|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
Ja grzeszę,gdyż jem właśnie upieczoną przeze mnie i Mamę szarlotkę ze skarmelizowanymi migdałami na górze ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Aaa i piję winko,o testujemy winka na wesele. Dzisiaj ciotki orzekły,że dobre jest różowe Gino Rossi. I jeszcze jedna nowina-mój kuzyn miał studniówkę w Naszym dworku ![]() I powiedział,że tam jest tak pięknie,że on z chęcią pojedzie tma ejszcze raz (a kuzyn jest małomówny,więc mnie zaskoczył). Poza tym jest też niejadkiem,ale zjadł barszczyk,który podobno był pyszny. I kotleta schabowego też zjadł i powiedział,że dobry,ale za gruby (czyli według Nas to bardzo dobrze,że gruby ). Jestem zadowolona z jego opinii Jutro my będziemy testować
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szarlotka A co do Dworku to super, ale ja też lubię cienkie schabowe, takie co przed smażeniem są prawie przezroczyste ![]() Mój Tż jest słodki Zawiozę Cię jutro do dentysty na 7:30 (mam tam 2 przystanki tramwajem, ale co mi tam ), zjem sushi , zrobię Ci godzinny masaż i wysmaruję balsamem. No Kochanie... Wiem! Możesz mnie obsmarować na wizażu! Co Ty na to Kamuś ?
|
|
|
|
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli TZ wkrotce dostanie prace to lecimy w maju na wakacje do Tunezji Cytat:
Cytat:
Kciuki masz gwarantowane
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wizaż leci jak krew z nosa dzisiaj :/ Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-31 o 21:58 |
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja tylko na momencik. Właśnie oglądam program o śmierci wszechświata i obiecałam sobie, że tym razem płakać nie będę Choć TŻ bardzo by pewnie chciał, bo mu się fajnie śmiało na dobranoc ze mnie I w sumie cały czas mi wypomina tą aktywność słoneczną... ![]() No nic, oddaję kompa swojemu kochaniowi
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
|
|
|
|
#1447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie w Krakowie kilka Black Red White...to teraz tam jest wyprzedaż duuuuża Cytat:
wzięłam 6 sztuk - to był świetny deal ![]() Załącznik 2832857 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1448 |
|
Raczkowanie
|
hej piękne dziewczęta
![]() ![]() trzymcie błagam za mnie jutro mocno kciuki od 10.00 do 11.30 bo mam koło TPPPiW a zbytnio nic nie umiem ![]() miłego wieczorku ![]() lecę ino spać
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ale miałyście tu w większości ciężki weekend.... oby nowy tydzień Wam przyniósł więcej radości ![]() Ja nie narzekam Tż zabrał mnie w pt do siebie, gdzie po wspólnie przyrządzonej kolacji i miłosnych wyznaniach szybko padliśmy spać Było tak miło i sympatycznie, że postanowiłam zostać do dzisiaj spędziliśmy przemiły wieczór przy winku, pleśniowym serze o winogronach. To z kolei zaowocowało rozmowami o przyszłości, usamodzielnianiu,miłości i oddaniu (inicjatywa tż). Poszliśmy też do lasu na spacer, gdzie się zakopaliśmy samochodem Potem spotkaliśmy się z Arrakis i wypiliśmy hektolitry herbaty Potem basen, 12 basenów moich=20 tż i jacuzzi przez 30 minut No i już Super weekend mieliśmy A jaki miałam sen.... Śniło mi się, że tż przyjechał do mnie w jasnym garniturze. Ja i mama byłyśmy ubrane w dresy/piżamy.... I jedliśmy obiad. Moja mama poszła do kuchni na chwilę, a ja go wypytywałam co on taki elegancki. Nie chciał nic powiedzieć, ale w końcu wydusił, że przyjechał się oświadczyć. I chciał to zrobić zanim mama wróci z kuchni.Oświadczył się, a ja byłam totalnie zdezorientowana, ale wydawało mi się, że powinnam się rozpłakać i to zrobiłam Na co on wyciągnął różowy, plastikowy, szeroki i za duży dla mnie pierścionek i mi go wręczył..... uzgodniliśmy potem wspólnie, że pójdziemy do jubilera razem po inny.... No to tyle, bo na więcej coś siły dziś już brak, więc uciekam spać ![]() Dobranoc
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
haaaalooo....
widzę, że jakiś senny nastrój u nas panuje ![]() Ja jestem wykończona bo wieczorkiem śmigałam dzisiaj na deseczce, co prawda tylko godzinkę, ale warto było śnieg świeżutki, taka pierzynka - ehhhh cudownie się jeździło no nic...na mnie czas - zmywanie czeka Mąż zrobił obiad to Żonka zmywa taka to u nas sprawiedliwość panuje ![]() trzymajcie dziewuszki kciuki za mnie w tym tygodniu - poszukuję pracodawcy, który chciałby mnie przyjąć ZA DARMO na staż...ale jeszcze nie ma chętnych... Gwizdaczku - wspaniały sen miałaś Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2010-01-31 o 23:12 |
|
|
|
#1451 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty boska jesteś żonka z Ciebie będzie pierwsza klasa ![]() Cytat:
![]() ![]() a jak Twoja mama złamala tą ręke??Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uciekam Spać. Dobranoc Wam ![]()
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przyszłam tylko napisac, co w radiu usłyszałam :P ze kiedys był taki przesąd czy cos, ze jak sie kawaler do matki Boskiej gromnicznej nie oswiadczy, to go trzeba zostawic:P przypominam, ze M.B. gromnicznej jest juz we wtorek!! pospieszcie tych swoich tztow! :jezyk: bo ja na swojego nie mam co liczyc:P
