Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja' - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 21:54   #3511
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny. Cieszyć się cieszę, ale jak to zwykle u mnie wszystko jest na wariata. Tak naprawdę to jeszcze nawet nie wiem w jakich butach idę to mnie przeraża. Poza tym boję się rozczarowania, zawsze jak myślałam o studniówce to sobie wyobrażałam nie wiadomo co a to przecież tylko szkolna impreza.
e tam buty, taki dodatkowy dreszczyk emocji
ja o godz. 19. w sobotę nie miałam ani jednej pary rajstop odechciało mi się wtedy iść, ale warto było - było meeegaaa
nie robiłam sobie w głowie żadnego wyobrażenia, żeby się nie rozczarować ;D
będzie gut i też będziesz chciała jeszcze

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2010-02-04 o 22:11
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:55   #3512
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny. Cieszyć się cieszę, ale jak to zwykle u mnie wszystko jest na wariata. Tak naprawdę to jeszcze nawet nie wiem w jakich butach idę to mnie przeraża. Poza tym boję się rozczarowania, zawsze jak myślałam o studniówce to sobie wyobrażałam nie wiadomo co a to przecież tylko szkolna impreza.

@pinacooolada - też nie lubię House'a i Croppa, i też uwielbiam H&M i jeszcze Mango.
@SamaraMorganx - mnie także jakoś nigdy ten LOST ni ziębił ni grzał. Lubię Nip/Tuck, Glee, The Vampire Diaries, Skinsów i ostatnio jeszcze Weeds, także niewątpliwie jestem maniaczką serialową ale od tak zwanych kultowych rzeczy mam odrzut
Chociaż - jak nazywają go w mojej mieścinie - Prajzon Brika oglądałam uwielbiałam Mahone'a, w ogóle kocham takie zamknięte w sobie, wybitnie inteligentne typy
nie nastawiaj się
bo sobie za dużo wyobrazisz i będzie

w Mango są często super rzeczy
ale ceny

nie znam żadnego z tym seriali
a wybitne, inteligentne typy to od razu o Housie pomyślałam

a One Tree Hill tez mi się podobało, i 90210 też, ale nie mam czasu na to jakoś, aż tak mnie nie wciągło
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:57   #3513
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
@SamaraMorganx - mnie także jakoś nigdy ten LOST ni ziębił ni grzał. Lubię Nip/Tuck, Glee, The Vampire Diaries, Skinsów i ostatnio jeszcze Weeds, także niewątpliwie jestem maniaczką serialową ale od tak zwanych kultowych rzeczy mam odrzut
Chociaż - jak nazywają go w mojej mieścinie - Prajzon Brika oglądałam uwielbiałam Mahone'a, w ogóle kocham takie zamknięte w sobie, wybitnie inteligentne typy
ja wolę te wszystkie kryminalne "psych" "Monka" "Lie to me" "chucka"
"Skinsów" lubiłam tylko dwa pierwsze sezony. teraz wg mnie jest za bardzo hardkorowe to wszystko
no i kurczę zakochałam się w "Jak poznałem Waszą matkę"
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 22:13   #3514
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
wiem wiem
nic się, że tak powiem nie posunęło ;>
Przyznaję się, że dopiero wczoraj przeczytałam Twoją relację ze 100 i teraz czekam, co będziesz pisała wiesz o czym
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
no chyba wiem o jaki dżins Ci chodzi
mi się zawsze robiła dziura, nawet w bardzo porządnych spodniach.
ale fakt, że ja spodnie to i po pare lat noszę
Że od telefonu? Mi o raz pierwszy

House jest fajny, nie marudzić, mi tam się niektóre rzeczy podobają. Ostatnio kupiłam sobie taki zwykły czarny sweter, długi, ze sporym dekoltem (przy okazji: tak pokazuję się rodzicom i tata: "chcesz z takim dekoltem chodzić?", a mama: "przecież i tak tam nic nie ma " i się cieszy głupio ). Po praniu jest taki sam. Ogólnie wszystkie housowe rzeczy wydają mi się w miarę w miarę jakości
Ale jak ja H&Mu nie znoszę zawsze wejdę, obejdę cały, upewnię się, że nie ma nic fajnego i po 2 minutach jestem na zewnątrz a nie przepraszam, mam dwie pary fajnych krótkich spodenek, jeden takie białe szorty i krótkie spodenki sportowe mają fajne, takie zwykłe, króciutkie biodrówki. Ale te swetry, bluzki
Kupiłam sobie w wakacje śliczną koszulę, to teraz do pępka mi sięga jak ja lubię, jak wszystko mi się rozszerza i skraca. Jakby nie mogło odwrotnie

i nie znam żadnego z seriali, o których mówicie
-----
Idę, bo dzisiaj smęcę

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-02-04 o 22:17
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 22:15   #3515
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

a One Tree Hill tez mi się podobało, i 90210 też, ale nie mam czasu na to jakoś, aż tak mnie nie wciągło
a w Housie ponoć pełno błędów medycznych jest. Studenci medycyny mówią, że jest się z czego śmiać

