WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-02-02, 14:52   #421
Voirrey
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 219
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ale Kerium nie jest lekiem na recepte ... a Loxon tak, dlatego powinno sie najpierw zbadac dokladnie, a dopiero potem przepisywac te badziewie...Mogla Ci polecic Kerium a nie przepisac

Ja swoja droga je stosowalam i bylam zadowolona wlasciwie tylko strasznie przesuszalo mi wlosy.
O ile siê nie mylê Loxon 2% nie jest na receptê - przynajmniej tak mnie dzisiaj poinformowa³a farmaceutka.

Zaniepokoi³ mnie w³a¶nie fakt, ¿e lekarka nie zleci³a mi ¿adnych badañ w stronê ³ysienia, ani nie poinformowa³a, ¿e lek jest do stosowania w przypadku ³ysienia androgenowego, tylko od razu go przepisa³a. O jego przeznaczeniu dowiedzia³am siê oczywi¶cie po zakupie. Dlatego te¿ zwyczajnie bojê siê go u¿yæ.

Có¿ bêdê jeszcze szukaæ w³a¶ciwego rozwi±zania.
Voirrey jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:54   #422
aga24zuzia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 971

Cytat:
Bo stosuje sie go w przypadku lysienia hormonalnego....

Dzia³anie:
Preparat pobudza porost w³osów w ³ysieniu typu mêskiego u mê¿czyzn i u kobiet. W ³ysieniu androgenowym korzystnie wp³ywa na mieszki w³osowe. Wg producenta efekt leczniczy wystêpuje u 55-80% leczonych: pocz±tek zahamowania wypadania w³osów po oko³o 2 miesi±cach, porost pojawia siê po 4 miesi±cach a maksymalny efekt - po oko³o 12 miesi±cach systematycznego stosowania preparatu. Uwa¿a siê, ¿e poprawa ow³osienia zwi±zana jest ze zwiêkszeniem przep³ywu krwi przez skórê. Wyniki leczenia s± w znacznym stopniu uzale¿nione od systematycznego stosowania preparatu.

Wskazania:
Leczenie ³ysienia androgenowego u mê¿czyzn i kobiet.

Czy zrobila Ci Twoja dermatolog badania hormonalne i stwierdzila ze potrzebujesz Loxonu?
Bo w przypadku niehormonalnego wypadania wlosow Loxon pogorszy tylko sytuacje.
Z reszta poczytaj sobie o nim, napewno sa tu watki na ten temat ...
eh to zwracam honor..
badania hormonalne mialam i wszystko miescilo sie w normie..
tzn testosteron i tsh
prubowa³a¶ cynku + wit E? u mnie zda³ egzamin

przy okzaji mia³am napisaæ kiedys o tym czy szampon pharmaceris do wypadaj±cych sobie poradzi³..otó¿ z PORADZI£ SOBIE I SERDECZNIE GO POLECAM
pomó¿ mi.

Edytowane przez aga24zuzia
Czas edycji: 2010-02-02 o 14:56
aga24zuzia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:10   #423
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 912

Cytat:
Napisane przez Voirrey Poka¿ wiadomo¶æ
O ile siê nie mylê Loxon 2% nie jest na receptê - przynajmniej tak mnie dzisiaj poinformowa³a farmaceutka.

Zaniepokoi³ mnie w³a¶nie fakt, ¿e lekarka nie zleci³a mi ¿adnych badañ w stronê ³ysienia, ani nie poinformowa³a, ¿e lek jest do stosowania w przypadku ³ysienia androgenowego, tylko od razu go przepisa³a. O jego przeznaczeniu dowiedzia³am siê oczywi¶cie po zakupie. Dlatego te¿ zwyczajnie bojê siê go u¿yæ.

Có¿ bêdê jeszcze szukaæ w³a¶ciwego rozwi±zania.
Wydawalo mi sie ze jest, ale widocznie nie mialam racji.
Ja spotkalam sie z samymi neg wlasciwie opiniami ....

Co do lekarki, szkoda slow po prostu ....
Cytat:
Napisane przez aga24zuzia Poka¿ wiadomo¶æ
eh to zwracam honor..
badania hormonalne mialam i wszystko miescilo sie w normie..
tzn testosteron i tsh
prubowa³a¶ cynku + wit E? u mnie zda³ egzamin

przy okzaji mia³am napisaæ kiedys o tym czy szampon pharmaceris do wypadaj±cych sobie poradzi³..otó¿ z PORADZI£ SOBIE I SERDECZNIE GO POLECAM
Ja musze znowu tsh zbadac. Ostatnie bad robilam 3 lata temu chyba, jak moj koszmar sie zaczal, ale wyniki byly ksiazkowe....
W tym momencie stosuje serie Dercos- ampulki i szampon, dodatkowo taki aplikator Kerastase, szampon Crescina 700 i wax'a.
Doustnie: merz spezial haar aktiv, biotebal 5, herbata z pokrzywy i skrzypu (ale nieregularnie niestety)
Cosmaaaaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:45   #424
Bejjka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 444

Cytat:
Wydawalo mi sie ze jest, ale widocznie nie mialam racji.
loxon 5% jest na receptê a loxon 2% nie

Cytat:
szampon Crescina 700
polecasz?
Bejjka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-02, 17:07   #425
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Bejjka Poka¿ wiadomo¶æ
loxon 5% jest na receptê a loxon 2% nie

polecasz?
Powiem Ci szczerze, ze mi nie pomogl .... Wlosy byly po nim mile i miekkie ale takie mam tez po odzywce zwyklej nivea np .... Chcialam najpierw szampon sprobowac zeby moze zaryzykowac z ampulkami .... moze w zestawie dziala, ale sam szampon nic nie robi ....
Stary 2010-02-02, 20:36   #426
klada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 740

dzieñ dobry
Wiem, ¿e mo¿e to niegrzecznie, bo sama siê wkurzam, gdy kto¶ nowy przychodzi na w±tek i prosi o gotowe na tacy, ale moja pro¶ba jest dlatego, ¿e dzis po kolejnym umyciu w³osów wypad³a mi kolejna garsc w³osów... Tak wiêc jutro po szkole zamierzam pójsc do sklepu b±d¼ apteki i co¶ kupic. Dlatego proszê Was o jakie¶ produkty, które mog± trochê ograniczyc wypadanie w³osów, poiewa¿ wesz³am na komputer na chwilê, a po szkole chcê kupic juz

Zastanawiam siê nad Kuracj± wzmacniaj±c± Joanny.
I czy woda brzozowa mog³a spowodowac wypadanie w³osów?
Obiecujê, ¿e jutro zacznê czytac watek i mo¿e siê przy³±cze
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

klada jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-02, 20:46   #427
mastiff
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 272

Cytat:
Loxon??
Ja mam spore przeswity a boje sie uzyc tego!! Na Twoim miejscu nie ryzykowalabym, bo nie masz wielkiego problemu z wlosami, a Loxon moze sytuacje tylko pogorszyc!! Na Twoi miejscu po prostu stosowalabym jakies odzywki regenerujace badz ampulki p/wypadaniu i bedzie ok.
Ja u¿ywam Loxonu i nie zauwa¿y³am ¿eby zwiêkszy³ wypadanie. Nie wiem na ile wspomóg³ odrost nowych w³osów, a mam ich du¿o tylko delikatnych bardzo, natomiast prze¶witów nad czo³em mi nie zlikwidowa³
mastiff jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 20:47   #428
Katelicious
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 203

klada dobr± opinie ciesz± siê m.in szampon pharmaceris do wypadaj±cych, lotion seboradin niger, szampon seboradin niger, kuracja wzmacniaj±ca Joanna, ampu³ki Radical, wax do wypadaj±cych, wcierka jantar ... tyle pamiêtam . Poszukaj na KWC, na pewno znajdziesz co¶ dla siebie

edit: nie wiem czy woda brzozowa mog³a nasiliæ wypadanie ale wiem ¿e niektóre kosmetyki dzia³aj± tak ¿e najpierw nasilaj± wypadanie tych martwych w³osów aby na ich miejsce mog³y rosn±æ nowe (lub jako¶ tak )

mój najwiêkszy cel na wakacje : wy¶mienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany!

walczê z tr±dzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracylin±

Edytowane przez Katelicious
Czas edycji: 2010-02-02 o 20:49
Katelicious jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-02, 20:48   #429
klada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katelicious Poka¿ wiadomo¶æ
klada dobr± opinie ciesz± siê m.in szampon pharmaceris do wypadaj±cych, lotion seboradin niger, szampon seboradin niger, kuracja wzmacniaj±ca Joanna, ampu³ki Radical, wax do wypadaj±cych, wcierka jantar ... tyle pamiêtam . Poszukaj na KWC, na pewno znajdziesz co¶ dla siebie
w³a¶nie szuka³am na KWC, jednak Seboradin podobno przet³uszcza w³osy i niezbyt mnie zachêci³y te opinie, jedyne co, to ta Kuracja joanny jest godna uwagi...
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

Stary 2010-02-02, 20:50   #430
mastiff
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 272

Cytat:

Czy zrobila Ci Twoja dermatolog badania hormonalne i stwierdzila ze potrzebujesz Loxonu?
Bo w przypadku niehormonalnego wypadania wlosow Loxon pogorszy tylko sytuacje.
Z reszta poczytaj sobie o nim, napewno sa tu watki na ten temat ...
Nie tylko stosuje siê przy ³ysieniu androgenowym. 5% tak, i ja tego te¿ siê bojê u¿ywaæ, natomiast co do 2% nie mam zastrze¿eñ. Dzia³anie loxonu polega na pobudzeniu mieszków w³osowych do dzia³ania. Ja s³ysza³am, ¿e osoby które u¿ywaj± bardzo d³ugo zauwa¿y³y pojawienie siê nowych w³osów na tych czê¶ciach cia³a gdzie nie mia³y do tej pory. Ja bym siê ju¿ tego ba³a prêdzej.
mastiff jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-02, 20:54   #431
Katelicious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klada Poka¿ wiadomo¶æ
w³a¶nie szuka³am na KWC, jednak Seboradin podobno przet³uszcza w³osy i niezbyt mnie zachêci³y te opinie, jedyne co, to ta Kuracja joanny jest godna uwagi...
a szampon pharmaceris?
ja u¿ywam ostatnio szamponu i lotionu seboradin niger
nie zauwa¿y³am wiêkszej poprawy, ale jestem prawie na 100% przekonana ¿e u mnie przyczyny wypadania siedz± wewn±trz organizmu (g³ownie obwiniam narkoze)
a lotion mo¿na u¿ywaæ na noc je¶li bêdzie wzmaga³ przet³uszczanie
powodzenia w znalezieniu odpowiednich rzeczy

mój najwiêkszy cel na wakacje : wy¶mienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany!

Stary 2010-02-02, 20:58   #432
klada
Zakorzenienie

Cytat:
a szampon pharmaceris?
ja u¿ywam ostatnio szamponu i lotionu seboradin niger
nie zauwa¿y³am wiêkszej poprawy, ale jestem prawie na 100% przekonana ¿e u mnie przyczyny wypadania siedz± wewn±trz organizmu (g³ownie obwiniam narkoze)
a lotion mo¿na u¿ywaæ na noc je¶li bêdzie wzmaga³ przet³uszczanie
powodzenia w znalezieniu odpowiednich rzeczy
W ka¿dym razie dziêki
Chyba na pocz±tek kupiê tê Joanne.
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

Stary 2010-02-02, 20:59   #433
monic840628
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

witam was Cos ucich³o o mojej wcierce.. czy nikomu nie pomogla czy nikt oprocz bejjki jej nie stosowal? ja Nadal stosuje i powiem wam ze wlosy teraz juz myje co 4 dni a musialam myc codziennie, potem po kilku wcierkach co drugi, trzeci a teraz to myje co 4 nareszcie Nadal uzywam szamponu seboradin, boje sie jakos go odstawic, bo kiedy przestaly calkiem wypadac to w kuracji tez on byl wiec poki co dalej zostaje przy tym szamponie i tej wcierce. Jesli ktos stosuje to piszcie czy pomog³o. Bejjka czytalam ze odstawilas, i pisalas ze stosujesz tam inne srodki, nie zaduzo tego? i nie za czesto probujesz czegos nowego? moze ktorys z twoich lekow nie ma szansy zadzialac bo za krotko stosujesz i przechodzisz na inny. Ja jak chodzilam do pani dermatolog i endokrynolog to mowily mi ze na rezultaty musze czekac nawed i pol roku, a ze walczylam z tym 8 lat to mialam czas i tak stosowalam, po pol roku a nawet niektore preparaty dluzej, no ale w moim przypadku one nie pomogly. wiecie co pomoglo, cebula i wodka. jesli zuzyjesz te wszystkie wcierki z apteki to moze daj szanse jeszcze raz tej wcierce z poloczeniem tego szamponu lub szarego mydla, poczekaj z miesiac i moze akurat. Nie pamietam juz czy mocno Ci sie wlosy przetluszaly, ale jesli tak to moze daj jej jeszcze raz szanse pozdrawiam was.
monic840628 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-03, 06:48   #434
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Cytat:
dzieñ dobry
Wiem, ¿e mo¿e to niegrzecznie, bo sama siê wkurzam, gdy kto¶ nowy przychodzi na w±tek i prosi o gotowe na tacy, ale moja pro¶ba jest dlatego, ¿e dzis po kolejnym umyciu w³osów wypad³a mi kolejna garsc w³osów... Tak wiêc jutro po szkole zamierzam pójsc do sklepu b±d¼ apteki i co¶ kupic. Dlatego proszê Was o jakie¶ produkty, które mog± trochê ograniczyc wypadanie w³osów, poiewa¿ wesz³am na komputer na chwilê, a po szkole chcê kupic juz

Zastanawiam siê nad Kuracj± wzmacniaj±c± Joanny.
I czy woda brzozowa mog³a spowodowac wypadanie w³osów?
Obiecujê, ¿e jutro zacznê czytac watek i mo¿e siê przy³±cze
Co masz na mysli mowiac garsc wlosow? To ze np na rece mialas ich sporo, czy jakby caly kosmyk Ci wypadl?
Cytat:
Napisane przez mastiff Poka¿ wiadomo¶æ
Ja u¿ywam Loxonu i nie zauwa¿y³am ¿eby zwiêkszy³ wypadanie. Nie wiem na ile wspomóg³ odrost nowych w³osów, a mam ich du¿o tylko delikatnych bardzo, natomiast prze¶witów nad czo³em mi nie zlikwidowa³
Ja napisalam tylko ze spotkalam negatywne opinie na temat loxonu, ktore przyslonily pozytywne. Bo rzeczywiscie czytalam ze komus tam pomogly.... Ale to pomoze tylko gdy jest odpowiednio dobrany srodek .... A wydaje mi sie ze przy lekkim, moze nawet tylko sezonowym wypadaniu wlosow (kolezanka podkreslila ze nie ma przerzedzonych wlosow) Loxon to zbyt silny mimo wszystko srodek ...
Ja przy sporych zakolach i mega przerzedzeniu boje sie stosowac Loxon'u ... Nie wiem, byc moze i by pomogl, ale poki widze nadzieje to bede lykac tabletki i wcierac to co mam ...
Stary 2010-02-03, 07:18   #435
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monic840628 Poka¿ wiadomo¶æ
Cos ucich³o o mojej wcierce.. czy nikomu nie pomogla czy nikt oprocz bejjki jej nie stosowal?
nie no, chyba jeszcze z dwie Wiza¿anki siê odwa¿y³y

Cytat:
Bejjka czytalam ze odstawilas, i pisalas ze stosujesz tam inne srodki, nie zaduzo tego? i nie za czesto probujesz czegos nowego? moze ktorys z twoich lekow nie ma szansy zadzialac bo za krotko stosujesz i przechodzisz na inny.
ano odstawi³am znudzi³a mnie ju¿ ta walka z wiatrakami i na razie ola³am sobie te wypadaj±ce w³osy u¿ywa³am wielu preparatów, ale nie na raz i ka¿dy stosowa³am przynajmniej miesi±c, ale zwykle by³y to kuracje kilkumiesiêczne, bo mam g³upi zwyczaj kupowania od razu np dwóch trzech sztuk (nawet bez wypróbowania )
obecnie u¿ywam tylko ampu³ek radical, nie zahamowa³y wypadania, ale za to mam koronê z baby hair

Cytat:
jesli zuzyjesz te wszystkie wcierki z apteki to moze daj szanse jeszcze raz tej wcierce z poloczeniem tego szamponu lub szarego mydla, poczekaj z miesiac i moze akurat. Nie pamietam juz czy mocno Ci sie wlosy przetluszaly, ale jesli tak to moze daj jej jeszcze raz szanse pozdrawiam was.
tyle, ¿e mi siê w³osy nie przet³uszczaj± prawie wcale dopiero na trzeci dzieñ po myciu czuje jaki¶ tam dyskomfort. mój skalp uwielbia oleje mia³am badan± skóre g³owy przez dermatologa i na pewno ona nie jest odpowiedzielna za wypadanie. szampony do w³osów przet³uszczaj±cych siê s± dla mnie za mocne byæ mo¿e do niej wrócê, ale na razie nie
Stary 2010-02-03, 10:30   #436
klada
Zakorzenienie

Cosma, garsc w³osów, tzn, ¿e jak przejecha³am po w³osach rêk±, mia³am pe³no w³osów w gar¶ci...
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

Stary 2010-02-03, 10:51   #437
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Cytat:
Cosma, garsc w³osów, tzn, ¿e jak przejecha³am po w³osach rêk±, mia³am pe³no w³osów w gar¶ci...
Ach .. juz myslalam ze caly kosmyk Ci wypadl....

Bedziesz probowac Joanne? Ciekawa jeste efektow ...
Stary 2010-02-03, 11:08   #438
klada
Zakorzenienie

Cytat:
Ach .. juz myslalam ze caly kosmyk Ci wypadl....

Bedziesz probowac Joanne? Ciekawa jeste efektow ...
Tak, Kuracjê Wzmacniaj±c± i szampon AB

Kurczê, tylko szkoda mi wlosów, bo dosc, ¿e mam cienkie, to nigdy mi nie wypada³y, nawet podczas mycia...
Ponawiam pytanie: cy woda brzozowa mog³a nasilic wypadanie?
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

Stary 2010-02-03, 11:11   #439
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Cytat:
Ponawiam pytanie: cy woda brzozowa mog³a nasilic wypadanie?
Wszystko mozliwe... Mogla pobudzic cebulki, ktore wypchnely slabe wlosy a w ich miejsce maja wyrosnac mocniejsze....
Stary 2010-02-03, 11:19   #440
klada
Zakorzenienie

no w³a¶nie... I nie wiem, czy dalej jej u¿ywac, czy nie...
Bo po myciu mam zamiar wcierac Joanne.
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

Stary 2010-02-03, 12:13   #441
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Cytat:
no w³a¶nie... I nie wiem, czy dalej jej u¿ywac, czy nie...
Bo po myciu mam zamiar wcierac Joanne.
Jesli to bylo dzialanie wody brzozowej to uzywaj jej dalej, bo efekt minie i wlosy moga zaczac odrastac, ale jak wiadomo nie jest to kwestia tydognia czy dwoch a miesiecy ...
Stary 2010-02-03, 12:40   #442
klada
Zakorzenienie

a wcieranie Palomy w skalp da co¶ na wypadanie?
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

Stary 2010-02-03, 12:51   #443
Katelicious
Zadomowienie

klada ¿el Palomy mo¿e pomóc. Kupi³am ostatnio ale w domu zauwa¿y³am ¿e jest przeterminowany , wiêc muszê nied³ugo ponowiæ zakup. Dziewczyny chwal± go sobie na porost wiêc na wypadanie te¿ powinien byæ dobry .

Stary 2010-02-03, 13:06   #444
klada
Zakorzenienie

To super u¿ywam go na porost, wiêc mo¿e pomo¿e na wypadaj±ce w³osy.
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

Stary 2010-02-03, 17:22   #445
tyneczka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 036
GG do tyneczka

A powiedzcie mi gdzie mo¿na ten ¿el Palomy dostaæ, bo nigdzie nie mogê znale¼æ?

tyneczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:30   #446
Katelicious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tyneczka Poka¿ wiadomo¶æ
w rossmanie

Stary 2010-02-03, 17:43   #447
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyneczka Poka¿ wiadomo¶æ
Cytat:
w rossmanie
lepiej siê po¶pieszcie, bo go wycofuj± ze sprzeda¿y i bêdzie go coraz trudniej dostaæ....
Stary 2010-02-04, 11:27   #448
ineska1986
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648
GG do ineska1986

Cytat:
W ka¿dym razie dziêki
Chyba na pocz±tek kupiê tê Joanne.
ja ci zaproponuje ampu³ki RADICAL...opinie na kwc sa tylko i wylacznie pozytywne..sama mam zamiar kupic i wyprubowac te ampu³ki...jednak sama puki co mialam serum i tez jest godne polecenia...;]
Stary 2010-02-04, 12:15   #449
aga24zuzia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 971

a ja mam pytanie -czy w³osy mog± wypadaæ z powodu alergii?? np na py³ki ¿yta i inne" dziady"? w marcu ubr mia³am poraz pierwszy meeeega alergie na py³ki i w czerwcu zacze³y mi w³asnie wypadaæ w³osy....
pomó¿ mi.
aga24zuzia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-04, 12:16   #450
monikadakl
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Cze¶æ dziewczyny,chcia³abym zapytaæ gdy¿ jestem ¶wie¿a osoba na wiza¿.Mam ten sam problem "wypadania w³osów" ,ale u mnie znowu to wygl±da tak jestem 4 miesi±ce po porodzie ,w³osy lec± mi okropnie dos³ownie gar¶ciami jak myje czesze itp.itd.Juz by³am u fryzjera je podci±æ ale nic ,biorê bellise tez nic.Juz po³owy nie mam strasznie siê martwiê ze bêdê ³ysa albo z prze¶witami zreszt± porobi³y ju¿ mi sie zakola.Nie by³am u dermatologa z braku czasu.B³agam pomó¿cie mi uporaæ sie z tym problemem!!!Wiem ze po porodzie tak jest ze wypadaj± bo po urodzeniu pierwszego dziecka tez tak mia³am ale nie w takim stopniu.Moze podpowiecie mi jakie leki mam zakupiæ lub maseczki,a mo¿e która¶ z dziewczyn tez ma podobny problem.Pozdrawiam.

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2010-02-04 o 18:09 Powód: poprawa b³êdów
monikadakl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.