![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biuro Steja Travel
A tu jeszcze tyle czasu ;/ Ech.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dokładnie ale myśle, że szybko zleci
![]() Na dodatek, że całymi dniami jestem w szkole ![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Jak ja nie lubię szkoły
![]() Znów trafiłam na tekst jakimi podrywaczami są Tunezyjczycy ![]() 'Niestety, ale ci młodzieńcy uwielbiają uwodzić nasze polskie piekności, a one same czekają aż będą przez nich podrywane. Szczerze mówiąc, to nie wiem co w nich widzą, no ale cóż.... Kończy to się później fatalnie' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
![]() A niektórzy są ładniejsi od naszych Polskich chłopaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
To już nawet nie o to chodzi.. oni mają w sobie coś takiego co pociąga dziewczyny
![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Haa ^^ Niestety nie mam pojęcia co to jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Nie uważacie że to trochę tanio jak na 15 dni do Egiptu??
Co o tym obozie sądzicie? Był ktoś z was na tym obozie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie byłam. Sadze, ze to dobrze, że tanio.
Myslisz, że za tanio, bo coś jest nie tak ? x DD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Nie słyszałam...
Przyznam, że tak o tym nie myślałam. xxx3anahi3xxx korzystała ze Steji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Obóz tani , to dlatego że na obozie masz gorszy standard np . w pokoju 2 osobowym dostawia sie 3 łózko a poza tym Egipt sam w sobie jest tani . Szukałam ofert z mamą , znalazłysmy do 5 * hoteli za 2500zł a ten jest 3* wiec wiadomo że jest taniej
![]() Róbcie sobie co chcecie ale prosze mi tutaj nie porównywać Steja Travel do Kopernika bo biuro podrózy Kopernik to było dziadostwo
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Co znaczy róbcie sobie co chcecie ? ;/
A co tak głosno o tym Koperniku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jade ze steji już 3 rok z rzędu na obóz i gdyby o był jakiś tam pic na wode to po pierwszym razie był nie chciała od nich znów jechać...
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato ![]() 2014- Egipt ![]() 2015- Tunezja ![]() 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-02-06 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam się cieszę, że nie jest to jakieś 5000 tys
![]() Wole coś takiego niż luxusy jakieś i płacić tyyyle kasy ;o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
xxx3anahi3xxx czy możesz mi powiedzieć coś więcej o obozie w Bułgarii z tego biura?
![]()
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w KTW na lotnisku biuro łączyło się z innym biurem : Jaworzyna W sumie obóz był nawet fajny . Bułgaria jest śliczna tylko szkoda, że strasznie zaśmiecana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze sporo czasu ale muszę wybrać sobie obóz zagraniczny (Steja oczywiście, bo nikt nie polecił mi żadnego innego biura... więc tylko do tego jestem przekonana) i nie wiem czy Tunezja, Egipt, Włochy, czy moze własnie Bułgaria...
najbardziej kręci mnie Tunezja. Engang jeśli się zdecydujesz na obóz do Bułgarii to daj znać ![]() xxx3anahi3xxx -chyba nie pytałam- mogłabyś mi napisać czy wybiera się tam więcej dziewczyn czy chłopaków ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Raczej wiecej dziewczyn ale chłopacy też
![]()
![]() |
#82 |
BAN stały
|
heej
![]() czy był ktoś tam w tej paraliii i w hotelu lilalo ? http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1642 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Jezeli jeszcze chodzi o pobyt w hotelu Tergui Club to radze uważać na fotografa bo to chodzący przypał
![]()
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Cały czas chodzi o pobyt w hotelu Tergui Club
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
a ty "minus" nadadl myslisz nad Bułgaria?;d jak tak to jaki termin?;D
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=wsVyYFociF0 Na początku (nie na samym początku xDD) tego filmiku jest fragment animacji.. Możesz mi napisać, który to jest Sam ? Wiem, że ten w czarnej czapce czy czymś tam niee ;D
Blondi jesli chodzi o termin to nie mam pojęcia... Bo, owszem myslę nad Bułgarią ale nie wiem czy uda mi się zrealizować ten wyjazd w te wakacje, natomiast wakacje 2011 są moje i to będzie Tunezja w, której się normalnie zakochałam. Jeśli już to chyba: http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1577 ![]() Edytowane przez minus Czas edycji: 2010-02-07 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Sam to ten szczuplutki i nawyższy ... nie to co tańczy na scenie tylko pod ;p w takiej jakby siwej koszulce z białymi rękawami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.