![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lure Beauty
Cytat:
![]() ![]() Tez dostalam 2 dozowniki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Mój olej Emu też tak śmierdzi, mam opakowanie 2oz. Mailowałam w tej sprawie dosyć długo z LB, co prawda dali mi store credit ale upierają się że tylko opakowania 4oz. były zepsute a te mniejsze są wg nich ok. Uważam że coś jest nie tak skoro próbki są faktycznie bezzapachowe a to większe opakowanie śmierdzi zjełczałym tłuszczem. Wg nich to jest "slight oil smell" ale ja olejów używam i wiem jak pachną, a to jest po prostu smród zepsutego mięsa którego nie sposób znieść na twarzy...
![]() Nie rozumiem skąd u nich te różnice między probkami a pełnowymiarowymi produktami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
biegam dla Zabawy
|
Eee, chciałam zamawiać dużego emu, ale widzę, że może sobie odpuszczę narazie.
Próbka była prawie bezzapachu, na forach naczytałam się , że właśnie Emu z LB jest bezzapachowe. Bo te z innych firm to faktycznie taki zjełczały olej czy tłuste mięso. Niekoniecznie ta wasza partia jest zepsuta tylko po prostu może z innego źródła - tego skąd biorą inne firmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
mój duży emu 2oz nie śmierdzi - w ogóle nie wyczułam od niego żadnego zapachu
![]() konsystencja faktycznie zalezna od temp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Ja tez musze zamowic ten chwalony emu! Ostatnia wyplate na LB poswiece, ale w granicach rozsadku..
Brakuje mi strasznie multifruta a bardziej zelu do mycia twarzy.. teraz mi ciagle gule wyskakuja bo nie mam sie czym myc :P a sklepowego g.. nie tknie ![]()
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Hmm, mam takie niewinne pytanko, wiem, że to nie ten dział, pytałam już o to na biochemii, ale odzewu żadnego. Mianowicie mam próbkę kremu Raya Microdermabrasion i zastanawiam się nad jego używaniem będąc w ciąży. Czy można, jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Czy mi się wydaje czy staniała wysyłka z LB?
![]() Właśnie wrzuciłam do koszyka kontrolnie Azulena i 'First-Class Mail International Package' wynosi 4,96$ , przy 3 azulenach i 3 multi-fruitach wynosi 13,48$(przy czym wartość zamówienia to 103,14$) Wcześniej dużo drożej to wychodziło ![]() Kto ze mną zamawia? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Hej, faktycznie staniała
![]() ![]() agusia_1 a Ty z W-wy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Organizatorka
|
Cytat:
gdy zrobiłam duże zamówienie napisałam do nich, że chętniej bym zamawiała częśćiej, gdyby nie ogromne koszty wysyłki, które rosną w szalonym tempie po dodaniu czegokolwiek do koszyka i ze to nieco zniechęca do zakupu większych i cięższych produktów jak balsamy i duże opakowania kremów. Zaraz wejdę sobie na stronę i wrzucę do koszyka to, co pozamawiałam i zobaczymy, ile teraz mi wyjdzie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny az poszlam sprawdzic moj Emu. Rzeczywiscie on smierdzi jakos tak dziwnie w porownaniu do probki ktorej w ogole nie czuc.
Mam 4oz, ale go jeszcze nie uzywalam bo mialam inne rzeczy do wyprobowania i tak jakos stal sobie z boku. Poza tym szczerze mowiac myslalam, ze tak ma 'pachniec' ![]() ![]() Myslicie, ze jest sens do nich pisac? Zamawialam na poczatku stycznia, wiec wlasciwie juz z dobry miesiac minal.. A i czy moge go uzywac czy lepiej wywalic? ![]()
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Ooo to jak stanialo to za pare dni bede zamawiac
![]() Chce jakas maseczke wyprobowac tez.. aaa dawac wyplate ![]() ![]()
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze że do siebie też się boję zamawiać przez ginące przesyłki ![]() ![]() ![]() Cathy, przyznaj się ile mniej Ci wyszło? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
no i
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
Czy któraś maniaczka ma już krmik z vit.C ,jeżeli tak to błagam o recenzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
mam i jest super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
ja tez mam juz druga probke i bardzo lubie ten krem. na dzien uzywam azulena, na noc wlasnie vitaplex c na zmiane z placenta. czasem dodaje dwie kropelki oleju z tamanu.
multi fruit jest za cienki dla mnie, bio effective night - byl fajny ale jakos nie zachwycil mnie na tyle zeby zamowic kolejne sample. natomiast bio hydrating jest podejrzany o zapchanie wiec go odstawilam na razie. wreszcie mam gladka buzke i nie che eksperymentowac . moim zdecydowanym ulubiencem jest enzymatyczny peeling z ananasa i na drugim miejscu jesli chodzi o maseczki - bio sulfur mask.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki mineralne Lure Beauty
Dziękuje dziewczyny ,teraz to już na pewno się nie powstrzymam
![]() a tak długo prowadziłam wewnętrzną walkę powtarzając: nie potrzebujesz tych kremów ,nie potrzebujesz tych kremów... Cathy u ciebie na blogu zobaczyłam takie coś truskawkowo-arbuzowe co to za cudeńko? Mam nadzieję że jak potestujesz to podzielisz się wrażeniami ![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2010-02-12 o 14:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
Ale to chyba z innej firmy, slodko wyglada..
Kasiu, a paczuszke ode mnie dostalas wreszcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Właśnie doszło moje zamówienie z LB
![]() Szło równo tydzień. Mój Emu niestety też capi starym olejem. Na razie użyłam na nadgarstku, jeśli nic mnie nie podrażni to jednak odważę się użyć na twarz, ale ten zapach ![]() W gratisie, cień, znów cegła ![]() ![]() ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I lać będę, jeżeli w piątek się zobaczymy, więc ostrzegam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja do emu się nie przekonałam do tej pory. Naprawdę probowałam. I zmrożony i olejem z pestek śliwki pachnącym marcepanem i nic. Nie mogę i już. Co prawda po zmieszaniu z ZZ z EGM czuć głownie ZZ, ale zrobiłam mieszankę z ostatnich kropli ZZ i się skonczył. Z dwojga złego wolę zapach ZZ niż emu... I nie wiem, czy chce mi się dalej kombinować.. Niedługo testy z olejkami i jak nic nie przykryje tego smrodu, trudno, ląduje w koszu. Na powtórkę z odruchu wymiotnego nie mam ochoty (nałożenie emu na twarz zakończyło się u mnie stanem bliskim nie powiem czego) rumowa tarta? ![]() ![]() Agusia - zabrakło mi cierpliwości, by to wszystko raz jeszcze do koszyka wrzucać i sprawdzać.. Jednak za dużo tego było ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-02-09 o 13:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem slepa czy nie ma trial size(małych op.) pielęgnacji twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bierzesz na gorze Skin care i jak sie rozwija lista to drugie od gory - skin care trial sizes i tam jest lista i mozna powrzucac ![]() moim zdaniem trochę niewygodnie teraz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Kurcze, nie podoba mi się ta nowa organizacja na stronie LB - strasznie zamotali z tymi próbkami
![]() Czy Wam też lista próbek facial skin care pojawia się dopiero po wrzuceniu do koszyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
Przetrząsnęłam cały wątek i wiem, że parę z Was ma doświadczenia z tonikiem aha/bha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Organizatorka
|
dla tych, którzy z jakiegoś powodu nie lubią LureBeauty podaję stronę, gdzie można kupić dokładnie takie same produkty w zbliżonych cenach (takich sklepów jest kilka, ale większość, które znalazlam mają jakieś kosmiczne ceny albo produktów albo wysyłek) Na stronie dostępne m.in. a http://www.apiderm.com/apiderm-skin-...list-store.htm nie wiem tylko, jak z wysyłką do Polski, bo przerzuca od razu do paypala i każe mi płacić. Gdyby ktoś znalazł inne źródło, w którym te kosmetyki są dostępne, proszę o info, bo coś ostatnio mi się LureBeauty nie podoba a ich kosmetyki bardzo lubię ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-02-15 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.