PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 12:05   #2221
wife_to_be
Raczkowanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

[QUOTE=woda sodowa;17092369]Mi sie wydaje, ze bedzie pasowac, wrzucam zdejecie mojej sukni ecru z bukietem w tym kolorze, nie wyglada to najgorzejA jesli chcesz to moge ci na pw wyslac namiary na zdjecia slubne mojej kuzynki, miala troszke podobna do twojej suknie ecru+bukiet fioletowy i slicznie to wygladalo
QUOTE]

nie rozróżniam odcieni ecru ale faktycznie, jest dość jasna jak na niego:P
sama chyba pomalu sie przekonuje, ze moze to byc calkiem niezle hiihhi
poprosze o pw!!

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hmm... jak tak teraz na to patrzę, to chyba jednak będzie pasować, bo ta kieca to chyba nie jest tak typowo ecru tylko bardziej kość słoniowa... Tylko dobrzy by było dodać może jakieś kremowe kwiatki i chyba takie mniej pofalowane by były lepsze

Oj tam i tak lepsze to niż jakieś balony, albo styropianowe gołąbki
Jak dla mnie to wszystkie te dekoracje to paskudztwa. Możliwe, że skończy się na ty, że powiem obsłudze sali, żeby ustawili za nami wszystkie najwyższe kwiaty jakie mają (bo tam mają pełno takich zielonych wysokich jak w palmiarni)
bukiet powienien być "gładki", nie? przytych nasranych koronkach biukiet z badziewiami to byłoby za dużo haha

co do dekoracji mam takie samo zdanie jak ty bleeeee
i nie lubie tych obrusow satynowych pofalowanych.......

również gratuluję cioci!
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:07   #2222
mariiasia
Zadomowienie

woda teraz to już nie mam żadnych tajemnic zdemaskowałaś mnie na amen
ale się zemszczę na twoim panieńskim, wszystkie zakamarki twojej ciemnej strony (mocy) zostaną ujawnione

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:08   #2223
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wife_to_be Pokaż wiadomość

a ja nie mam pomysłu na to co ma być za stołem panny młodej. najchętniej nie dałabym NIC, ale niestety, w miejscu gdzie prawdopodobnie będzie nasz stół jest wysoko okno (co za idiotyczny pomysł, uhhh) i chyba trzeba będzie je jakoś ukryć.. nie cierpię tych gołąbków serduszek, zdjęć.. dzizas... ;/
Podaj maila, wyslę Ci coś co może się spodobać, jeżeli mówisz, że nie podobaja Ci się serduszka itp...
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:08   #2224
chilanes
Zakorzenienie

aicila Wasz ślub i wesele i tak bedą najlepsze
Stary 2010-02-10, 12:10   #2225
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
w ogóle to mam stresa że ludzie mi się na sali nie zmieszczą. sala jest na 150 osób (teoretycznie) my mamy na liście 140 a liczyłam że faktycznie pewnie będzie ok 120. jak byłam na tej sali to na oko wygląda że ok ale sama nie wiem. nie mam nawet zdjęcia żeby wam pokazać :ryczy:
Cytat:
i nie mów mi o stresie że ci się goście nie pomieszczą...
do mojej sali wejdzie MAX. 240 osób, tak wyliczyli nasi tatusiowie (poukladali stoly itp itd), niby facet mowi ze 250 ale to przy jakims dzikim ustawieniu... a niedawno aktualizowalismy nasza liste gosci i mamy 244.... co najgorsze, bardziej się już tego nie da uciąć.... (znajomych mamy 30 sztuk reszta to RODZINA ]
miałam stresa przez długi czas, teraz postanowiłam się nie przejmować. byliśmy na wesely gdzie naprawdę ciasno było, co gorsza do siedzenia były ławy a nie krzesła (trzeba się było przeciskać) a naprawdę było super
To ja właśnie też mam okropnego stresa, że się nie pomieścimy. Sala jest naprawdę malutka - zresztą to restauracja. Miało być do 60 osób, ale kurna 70 się zebrało i mam nadzieję, że parę osób nie przyjdzie Bo inaczej będziemy się ocierać podczas tańców
No ale staram się tym nie przejmować, jakoś to będzie.. Nie mieliśmy innego wyboru, więc tak widocznie musi być.
Stary 2010-02-10, 12:11   #2226
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
i nie mów mi o stresie że ci się goście nie pomieszczą...
do mojej sali wejdzie MAX. 240 osób, tak wyliczyli nasi tatusiowie (poukladali stoly itp itd), niby facet mowi ze 250 ale to przy jakims dzikim ustawieniu... a niedawno aktualizowalismy nasza liste gosci i mamy 244.... co najgorsze, bardziej się już tego nie da uciąć.... (znajomych mamy 30 sztuk reszta to RODZINA ]
miałam stresa przez długi czas, teraz postanowiłam się nie przejmować. byliśmy na wesely gdzie naprawdę ciasno było, co gorsza do siedzenia były ławy a nie krzesła (trzeba się było przeciskać) a naprawdę było super
przed chwilą z tżtem rozmawiałam i już się trochę ogarnęłam pojedziemy tam w kwietniu i jeszcze raz na spokojnie wszystko obejrzymy i przejrzymy listę gości.

