|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
jutro stażystka bedzie miala bojowe zadanie
Poproszę ją aby rano biegła do kiosku kupic mi psią gazete, bo opisują cavaliery i jest plakat z ta rasą
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, no właśnie dlatego mnie to tak wkurza. Niech ciśnie te osoby, które zdają to na maturze.. Jakoś nikogo nie obchodiz,ze biologii uczę się sama, bo szkołą mi nie zapewniła tego.
Smerfetko, nie myśl tak! https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=1216 jeszce dwa zdjęcia, tym razem włosów, i obiecanego sweterka.
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
a bo wiesz... ani z wyglądu mnie nie zachwycił, ani z charakteru, choć w sumie jedna rozmową niewiele można sie dowiedzieć, to jednak pare rzeczy wyłapałam. Nie jest złym chłopakiem, ale kurcze no wcale mi sie nie spodobał... na tyle że zaczęłam tęsknić za Ex.. za jego policzkami, do miziania... porażka
![]() no wiesz, nie wygląda to dobrze, ale źle też nie. Już sie przyzwyczaiłam, bo nie mało stoczył walk ten kot, bo to taki podwórkowo-domowy kot jest ![]() kiedys taki bury kot przyłaził na nasze podwórko i uwziął sie na niego... bardzo długo to trwało, ale potem tamten kot zniknął...a to był dziki kot. A mój to taki - ciepłe kluchy czasem, ale dawał radę. Za to ślady po ranach na pyszczku miał długo, choć dla mnie i tak zawsze był śliczny. Teraz już nie ma blizn, ale to na policzku z dzisiaj
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie poprztykalam z TŻ, chce pisac egzamin za kolege
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie poddawaj sie po 1 facecie..... zobaczysz ze jeszcze spotkasz superowego mężczyzne co on taki dobrotliwy?
|
|
#3096 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ale jak to pisać egzamin za kolegę? Przyjść za niego, udawać go i napisać? O_o
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Noemi,
![]() Ja dizs się widziałam z TŻ ,ale jakoś tak dziwnie mi było . Potem mnie złapał ból w klatce piersiowej, jakbym miała kolkę w sercu. To się zrobił opiekuńczy , trochę mi humor wtedy poprawił I teraz sie też co chwilke pyta,czy na pewno się dobrze czuje mile
|
|
|
|
#3098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak moja siostra kiedys miała oplakatowany caaały pokój, jakimiś gwiazdami![]() Cytat:
w ost semestrze praktycznie nei miałam nic, przepisał ocenę z 1 semestru... tyle że wtedy nie zamierzałam isć na kierunek co ma cos z matmą wspólnego... a teraz... po 4 latach przerwy czeka mnie ekonomia matematyczna![]() no staram sie... wiesz, nie jest to łatwe, ale ogólnie trzymam się bardzo dobrze, dobrze czuję sie w swoim towarzystwie, ale... właśnie nie wiem czy poznam kogoś kto mnie zainteresuje na tyle że chciałabym sie zwiazać.... dla mnie równie ważny jest wygląd jak i charakter, bo cóż będe słodzić i kłamać że tak nie jest. Ludzie muszą sie przecież też pociągać fizycznie....a zazwyczaj jak przystojny to głupi a jak nie głupi to wyglądem nie powala... Tyle tylko że z tym drugim można się kumplować a z 1 ... w zasadzie nic![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- oj nie... z tego mogą być kłopoty... Cytat:
![]() ale mam nadzieję że spotkam kogoś normalnego, bo marzę o założeniu rodziny kiedyś w przyszłości...
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś uwielbiałam kolorki constance carrol. Lakier nie był za dobry ale w liceum nie wybrzydzałąm za tą cenę
. Nie wiemjak teraz alr kidyś mieli każdy kolor pod słońcem. Samego srebrnego było z 10 odcieni.
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetko, racja. ale. zresztą, zaraz Ci PW napisze
|
|
|
|
#3102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, to ta nad łózkiem to nie, ale powiesze go w mieszkaniu. Moze to i dziecinne ale mam to gdzies ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiu ale masz już włosy długaśne
Widzę że wstawiłaś zdjęcie do dziennika Motylku o Twoich już pisałam, też rosną jak na drożdżach, boskie będziesz miała do ślubu |
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie miałam swojego pokoju dłuuugi czas, a potem byłam za stara na plakaty ![]() Kobiety, pamiętacie jak pisałam o koledze z grupy? Nadal mi sie podoba... nie nie wyrabiam. Mam jakąś burzę emocjonalno-uczuciową w sobie bo raz tęsknię za Ex (coraz rzadziej) no i myślę o tym koledze![]()
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=xxxMikixxx;17234384]
Motylku o Twoich już pisałam, też rosną jak na drożdżach, boskie będziesz miała do ślubu nie ![]() przypomnialas mi ze od miesiąca chce zadzwonic do fotografa i zapytac czy moze przelozyc sesje, bo cos gadal ostatnio ze robi dzien PRZED slubem, a ja wole PO to zalatwic
|
#3106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3107 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ale kusi mnie powieszenie zdjęcia Spocka ze "Star Treka". Nawet mam takie. Z autografem [ skopiowanym ] Leonarda Nimoya <3 [ odtwórcy roli Spocka ] Nieźle. Inglot też ma niezła gamę barw, tylko zielonego nie ma właściwie w ogóle ;/
|
|
#3108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mniej więcej słuchałyśmy takiej samej muzyki więc kłótni nie było ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Pamiętam, że w okresie dojrzewania słuchałam Stachurskiego i płakałam przy jego piosenkach
|
||
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze nie bedzie to wielkim problemem...... do 4 wrzesnia moge miec suknie ![]() Cytat:
ja nie wieszalam plataków gwiazd, ale teraz jakos na psy mnie naszło znowu bede czytala na głos TZ całą gazete
|
|
#3110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż ja też tak mam... Cytat:
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-02-16 o 19:44 |
|||
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Wam też się wizaż krzaczy? ja dziś znowu mam wszystko poprzestawiane :/ i nie mogę cytować
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno będziesz czuła się swobodniej, nie będziesz przejmować się tak bardzo o suknię że może coś się z nią stać a na sesji wiadomo może się zabrudzić Macie już pomysł na zdjęcia? W plenerze będą robione?
|
|
|
|
|
#3113 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam Was
jestem padnieta, dobrze ze tata odebral mnie bo byloby kiepsko, ja nie rozumiem kazdy chce konczyc wczseniej zajecia a dwie dziewczyny wazeliniary zglosily ze wczesniej nas puszczaja z zajac co doszlo do tego ze mialam w trakcie zajec 1,5h okienka bo kobieta powiedziala ze nas wczesniej nie pusci od 6 na nogach jestem padnieta ale zaraz Was ponadrabiam pochwale sie tyle ze mje wloski sie podobaja nic nie mowilam ze obcielam, ludzie od razu zauwazyli spodobaly się i wogole fajnie sie jakos ulozyly ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez jestem w pieprzykach przeddewszystkim na rekach kiedys mialam tez na twarzy ale cytryna je jakos odbarwilam i natka pietruszki jak bylam mala
|
|||
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Od weekendu
|
#3115 |
|
ma zielone pojęcie
|
Pomalowałam pazurki na czarno *_*
![]() Dzięki
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
mi taka masakra dzieje się wieczorami, albo po prostu w domu, bo w pracy (do południa) wszystko gra
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi dziś , o dziwo, fajnie.
Miki, dziękuję Sama nie wiem dokąd chcę je zapuszczać. Teraz końcówki trochę do podcięcia, ale przyjdzie do mnei Rzepka od Blondi to będą rosły jak szalone Do kolan
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja lubię takie lakiery
![]() A ile się naszukałam prawdziwej, głębokiej czerni Cytat:
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
w plenerze
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to jak na złość chyba kompletnie nie rośnie
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Poproszę ją aby rano biegła do kiosku kupic mi psią gazete, bo opisują cavaliery i jest plakat z ta rasą

. Potem mnie złapał ból w klatce piersiowej, jakbym miała kolkę w sercu. To się zrobił opiekuńczy , trochę mi humor wtedy poprawił
I teraz sie też co chwilke pyta,czy na pewno się dobrze czuje 

pamiętam jak moja siostra kiedys miała oplakatowany caaały pokój, jakimiś gwiazdami
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013

Najwiekszego mam kolo pepka, ale lekarze mowia, ze nie jest grozny. Nawet mam 1 malego koloru czerwonego
Sama nie wiem dokąd chcę je zapuszczać. Teraz końcówki trochę do podcięcia, ale przyjdzie do mnei Rzepka od Blondi to będą rosły jak szalone