już po studiach a niebawem znowu czeka mnie nauka. Ale tak to jest, jak się chce mieć pracę, to trzeba się "trochę" postarać
|
#689 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec zazdraszczam ![]() My tez juz wplacilismy 1/3 zaliczki ale wzielismy ubezpieczenie bo bylo niedrogie cos ponad stowe a wystarczy zaswiadczenie od lekarza i juz uwzgledniaja a tak a propo na Krete lecimy Cytat:
|
||
|
|
|
#690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz przez ten miesiąc chcę obie prace napisać, żeby potem skupić się tylko na ślubie, jak się ostatni semestr zacznie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

jak zwykle brat nie wyłączył komputera więc piszę
jak wstanę to ci opiszę, bo teraz nie chce mi się szukać tej organzy. 

dobrze, ze do slubu jeszcze duzo czasu to spokojnie moge sie namyslic
bo zwisajacy
zespol to juz polowa sukcesu
ja poszlam spac o 2 

to jakas kosztowna przypadlosc Cie dorwala 
Już niedługo będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, zostaniesz szczęśliwą żonką, zdrówko wróci! Innej opcji nie ma