ale to listę macie na 244 osoby? i jesteście pewni że WSZYSCY przyjdą? bo ja to liczyłam że 120 osób będzie ale biorąc pod uwagę wypadki losowe (choroba, ciąża) to pewnie 110 się pojawi...

Cytat:
Oooo... Znalazłam tą dekorację. Biorąc pod uwagę, że młodzi sami ją zrobili, to chyba jest całkiem niezła. Chociaż te obrączki mi się kompletnie nie podobają
no nie jest tragiczna.... chociaż nadal to nie to

Cytat:
Mi to wygląda na gerbery
to co wkleiła lain z panną młodą to róże chyba, a to co sodówka to gerbery. swoją drogą fantastyczne kwiaty
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:11   #2227
obca7
Wtajemniczenie

Lain gratulacje będziesz ciociunią

Acila nie martw się Twoje i tak będzie najpiekniejsze
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 12:12   #2228
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
bukiet powienien być "gładki", nie? przytych nasranych koronkach biukiet z badziewiami to byłoby za dużo haha
Jakoś bardziej by mi właśnie takie gerbery pasowały, albo cantadeski, albo ewentualnie róże

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Podaj maila, wyslę Ci coś co może się spodobać, jeżeli mówisz, że nie podobaja Ci się serduszka itp...
Mi tez prześlesz? Podam Ci maila na pw
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:12   #2229
fistaszek24
Zakorzenienie

http://images.google.pl/images?hl=pl...rt=100&ndsp=20 tu macie dekoracje sal .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:15   #2230
aicila
Rozeznanie

chilanes i obca7 dzięki za słowa otuchy... ale i tak mam fatalny humor od soboty i jakoś nie umiem tego olać...

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:16   #2231
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no nie jest tragiczna.... chociaż nadal to nie to
Obawiam się, że nie znajdę niczego ładnego, bo chyba jeszcze nikt nie wymyślił takiej dekoracji, która by nie była ani trochę kiczowata. Już sam materiał wiszący za PM ma w sobie coś z folkloru No ale tak zostawić zupełnie bez niczego to też jakoś łyso
Stary 2010-02-10, 12:18   #2232
fistaszek24
Zakorzenienie

http://slubadriana.pl/strona/wp-cont...sale%20(9).JPG tak to będzie wyglądało u mnie bez kwiatów z przodu bo tam planuje dwie duże kule na nóżkach krótkich z różai zatopionymi a na powierzchni wody swiece między kulami flakon na mój bukiet a wzdłóż całego stołu pasek płatków róż wszystko w tonacji złoto, beż, biały.
Stary 2010-02-10, 12:21   #2233
Aaś
Zakorzenienie

Anesh słońce mi też wyslij! podam ci mejla na pw zaraz

tutaj znalazłam fajne: http://www.dekorowanie.pl/public/gal...racje_sal.html nawet niedaleko ode mnie mają sklep to się kiedyś przejdę

aicila a to buraki to naprawdę musi być wkurzające. nie martw się. twoje i tak będzie najlepsze

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
http://slubadriana.pl/strona/wp-content/gallery/dekoracje_sali/a-sale%20(9).JPG tak to będzie wyglądało u mnie bez kwiatów z przodu bo tam planuje dwie duże kule na nóżkach krótkich z różai zatopionymi a na powierzchni wody swiece między kulami flakon na mój bukiet a wzdłóż całego stołu pasek płatków róż wszystko w tonacji złoto, beż, biały.
ooo i takie coś mi się podoba
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:22   #2234
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Mi to wygląda na gerbery
możliwe nie przyjrzałam się