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
"Skinsów" lubiłam tylko dwa pierwsze sezony. teraz wg mnie jest za bardzo hardkorowe to wszystko

Monk
Jak poznałem Waszą matkę
On, Ona i Dzieciaki

idę w kimonko.
gut najt maj lowers. ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 22:19   #3516
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Ja dopiero skończyłam pierwszy sezon Skinsów. Hardkorowe mówisz? Jak od trzeciego to dobrze bo chciałabym jeszcze wiedzieć, co się stanie z Tonym, a też hardkoru nie lubię xd
Mam pilot "Lie to me", ale na razie nie oglądam, bo nie chcę, żeby pochłonął mnie kolejny serial. Już nie mam kiedy oglądać tych które wymieniłam XD

Dobra, pójdę już spać, bo jutro będę wyglądać jak trup
Dobranoc Żbiczki
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 22:27   #3517
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
a w Housie ponoć pełno błędów medycznych jest. Studenci medycyny mówią, że jest się z czego śmiać

Monk
Jak poznałem Waszą matkę
On, Ona i Dzieciaki
ciekawe czy w "na dobre i na złe" jest dużo błędów
on ona i dzieciaki tez uwielbiam
Tylko szkoda, że ciągle są powtórki. Mogliby nakręcić nowy sezon
Cytat:
Ja dopiero skończyłam pierwszy sezon Skinsów. Hardkorowe mówisz? Jak od trzeciego to dobrze bo chciałabym jeszcze wiedzieć, co się stanie z Tonym, a też hardkoru nie lubię xd
Mam pilot "Lie to me", ale na razie nie oglądam, bo nie chcę, żeby pochłonął mnie kolejny serial. Już nie mam kiedy oglądać tych które wymieniłam XD
Jak zaczynasz dopiero, to nie będę spoilerować
napiszę tylko, że w 3 sezonie jest sporo zmian w obsadzie

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-02-04 o 22:29
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 22:32   #3518
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Przyznaję się, że dopiero wczoraj przeczytałam Twoją relację ze 100 i teraz czekam, co będziesz pisała wiesz o czym
ech ;D tyle powiem xd chociaż czuję, że gó..o z tego będzie ;]

Cytat:
na pewno są jakieś 'kwiatki', pomimo konsultacji medycznych.
ja powiem szczerze, że nie widziałam ani jednego odcinka House'a ;]
Stary 2010-02-04, 22:49   #3519
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Że od telefonu? Mi o raz pierwszy

House jest fajny, nie marudzić, mi tam się niektóre rzeczy podobają. Ostatnio kupiłam sobie taki zwykły czarny sweter, długi, ze sporym dekoltem (przy okazji: tak pokazuję się rodzicom i tata: "chcesz z takim dekoltem chodzić?", a mama: "przecież i tak tam nic nie ma " i się cieszy głupio ). Po praniu jest taki sam. Ogólnie wszystkie housowe rzeczy wydają mi się w miarę w miarę jakości
Ale jak ja H&Mu nie znoszę zawsze wejdę, obejdę cały, upewnię się, że nie ma nic fajnego i po 2 minutach jestem na zewnątrz a nie przepraszam, mam dwie pary fajnych krótkich spodenek, jeden takie białe szorty i krótkie spodenki sportowe mają fajne, takie zwykłe, króciutkie biodrówki. Ale te swetry, bluzki
Kupiłam sobie w wakacje śliczną koszulę, to teraz do pępka mi sięga jak ja lubię, jak wszystko mi się rozszerza i skraca. Jakby nie mogło odwrotnie
nooo od telefonu. teraz to i tak nie noszę w kieszeniach, bo mi się rociągały spodnie wtedy
no, ale przyznaj że w Housie czasem są takie rzeczy, że o jaaa
ja tam spodenki na lato na dziecięcym dziale w HMie kupuję.

a nie rozciąga Ci się to tak, bo pierzesz w za dużej temperaturze? czytasz metki przed praniem?
aczkolwiek, nie wiem czy to może być w ogóle wina temperatury kiedyś jak młodsza byłam to ciągle mi się tak robiło, a teraz w ogóle
i też sie wkurzałam, że mogłoby odwrotnie

kochana mama

Cytat:
nie wiem czy ktokolwiek oglada ten serial dla czysto medycznej wiedzy

w końcu to serial o... ludziach, nie o medycynie.

znany mi student medycyny ogląda House'a i twierdzi, że są tam owszem - prawdopodobne przypadki, tylko bardzo bardzo rzadkie, wręcz niemożliwe .

dane schorzenia objawiają się np. prawie w ogóle niewystępującymi objawami.

