![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy serial MAJKA Tvn
Cytat:
![]() Cóż za piękna pogoda dzisiaj.. ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-02-18 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w ciemnych włosach wygląda ładniej. Tak.. poważnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to nie zmienia faktu, że ładniej jej w ciemnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
O tak pięknie wygląda
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Streszczenia 46-50 nie było no nie? Odc.46 Na wystawie pojawia się tajemniczy kupiec, który jest zainteresowany zdjęciami Kasi. Oprócz niego pojawia się również guru architektów wnętrz – Tymon Zychowicz, który docenia warsztat Majki twierdząc, ze jej zdjęcia są technicznie doskonałe. Pojawienie się Zychowicza w galerii staje się szansą dla Majki i Panorama Projekt. Z kolei Michał z wielką determinacją stara się zakończyć swoje nieudane małżeństwo. Aleksandra nie poddaje się i wszelkimi sposobami przekonuje Michała do powrotu. Kiedy to nie skutkuje, zastanawia się nad innymi metodami. Tymczasem Anna wymyka się z domu z Gustawem i odjeżdża w nieznane miejsce garbusem Majki. Odc.47 W rodzinie Olkowiczów wszyscy niepokoją się o Annę. Majka obiecuje babci odszukać zgubę, a pomaga jej w tym Michał. W tym samym czasie Aleksandra przygotowuje się do ostatecznej rozprawy z Michałem i jego ukochaną. Jej głównym celem jest spełnienie warunków koniecznych do przejęcia firmy Kazimierza Duszyńskiego. Tymczasem Majka niepokoi się, czy będzie mogła pojechać z Michałem do Florencji. Na drodze Michała również piętrzą się przeszkody. Jego stary wróg, Stefan Lisowski, zaczyna przekupywać urzędników odpowiedzialnych za konkurs na najlepszy projekt Centrum Ekologii. Zniknięcie Anny stawia pod znakiem zapytania wyjazd do Florencji, ale na szczęście, po rozmowie z mecenasem Kotowskim, pojawia się pewien ślad. Odc.48 Michał zaskakuje Majkę informacją o tym, gdzie jest jej mama. Kiedy przyjeżdżają do Zakopanego, zastają Annę, Gustawa i Helenę (żonę Gustawa) w grobowych nastrojach. Zrozpaczona Anna chce wracać sama do domu, a Majka i Michał postanawiają chwilę odetchnąć. Te chwile stają się dla nich obojga niezapomnianą przygodą. Tymczasem w domu Olkowiczów nie tylko Anna przeżywa miłosny zawód. Piotr definitywnie rozstaje się z Klarą i to bynajmniej nie w cywilizowany sposób. Z kolei Aleksandra i Grażyna z niecierpliwością oczekują kolejnego dnia, który ma przybliżyć je do pieniędzy Duszyńskich. Odc.49 Michał i Majka są onieśmieleni tym, co wydarzyło się w Zakopanem. Michał cieszy się, że sprawy nie zaszły za daleko. Cały czas dręczy go myśl, że Majka nie wie jeszcze najważniejszego. Po powrocie do Krakowa oboje rzucają się w wir obowiązków – Michał jedzie z Adamem na spotkanie w sprawie systemów grzewczych, a Majka przygotowuje portfolio dla Tymona Zychowicza. Kiedy Michał i Adam jadą na spotkanie, nieoczekiwanie stają w korku tuż koło sklepu jubilerskiego. Tymczasem Majka wspomina miłe chwile spędzone z Michałem w górach. Niestety, jej radość mąci pojawienie się w firmie Aleksandry. Odc.50 Wszyscy są w szoku po wyznaniach Aleksandry. Majce świat wali się pod nogami, a wszystkie marzenia i plany przestają mieć znaczenie. Kasia i Bartek starają się pocieszyć koleżankę mówiąc, że zarówno Aleksandra i Dagmara nie są wiarygodne. Majka zaszywa się w swoim ulubionym miejscu i stara się ochłonąć po tym, co się stało. Odnajdują ją Piotr i Lilka, która z całych sił przekonuje Majkę, że słowa Aleksandry mogą być zwykłym kłamstwem. Majka postanawia porozmawiać z Michałem. Kiedy pojawia się u niego w mieszkaniu, z walizką spakowaną na podróż do Florencji, zadaje mu tylko jedno pytanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