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
aaa i pewnie troche późno, ale witam wife_to_be

u nas wczoraj było 8 miesięcy a mi się serdecznie ślubu odechciało. w sobotę dowiedziałam się, że kolejne wesele w bliskiej rodzinie nam sie szykuje na 7 sierpnia wkurza mnie to na maksa, że tak nam się wszyscy powciskali (po 2 pary z mojej i Tż strony). jak my zaplanowaliśmy wesele, to nikt nic nie mówił o weselu, a jak ustaliliśmy datę to nagle wyskoczyły 3 inne pary i teraz ta 4. do du.. z tym wszystkim
witam

czy ja dobrze rozumiem że macie 4 wesel jednego dnia???
u nas niecały tydzień po zaklepaniu terminu się okazało, że tego samego dnia ma kuzynka TŻ... jako że oni wcześniej mieli zaklepane to myśmy przesunęli nasz dzień... na wcześniej o tyle zabawne, że tż zaraz po oświadczynach zapierał się rękami i nogami, że TYLKO 2011 wchodzi w grę :P

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
zaraz przesyłam

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
To ja właśnie też mam okropnego stresa, że się nie pomieścimy. Sala jest naprawdę malutka - zresztą to restauracja. Miało być do 60 osób, ale kurna 70 się zebrało i mam nadzieję, że parę osób nie przyjdzie Bo inaczej będziemy się ocierać podczas tańców
No ale staram się tym nie przejmować, jakoś to będzie.. Nie mieliśmy innego wyboru, więc tak widocznie musi być.
podobno standardowo nie przychodzi 10% zaproszonych gości

Cytat:

ale to listę macie na 244 osoby? i jesteście pewni że WSZYSCY przyjdą? bo ja to liczyłam że 120 osób będzie ale biorąc pod uwagę wypadki losowe (choroba, ciąża) to pewnie 110 się pojawi...

to co wkleiła lain z panną młodą to róże chyba, a to co sodówka to gerbery. swoją drogą fantastyczne kwiaty
tak, liste mamy na 244, chyba ostateczna, po strasznych cięciach... dramat, mówię wam, duże rodziny są super ale nie jak się robi wesela
ja się dodatkowo martwię, bo niby te 10% , ale u nas się wszyscy napalają na to wesele (mój tż jest najstarszym wnukiem nawet, nie tyle synem ), a ja dla odmiany jedna z młodszych w rodzinie i póki co ostatnia, na którą można liczyć w kwestii wesela na poprzednim weselu u jakiegoś kuzyna/kuzynki tżta nie przyszło raptem 6 (słownie - sześć) osób!!! na 250 proszonych.....

Cytat:
Jakoś bardziej by mi właśnie takie gerbery pasowały, albo cantadeski, albo ewentualnie róże
nie znam się na kwiatkach, masakra, byłam pewna że na tym bukiecie to róże ale chyba tylko rzuciłam okiem.......
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:22   #2235
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Anesh słońce mi też wyslij! podam ci mejla na pw zaraz

tutaj znalazłam fajne: http://www.dekorowanie.pl/public/gal...racje_sal.html nawet niedaleko ode mnie mają sklep to się kiedyś przejdę

aicila a to buraki to naprawdę musi być wkurzające. nie martw się. twoje i tak będzie najlepsze

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

ooo i takie coś mi się podoba
Bez dziwaczenia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 12:24   #2236
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
http://slubadriana.pl/strona/wp-cont...sale%20(9).JPG tak to będzie wyglądało u mnie bez kwiatów z przodu bo tam planuje dwie duże kule na nóżkach krótkich z różai zatopionymi a na powierzchni wody swiece między kulami flakon na mój bukiet a wzdłóż całego stołu pasek płatków róż wszystko w tonacji złoto, beż, biały.
liczna dekoracja!

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-10, 12:27   #2237
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
liczna dekoracja!
dziękuję .
Stary 2010-02-10, 12:27   #2238
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
nie znam się na kwiatkach, masakra, byłam pewna że na tym bukiecie to róże ale chyba tylko rzuciłam okiem.......
No ten co woda sodowa wrzuciła to z gerberów, chyba, że ja coś pokręciłam i chodziło Ci o te bukiety lain
Stary 2010-02-10, 12:28   #2239
aicila
Rozeznanie