a błędy są w diagnostyce - chodzi przeciez o to, aby zaciekawic widza i odnaleźć rozwiązanie zagadki w okrężny, a nie, jakby się zdawało, oczywisty sposób .

w Polsce i tak taki pacjent dawno by umarł

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
ciekawe czy w "na dobre i na złe" jest dużo błędów

pewnie nie, bo ten serial nie buduje napięcia poprzez medyczne przypadki
Stary 2010-02-04, 23:08   #3520
inc0rrect
Zakorzenienie

dziewczyny ja ni z gruszki ni z pietruszki ale na ile trzeba tak mniej wiecej zdac mature żeby sie na medycyne dostac??

wszystko powyzej 95% pewnie??

bo wiecie co....psychologia to jednak humanistyczny kierunek, co ja po niej bede miala <???> ehh nigdy nie jest za pozno by zmienic plany

nie no doszlam do wniosku że ja nie jestem humanistka...interesuje mnie geografia, chemia, biologia ja to kocham moje zywioly

a z polskiego jak mam wypracowanie pisac to mi sie niedobrze robi i kurcze moze powinnam wykorzystac swoj przyrodniczy potencjal?

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:

i nie znam żadnego z seriali, o których mówicie
-----
Idę, bo dzisiaj smęcę
ja tez lubie Hausa
moze on mnie dzisiaj zafascynowal ta medycyna nagle

a co do ubran, nie polecam z Croppa, ile mialam bluzek i swetrow tyle mi sie wyciagnelo;/ juz przestalam liczyc że to byly pojedyncze przypadki, tylko jedna sukienka z Croppa mi sie trzyma

ja wsumie ostatnio tylko do p&b, zary, stravi, bershka wchodze i tyle nie lubie chodzic po sklepach w H%M nigdy nic ladnego nie widzialam, moze nie potrafie nic szukac w tym sklepie jest za wielki

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2010-02-04 o 23:05
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 23:12   #3521
mtynai
Zakorzenienie

na GUMed to starczy po 85% z R chemii i R biologii

a psychologia to właśnie BARDZO ścisły kierunek
nie wiem skąd to przekonanie, że humanistyczny.
bardzo dużo tam biologii i innych ścisłych przedmiotów.

idź na kognitywistykę (moja G. na to idzie).. to właśnie psychologia tylko nastawiona na poznanie ludzkiego mózgu, umysłu.

ja jej ciągle mówię żeby później wybrała specjalizację seksuologa, ale nie słucha mnie

a kto mi będzie w życiu pomagał?

w ogóle G. stwierdziła, że będę jej pierwszym pacjentem, i że jestem bardzo dziwnym przypadkiem jeśli chodzi o perypetie życiowe.

dobra idę, farmę musiałam oporządzić
dobrej nocy;*

Warren Buffet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 23:33   #3522
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
na GUMed to starczy po 85% z R chemii i R biologii

a psychologia to właśnie BARDZO ścisły kierunek
nie wiem skąd to przekonanie, że humanistyczny.
bardzo dużo tam biologii i innych ścisłych przedmiotów.

idź na kognitywistykę (moja G. na to idzie).. to właśnie psychologia tylko nastawiona na poznanie ludzkiego mózgu, umysłu.

ja jej ciągle mówię żeby później wybrała specjalizację seksuologa, ale nie słucha mnie

a kto mi będzie w życiu pomagał?

w ogóle G. stwierdziła, że będę jej pierwszym pacjentem, i że jestem bardzo dziwnym przypadkiem jeśli chodzi o perypetie życiowe.

dobrej nocy;*
eeeee no to w szoku jestem

Ja wiem że ścisly, tylko pozniej zasila sie zesze bezrobotnych humanistow...wogole na wydziale humanistycznym, kurcze ciekawe to o czym piszesz, ale gdzie jest taki kierunek?
kognitywistyka? z tymi przedmiotami co zdaje to moge isc?

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

juz wiem Torun i Poznan niestety we wroclawiu nie ma

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Stary 2010-02-04, 23:35   #3523
martus9191
Zakorzenienie

Asia zależy ile przedmiotów piszesz jak dwa to tak jak Martyna napisała po 85% no może 2-3 pkt więcej powinno spokojnie starczyc ( może nie w pierwszej rekrutacji ale na dostanie się na pewno ) Jak 3 przedmioty to w tamtym roku starczało po 80% ale to zależy od uczelni bo inne progi będzie miała Łódź a inne Warszawa czy Kraków Jak chcesz to mogę CI na PW wysłac zestawienie progów z tamtego roku

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 23:44   #3524
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
eeeee no to w szoku jestem

Ja wiem że ścisly, tylko pozniej zasila sie zesze bezrobotnych humanistow...wogole na wydziale humanistycznym, kurcze ciekawe to o czym piszesz, ale gdzie jest taki kierunek?
kognitywistyka? z tymi przedmiotami co zdaje to moge isc?

