|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#421 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 219
|
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III
Cytat:
Zaniepokoi³ mnie w³a¶nie fakt, ¿e lekarka nie zleci³a mi ¿adnych badañ w stronê ³ysienia, ani nie poinformowa³a, ¿e lek jest do stosowania w przypadku ³ysienia androgenowego, tylko od razu go przepisa³a. O jego przeznaczeniu dowiedzia³am siê oczywi¶cie po zakupie ![]() Có¿ bêdê jeszcze szukaæ w³a¶ciwego rozwi±zania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 971
|
Cytat:
![]() badania hormonalne mialam i wszystko miescilo sie w normie.. tzn testosteron i tsh prubowa³a¶ cynku + wit E? u mnie zda³ egzamin przy okzaji mia³am napisaæ kiedys o tym czy szampon pharmaceris do wypadaj±cych sobie poradzi³..otó¿ z PORADZI£ SOBIE I SERDECZNIE GO POLECAM ![]()
czy tam bedzie lepiej ci? zostan tutaj zostan ze mn±, pomó¿ mi. Edytowane przez aga24zuzia Czas edycji: 2010-02-02 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 912
|
Cytat:
Ja spotkalam sie z samymi neg wlasciwie opiniami .... Co do lekarki, szkoda slow po prostu .... Cytat:
W tym momencie stosuje serie Dercos- ampulki i szampon, dodatkowo taki aplikator Kerastase, szampon Crescina 700 i wax'a. Doustnie: merz spezial haar aktiv, biotebal 5, herbata z pokrzywy i skrzypu (ale nieregularnie niestety) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 444
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
BAN sta³y
|
Powiem Ci szczerze, ze mi nie pomogl .... Wlosy byly po nim mile i miekkie ale takie mam tez po odzywce zwyklej nivea np .... Chcialam najpierw szampon sprobowac zeby moze zaryzykowac z ampulkami .... moze w zestawie dziala, ale sam szampon nic nie robi ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 740
|
dzieñ dobry
![]() Wiem, ¿e mo¿e to niegrzecznie, bo sama siê wkurzam, gdy kto¶ nowy przychodzi na w±tek i prosi o gotowe na tacy, ale moja pro¶ba jest dlatego, ¿e dzis po kolejnym umyciu w³osów wypad³a mi kolejna garsc w³osów... Tak wiêc jutro po szkole zamierzam pójsc do sklepu b±d¼ apteki i co¶ kupic. Dlatego proszê Was o jakie¶ produkty, które mog± trochê ograniczyc wypadanie w³osów, poiewa¿ wesz³am na komputer na chwilê, a po szkole chcê kupic juz ![]() Zastanawiam siê nad Kuracj± wzmacniaj±c± Joanny. I czy woda brzozowa mog³a spowodowac wypadanie w³osów? Obiecujê, ¿e jutro zacznê czytac watek i mo¿e siê przy³±cze ![]()
#427 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 272
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 203
|
klada dobr± opinie ciesz± siê m.in szampon pharmaceris do wypadaj±cych, lotion seboradin niger, szampon seboradin niger, kuracja wzmacniaj±ca Joanna, ampu³ki Radical, wax do wypadaj±cych, wcierka jantar ... tyle pamiêtam
![]() ![]() edit: nie wiem czy woda brzozowa mog³a nasiliæ wypadanie ale wiem ¿e niektóre kosmetyki dzia³aj± tak ¿e najpierw nasilaj± wypadanie tych martwych w³osów aby na ich miejsce mog³y rosn±æ nowe (lub jako¶ tak ![]()
najlepsze wakacje w moim ¿yciu ! Turcja 08.07 - 22.07 ![]() mój najwiêkszy cel na wakacje : wy¶mienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! ![]() walczê z tr±dzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracylin± ![]() Edytowane przez Katelicious Czas edycji: 2010-02-02 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#430 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 272
|
Nie tylko stosuje siê przy ³ysieniu androgenowym. 5% tak, i ja tego te¿ siê bojê u¿ywaæ, natomiast co do 2% nie mam zastrze¿eñ. Dzia³anie loxonu polega na pobudzeniu mieszków w³osowych do dzia³ania. Ja s³ysza³am, ¿e osoby które u¿ywaj± bardzo d³ugo zauwa¿y³y pojawienie siê nowych w³osów na tych czê¶ciach cia³a gdzie nie mia³y do tej pory. Ja bym siê ju¿ tego ba³a prêdzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja u¿ywam ostatnio szamponu i lotionu seboradin niger nie zauwa¿y³am wiêkszej poprawy, ale jestem prawie na 100% przekonana ¿e u mnie przyczyny wypadania siedz± wewn±trz organizmu (g³ownie obwiniam narkoze) a lotion mo¿na u¿ywaæ na noc je¶li bêdzie wzmaga³ przet³uszczanie powodzenia w znalezieniu odpowiednich rzeczy ![]()
najlepsze wakacje w moim ¿yciu ! Turcja 08.07 - 22.07 ![]() mój najwiêkszy cel na wakacje : wy¶mienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! ![]() walczê z tr±dzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracylin± ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba na pocz±tek kupiê tê Joanne.
![]() |
#433 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
witam was
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | ||
BAN sta³y
|
Cytat:
Cytat:
Ja przy sporych zakolach i mega przerzedzeniu boje sie stosowac Loxon'u ... Nie wiem, byc moze i by pomogl, ale poki widze nadzieje to bede lykac tabletki i wcierac to co mam ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() obecnie u¿ywam tylko ampu³ek radical, nie zahamowa³y wypadania, ale za to mam koronê z baby hair ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Cosma, garsc w³osów, tzn, ¿e jak przejecha³am po w³osach rêk±, mia³am pe³no w³osów w gar¶ci...
#437 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczê, tylko szkoda mi wlosów, bo dosc, ¿e mam cienkie, to nigdy mi nie wypada³y, nawet podczas mycia... Ponawiam pytanie: cy woda brzozowa mog³a nasilic wypadanie?
![]() |
#439 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
no w³a¶nie... I nie wiem, czy dalej jej u¿ywac, czy nie...
Bo po myciu mam zamiar wcierac Joanne.
#441 |
BAN sta³y
|
Jesli to bylo dzialanie wody brzozowej to uzywaj jej dalej, bo efekt minie i wlosy moga zaczac odrastac, ale jak wiadomo nie jest to kwestia tydognia czy dwoch a miesiecy ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
a wcieranie Palomy w skalp da co¶ na wypadanie?
#443 |
Zadomowienie
|
klada ¿el Palomy mo¿e pomóc. Kupi³am ostatnio ale w domu zauwa¿y³am ¿e jest przeterminowany
![]() ![]()
najlepsze wakacje w moim ¿yciu ! Turcja 08.07 - 22.07 ![]() mój najwiêkszy cel na wakacje : wy¶mienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! ![]() walczê z tr±dzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracylin± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
To super
![]()
#445 |
Wtajemniczenie
|
A powiedzcie mi gdzie mo¿na ten ¿el Palomy dostaæ, bo nigdzie nie mogê znale¼æ?
![]()
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
ja ci zaproponuje ampu³ki RADICAL...opinie na kwc sa tylko i wylacznie pozytywne..sama mam zamiar kupic i wyprubowac te ampu³ki...jednak sama puki co mialam serum i tez jest godne polecenia...;]
#449 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 971
|
a ja mam pytanie -czy w³osy mog± wypadaæ z powodu alergii?? np na py³ki ¿yta i inne" dziady"? w marcu ubr mia³am poraz pierwszy meeeega alergie na py³ki i w czerwcu zacze³y mi w³asnie wypadaæ w³osy....
![]() |
#450 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Cze¶æ dziewczyny,chcia³abym zapytaæ gdy¿ jestem ¶wie¿a osoba na wiza¿.Mam ten sam problem "wypadania w³osów" ,ale u mnie znowu to wygl±da tak jestem 4 miesi±ce po porodzie ,w³osy lec± mi okropnie dos³ownie gar¶ciami jak myje czesze itp.itd.Juz by³am u fryzjera je podci±æ ale nic ,biorê bellise tez nic.Juz po³owy nie mam strasznie siê martwiê ze bêdê ³ysa albo z prze¶witami zreszt± porobi³y ju¿ mi sie zakola.Nie by³am u dermatologa z braku czasu.B³agam pomó¿cie mi uporaæ sie z tym problemem!!!Wiem ze po porodzie tak jest ze wypadaj± bo po urodzeniu pierwszego dziecka tez tak mia³am ale nie w takim stopniu.Moze podpowiecie mi jakie leki mam zakupiæ lub maseczki,a mo¿e która¶ z dziewczyn tez ma podobny problem.Pozdrawiam.
![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-02-04 o 18:09 Powód: poprawa b³êdów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.