Cytat:
witam

czy ja dobrze rozumiem że macie 4 wesel jednego dnia???
u nas niecały tydzień po zaklepaniu terminu się okazało, że tego samego dnia ma kuzynka TŻ... jako że oni wcześniej mieli zaklepane to myśmy przesunęli nasz dzień... na wcześniej o tyle zabawne, że tż zaraz po oświadczynach zapierał się rękami i nogami, że TYLKO 2011 wchodzi w grę :P

nie, gdyby były w jednym dniu, to napewno bym swoje przełożyła
jedno jest w kwietniu, jedno w sierpniu, jedno we wrześniu i jedno tydzień przed nami w październiku.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 12:29   #2240
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
http://slubadriana.pl/strona/wp-content/gallery/dekoracje_sali/a-sale%20(9).JPG tak to będzie wyglądało u mnie bez kwiatów z przodu bo tam planuje dwie duże kule na nóżkach krótkich z różai zatopionymi a na powierzchni wody swiece między kulami flakon na mój bukiet a wzdłóż całego stołu pasek płatków róż wszystko w tonacji złoto, beż, biały.
Ooo... takie coś mogłoby być Tylko u nas taki duży bukiet z przodu odpada, bo stolik Pary Młodej jest bardzo mały
Stary 2010-02-10, 12:33   #2241
mariiasia
Zadomowienie

aicila nie martw się tak jak dziewczyny pisały- twoje i tak będzie najpiękniejsze

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
dziękuję .
nie ma za co
btw miało być śliczna a nie liczna

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-10, 12:35   #2242
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oo to widze, ze taki nastrojowy bardzo film Wam sie kroi ja bym wolala cos takiego hmm bardziej dynamicznego
ja na razie mam takie typy
http://www.youtube.com/watch?v=-rSZ_v8mbkg
http://www.youtube.com/watch?v=a6EEAse3i18
http://www.youtube.com/watch?v=-scESgTnoUM
http://www.youtube.com/watch?v=WlyQK...om=PL&index=44
http://www.youtube.com/watch?v=8VlhNpHbA3s
http://www.youtube.com/watch?v=8xg3vE8Ie_E&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=m3b9E1p9uOA
http://www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w
http://www.youtube.com/watch?v=Bqvcmud3LFQ
http://www.youtube.com/watch?v=F0_bYHZrw9A&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=KISJkJi2KAM&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=TTR0M14ojVI

pewnie jeszcze TZ dorzuci na liste troche trance'u
pewnie z kosciola beda bardziej podniosle, z weselnych zabaw te szybsze
Dobrze, ze mi przypomnialas o Iris, bo uwielbiam, z reszty tez cos napewno wybierzemy. Dzieki

Cytat:
woda teraz to już nie mam żadnych tajemnic zdemaskowałaś mnie na amen
ale się zemszczę na twoim panieńskim, wszystkie zakamarki twojej ciemnej strony (mocy) zostaną ujawnione
Was zboczuchy nie tak trudno zdemaskowacTylko jedno wam w glowieA na mnie sie nie zemscisz, bo ja aniolek jestem i nie ma sie do czego przyczepic

Cytat:
Obawiam się, że nie znajdę niczego ładnego, bo chyba jeszcze nikt nie wymyślił takiej dekoracji, która by nie była ani trochę kiczowata. Już sam materiał wiszący za PM ma w sobie coś z folkloru No ale tak zostawić zupełnie bez niczego to też jakoś łyso
Zaraz ci ciocia woda cos znajdzie

Cytat:

tak, liste mamy na 244, chyba ostateczna, po strasznych cięciach... dramat, mówię wam, duże rodziny są super ale nie jak się robi wesela
ja się dodatkowo martwię, bo niby te 10% , ale u nas się wszyscy napalają na to wesele (mój tż jest najstarszym wnukiem nawet, nie tyle synem ), a ja dla odmiany jedna z młodszych w rodzinie i póki co ostatnia, na którą można liczyć w kwestii wesela na poprzednim weselu u jakiegoś kuzyna/kuzynki tżta nie przyszło raptem 6 (słownie - sześć) osób!!! na 250 proszonych.....
Nam ostateczna wyszla chyba 210, bo troszke udalo sie uciac. Przerabane z tak duza rodzina
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:35   #2243
BlackAngel
Adwokat diabła

jak ładnie u mnie słonko świeci

woda, ja postaram się być na 10000%

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:36   #2244
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, gdyby były w jednym dniu, to napewno bym swoje przełożyła
jedno jest w kwietniu, jedno w sierpniu, jedno we wrześniu i jedno tydzień przed nami w październiku.
To faktycznie maraton. Ale nie martw się kochana Twoje i tak będzie najpiękniejsze Zoibaczysz przynajmniej co gościom sie podobało, a czego unikać i będziesz miałą rozeznanie jak zrobić na swoje wesele albo czego nie robić Więc sa plusy i minusy