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

juz wiem Torun i Poznan niestety we wroclawiu nie ma
w Gdańsku na Uniwerku jest jeszcze coś takiego jak neurobiopsychologia sprawdź czy to jest jeszcze gdzieś bliżej Ciebie.. bo to będzie coś podobnego do kognitywistyki

jeżu, już naprawdę kładę się spać.
ostatni dzień ferii
a jeszcze muszę o 8:00 wstać.
na 9:00 iść do biblioteki miejskiej.. bo obiecałam dzieciakom, że wpadnę na bal przebierańców na chwilę.
a o 11:00 jestem umówiona z moją P., nie widziałyśmy się od świąt kurna.

w ogóle to mi smutno, że teraz się rzadko widujemy (uczymy się w innych szkołach i na dodatek jeszcze ja się wyprowadziłam 6 lat temu na drugi koniec miasta..), a co powiedzieć za 3-4 miesiące, kiedy stąd wyjadę?

buu

słodkich snów po raz trzeci ;*

Warren Buffet
Stary 2010-02-05, 00:32   #3525
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Asia zależy ile przedmiotów piszesz jak dwa to tak jak Martyna napisała po 85% no może 2-3 pkt więcej powinno spokojnie starczyc ( może nie w pierwszej rekrutacji ale na dostanie się na pewno ) Jak 3 przedmioty to w tamtym roku starczało po 80% ale to zależy od uczelni bo inne progi będzie miała Łódź a inne Warszawa czy Kraków Jak chcesz to mogę CI na PW wysłac zestawienie progów z tamtego roku
o medycynie mowisz? a to nie trzeba zdawac obowiazkowo chemiaR biologia R i fizyka P ?

to nie jest jakos trudno z dostaniem się...spodziewalam się czegos gorszego, jakbys mogla to przeslij najbardziej interesuje mnie Wrocław

Stary 2010-02-05, 07:16   #3526
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ale ja wcześnie wstaję

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 07:34   #3527
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
o medycynie mowisz? a to nie trzeba zdawac obowiazkowo chemiaR biologia R i fizyka P ?

to nie jest jakos trudno z dostaniem się...spodziewalam się czegos gorszego, jakbys mogla to przeslij najbardziej interesuje mnie Wrocław
ja medycynę już nie trzeba w niektórych miastach fizyki

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale ja wcześnie wstaję
dzień dobry Tobie i wszystkim Żbikom ;*

ja wcześniej

zbieram się, zaraz muszę wychodzić do biblioteki, a siedzę w szlafroku o.

miłego dnia eee... (chciałam napisać Noski, ale Ala by pomyślała, że pozdrawiam jej rodzinę )
tak więc.. miłego dnia Żbiczki Tęczowe ;*

Warren Buffet
Stary 2010-02-05, 10:18   #3528
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
mogłabyś i mi wysłać?

czeeeść
troche sie nie odzywałam ale podczytywałam chociaż, nie mam siły na pisanie.. czeka mnie tydzień pełen sprawdzianów a ja mam dodatkowy tydzień ferii ;/ od środy leże w łóżku z gorączką i mi niedobrze, wszystkie mięśnie mnie bolą. chciałam iść do lekarza dziś to już nie ma miejsc i mam przyjść w poniedziałek
Stary 2010-02-05, 10:47   #3529
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
o kurczę, współczuję
mówisz, że jego ciocia będzie was egzaminować? może
idź jutro na ten polski i to wyjaśnij, powiedz to co nam tutaj, że komisja CIEBIE posądzi, nie JEGO o skopiowanie tematu.
jeszcze gdyby to był inny temat, gdzie łatwo coś wymyślić, żeby było inne, a tutaj taki temat
chociaż może ta jego ciocia coś mu wymyśli innego
nie martw się na zapas, a kisiel mam nadzieję, że zjesz bez cukru!
pani polonistka stwierdziła, że nic się nie stanie, jeśli będziemy mieć ten sam temat i będziemy bazować na innych lekturach.
mamy się z nią spotkać, omówić nasze prace, żeby nie mieć takich samych sformułowań itp.
tylko dlaczego ja mam się ograniczać w wypowiedzi, skoro to jako drugi wybrał ten sam temat co ja?
jestem pewna, że nie zdam tej matury, skoro jego ciocia będzie nas egzaminować.
aaa, on nie przyszedł dzisiaj do szkoły chociaż mówiłam mu, że jutro porozmawiamy z polonistką

kisiel oczywiście, że bez cukru
Cytat:
Napisane przez Justys0321 Pokaż wiadomość
U mnie temty prac i cała te reszte mozna zmieniac do 7 lutego. A co zrobic?? Jeśli czujesz sie "na siłach" w tym temacie to po prostu zostań przy nim,jeśli jednak miałas do wyboru jakis inny a masz czas go zmienic to moze zmień? Ja swój zmieniałam ostatnio i teraz zastanawiam sie jak go tu "kupy" zebrac;p ale tu zawsze przeciez ktos pomoże No i 3m sie tam ofc,mam nadzieje ,że te całe choróbska Ci przejda
polonistka też mi proponowała, żebym zmieniła.
ale dlaczego ja mam zmieniać ze względu na niego?
skoro ja ten temat wybrałam już we wrześniu a on dopiero teraz?
sprawiedliwości na tym świecie nie ma

choróbsko już przechodzi
Cytat:
ja też
według mnie to właśnie interesująca postać
Cytat:
ja się na medycynie nie znam, ale i tak bardzo chętnie oglądam ten serial.
skupiam się na zawirowaniach życiowych bohaterów a nie chorobach
Cytat:
w Polsce i tak taki pacjent dawno by umarł
masz racje

ed: Marta na tej stronie co Ci wysyłałam jest nowy odcinek House'a

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2010-02-05 o 10:50
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 12:23   #3530
Karmenka
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Cytat:

w Mango są często super rzeczy
ale ceny
Też uwielbiam Mango.
No ale ceny, zabijają tam.

Jak byłam w te wakacje na lazurowym to sobie w marsylskim Mango zakupy robiłam i całkiem dobrze na tym wyszłam, przeceny akurat były.
I sukienki, koszulki po parę euro.

No i w tamtym Mango co innego zupełnie niż w Polsce, a w H&M dokładnie to samo, tylko taniej.
Cytat:

O, słyszałam o tym kierunku, nawet mi się podobał.
Do Poznania idzie na to ?
Czy w Gda jest ?

Cytat:
ja medycynę już nie trzeba w niektórych miastach fizyki
Bo ta mata jest, to nie trzeba.
Ale w większości jest.

Na angielki zaspałam i nie poszłam
Ale się gościówa w szkole na mnie patrzyła, co korytarzem przechodziła to taki wzrok na mnie.
Stary 2010-02-05, 12:46   #3531
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
mogłabyś i mi wysłać?

czeeeść
troche sie nie odzywałam ale podczytywałam chociaż, nie mam siły na pisanie.. czeka mnie tydzień pełen sprawdzianów a ja mam dodatkowy tydzień ferii ;/ od środy leże w łóżku z gorączką i mi niedobrze, wszystkie mięśnie mnie bolą. chciałam iść do lekarza dziś to już nie ma miejsc i mam przyjść w poniedziałek
do poniedziałku przecież jeszcze 3 dni. matko.
nie żartuj.
to choćby ktoś umierał to nie przyjmą bo nie ma miejsc?

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Czy w Gda jest ?

Bo ta mata jest, to nie trzeba.
Ale w większości jest.

w Gdańsku jest tylko neurobiopsychologia, ale to prawie to samo.
a na kognitywistykę składa do Poznania

w Gdańsku na GUMed nie liczą fizyki od dwóch lat
liczą tylko chemię i bio na R.

jeeeja, byłam w bibliotece.
dzieciaki jak śmiesznie poubierane
same księżniczki praktycznie.
Jedna taka słodka była w żółtej sukienuni do kostek, a taka blondyneczka.. no świetna

w wczoraj w kinie jedno dziecko dostało ataku padaczki.
i wiecie co wam powiem? że dzieciaki są naprawdę mądre.. bo jeden z chłopców (10 lat) zajął się tym, co miał atak (POPRAWNIE udzielił mu pierwszej pomocy) , a drugi przybiegł do mnie i do Pani Bożenki powiedzieć, że coś się dzieje. Mądre dzieciaki.

a dzisiaj poszłam to mnie wyprzytulali
i ooooo.

była u mnie P., dała mi numer do faceta, który organizuje wyjazdy do Niemiec na ... pieczarki.. i tylko dla kobiet.
na umowie ma się 2600 euro na dwa miesiące pracy nieźle.
tylko dla mnie bez sensu zupłenie.. bo wyjazd 29 czerwca..
a co ja caly czerwiec będę robić? na miesiąc mnie nikt do pracy nie weźmie.. a siedzieć w domu też bez sensu..

no,ale pomyślę.
zakwaterowanie dają, żarcie też.
więc całość dla Ciebie.. jak dla mnie wystarczająco żeby się utrzymać później na studiach z małą pomocą rodziców.

a z drugiej strony wolałabym w jakiejś knajpie na starówce w Gda pracowac.. tylko .. nie mam doświadczenia, więc nie wiem czy warto sobie zaprzątać głowę.

stawka to pewnie około 8zł/h, ale napiwki jeszcze się zastanowię, dzisiaj z rodzicami pogadam.. i z Tż (chociaż jego zdanie znam.. pewnie nie będzie chciał żebym jechała, bo to aż dwa miesiące).

