|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9421 | |
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co ci dolega ze antybiotyk? ![]()
![]() |
#9423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9424 |
Rozeznanie
|
a tam pijakiem, tyle bakterii dookola,trzeba sie dobrze odkazic
![]()
#9425 |
Raczkowanie
|
jakies zapalenie pecherza czy cos .... wieczne problemy mam
![]() ![]() ![]() ![]()
#9426 |
Raczkowanie
|
skoro Wszystkie chwalicie się Swoimi pieszczochami poczynając od cycków a kończąc na zwierzątkach
![]()
#9427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie twierdzę że przed było równo 75cm, tylko że koło tej wartości ![]() podobno jak jest dobrze dobrany implant to przybędzie w biuście tyle co dwukrotnośc projekcji wkładki, ale nie wiem na pewno moze to mięsnie co niby mam takie duże są takie grube i na obwód się przekładają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9429 |
Raczkowanie
|
a co to jest ta projekcja ?
![]()
#9430 |
Zadomowienie
|
to jest ten wymiar wkładki do góry jakby leżała na płasko na stole
![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-11 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#9431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2sweet, kurra, ale fajowskie macie te psiaki ![]() ![]() Misia, a ja na "glodzie" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]()
![]() |
#9433 |
Rozeznanie
|
Drogie panie,
wstawilam kilka zdjec . Jedno jak z kreskowki. Moj " maly zonek " twierdzi, ze takie fotki cos w sobie maja. Moze ? Jakby ktos ze znajomkow chcial zerknac to prosze. Wiem,ze daleko mi do waszych sterczacych okraglaczkow , ale dla porownania moich pociazowych zwisow ( brrrr ) i tak jestem teraz przeszczesliwa i chyba Jarlinskiego wycaluje na kontroli. |
![]() ![]() |
![]() |
#9434 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tylko melduję,że wróciłam cała i zdrowa,samodzielnie do domku,cycuchy czują się świetnie,a po podróży absurdalnie nawet lepiej,bo zyskały na mobilności,w ogóle rekonwalescencja postępuje jak dotąd w zaskakującym tempie,bo od kompletnej niepełnosprawności do takiej całkiem całkiem mobilności w ciągu 2,5dnia ![]() zobaczymy co będzie jutro ![]() dr mówi,że jutro będzie mega zakwas,i żeby zaprawić się przeciwbólowymi na noc,bo mogę się w skurczach obudzić ![]() pewnie ma rację,bo ja teraz już prawie nic nie czuję,oprócz lekkiego napięcia w samych piersiach, a jeszcze rano nie mogłam się z łóżka zwlec ![]() ale makijaż dałam rady zrobić na drogę,więc nie było znów tak źle ![]() pozdrawiam wszystkich,w szczególności Trelka, bo pewnie jest już po ![]() ja wracam do lektury,a mam do nadrabianie od poniedziałku ![]() i jeśli teraz się za to nie zabiorę,to póżniej mi się nie będzie chciało ![]() ![]() ![]() ![]() ..ach,no i rozmiarowo to raczej takie średniaczki będę,więc jak dla mnie git,ale nie spodziewajcie się mega cyca ![]() staniczek jednak L, więc dobrze kombinowałam ![]() na zdjęcia proszę chwilę poczekać(aż doczytam ![]() ![]() jak tylko przełożyli mnie na łóżko i podali tlen,bo się dusiłam,to poprosiłam o telefon ![]() ![]() a oni mi przyprowadzili taką miłą panienkę ![]() ![]() ale było fajnie ![]() P.Prezes czekoladki przyniosła ![]() ![]() i ja miałabym tego wszystkiego nie pamiętać ![]() ..potem dopiero zapadłam w pierwszy prawdziwy sen ![]() ![]()
#9435 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
o to ja musze pogadać z Bromą..chyba mi źle implanty dobrał skoro mi przybyło tylko 8 cm.. Ania ale z tymi mięśniami to może tak być..jak jest u Ciebie boś Ty wyrzeźbiona jak talala?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Slodziutka, ciesze sie bardzi,ze jestes juz z nami i ze masz juz swoje skarby. Trzymaj sie,odpoczywaj. Na fotki oczywiscie poczekamy. Buziaczki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9437 |