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, szła z drewnem spod wiaty w pantoflach, w których już wcześniej się ślizgała... pojechała, spadła na nadgarstek no i została tylko izba przyjęć...
Źle się czuję. ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Wiecie co robił TŻ, kiedy go potrzebowałam? Jeździł na desce uraczył mnie tą informacją o godzinie 23 i zachowywał się, jakby nigdy nic. Dziwi się, że jestem urażona. Ludzi, z którymi nie mam stałego kontaktu bardziej interesuje to, dlaczego jestem taka dziwna, a ona nawet tego nie widzi.Rzygam tym wszystkim. Mam dość. Zawsze po jego "miłych" słowach znowu ryczę. On nigdy nie będzie mnie wspierał.
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle dzień dobry i dobranoc zazdrośnice ![]()
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znów pewnie pójdę spać o 3.
|
|
|
#1458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety spędzimy ją osobno, a świętować będziemy w piątek lub sobotę...Cytat:
Jakoś marnie widzę tą sesję...Proszę o kciuki jutro o 11 ![]() I może hurtem we wtorek o 12.30, bo jutro chyba nie dam rady zajrzeć... I w ogóle czuję się taka nie na miejscu
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nic z tego, bo Tż pracuje do 21:00....
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł.
Wstałam o 6.45,pomimo iż mam wolny dzień. Chciałam się poświęcić i zawieźć bratową do lekarza,bo coś ma gorączkę. Zebrałam się,a tu nagle o 7.50 mi dzwoni,że nie muszę jechać bo załatwili wizytę domową.No to siedzę sobie cała ubrana wyjściowo i własnie tyle z mojego poświęcenia ![]() Carmi a opłaca Ci się być żoną Grape za wirtualnego pierścionka? Nie oddam Cię tak łatwo:P To miło,że B. przynajmniej stara się Ciebie udobruchać.Wielu by olało przeprosiny. Justynko nie wiem czemu,ale mnie też wieczorami nachodzą złości i złe nastroje,a potem jak rano wstaję to o tym zapominam.Co nie zmienia faktu,że G. brzydko się zachował ![]() Crozee nooo moja Mama ma jutro właśnie imieninki
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie boli gardło, chyba za dużo na tym basenie przesiedziałam
![]() Jakaś taka jestem rozanielona po tym weekendzie a tu się trzeba znowu koncentrować na pracy... Justyna, widzę, że gorszy masz czas właśnie, więc przesyłam gorące uściski
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dzisiaj kolejny dzień poszukiwań...3majta swoje kciuki, bo one potrafią zdziałać cuda no to miłego życzę wszystkim
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracy?
|
|
#1464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boli zmnie ząb Nic nie bolało, ale poszłam do dentysty na 7:30, założyła mi trutkę żeby zacząć kanałowe i boooli
|
|||
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam gorący okres w pracy, bo zaczynam mój nowy projekt, o który walczyłam rok ![]() Biedaku, podobno ibuprofen dobrze robi na ból zębów
|
|
#1466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć Wszystkim ![]() Hawwa ![]() Justynko on pewnie tak powiedział żeby pokazać Ci,że skoro nie możecie się spotkać to on sobie zorganizuje czas ale powinien wiedzieć,że Ci może być przykro takie sytuacje narastają jak się długo nie widzicie ![]() A ja czekam aż Tż się obudzi i mi powie czy widzimy się czy nie......
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-01 o 09:42 |
||
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, a on ciągle chory?
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku no tak
ale do lekarza to nie pójdzie
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko
Mój luby właśnie pojechał Więc ja za 20 min zabieram się za ten stos notatek, bo holender, tyle tego jest, że i tak nie mam szans na piękne opanowanie calej analizy instrumentalnej do środy. W ogóle, kto wymyślił taki przedmiot Wiecie co... Zjadłabym gruszki w kremie waniliowym.... edit: Madziu, niech ten twój lepiej idzie... Jakieś 2-3 lata temu umarła 23 letnia dziewczyna na powikłania pogrypowe... Chodziła do pracy, bo jej szef nie chciał dać wolnego pod groźbą utraty tej pracy. Po 2 tygodniach od pierwszej gorączki umarła Dostała zapalenia mięśnia sercowego...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-01 o 09:49 |
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w szkole , projektuje wszystko na dyplom ;/
do tego już z samego rana pokłóciłam się z TŻ , Kłócimy się o nic w sumie , jak to TŻ powiedział to ja na wszystko focham , ale cóż czasem mógłby ugryźć się w język więc już od samego rana mam zły humor i strasznie mi smutno .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

Ale to może da się załatwić 

Zawiozę Cię jutro do dentysty na 7:30 (mam tam 2 przystanki tramwajem, ale co mi tam
ale fajnie że się wszystko zaczyna układać
powolutku, powolutku ale do przodu jak to mówią 
13.03.2008

ale..... ja nie mam piekarnika więc muszę się wstrzymać z tym do wyjazdu do domu 

Mąż zrobił obiad to Żonka zmywa
a jak Twoja mama złamala tą ręke??

:brzyda l:

Więc ja za 20 min zabieram się za ten stos notatek, bo holender, tyle tego jest, że i tak nie mam szans na piękne opanowanie calej analizy instrumentalnej do środy. W ogóle, kto wymyślił taki przedmiot