Warren Buffet
Stary 2010-02-05, 13:28   #3532
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko od uczelni zależy
Cytat:
miłego dnia eee... (chciałam napisać Noski, ale Ala by pomyślała, że pozdrawiam jej rodzinę )
tak więc.. miłego dnia Żbiczki Tęczowe ;*
Wczoraj kolega tak do mnie powiedział i nie wiedział czemu się smiałam , ale od razu z Alą mi się skojarzyło

Cytat:
mogłabyś i mi wysłać?
Poszło

Dzień Dobry Żbiczysławy

Właściwie to nawet nie mam co pisac bo w szkole nuuda. Martyna wspomniała o wakacyjnej pracy.. Hmm też niby szukam ale ciężko jest bo to zamieszanie z papierami na studia, jakoś nie wiem czemu nie chciałabym obarczac tym rodziców bo wątpie że mi się w czerwcu wszystko porozwiązuje... A doświadczenia brak. Ale może coś się skombinuje

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:41   #3533
Karmenka
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/897331/Dzieci-juz-spia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 13:42   #3534
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
najbardziej mnie irytuje, że w wielu sklepach podobają mi się fasony, kolory... ale w nich nijak ma się cena do jakości chocby hm czy bershka.
aczkolwiek spodnie to ja tylko te sklepy, bo tylko tam znajdę rozmiar na siebie i nie za 300 zł.
Hmm czyżby chodziło Ci o rozmiar 34? Jeśli tak, to czuje Twój ból

Cytat:
Ja jakoś nigdy nie rozumiałam tego szału na Lostów albo na Prison Breaka. Mój chłopak uwielbia takie seriale. Zresztą on ogląda wszystkie, które wychodzą

Ja jestem cienka we wszystkie gry zespołowe
W bilarda grałam parę razy, ale i tak ledwo trafiam w białą bilę
Nawet w piłkarzyki nie potrafię grać, ostatnio grałam, bo kolega mnie poprosił żebym była w jego drużynie i chyba tego żałował
Na Lostów szału też nie rozumiałam i przez długi czas nie oglądałam ich, ale jak nagle zaczęłam to masakra, strasznie się wciągnęłam A Prison Break był dla mnie super, ale tylko 1 sezon, później już coraz gorzej.

No niestety szału nie ma, ale ważne to próbować i się dobrze bawić

Cytat:
Napisane przez pinacooolada Pokaż wiadomość
Housa i Croppa też nie cierpię, wszystko takie mdłe i zawsze tracę humor po tych sklepach, za to H&M uwielbiam!

Co do seriali to uwielbiam nowe 90210, Herosów, One Tree Hill i Majke

H&M świetny, fakt tylko raz podoba mi się wszystko, a innym razem nic, to już zależy.

90210

Cytat:

Vampire Diaries to mój drugi ulubiony serial, zaraz po LOST. Ten serial jest świetny w wielkim stopniu dzięki cudnego Damonowi jest po prostu zarypiaszczy
A z PR uwielbiałam T-Baga, ten aktor, który go grał naprawdę odwalił kawał dobrej roboty "There's a line that even I wouldn't cross' czy jakoś tak

A ja mam dziś wolny dzień, bo Tż nie przyjeżdża Szkoda, bo już bym sobie tego losta obejrzała. wszystkie koleżanki nagle poznajdywały sobie facetów, więc chyba sobie jakiś filmik obejrzę a tymczasem wybywam have a nice piątek
Stary 2010-02-05, 14:02   #3535
effciaa16
Zakorzenienie

dzień dobry;*

wczoraj nawet nie miałam czasu wpaść tutaj. Byłam odśnieżać dach a raczej dachy, z siostrą i mamą Co to było, masakra. Mam zakwasy. a ile kcal spaliłam.

mówiłyście o ulubionych sklepach. Ja lubię h&m (chociaż ostatnio kupiłam zimowy płaszcz i wszystko się do niego lepi ;/), reserved, stradivarius, berhka, orsay. cropp'a i house'a nie lubię jakoś. Jeszcze nawet podobają mi się niektóre rzeczy z new yorker'a.

a z seriali to lubię: House'a, Monka, Kości, Pogoda na miłość, Plotkara. To chyba wsio.

dzisiaj robiliśmy czołówkę. O mój Boże, to będzie tragedia. -.-' Beznadziejny pomysł. Jak na naszą klasę to pomysł lipny. ;-/

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:32   #3536
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
i wiecie co wam powiem? że dzieciaki są naprawdę mądre.. bo jeden z chłopców (10 lat) zajął się tym, co miał atak (POPRAWNIE udzielił mu pierwszej pomocy) , a drugi przybiegł do mnie i do Pani Bożenki powiedzieć, że coś się dzieje. Mądre dzieciaki.

i ooooo.

była u mnie P., dała mi numer do faceta, który organizuje wyjazdy do Niemiec na ... pieczarki.. i tylko dla kobiet.
a co ja caly czerwiec będę robić? na miesiąc mnie nikt do pracy nie weźmie.. a siedzieć w domu też bez sensu..

no,ale pomyślę.
więc całość dla Ciebie.. jak dla mnie wystarczająco żeby się utrzymać później na studiach z małą pomocą rodziców.

a z drugiej strony wolałabym w jakiejś knajpie na starówce w Gda pracowac.. tylko .. nie mam doświadczenia, więc nie wiem czy warto sobie zaprzątać głowę.

stawka to pewnie około 8zł/h, ale napiwki jeszcze się zastanowię, dzisiaj z rodzicami pogadam.. i z Tż (chociaż jego zdanie znam.. pewnie nie będzie chciał żebym jechała, bo to aż dwa miesiące).
bo wbrew pozorom takie dzieciaki są naprawde mądre

to fajnie. tylko te 2 miesiące. ale myślę że jakoś by się dało
daj mi namiar . nie no a tak na poważnie to też muszę sobie coś znaleźc.no i właśnie najbardziej odpowiadałaby mi praca za granicą . może coś znajdę

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
dzień dobry;*

wczoraj nawet nie miałam czasu wpaść tutaj. Byłam odśnieżać dach a raczej dachy, z siostrą i mamą Co to było, masakra. Mam zakwasy. a ile kcal spaliłam.
zawsze chciałam odśnieżyc dach

dzień dobry ;*

Ola- pytałaś się ile mój brat ma lat. otóż rocznikowo 10 ale dopiero w grudniu ma urodziny także wiesz

jeśli chodzi o seriale to lubię tylko Plotkarę,Barwy Szczęścia no i czasem Pierwsza Miłoścsobie obejrzę. bo w sumie nie mam czasu na oglądanie .

w ogóle dzisiaj był taki pozytywny dzień . na wf lepiłyśmy bałwana .śmiesznie było. no i z polskiego oddała nam sprawdzian i czwórka na czerwono wpadła ah, ah
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:34   #3537
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:

no,ale pomyślę.

pomysł z wyjazdem do pracy fajny.
sama chyba wyjadę do UK do siostry i taty.
ale podejrzliwe jak dla mnie jest to, że wyjazd tylko dla kobiet
Cytat:
jaki zboczuch

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:43   #3538
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
do poniedziałku przecież jeszcze 3 dni. matko.
nie żartuj.
to choćby ktoś umierał to nie przyjmą bo nie ma miejsc?

w Gdańsku jest tylko neurobiopsychologia, ale to prawie to samo.
a na kognitywistykę składa do Poznania

w Gdańsku na GUMed nie liczą fizyki od dwóch lat
liczą tylko chemię i bio na R.

jeeeja, byłam w bibliotece.
dzieciaki jak śmiesznie poubierane
same księżniczki praktycznie.
Jedna taka słodka była w żółtej sukienuni do kostek, a taka blondyneczka.. no świetna

i ooooo.

no,ale pomyślę.

chyba tak.. może trzeba było udawać że mdleje to by mnie przyjeli

fajna taka praca w sumie no i nowe doświadczenia jakieś ale 2 miesiące to długo

Martus9191 dziękuje
Stary 2010-02-05, 14:55   #3539
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

dobrej nocy;*
jaka chamska, nie?

ja spędziłam cały środowy wieczór na farmie

Cytat:
jeżu, już naprawdę kładę się spać.
ostatni dzień ferii
a jeszcze muszę o 8:00 wstać.
na 9:00 iść do biblioteki miejskiej.. bo obiecałam dzieciakom, że wpadnę na bal przebierańców na chwilę.
a o 11:00 jestem umówiona z moją P., nie widziałyśmy się od świąt kurna.

w ogóle to mi smutno, że teraz się rzadko widujemy (uczymy się w innych szkołach i na dodatek jeszcze ja się wyprowadziłam 6 lat temu na drugi koniec miasta..), a co powiedzieć za 3-4 miesiące, kiedy stąd wyjadę?

buu

słodkich snów po raz trzeci ;*
przecież masz jeszcze jutro i pojutrze

kurdę, zobacz, tylko drugi koniec miasta i już problemy ze spotykaniem
tak to już jest i ja po prostu nie wierzę, że jak stąd wyjadę, to z kimkolwiek utrzymam dobry kontakt.

