|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
witajcie dziewczynki
ale macie tempo! nadrabiałam dzisiaj na dwie raty, ale teraz mam w końcu chwilę aby napisać ![]() postaram się trochę odnieść do Waszych rozmów: moi znajomi też twierdzą, że jak para jest do siebie podobna, to jest to dobra wróżba na przyszłość ![]() co do fotografa - jako miłośniczka fotografii uważam, że warto wydać sporo na dobre zdjęcia (oczywiście w granicach przewidzianego budżetu) i stoję na stanowisku, że lepiej nie brać fotografa niż brać partacza (ja bym już poprosiła kogoś ze znajomych, kto lub pstrykać fotki, aby się pobawił w reportera). Warszawskie ceny fotografów, których ja uważam za dobrych to ok. 4 tys za przyzwoity pakiet nie chcę robić reklamy, ale są to zdjęcia w tym stylu, którego próbkę pokazała Sweetessco do zazdrości o koleżankę z pracy - najpierw wybadaj jak on się o niej wyraża - dla mnie zbytnie "zakolegowanie się" to powód do trzymania ręki na pulsie (jak mawia mój TŻ "kontrola najwyższą formą zaufania"), zawsze staram się taką poznać i o dziwo z niektórymi potrafię się polubić ![]() a poza tym chciałam się pochwalić, że właśnie udało mi się "klepnąć" make up i fryzjera a od wczoraj na 99% mam wybranego fotografa (spotkanie w przyszłym tygodniu, ale myślę, że to formalność). a tak w ogóle to mam lekkiego doła, bo nasza mała koteczka jest chora
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;17152959]na pewno pogadam bo ja tak już mam że jak coś mnie gryzie to muszę mu powiedzieć otwarcie. dziękuję
Nie ma za co ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Niedobrzyzna już zamówiłaś fryzjera i make-up na swój ślub? Mam nadzieję, że kotka szybko wróci do zdrowia |
|
|
|
#3243 |
|
Przyczajenie
|
Może nie zamówiłam, ale wstępnie zarezerwowałam sobie już termin
potwierdzenie dopiero w styczniu 2011 więc do tego czasu mam spokój. Poza tym, jak zaczęłam się rozglądać za fotografem, to okazało się, że część ma już pozajmowane terminy (czego się kompletnie nie spodziewałam) - normalnie załamka :< więc przy okazji załatwiłam Panią od makijażu i Panią od fryzury, żeby już nie panikować i mieć spokój ![]() co do koteczki - ja też, bo się o nią niepokoję...ech... |
|
|
|
#3244 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Jak zwykle pędzicie- Szalone ![]() Takiego newsa mam dla Was- i tu przy okazji wytłumaczę swoje pozy na zdjęciach ) mężczyźni zazwyczaj stoją w takiej pozie (patrz na załączone zdjęcie) a kobiety zazwyczaj tak jak ja na zdjęciach w mailu ![]() A poważnie- zawsze myślałam, że mężczyźni stoją w rozkroku bo im klejnoty przeszkadzają Swoją postawę tłumaczyłam sobie, że taką mnie "pokrzywioną" Bóg stworzył- ).No, a poza tym to wróciłam dzisiaj z uczelni i postanowiłam zrobić faworki- pierwszy raz Docisnęła moją dłoń bardziej, ale nic nie czułam Ja się wystraszyłam bo nie wiedziałam, że aż tak mocno to zrobi Pewnie chciał dać mi do zrozumienia, że koniec dotykania bo go to denerwuje... Rewelacja- aż mi się dziecka zachciało P.S. Oczywiście witam nowe PM
|
|
|
|
#3245 |
|
Przyczajenie
|
ech....nie tylko Tobie ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Kochane - znikam, bo TŻ już widzę, że się niecierpliwi, że się nim nie zajmuję postaram się zajrzeć w poniedziałek i znowu ponadrabiać lekturę, bo pewnie popiszecie przez weekend. buziaki |
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;17152562]ivona nie niczego jak na razie nie zauważyłam ale boję się że teraz będę sama sobie nie wiadomo co wkręcać. mam nadzieję że chociaż będzie to pusta lala
kurcze najgorsze że ja potrafię być czasami bardzo zazdrosna nie mam pojęcia jak to teraz będzie chyba będę musiała jutro poważnie pogadać z K[/QUOTE] Najważniejsze, żebyś się nie nakręcała, bo niestety im bardziej, tym większa frustracja. Powiedz o tym K. i na pewno zrozumie Przecież zazdrość nie jest zła, póki nie burzy, gdy powinna budować![]() Cieszę się, że nas odwiedziłaś
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż podciąga nasze zdjęcia, bo ja z tym zębem i nosem psuję każde ujęcie ja już się boję zdjęć ślubnych, potrzeba 100 zdjęć żebym jako tako wyglądała, naprawdę ![]() madabel masz pięknego aniołka w domu ![]() wszystkie randkują a ja zostałam w domu z dzieckiem i sałatką Tż się wybrał na piwo z kolegą tylko wiecie co, ja podejrzewam, że ten kolega jest gejem i obawiam się trochę o mojego plastusia ![]() posyłam Wam fotkę szczęśliwej PM Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-02-12 o 22:00 |
|
|
|
|
#3248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
az radosc bije od niej z oczu i z uszu
|
||
|
|
|
#3249 |
|
Konto usunięte
|
nie no załamać się można wiecie co moja mama przed chwilą powiedziała jak ją zobaczyła tylko ,,oj'' i współczującą minę zrobiła
Nie no muszę być silna nie dam się zwariować przynajmniej do jutra... ufam mu, ufam mu, ufam mu, ale jej niestety nie |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
sesja zaliczona! a my z racji tego, że P. dziś miał wolne byliśmy świętować sesję ale teraz mnie brzuch boli trochę
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
honolinka
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Niedobrzyzna to faktycznie masz spokój
![]() Lemon tree mi też się zachciało dzidzi jak byłam w sobotę u koleżanki - ma słodkiego półroczbego synka ![]() Sweetie mój też poszedł z kolegami na piwo, bo nie chciał siedziec sam w domu. Ja ze spotkania z dziewczynami wrócilam po 19, a jego ani widu ani słychu (bo na pewno będę słyszac jak tupie wchodząc na 4 pietro ).Madabell - śliczna z Was rodzinka ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Prosimy ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Ewelika nie nakręcaj się ![]() Kaska gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- A ja własnie piszę Walentynkę i tam był taki wierszyk: Na zawsze z Tobą chcę byc, Poranna kawę z Tobą pic, Mieszkac z Tobą w małym domku, Jesc przy świecach bez wyjątku Robic różne dziwne rzeczy, Nikt mnie z tego nie wyleczy. Najbardziej z tym domkiem mi się spodobało ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- I jeszcze super cytat (można wykorzystac do zaproszeń): Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłośc będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiac. Jan Paweł II ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Ej co ja sama ze sobą piszę
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-02-12 o 22:31 |
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam półrocznego i też jest śliczniusi ![]() mój oznajmił że bedzie o 12 i że mam czekać na niego bo mi się chce ![]() fajny wierszyk ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- na to wygląda ![]() no przeciez ja jestem ! |
|
|
|
|
#3254 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem
![]() Właśnie patrzyłam na profil naszej mes, bo tak jakoś zniknęła w pierwszej części
|
#3256 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja tez jestem staram sie nadrobic to co naprodukowalyscie
Edytowane przez _Misia_ Czas edycji: 2010-02-12 o 22:25 |
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja swojemu P zrobilam niespodzianke i jutro w gazecie beda zyczenia ode mnie dla niego
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Konto usunięte
|
bmbusiek ja też właśnie dziś myślałam o mes ciekawe co u niej się dzieje już niedługo będzie rok po ślubie...
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyraźniej mężatki zapominają o nas
Ale Honolinka ma jeszcze dużo zamieszania i jest świeżo upieczoną mężatką, więc jej darujemy ![]() Sweetie nie byłam u Ciebie, bo koleżanka jest w moim wieku, czyli starsza od ciebie o 4 lata
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ivonka, upiłaś się, nic nie pamiętasz byłaś u mnie i mówiłaś, że kochasz wizaż
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja zmykam
pojde spac przynajmniej o normalnej godzince jeszcze tylko zrobie liste zakupow na jutro ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() mialam randke!! ![]() bylysmy z mam u cioci po ciuchy dla malego (ona dostaje paczki od swoich corek from london;p)-przy okazji wzbogacilam sie o rozowe kapcie i fajny golfik-tzn mam mi kupila;p i wypilam winko ![]() a potem poszlismy do sis idzowni ciotka zeby mam przyszla z tata na picie;p tak oto niespodziewanie mielismy wolna chate ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ivona fajne wierszyki i cytat piekny ![]() ewelika coz ci radzic...sama bylabym zazdrosna jak diabli wiadomo,facetowi sie ufa,ale wokolo tyle rur (to moj cytat,zawsze powatarzam go M. kiedy o czyms takim gadamy;p) porozmawiaj z nimi tez mi sie wydaje,ze Twoj TŻ jest ponad jakies glupie puste barbie...
|
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweetie mój już przyszedł - butów sobie nie umiał zdjac - ładnie
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Przypadkowo na nk znalazlam fajna pani fotograf
zrobila sesje mojej kolezance...i ladne zdjecia slubne robi: http://www.trocheinnezdjecia.pl/slubne_podzial.html
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Misiek już śpi - a ja chyba też idę, bo normalnie wstaję o 6 a tak to mam okazję się wyspac, choc z takim oddech mam obok to ja nie wiem
|
|
|
|
|
#3268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to trzymam o szczesliwy powrot! Pewnie kolo mnie bedzie przejezdzac :-P[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;17152562]ivona nie niczego jak na razie nie zauważyłam ale boję się że teraz będę sama sobie nie wiadomo co wkręcać. mam nadzieję że chociaż będzie to pusta lala kurcze najgorsze że ja potrafię być czasami bardzo zazdrosna nie mam pojęcia jak to teraz będzie chyba będę musiała jutro poważnie pogadać z K[/QUOTE] Zobaczysz bedzie dobrze! Na pewno masz wartosciowego faceta i on na pewno Cie KOCHA ponad wszystko! Wkoncu bierzecie slub, a on pewnie glupi nie jest wiec na pewno nic glupiego nie zrobi! Musisz mu ufac! Wiem ze jemu ufasz a jej nie ja tez jestem zazdrosna, bo moj pracuje z 4 mlodymi pannami i tez jestem zazdrosna, zwlaszcza jak czasami slysze rozne zarty Ale M jak tylko wspominam mu o tym zaczyna sie smiac i mnie przytula, wiec juz nie jestem zazdrosna. Hehe a raz pachnial damskimi perfumami a akurat mieli w tym dniu wigilie w pracy i bylam zlekka za niepokojona, ale znam go i szybko wyczailam ze on mi na gwiazdke perfumy kupi i kupil! O malo go nie wydalam, a tez byl zmieszany a ja szybko obrocilam w zart ze z ktora tam sie az tak sciskal i widzialam ze mu ulzylo, wiedzialam ze to nie kobiety perfumy tylko dla mnie bo inaczej zaczalby sie bronic!Cytat:
A co u mnie to wszystko na najlepszej drodze, M byl dzisiaj kochany, cudowny i wogole, przed moim bratem musial oczywiscie pokazac ze jest samcem odnosnie suwaczka na pulpicie, ale go zgasilam ze kupie laptopa i sie zamknal, mam sposob na Ciekawa jestem co bedzie w walentynki jak narazie M bedzie grac w pilke na trapezie, wiec pewnie bede kibicowac
|
||
|
|
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jednak czasami przez przypadek uda sie znalesc cos interesujacego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

ale macie tempo! nadrabiałam dzisiaj na dwie raty, ale teraz mam w końcu chwilę aby napisać

=> 55 
) mężczyźni zazwyczaj stoją w takiej pozie (patrz na załączone zdjęcie)
a kobiety zazwyczaj tak jak ja na zdjęciach w mailu
Swoją postawę tłumaczyłam sobie, że taką mnie "pokrzywioną" Bóg stworzył- 
Tż podciąga nasze zdjęcia, bo ja z tym zębem i nosem psuję każde ujęcie
Tż się wybrał na piwo z kolegą

ale teraz mnie brzuch boli trochę

też mam półrocznego i też jest śliczniusi
i że mam czekać na niego 

Dobranoc 

Ciekawa jestem co bedzie w walentynki jak narazie M bedzie grac w pilke na trapezie, wiec pewnie bede kibicowac