Raczkowanie
|
Witam Maceratko
![]() ![]()
#9438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz tylko prosimy o foki ![]()
![]() |
#9439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
że na przykład po dwóch latach piersi nam się z małych wydają za wielkie czy coś.. ![]() więc kto wie ja obstawiam te mięśnie ![]() zresztą, podkreślałam, że przed op miałam około 75cm w, a teraz mam około 88 - staniki które noszę są na 87-89,5cm zdaje się, i w zależności od dnia cyklu na przykład czasami jestem blizej dolnej granicy, czasami górnej nie przywiązuję żadnej wagi do centymetrów bo nie one są dla mnie wyznacznkiem wielkości piersi ![]() Maceratko - super że już jesteś ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-11 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9440 |
Rozeznanie
|
uffff w koncu dobrnelam do konca
![]() ![]() Macerata i Trelek gratulacje ![]() ![]() chodzilam po tej stronce co byla podana zeby oblukac fotki przed i po .... wpisalam wyjsciowka A, po operacji D i wiecej , no i wychodzi na to ze trzeba wkladac najmniej 400 cc zeby uzyskac efekt wiekszej piersi ( no chyba , ze ktos ma swoja ladna i duza wyjsciowke , ktorej ja nie posiadam ![]() ![]() przy mojej dosc szerokiej klatce chyba ponizej 400 cc nie ma sensu schodzic ![]() tak wogole to takiego smaka na paczki mi narobilyscie , ze nie zasne chyba dzisiaj .... wlasnie w takich chwilach tesknie za Pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9441 |
Zakorzenienie
|
macerata fajnie , ze juz jestes
![]()
#9442 |
Rozeznanie
|
Maceratka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9443 |
Kazar Lady
|
Macerata - ciesze sie że tak szybko wracasz do formy
![]() ![]() ![]() Asionek - ani mi sie waż brać mniej niż ja a skoro jesteś szeroka to od 450 w góre - ja z tych wąskich i nie mam megacyca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9444 |
BAN stały
|
Maceratka witaj slonce
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-11 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#9445 |
Rozeznanie
|
Misia no wlasnie jestem ogolnie wieksza .... wyzsza i ciezsza i szersza hehe
i dlatego zastanawiam sie gdzie sie udac lepiej ? czy do dr. Skwiercz czy do dr. Bromy ... bo cos czuje , ze od niego dostane wiecej ![]() ![]() aha zapomnialam sie zapytac ... czy ktos moze sprawdzic czy moj album jest tylko widoczny dla przyjaciol ?? bo cos za duzo mam wejsc na moj profil ... ponad 4000 :/ Edytowane przez asionek31 Czas edycji: 2010-02-11 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#9446 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9447 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() no patrz, Pani.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
asionek, juz sie rozmarzylam myslac o Twoich przodach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9449 |
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane !!!
Tak dawno mnie tutaj nie bylo , zgadzam sie z Asionek 31 nadazyc za czytaniem Naszych wszystkich postow ![]() ![]() No a co u mnie? ( moze niektore z Was mnie kojarza bo ja szczerze czuje sie troche obco tak dawno mnie tutaj nie bylo ![]() operacje mialam u dr Pawla Niemkiewicza 4 sierpnia 2009 wiec moje kochane 2 skarby maja juz pol roczku i z dnia na dzien sa coraz piekniejsze napewno niedlugo wstawie nowe foteczki ![]() Macerata i Trelek ja rowniez dolaczam sie do gratulacjii!!! Witamy w klubie cycolinek!!! ![]()
#9450 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a wy macie cos przeciwko żelkom ES?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.