U mnie w rodzinie nie ma w tym roku zadnego wesela u tżta jest ale na pewno na nim nie będziemy-bo to z dalszej rodzinki i tylko rodzice tżta ida i siostra. Ale do tego czasu kto wie co się jeszcze urodzi
ale za to mamy komunię brata i 25 lecie slubu rodziców
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:42   #2245
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo... takie coś mogłoby być Tylko u nas taki duży bukiet z przodu odpada, bo stolik Pary Młodej jest bardzo mały
Ja bukietu nioe będe miała bo mi się to nie podoba . http://www.yeslogo.pl/fler/galeria/komunia/8b.jpg takie coś chce tylko na krótszej nóżce i w środku zatopione róże. Jak stół jest wąski to proponuje bukiet na gąbce florystycznej w kształcie prostokąta http://candida.com.pl/wp-content/upl...je-sal010a.jpg tylko dostosowany do wielkości stołu.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
aicila nie martw się tak jak dziewczyny pisały- twoje i tak będzie najpiękniejsze

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

nie ma za co
btw miało być śliczna a nie liczna
domyśliłam się choć nie powiem, że było to łatwe .

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

http://kwitnaca.pl/wp-content/galler...slubne-039.jpg tylko bez tych traw.
Stary 2010-02-10, 12:44   #2246
mariiasia
Zadomowienie

woda bujać to my a nie nas każdy ma jakieś grzeszki

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-10, 12:44   #2247
fistaszek24
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235133957 .
Stary 2010-02-10, 12:47   #2248
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bukietu nioe będe miała bo mi się to nie podoba . http://www.yeslogo.pl/fler/galeria/komunia/8b.jpg takie coś chce tylko na krótszej nóżce i w środku zatopione róże. Jak stół jest wąski to proponuje bukiet na gąbce florystycznej w kształcie prostokąta http://candida.com.pl/wp-content/upl...je-sal010a.jpg tylko dostosowany do wielkości stołu.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

domyśliłam się choć nie powiem, że było to łatwe .

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

http://kwitnaca.pl/wp-content/galler...slubne-039.jpg tylko bez tych traw.
Jakoś nie bardzo mi to pasuje Chyba na stole nie będę w ogóle kombinować, ustawię tylko 2 wazoniki z kwiatami takie jak wszędzie i już. Z resztą u nas ustawienie stołów jest tak dziwne, że i tak przodu nie będzie widać Najważniejsze, żeby coś za nami powiesić, bo tam jest cała ściana przeszklona
Stary 2010-02-10, 12:50   #2249
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nie bardzo mi to pasuje Chyba na stole nie będę w ogóle kombinować, ustawię tylko 2 wazoniki z kwiatami takie jak wszędzie i już. Z resztą u nas ustawienie stołów jest tak dziwne, że i tak przodu nie będzie widać Najważniejsze, żeby coś za nami powiesić, bo tam jest cała ściana przeszklona
A za szkłem co jest??? Ładny widok czy koniecznie chcecie go zakryć????
Stary 2010-02-10, 12:52   #2250
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas wczoraj było 8 miesięcy a mi się serdecznie ślubu odechciało. w sobotę dowiedziałam się, że kolejne wesele w bliskiej rodzinie nam sie szykuje na 7 sierpnia wkurza mnie to na maksa, że tak nam się wszyscy powciskali (po 2 pary z mojej i Tż strony). jak my zaplanowaliśmy wesele, to nikt nic nie mówił o weselu, a jak ustaliliśmy datę to nagle wyskoczyły 3 inne pary i teraz ta 4. do du.. z tym wszystkim

i dlatego zdecydowalismy się ostatecznie w maju, a miał być sierpień kuzynka slubuje we wrzesniu, kuzyn miał w sierpniu tydzień przed nami, ale sie chyba odmyslili i robią w 2011 brat TŻta się zaręczył w święta, a że biorę tylko cywilny to zrobią chyba jeszcze w 2010..fajnie byłoby no i drugi brat TZta wspomina coś o slubie, ale o bliższych planach nie wiemy

my mielismy oblężenie slubów w zesżłym roku.. czerwiec-lipiec-sierpien-wrzesień, co miesiąc wesele a i bylismy jeszcze w styczniu więc razem 5 wesel
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości