|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
hej dzieuszki
co wy macie zamiast rąk klawiatury ze tak nawijacie ![]() ![]() ![]() ja sie pytam kto Wam tyle pisac pozwolił ![]() wczoraj nie zdazyłam zawitac bo prosto z pracy jechałam na impreze ![]() ![]() ![]() dzis juz po pracy...nadrobiłam was ale ze wizaz cos zamula o mi sie skasowału odp... ale wiem ze lula cos mówiła o wizycie u gina i mysle ze chodziło tu o miednice ściesniona moge cie zmierzyc miednicomierzem lub pelvimetrem o którym wspomniała (sweetiess) i Ci powiem co jak ![]() a co do miesiaczek to nie jest powiedziane ze po ciazy Ci przejdzie choc takie sa przypuszczenia bo wtedy macica zmienia swoje połozenie najczęsciej,a co do bolesnych miesiaczek to ja sie nie wypowiadam ![]() ![]() dietkuje sie dalej i dobrze mi to idzie kryzys juz mam za soba a wczoraj sie piwka nie napiłam tylko wode z cytryna ![]() no to w skrócie tyle ![]() dzis samotnie bo tz sie uczy do poprawki poniedziałkowej..
![]() ![]() Edytowane przez 87_meg Czas edycji: 2010-02-05 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
2 grupa jest normalna. A 1 to wręcz ideał,który występuje najczęściej głównie u dziewczyn,które jeszcze nie współżyły.
JennyAniołku a jak to możliwe,że nie wiesz jak wejść na pocztę? ![]() A w ogóle to jesteście szalone!Nigdy tego nie nadrobie. A następnym szaleństwem jest to,że niektóre z Was mają już suknie. Ja się boje,czy jeśli pójdę końcem roku to nie będzie za wcześnie.Nie chcę,żeby mi się odwidziała...A ja jestem trudnym typem w tej kwestii.Szybko zmieniają mi się gusta.
#636 |
Wtajemniczenie
|
micia- poslij mi na priv jak wygladasz w sukni chce widziec i ja
![]() ejjj a tu nikt nawet sie o mnie nie upominał ![]() ![]()
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
miałam już iść, ale P. idzie jeszcze coś jeść
![]() a ja mam zawsze I grupę hyhy, ale coś się "tam" niedobrego dzieje ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-05 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja to NIKT ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-02-05 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2010-02-05 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Idę spać dziewczęta
![]() tzn spać później ![]() ![]() buziaki dobranocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Wtajemniczenie
|
dotta tylko Ty mnie lubujesz
![]()
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Ja ljublju tiebjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- idę do wanny - narazie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie tej to dobrze!
Ogolnie zazdroszcze tym co juz mieszkaja z Tz, tez juz chcialabym ale u mnie przed slubem to nie wykonalne ![]() ![]() ![]() ![]() Jakbysmy zaszli w ciaze przed slubem to i tak z M nie moglabym mieszkac! Dopiero po koscielnym! ![]() Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-05 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Raczkowanie
|
Dobranoc Dziewczyny! Coraz gorzej się czuję, a jutro do pracy. Idę się grzać do łóżeczka.
![]() PS Ja też jeszcze z P nie mieszkam, bo to przed ślubem nie możliwe. Edytowane przez Wiosenny Deszcz Czas edycji: 2010-02-05 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Rozeznanie
|
ALE WYMYŚLIŁAM
![]() Nas nie dogoniet-peemek maksyma- nikt nas w pisaniu dzis nie powstrzyma, wybór sukienek, ślubu planowanie-to jest dla kazdej super zadanie, dorzucimy plotek,dni codziennych urok- az tu nagle przyjdzie 2011 rok i zanim sie obejrzymy,relacje ze ślubów za nami- i sie zorientujemy że nie jestesmy juz przed-ślubnymi Peemkami ![]() --------- Natalontko niestety niektórzy nie mogą sobei pozwolic na mieszkanie razem ze wzgledu na brak warunków. ja tam czasem lubie to,że jestem sama-wyro jest tylkomoje ![]() SIE WYŻALĘ!!!!!!!!!!! dzis mnie moja psiapsiółka troszkę wkurzyła. bo jej mówiłam,że my sie wprowadzamy teraz do mieszkania razem z tż-marzec.kwiecien. i pyta czy juz sie wyprowadzamy,żeby byc razem. a ja mówię,że jeszcze troszke bo tż pracy szuka tu i troszke musimy kaski miec na to i że w sumie to mi sie az tak nie śpeiszy.a ona na to,że my się zagryziemy jak tak bedziemy to odkladać-że jestesmy ciągle tak "z doskoku" -troche to przykre dla mnie było....bo tej psiapsiółce sie udało-facet ma mieszkanie swoje i zaraz z nim zamieszkała po kilku miesiącach znajomości-niezle zarabia on,ona tez pracuje i studiuje zaocznie-studia jej tata opłaca. no a co ja mam sie porównywac jak ja bez pracy,studia dzienne,i nie mamy mieszkania od tak hop zaraz....i mi rodzice na to nie dadzą. pomijam fakt,że tak "z odskoku" jetem z tż ponad 6 lat i sie nei zagryżlismy,a jego wady i nawyki znam na wylot bez mieszkania z nim. więc mi sie przykro zrobiło,bo nie trzeba z kims mieszkac,żeby go poznac moim zdaniem,a juz pomijam znanie sie 6 lat jak w naszym wypadku....
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-02-05 o 21:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Nie nadrobiłam jednak, bo oczka mi się zamykają, a jutro o 10jedziemy na ten egzamin
![]() Widziała, tylko, żę Micia kupiła sukienkę ![]() ![]() POwiem Ci, żę mój tato, tez powiedział, żebym kupiła tą co mi się podoba na e-bayu jeśli kosztuje 400 zł i ew się przerobi, ale nie wie jak bym w niej wyglądała. Chciałam pytać, czy masz ją już w domu, ale już widziałam zdjęcia ślicznie wyglądasz ![]() ![]() A dodatki, ja już dawno wiem, jaką chcę biżuterię, choć sukni jecsze nie ma ![]() uciekam kochane. Bardzo proszę o 3manie za mnie i Tż jutro ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- jolka ![]() ![]()
#647 |
Zakorzenienie
|
natalontko ja te zlubie byc przykryta,ale nie moglabym pod osobna spac z TŻ
![]() ![]() ja ide lulac...nie wiem o ktorej wroce od fryza ![]() ![]() meg ja tez teksnilam... ![]() milej nocy i dnia zatem ![]() szkoda,ze Honolinka nie zajrzala...ale pewnie stresa miala i nie ma kiedy;p dobranoc gadulki ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-02-05 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mieliśmy na początku 2 kołderki bo śpimy jak mumie, ale teraz śpimy pod jedna i jest ok ![]()
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
A pro po gina wiecie nowicjuszka jestem w tych sprawach
![]() Podczas wizyty nalezy powiedziec ze sie wspolzyje? Tzn tak na dzien dobry?! Nie pamietam czy wtedy sie mnie o to pytala. A pytam sie Was bo do mamy z tym pojsc nie moge ![]() A o cytologie to pewnie sama powinnam spytac? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
jolcia
![]() ![]() ma.ko bedzie good!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#652 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ma.ko- ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ohohohoho ale dzis widziała sexi pidzamke ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
natalontko ja Cie rozumiem
![]() ![]() co do gina...ja nie mowilam o wspolzyciu...i nawet sie martwilam,ze on "nie zauwazyl"jak mnie badal;p i do konca nie wiedzialam czy jestem dziewica czy nie;p (bo przy pierwszym razie krew nie leciala,nie bolalo mnie ani nic...)no ale chyba nie jestem;p ...z kolei babka u ktorej potem bylam, zauwazyla ze mam plamienie i NIC mi nie mowiac wykonala cytologie ![]() ale teraz patrzac na to z perspektywy czasu sama bym poprsoila o cyto i powiedziala o wspolzyciu ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-02-05 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaska87 no tak rodzice by mi nie pozwolili mieszkac bez koscielnego z M. Jak tak z M czasami rozmawiamy to M powiedzial mi ze jakbysmy mieli dziecko przed slubem to wzielibysmy cywilny i on by mnie porwal i nie patrzylby na moich rodzicow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
chyba kulam się powoli spać
![]() ![]() idę go zwerbować do łóżka ![]() dobranoc pchły na noc ![]()
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() No ja juz mam 24 lata i jak powiem ze chce cytologie to chyba bedzie normalne! Chyba tez powiem o wspolzyciu, jak mi przez gardlo przejdzie ![]() ![]() ![]() ma.ko ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A powiedzcie mi cytologia boli? Wiem ze to glupie pytanie ale wole byc przygotowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do koleżanki to się nie przejmuj ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Konto usunięte
|
Witajcie laski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16991461]Witajcie laski
![]() ![]() cześć jutrzejsza Panno Młoda! jak tam samopoczucie? stresior jest?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.