PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 20:16   #901
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

pomyleczka

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale dostałaś odpowiedzialną rolę No to pierwsze koty za płoty, tylko coś mi się nie zgadza ta ilość spotkań nie zgadza

Ładna, chociaż ja bym się w takiej dużej sukni źle czuła
A tak na przyszłość jak będziesz chciała podać link do konkretnej wiadomości to klikasz na numer postu i wtedy on się otwiera w osobnym okienku i możesz go zalinkować. O tak:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2175

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Strasznie długo Cię nie było Gdzieś Ty się tyle czasu podziewała
Z salonem nie pomogę, ale na pewno Kaśka może Ci coś doradzić, bo chyba zna wszystkie salony we Wrocku
A znowu szpital mam problem z nerkami nie moge ich wyleczyc ale teraz juz chyba jest wszystko na dobrej drodze wogole to dwa razy wkleilo mi ta sama wiadomosc bo nie moglam znalezc pierwszej chyba jednak wloze okularki

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2010-02-01 o 20:14
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:23   #902
chilanes
Zakorzenienie

szyszynko miło Cię widzieć ponownie i zdróweczka życzę
Stary 2010-02-01, 20:25   #903
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
szyszynko miło Cię widzieć ponownie i zdróweczka życzę

Dzieki dzieki

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:28   #904
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
a ja się wykrwawiam
tak sobie wycięłam skórki u rąk, że mam teraz 4 plastry żenua..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:34   #905
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A ja nie wiem czy pisałam, że mój dyrektor jest ze mnie zadowolony i chce mi przedłużyć umowę na kolejny rok szkolny Będę musiała 30 km dojeżdżać do pracy, ale jakoś przeżyję

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość

A znowu szpital mam problem z nerkami nie moge ich wyleczyc ale teraz juz chyba jest wszystko na dobrej drodze wogole to dwa razy wkleilo mi ta sama wiadomosc bo nie moglam znalezc pierwszej chyba jednak wloze okularki
Ojej Bidulko to zdrowiej nam szybko

Jaj Dziewczyny padam na pyszczek wyrobiłam dziś 300% normy Mięso na jutro upieczone, placek gotowy, a przy sprzątaniu tak się rozpędziłam, że wypucowałam na błysk kuchnię i łazienkę, pościerałam kurze i pomyłam podłogi Tylko teraz mnie plecy bolą

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
a ja się wykrwawiam
Oj Ty Gapo Ja skórek nie wycinam, tylko je ścieram takim czymś:
eee... nie mogę zalinkować do konkretnego produktu, co za beznadziejna strona
W każdym razie chodziło mi o preparat do usuwania skórek wibo lovely.

O znalazłam na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nia-skorek.htm

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-02-01 o 20:37
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:39   #906
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

Oj Ty Gapo Ja skórek nie wycinam, tylko je ścieram takim czymś:
eee... nie mogę zalinkować do konkretnego produktu, co za beznadziejna strona
W każdym razie chodziło mi o preparat do usuwania skórek wibo lovely.

O znalazłam na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nia-skorek.htm
Martoolka, to był mój pierwszy raz (jak to brzmi ) i od razu są ofiary!

Stary 2010-02-01, 20:43   #907
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka, to był mój pierwszy raz (jak to brzmi ) i od razu są ofiary!
No wiesz... początki zawsze są trudne

Coś mi się dziś wizaż rozjeżdża, ale jak go odświeżam, to jest OK Też tak macie? Czy tylko mi komp oszalał?
Stary 2010-02-01, 20:50   #908
can't be perfect
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Ale skarpetki odpadają przy półbutkach
Myślałam, żeby może założyć dodatkowo takie ocieplacze i zsunąć je na butki, a potem zdjąć w drodze na wesele
http://www.allegro.pl/item906877057_..._promocja.html
tak średnio mi się to widzi szczerze mówiąc spróbuj z tymi wkładkami co pisałam wczesniej.. bo z samochodu to kościoła to przecież kawałeczke będzie, a plener kiedy macie?? no i może pomyśl o jakimś dodatkowym ogrzewaniu w kościele

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
To ja też się wpiszę w wątek. Ślub będę mieć 04.09.2010, a co jest załatwione: suknia kupiona, termin w kościele, sala, fotograf i DJ. Pozostają jeszcze nauki przedślubne, wybór świadków, dodatki do sukni, buty, garniak TŻ itd, kwiaty, lista gości, zaproszenia...itd itp. ach dużo tego jeszcze ale mamy czas.
witaj