Cytat:
większość uczelni już nie chce fizyki
aczkolwiek na tej medycynie całej fizykę raczej trzeba kumać troszkę

Cytat:
no co Ty
Polska

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
pani polonistka stwierdziła, że nic się nie stanie, jeśli będziemy mieć ten sam temat i będziemy bazować na innych lekturach.
mamy się z nią spotkać, omówić nasze prace, żeby nie mieć takich samych sformułowań itp.
tylko dlaczego ja mam się ograniczać w wypowiedzi, skoro to jako drugi wybrał ten sam temat co ja?
jestem pewna, że nie zdam tej matury, skoro jego ciocia będzie nas egzaminować.
aaa, on nie przyszedł dzisiaj do szkoły chociaż mówiłam mu, że jutro porozmawiamy z polonistką

kisiel oczywiście, że bez cukru

polonistka też mi proponowała, żebym zmieniła.
ale dlaczego ja mam zmieniać ze względu na niego?
skoro ja ten temat wybrałam już we wrześniu a on dopiero teraz?
sprawiedliwości na tym świecie nie ma

ja te
według mnie to właśnie interesująca postać

ja się na medycynie nie znam, ale i tak bardzo chętnie oglądam ten serial.
skupiam się na zawirowaniach życiowych bohaterów a nie chorobach

ed: Marta na tej stronie co Ci wysyłałam jest nowy odcinek House'a
wiesz co? ja na Twoim miejscu bym się NIE OGRANICZAŁA. skoro on wziął go PO TOBIE, to Ty dyktujesz warunki.
i niech Cię nie martwi to, że jesteś dalej na liście. To Ty możesz jako pierwsza przedstawić swój pomysł na prezentację. walcz o swoje i tyle.

ale z tą ciotką to przegięcie jak to w ogóle możliwe, żeby ona was egzaminowała

House mnie zachwyca swoją błyskotliwością, inteligencją i ciętymi ripostami
I o to chodzi, żeby postawić na zawirowania życiowe, a nie na przypadki, w pierwszych sezonach bardziej się skupiano na przypadkach, ale to i tak nie o to chodziło.
mówisz, że jest nowy?! JEEEAAAH, znowu się nie pouczę
Stary 2010-02-05, 14:56   #3540
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry

Też uwielbiam Mango.
No ale ceny, zabijają tam.

Jak byłam w te wakacje na lazurowym to sobie w marsylskim Mango zakupy robiłam i całkiem dobrze na tym wyszłam, przeceny akurat były.
I sukienki, koszulki po parę euro.

No i w tamtym Mango co innego zupełnie niż w Polsce, a w H&M dokładnie to samo, tylko taniej.

Czy w Gda jest ?
serio co innego? o, ja za granicą w Mango jak byłam, to raczej to samo co w Polsce to w koncu sieciówka, może tam było coś wcześniej niż u nas.

pierwsze pytanie - czy jest w Gda ?

Cytat:

I co z tymi pieczarkami ?
a to jest sprawdzone, ona tam była?

na miesiąc to... do maka?

a do pracy w knajpach raczej nie potrzeba doświadczenia ? choć wiadomo, jak mają do wyboru kogoś Z i kogoś BEZ
chociaż najlepiej to iść i się dowiedzieć, tyyleee tam tego jest, że jest w czym wybierać z pewnością.

do kiedy musiałabyś zgłosić się do tych pieczarek?

Cytat:

Właściwie to nawet nie mam co pisac bo w szkole nuuda. Martyna wspomniała o wakacyjnej pracy.. Hmm też niby szukam ale ciężko jest bo to zamieszanie z papierami na studia, jakoś nie wiem czemu nie chciałabym obarczac tym rodziców bo wątpie że mi się w czerwcu wszystko porozwiązuje... A doświadczenia brak. Ale może coś się skombinuje
mam dokładnie to samo, wolałabym być tu na miejscu, na wszelki wypadek, czułabym, że mam kontrolę nad tym

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Hmm czyżby chodziło Ci o rozmiar 34? Jeśli tak, to czuje Twój ból

A ja mam dziś wolny dzień, bo Tż nie przyjeżdża Szkoda, bo już bym sobie tego losta obejrzała. wszystkie koleżanki nagle poznajdywały sobie facetów, więc chyba sobie jakiś filmik obejrzę a tymczasem wybywam have a nice piątek
ta i jeszcze żeby za długie nie były

a ja się sfochowałam na tżta i mam spokój od niego w końcu. może to egoistyczne, nawet na pewno, ale...

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
dzień dobry;*

mówiłyście o ulubionych sklepach. Ja lubię h&m (chociaż ostatnio kupiłam zimowy płaszcz i wszystko się do niego lepi ;/), reserved, stradivarius, berhka, orsay. cropp'a i house'a nie lubię jakoś. Jeszcze nawet podobają mi się niektóre rzeczy z new yorker'a.
widzisz jaki dobr sposób na spalanie calorii

ooo nie, sorry, ale ja nienawidzę new yorkera, wkurza mnie, że ten sklep jest jak jeden wielki magazyn wszystko nawalone, powywalane... Tragedia. I mają okropne oświetlenie w przymierzalniach. I zawsze jest duszno :/

ej, cieszcie się, że macie wejściówki. my nie mamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości