|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() ![]() Ta! Tylko jak się tam dostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Konto usunięte
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17252756]ja proponuje bez przebrań
![]() yyyy nie wiem... chyba zwątpiła po weekendzie ![]() No weśśś. Tak od razu ![]() ![]() ![]() Ej na serio ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17252803]trza się teleportować ![]() Ciiiii. Miałysmy się nie hihrać z Sylwiowej miejscowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dobra masz rację, wiem że nie ograniczę ![]() No nie wiem, pewnie się będziemy rzucać w oczy ![]() ![]() ![]() gdzie ty mieszkasz właściwie??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie na początek idealny będzie strój ******, potem możecie fikać na golasa ![]() Olcia wczoraj wieczorem wpadła ale to tak na szybciora, tylko podglądała ![]() Włacha tylko ja się mogę nabijać z mojej mieściny ![]() Karola zasada 2 palcy działa. Uwierz wiem co mówię ![]() ![]() Peggy wiesz gdzie mieszkam. Daaaaleko na wschodzie ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Załamała sie naszym poziomem i sobie poszła ![]() A z mojej to się nabijałyście wszystkie ![]() No nie załamuj mnie! Nie działa! ![]() Ej mała kompilacja zdjęć z MG ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jyTtrHfEg-I Od razu mi się przypomina nagranie "Tak się pije tu na wschodzie..." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
Reso o 18.00.
Karola działa, sama się nacięłam. A wiesz jakie rozczarowanie było. Normalnie jakbym mi ktoś powiedziała, że w tym roku Bożego Narodzenia nie będzie. ![]() Normalnie*uj w bombki strzelił świąt nie będzie A ta pieśń toć to numer 1 u mnie. Macie i się śmiejcie http://www.youtube.com/watch#playnex...&v=3OtY9iNMqN0 Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Konto usunięte
|
Spadam do domu... wystarczy mi na dziś...
głowa mnie boli ![]() wpadnę do Was wieczorem ![]() 3majcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic, przemęczę Jądro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam po 7. lekcjach i padam na pyszczek ![]() żeby jeszcze coś ciekawego w tej szkole było... a tu ino problemy koleżanek... przynajmniej jest o czym gadać ![]() no i ciągle ktoś wraca pamięcią do studniówki ![]() dzisiaj koleżanka mnie zabiła... ona nigdy nie była zbyt inteligentna i błyskotliwa, ale dzisiaj przeszła samą siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej kurde. U mnie się ta zasada dwóch palcy jeszcze jakoś nigdy nie sprawdziła ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tadek cukiernik ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17253698]Spadam do domu... wystarczy mi na dziś... głowa mnie boli ![]() wpadnę do Was wieczorem ![]() 3majcie się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A widzisz. nie ma tego złego... ![]() ![]() O jaaaaa. No niezła renoma na 100dniówce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że się ciasteczka spodobały to macie jeszcze jeden filmik : http://www.youtube.com/watch#playnex...&v=4JSegy8GErI
pochichracie sobie i będzie spokój ![]() A pro po starości http://demotywatory.pl/987810/Prawdziwa-milosc Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
Ej a ja dodam foty Bąka i Bartka
![]() Bo tak mnie najszło ![]() Plus Abrams z dziewoją/ żoną/ narzeczoną/ siostrą/ sąsiadką ![]() ![]() 1) "Ale o so choziii" :p 2) Ten uśmiech ![]() 3) Pan Abramov ![]() 4) Eeee. mam nadzieję, że to nie jego os. towarzysząca na gali Siatkarskich Plusów ![]() ![]() ![]() 5) ![]() ![]() ![]() ![]() 6) Oszołom... Kochaaaam ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() np. jedna koleżanka z innej klasy stwierdziła, że w ogóle nas razem nie widziała ![]()
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Ta mała to nawet nie wiedziała kto ją cmoknął.
Z Ania ustaliłyśmy, że Bartek przyszedł z osoba towarzyszącą w postaci Jarskiego. Tylko nie wiem który robił za kobietę w czasie tańca. ![]() A ta babka to żonka Abramsa, z resztą bardzo ładna. Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że niby jako przyjaciele? ![]() ![]()
![]() |
#3769 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ci co przy Was siedzieli pewnie beda wiedzieć że on od Ciebie był ![]() ![]() Cytat:
![]() Z tym jarskim to tez mi taka opcja przez myśl przebiegła ![]() No ładna, ładna. I sympatycznie wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() No a niby jako kto?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3770 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() fajna ta koleżanka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() toż to karalne jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no tak w sumie tak to wyglądało ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie jako przyjaciele, może nie chcą się afiszować z miłością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech, jeszcze nieszczęsne zdj. klasowe z os. tow. no i film ![]() ![]() ![]() oo no, Przedpełski ![]() ![]() hmmm nie wiem, nie wnikam ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- zaje.ista ![]() Chryste Panie, jakie ona tańce ze swoim partnerem odstawiała... normalnie erotic dance ;] taaa ![]() Cytat:
![]() no co, grunt to tolerancja ![]()
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
Zazdrosna może nie, ale troszkę jej ciśnienie skoczyło
![]() Tolerancja musi być, pod swoją kołdrą niech sobie robią co chcą. Tylko lekki żal by był. Straszna szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | ||
Zakorzenienie
|
ja już od dawna jestem pełnoletnia więc to nie jest karalne
![]() Ja bym się chwaliła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najpierw strój **** a teraz TO! Załamka ![]() owszem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ej ale na serio było mnie tak słychać? ![]() ![]() Bo że coś tam krzyknęłam to pamiętam... Tylko nie wiem na jakiej częstotliwości to było nadane ![]() TEMAT STOP! End of topik ![]() Rozpędzacie się ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
W to akurat nikt nie wątpi.
A okrzyk no było trochę słychać ![]() Karola może czas spojrzeć prawdzie w oczy i dostrzec 2 dno w przyjaźni Kurka i Jarskiego ![]() Miss była ale się zmyła. Faktycznie dziewczyna się przestraszyła ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam. nie tylko ja darłam japę
![]() ![]() ![]() O nie... Niczego się tam nie doszukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u mnie też była taka jedna, tylko jej partner ma dziewczynę, bynajmniej nie ją ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() cała hala słyszała ![]() ![]() Cytat:
![]() do kościoła idę ![]() więc proszę bez spamu tutaj ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa bo to Popielcowa dziś ![]() Bo ja jako żona wiernie i z całego serca kibicowałam mężowi ![]() ![]() Kuźwa! Jak rasowa HOT13 sie darłam tam ![]() ![]() Owszem- żartuję. No przecież Was nie zostawię. Płakałybyście za mną :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama chciała mnie zaciągnąć, ale stwierdziłam, że mi głowy nie posypią ![]() ano dziś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.