Hu hu Michał w samych gaciach w sumie jak dla mnie bez rewelacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam kilka moich komentarzy i spostrzeżeń co do odcinka: 1. Bartek miał malinkę na szyi ![]() 2. Michał jak spał miał tak otwartą buzię, że cud, że mu ślina nie leciała ![]() 3. Szkoda mi było Kasi.. ![]() 4. Jaki dziwny zbieg okoliczności z tym filmem ![]() 5. 'Z otwartą paszczą, szczęką na fotelu' ![]() 6. Daga była 'bez' makijażu. Bez eyelinera, kredki, cieniów ![]() Streszczenia bez rewelacji. Ciekawi mnie wątek Oli i jej 'majątku'. Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-02-18 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Lena
|
a ja byłam pewna że jak Michał pojechał pod okno Majki to będzie wrzeszczeć pod oknem (romantyczynie by było
![]() ![]() Kasia- w ciemnych włosach ładnie wyglądała... ale może dla potrzeb filmy farbę jej zarzucili.. może żeby sie kontrastowała z aktorkami?
![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 ![]() 3 Mi też szkoda Kasi ugania się za tkim pajacem 4 Się Michasiowi łyso zrobiło 5 ![]() 6 Pewnie tam niezła tapeta była tylko nieźle zakamulowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Wtajemniczenie
|
no nieźle rozgarnięta jest Majka. W godzine przygotowała kilka stron zestawienia, tabelek o których wczesniej nie miała pojecia jak się robi....a i jeszcze zdążyła do domu po laptopa
![]() |
#1394 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 | |
Lena
|
Cytat:
to ona w domu była po lapka?? ja myślałam że z firmy podkradła ![]() ......................... ..... wiem że może i serenadę.. ale smsa wysłał i po ptokach.. romantyzm upadł!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 | |
Lena
|
Cytat:
![]() coś tutaj za bardzo nie teges z tą jego Marjolcią... ![]() Karolcia - o tym samym pomyślałysmy.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
czy jest ktoś z Was kto ogląda odcinek do przodu? ja nie mam TV i ściągam z neta. właśnie jestem po 35 odcinku, końcówka mnie totalnie zaskoczyła, nigdzie nie było o tym napisane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Darkdot ależ mnie zaciekawiłaś tym opisem... a właściwie tylko minkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
a skąd wiecie, że będą jechać do Zakopca?
coś przegabiłam? aaale wy spostrzegawcze jesteście ![]() ![]() wiecie co! przez was nie mogę się doczekać 35 odcinka, bo nie przeczytałam a tu takie emocje ;d Edytowane przez gabryssiaa Czas edycji: 2010-02-18 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
martinia, jak już obejrzysz, napisz jak wrażenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
no więc oglądnęłam
![]() na biało: początek taki normalny, wszystko spoko... no ale końcówka ![]() w ogóle Michał był taki słodki jak żegnał się za pierwszym razem z Majką po tym spacerze, rozczulił mnie ![]() aa i zauważyłyście że Majka na początku i końcu odcinka ma założone do tej tuniki rajstopy, a w środku, kiedy rozmawia w kuchni z Kaśką - spodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
a mogłybyście jutro dać linka do poniedziałkowego odcinka?
skąd ściągacie? bo jutrzejszy to chcę w tv obejrzeć, ale po nim pewnie nie wytrzymam do pon.. :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | ||
Wtajemniczenie
|
a jest odcinek 35 online bez sciagania dostepny juz?
bo tez bym chetnie zobaczyla ![]() ja (niestety) przeczytalam smaczki na bialooo! ![]() ah i oh! chillout + redd's ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.