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A ja nie wiem czy pisałam, że mój dyrektor jest ze mnie zadowolony i chce mi przedłużyć umowę na kolejny rok szkolny Będę musiała 30 km dojeżdżać do pracy, ale jakoś przeżyję

Witam wszystkie nowe PM-ki
super

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
oj to wracaj szybko do zdrówka

Cytat:
hej!
a ja się wykrwawiam
ja mam to samo, zawsze jak wycinam sobie skórki takimi widełkami to się cała pozacinam

a i z TZtem zaczynamy rozglądać się za mieszkaniem po moim egzaminie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:00   #909
aicila
Rozeznanie

Ariena witam na wątku

szyszynka fajnie, że znowu do nas możesz zaglądać no i trzymam kciuki, żeby z Twoim zdrówkiem było wszystko ok

can't be perfect gratulacje dla Tż no i szczerze mówiąc zazdroszczę, że będziecie już mieszkanka dla siebie szukali...

Martoolka87 widzę, że z ciebie to perfekcyjna pani domu jest

Edit:
czy tylko mój suwaczek tak wolno "chodzi"
bo u mnie dopiero 250 dni albo 8 miesięcy i 8 dni (jak kto woli)

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"

Edytowane przez aicila
Czas edycji: 2010-02-01 o 21:14
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:00   #910
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja mam to samo, zawsze jak wycinam sobie skórki takimi widełkami to się cała pozacinam
can't pocieszyłaś mnie!

Stary 2010-02-01, 21:14   #911
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
can't be perfect gratulacje dla Tż no i szczerze mówiąc zazdroszczę, że będziecie już mieszkanka dla siebie szukali...
na razie nie ma czego zazdraszczać i tak przez pewien czas jak nie kilka miesięcy będziemy mieszkac u moich rodziców.. dzisiaj z TZtem rozmwialismy że wolimy kupić na rynku pierwotnym, bo we wtórnym sa tylko sypiące się wieżowce i bloki z lat 70-tych. a jak mamy brać kredyt na X lat, to nie jestesmy pewni czy zdązylibysmy spłacic kredyt zanim by to mieszkanie się rozpadło no i u mnie w mieście z tego co się teraz orientowałam są 2 punkty gdzie budują mieszkania, oddanie" jedne są w czerwcu, a drugie w sierpniu. a my chcemy takie mniejsze 40 m2. i jak patrzyłam na rozkąłd mieszkań to takie śs z 2 pokojami, ale w jednym jest aneks kuchenny. z kolei 44 m2 są 2 odzielne pokojoe i to nam by bardziej pasowało ale na razie przeraża mnie cena, parter jest najtańszy, 1 i 2 pietro coraz droższe.. ja bym chciała optymalnie na 1 pietrze środkowe mieszkanie.. ale dopiero za 2 tygodnie będziemy chodzić i się pytać, może zdarzyć się tak że tych mniejszych mieszkań już nie będzie, więc się na razie nie podniecam i się nie nastawiam
Stary 2010-02-01, 21:20   #912
aicila
Rozeznanie

can't be perfect to tak sytuacja wygląda... to na pewno będę trzymała kciuki, żeby jakieś mieszkanko zgodne z waszymi kryteriami dla was się znalazło
u nas sytuacja nie jest tak kolorowa. na początku (tj. jakieś 2 lata) będziemy coś wynajmowali (bo z teściami mieszkać nie będę!), a później zamieszkamy z moimi rodzicami w ich nowym domu. nie będzie to komfortowa sytuacja dla nas, ale nie mamy innej możliwości. ja dopiero rozpocznę moją karierę zawodową, a Tż jest żołnierzem zawodowym, więc nie wiadomo kiedy dostanie (i czy w ogóle) dostanie kontrakt na stałe, więc o kredycie możemy sobie tylko pomarzyć, bo nikt nam go nie da

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-02-01, 21:33   #913
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
can't be perfect to tak sytuacja wygląda... to na pewno będę trzymała kciuki, żeby jakieś mieszkanko zgodne z waszymi kryteriami dla was się znalazło
u nas sytuacja nie jest tak kolorowa. na początku (tj. jakieś 2 lata) będziemy coś wynajmowali (bo z teściami mieszkać nie będę!), a później zamieszkamy z moimi rodzicami w ich nowym domu. nie będzie to komfortowa sytuacja dla nas, ale nie mamy innej możliwości. ja dopiero rozpocznę moją karierę zawodową, a Tż jest żołnierzem zawodowym, więc nie wiadomo kiedy dostanie (i czy w ogóle) dostanie kontrakt na stałe, więc o kredycie możemy sobie tylko pomarzyć, bo nikt nam go nie da
czyli teraz Twoi rodzice nie mają takich watunków żeby Was przyjąć??
mój TŻ jest z tych co są przeciwni wynajmowaniu, i przekonał mnie że bez sensu jest płacić komuś skoro możemy spłacać coś swojego. a słyszałam ze teraz do kredytu potrzebna jest umowa chociaż na 3 miesiące, ale nie wiem bo jeszcze się nie orientowaliśmy.. TŻ nie ma super pensji ale mam nadzieję że to co zarabia nam starczy na kredyt i mieszkając u mnie za ciekawie nie będzie, ale przetrwamy wszystko
Stary 2010-02-01, 21:37   #914
arnama
Zakorzenienie

Ale zapieprzacie z tymi postami
U mnie nauki trwają tylko przez 1 sobotę wprawdzie od 9-16 czy 14... ale przynajmniej nie trzeba chodzić kilka razy
Potem jeszcze poradnia przedmałżeńska i będzie...
Dopiero musimy się zapisać, ale chyba na kwiecień- jak nie zapomnę jutro do Siostry do kancelarii zadzwonić i się zapisać

A chciałam jeszcze zapytać czy planujecie jakieś podróże poślubne?
My się zastanawiamy nad dwutygodniowym pobytem na Rodos, tylko jest taki motyw że musieli byśmy wylecieć 6.09.10 Tj zaraz na drugi dzień po poprawinach, dwudniowej zabawie itp. Jakiś dowóz na lotnisko się załatwi zeby nikt skacowany tego nie robił, ale tak sie zastanawiamy czy to na pewno dobry pomysł by tak zwiać zaraz po weselu i czy nie będziemy zmęczeni (choć w sumie jedziemy tam m. in. żeby odpocząć) i czy nie będzie jakich innych problemów które mogły by przeszkadzać. Co myślicie?

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:44   #915
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
czyli teraz Twoi rodzice nie mają takich watunków żeby Was przyjąć??
mój TŻ jest z tych co są przeciwni wynajmowaniu, i przekonał mnie że bez sensu jest płacić komuś skoro możemy spłacać coś swojego. a słyszałam ze teraz do kredytu potrzebna jest umowa chociaż na 3 miesiące, ale nie wiem bo jeszcze się nie orientowaliśmy.. TŻ nie ma super pensji ale mam nadzieję że to co zarabia nam starczy na kredyt i mieszkając u mnie za ciekawie nie będzie, ale przetrwamy wszystko
ja dobrze wiem, że wynajem to wyrzucanie pieniędzy w błoto. a co do kredytów, to wątpię, że ktoś nam da kredyt na x lat z umową na czas określony... a jeśli nawet to na jakich warunkach on będzie...
a co do rodziców, to nawet gdyby mieli teraz warunki (a nie mają bo mieszkamy w bloku) to nie możemy z nimi mieszkać, bo mój Tż miałby 300km do pracy bo teraz mieszkam w Katowicach, a po ślubie przenoszę się do wlkp i tam też moi rodzice kupili rozpoczętą budowę, bo wracamy w rodzinne strony

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-01, 21:54   #916
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka87 widzę, że z ciebie to perfekcyjna pani domu jest
Dziękuję Staram się

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
planujecie jakieś podróże poślubne?
My się zastanawiamy nad dwutygodniowym pobytem na Rodos, tylko jest taki motyw że musieli byśmy wylecieć 6.09.10 Tj zaraz na drugi dzień po poprawinach, dwudniowej zabawie itp. Jakiś dowóz na lotnisko się załatwi zeby nikt skacowany tego nie robił, ale tak sie zastanawiamy czy to na pewno dobry pomysł by tak zwiać zaraz po weselu i czy nie będziemy zmęczeni (choć w sumie jedziemy tam m. in. żeby odpocząć) i czy nie będzie jakich innych problemów które mogły by przeszkadzać. Co myślicie?
My skromnie - wyjeżdżamy do Zakopanego Początkowo chcieliśmy wyjeżdżać w poniedziałek wieczorem, ale stwierdziliśmy, że skoro musimy jeszcze zapłacić za salę i w ogóle się porozliczać, to moglibyśmy nie zdążyć się spakować, dlatego wyjeżdżamy we wtorek wieczorem.
Myślę, że dałoby się to zrobić tak jak planujesz, tylko wtedy najlepiej spakować się wcześniej (przed weselem) i zrobić listę rzeczy, które trzeba dopakować w ostatniej chwili. Przy dobrej organizacji dacie radę
Stary 2010-02-01, 22:07   #917
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Staram się

My skromnie - wyjeżdżamy do Zakopanego Początkowo chcieliśmy wyjeżdżać w poniedziałek wieczorem, ale stwierdziliśmy, że skoro musimy jeszcze zapłacić za salę i w ogóle się porozliczać, to moglibyśmy nie zdążyć się spakować, dlatego wyjeżdżamy we wtorek wieczorem.
Myślę, że dałoby się to zrobić tak jak planujesz, tylko wtedy najlepiej spakować się wcześniej (przed weselem) i zrobić listę rzeczy, które trzeba dopakować w ostatniej chwili. Przy dobrej organizacji dacie radę
Fajnie Uwielbiam Zakopane i mam mnóstwo miłych wspomnień związanych z tym miejscem

My nie mamy żadnych planów jeśli chodzi o podróż poślubną...
Może wyjedziemy gdzieś, ale jakiś czas po ślubie, nie tak od razu ..

A co do mieszkania - to na razie mieszkamy z moją mamą, ale ja bym chciała, żebyśmy po ślubie wynajęli sobie coś albo kupili ... ale zobaczymy .. muszę porozmawiać o tym na poważnie z TZtem, bo on na razie wszystko odkłada w czasie ....

Zmykam do łóżeczka, bo jestem padnięta ,
TZ zaraz przyjedzie z pracy i idziemy spać

Dobranoc Dziewczynki

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-02-01 o 22:10
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:08   #918
aicila
Rozeznanie

arnama Martoolka87 ma rację, że po weselu zawsze coś ważnego może wyskoczyć do załatwienia, no i pakowanie też troszkę czasu zajmuje, ale jeśli będziecie potrafili z Tż szybko się zorganizować to możecie lecieć w poniedziałek.
my na razie nie planujemy żadnego wyjazdu, bo Tż może mieć problem z urlopem. ale nie tracę nadziei i myślę, że chociaż na kilka dni uda nam się wyskoczyć w góry

Ja już uciekam, więc życzę Wam dobrej nocy oczywiście bez koszmarów ślubnych

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-01, 22:12   #919
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
my na razie nie planujemy żadnego wyjazdu, bo Tż może mieć problem z urlopem. ale nie tracę nadziei i myślę, że chociaż na kilka dni uda nam się wyskoczyć w góry
O urlop to się akurat nie martwimy, bo firma TŻ ma postój przez pierwsze 2 tygodnie sierpnia i wtedy wszyscy mają wolne. A TŻcik chce sobie tak wybrać urlop, żeby mieć wolne od 1 do 29 sierpnia, więc się zdążę nim nacieszyć Możemy wyjechać sobie we wtorek wieczorem, przynajmniej ze spokojem wszytsko przed wyjazdem załatwimy, bo mamy duuużo czasu
Stary 2010-02-01, 22:19   #920
arnama
Zakorzenienie

No właśnie trzeba by się koniecznie spakować przed weselem.
Mam odradza mi ten pomysł, a mnie jakoś żal tygodnia urlopu spędzonego w domu. Bo mogli byśmy wylecieć tydzień po weselu, w kolejny poniedziałek, na 7 dni, ale urlopu nie chcę brać na raty tylko ponad dwa tygodnie na raz, głupio tak: poniedziałek po weselu przydał by się wolny, i tylko poniedziałek brać a po tygodniu znów wolne...
Tak to tydzień cały spędzimy w domu niepotrzebnie...
I tym sposobem biję się z myślami...
Najbardziej optymalnie było by gdyby wylot był we wtorek, ale ta idealna wycieczka której szukałam przez 3 tygodnie przeczesując fora i strony biur podróży ma wyloty tylko w poniedziałki- przynajmniej jeśli chodzi o Rodos.

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:29   #921
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie trzeba by się koniecznie spakować przed weselem.
Mam odradza mi ten pomysł, a mnie jakoś żal tygodnia urlopu spędzonego w domu. Bo mogli byśmy wylecieć tydzień po weselu, w kolejny poniedziałek, na 7 dni, ale urlopu nie chcę brać na raty tylko ponad dwa tygodnie na raz, głupio tak: poniedziałek po weselu przydał by się wolny, i tylko poniedziałek brać a po tygodniu znów wolne...
Tak to tydzień cały spędzimy w domu niepotrzebnie...
I tym sposobem biję się z myślami...
Najbardziej optymalnie było by gdyby wylot był we wtorek, ale ta idealna wycieczka której szukałam przez 3 tygodnie przeczesując fora i strony biur podróży ma wyloty tylko w poniedziałki- przynajmniej jeśli chodzi o Rodos.
Zrezygnujcie z poprawin i lećcie w poniedziałek
A tak serio to gdybym była w takiej sytuacji, to chciałabym lecieć od razu, najwyżej byśmy pierwszy dzień przespali, ale to i tak lepsze niż "marnowanie" tygodnia urlopu w domu
Stary 2010-02-02, 08:00   #922
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
A chciałam jeszcze zapytać czy planujecie jakieś podróże poślubne?
ja bym spakowała się już kilka dni przed ślubem potem tylko po poprawinach dodatła do bagażu kosmetyczke i tyle ja myślę że to dobry pomysł lecieć od razu jeśli dobrze się zorganizujecie

Cytat:

my też skromnie do zakopanego na kilka dni tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i pewnie rezerwować będziemy na ostatnią chwilę albo pojedziemy w ciemno, chociaz nigdy tak nie robiliśmy

Cytat:
ja dobrze wiem, że wynajem to wyrzucanie pieniędzy w błoto. a co do kredytów, to wątpię, że ktoś nam da kredyt na x lat z umową na czas określony... a jeśli nawet to na jakich warunkach on będzie...
a co do rodziców, to nawet gdyby mieli teraz warunki (a nie mają bo mieszkamy w bloku) to nie możemy z nimi mieszkać, bo mój Tż miałby 300km do pracy bo teraz mieszkam w Katowicach, a po ślubie przenoszę się do wlkp i tam też moi rodzice kupili rozpoczętą budowę, bo wracamy w rodzinne strony
to faktycznie musicie coś wynająć

ja mam lenia, pracy nie ruszyłam ani grama, i jakoś nie mogę się zmusić, no i ten jeden egzamin mnie przeraża i chyba zacznę się uczyć wczesniej niż dzień naprzód
Stary 2010-02-02, 08:06   #923
chilanes
Zakorzenienie

A my dziś 200 dni do ślubu mamy Tż odebrał obrączki, podobały mu się i Pan nam jeszcze 100zł opuścił

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 08:11   #924
obca7
Wtajemniczenie

Hello

Samoa powodzenia w nowej pracy
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:31   #925
mariiasia
Zadomowienie

cześć!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:34   #926
BlackAngel
Adwokat diabła

cześć i czołem kluchy z rosołem! :P

Stary 2010-02-02, 08:46   #927
gosica502
Wtajemniczenie

Heloł...
Ale nudy z rana Nie żebym narzekała, fajnie tak poleniuchowac z lapkiem i kawką Ale zaraz chyba pójdę na spacer bo piękna pogoda jest
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 08:47   #928
Aaś
Zakorzenienie

cześć...

dawno nie miałam takiego dnia jak wczoraj..wyszłam z pracy po 18, potem do tżta pojechałam i wróciłam koło północy... a teraz będe nadrabiać posty

Black zaraz ci słońce zamejluję, tylko nadrobię wpierw
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:51   #929
gospella
Wtajemniczenie

hej
nie czytałam wiekszości postów,
mam urwanie w robocie, muszę sie skupić też na szkoleniu i na motywowaniu pracowników bo olaboga
a dzis tżcik zrobił mi sniadanko: kanapeczki i jajka na miekko, ale jakie pyszne- idealne wręcz
i w ogóle on jest cudowny
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:52   #930
BlackAngel
Adwokat diabła

a ja dziś pierwszy raz w mojej ponad 2'letniej karierze pracowej spóźniłam się do pracy siok!

ponad to myślę co z tym wolnym, czyt. piątek free + słodkie weekendowe lenistwo w domu; czy piątek free i wyjazd do rodzoców..

Aaś, no to czekam!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości