Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 22:13   #361
azakowana
Zakorzenienie

Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
mi się nie podoba a mojemu Tż tak
Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
http://moda.allegro.pl/item918126696...ka_slubna.html
A co powiecie na boską sukienkę z rozpierdalakiem?
I opis i fotki są bezcenne - jak mi znajoma podesłała to mało się nie zakrztusiłam.

Hehe dobre. A sukienka naprawdę boska
Stary 2010-02-18, 22:37   #362
beatrice1234
Rozeznanie

jejku zalogować sie do wizazu dzis graniczyło z cudem

Ania chłopczyk tez jest boski, a poza tym jeszcze nie powiedziane ze nie bedzie dziewczynki

Aga dla Ciebie i bedziesz mamą bo silna i twarda kobieta z Ciebie, nie poddajesz sie i wierzysz, trzymam kciuki

Veroeve ja tez nie mam ósemek

Ale sie usmiałam sie z tych demotywatorów, choc rzadko mnie smiesza takie rzeczy

Fajna ta stronka z tymi sukniami co Elsi wstawiła

Ninuska napisz mi jaką cene powiedziała Ci pani z sienkiewicza za tą suknie tiulową

beatrice1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:47   #363
veroeve
Rozeznanie

Nie mogę się połapać, jak działa ten konkurs? Kliknęłam teraz, ale nie przybył żaden punkt, choć to już nowy dzień. A z kompa męża głos został zaliczony.

veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:49   #364
Elsi81
Zakorzenienie

Pewnie za chwile zostanie doliczony

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 00:08   #365
veroeve
Rozeznanie

Jakiś został doliczony, ale nie mam pewności, że to ten, który ja oddałam. Właśnie nie wiem, jak szybko zostają doliczone Może to był zbieg okoliczności, bo po kliknięciu Krzyśka, punkt pojawił się automatycznie , chyba że to był mój. A jego dotarł na listę później

Stary 2010-02-19, 07:03   #366
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jestem. dzidzia zdrowa wszystko ok i bardzo sie ciesze ale prawdopodobnie to chlopak....
nie chce mi sie wiecej pisac ide sie do meza przytulic
wedlug mnie do ciebie bardziej pasuje chlopczyk..... i jakos od poczatku bylam przekonana, ze to bedzie chlopiec. A ty w zadnym wypadku nie powinnas sie smucic! Najwazniejsze jest to ze wszystko jest w porzadku. Zobaczysz jak bedziesz sie cieszyla, jak go tylko zobaczysz!
Ja uwazam, ze super! A teraz tylko powinnas pomyslec o imieniu.
A ten wozek ktory wybralas jest super!

A mi sie zawsze chlopczyk marzyl... wiec pewnie jak bede miala to bede miala dziewczynke

Edytowane przez waniliaania2009
Czas edycji: 2010-02-19 o 07:17
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 07:51   #367
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

pierwsza
ale normalnie bym tak pospala....

Elsi podejrzewam ze moja imiennyczka była u cb???
ta babka stara w tymm salonie tez nas zamurowalo jak tam weszłysmy....moja chrzestna powiedziala jej to samo co twoja kuzynka

Ta suknia na allegro jest...odwaza..moze DODA do slubu z Nergalem sobie odkupi od niej

Fajnie ze moje deomotywatory was rozsmieszyly.
ciesze sie myslalam ze mnie wyklniecie ze was nimi zawalam

Co do tej sprawy...to jak juz pisalam moj kuzyn jest jednym z tych chlopców ktorzy sa oskarzenia.
Swieczki nam w opczach stały bo nie potrafia nawet choc troche uszanowac ich a słowa jakich uzywali..."bokser"to własnie o nim.
Ja znam calkiem inna wersje, tzn moze nie calkiem ale bylo naprawde inaczej. ja wiem ze rodzice sa rozgoryczenia, bo stracili dziecko.
Ale postawmy sie tez choc troche na miejscu tych 3 chlopcow ktorzy do konca zycia musza zyc z mysla ze kogos zabili.Przeciez oni nie zrobili tego sowecjalnie!!!!
Tam ten byl pod wplywem alkoholu. oni nie. i to sa naprawde chlopaki z dobrych domów. maja swiadectwa z paskami.nigdy nie mieli zatargów z prawem.
Ta matka obarcza ich...kazdy by na jej miejscu tak robil.rozumiem z drugiej strony ta kobiete.
Ale gdyby oni dostali poprawczak, to co by z nimi tam zrobili? byli by lepsi? zdemoralizowal by ich tylko..juz nie mowie o karze wiezienia...
Poza tym sprawa tej dziewczyny..ktora byla z nimi jest dziwna dla obu strona....ona wogole ie jest w nic zamieszana...ma czyste papiery...nikt sie nie zainteresowal jej osobą.To ze byla i ze w jakim stopniu byla prowokatorka bo poprosila chlopakow zeby tamtemu przylozyli to dla policji nic nie znaczy???!!!
Uwazam ze powinna odpowiadac o wspoludzial.
Mnie za kazdym razem jak o tym slysze...to poprodtu przezywam to od nowa.
wiem ze dla chlopakow ktorzy zyja jest to naprawde straszna tragedia.sa pod ciagla opieka psychologów, ale dziwie sie tez ze tamta rodzina mowi ze nie dostala pomocy od lekarzy bo proponowali im, sami odmowili.
Ci mlodzi ludzie juz nigdy nie bede zyc normalnie.
Mojego barata ostatnio pobil chlopak. tego o ktorym mowia "bokser" w tym reportarzu. i co?? nawet sie bronic nie mogl.gdyby choc go ruszyl pojdzie siedziec. teraz kumple tamtego zabitego przesladuja ich a oni sie nawet obronic nie moga. bo kazdy ruch moze im przekreslic zycie. Nie raz sie juz na nie targneli sami.
Mnie tylko denerwuje ze reporterzy tej sprawy saje jedynie po stronie osob ktore sie do nich zwracaja.Nie zapytaja drugiej ze stron o zdanie. nie sprawdza jak bylo naprawde tylko wysluchaja jednej wersji.
Wiem ze jestem moze troche postronna...Ale wczorajszy program byl tak przesycony klamstwem, ze naprawde nie moglam słuchac tego....
sory, ale rodzice zabitego chlopaka maja kilkanascie roznych wersji bardzo sie od siebie rozniacych.sami sie juz gubia.
a zgadzam sie z nimi w tym , ze wrescie powinni sie dowiedziec jak bylo naprawde, moze wtedy przestana klamac.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

uciekam do ck....
zycze milego dnia kobietki.

pozdrawiam.

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 07:56   #368
mehja
Zakorzenienie

Qdlatek ja mam całkiem inne zdanie na ten temat.
Co z tego że tamten chłopak był pod wpływem alkoholu Tzn. że można go zabić?
Był jeden a biło go 6-ciu!
Oni też prawdopodobnie byli pod wpływem alko ale im policja nie zbadała krwi. Z resztą to nie ma znaczenia.
kto zabił ten ma ponieść karę. Skoro zabili to w takim razie nie sa takimi chłopcami z porządnych rodzin.
Nie będę wiecej pisała bo nie chce się denerować ale w ten sposób mordercy będą chodzić po świecie bezkarnie no bo przecież więzienie albo poprawczak ich zdemoralizuje

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2010-02-19 o 08:05
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 07:58   #369
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Zawsze, w kazdej tego typu historii są dwie stroyn, dwie wersje wydarzeń - a ja zawsze uważam, że i tak prawda jest gdzieś po środku. Nie obraź się Qdlatku - ale odebrania życia jak dla mnie NIC nie usprawiedliwia. Sąd na pewno weźmie pod uwagę przy wydawaniu wyroku wszystkie pozytywne okoliczności ze strony sprawców - ale co tu dużo gadać, są oni po prostu przestępcami. A co do rodzicow zmarłego chłopca - to takie ludzkie (niekoniecznie dobre czy wielkoduszne), że chcą zemsty - w końcu ich ukochane dziecko nie żyje i nic tego nie zmieni.
Dodam, że programu nie oglądalam i chodzi mi po prostu o typowe zdroworozsądkowe podejście.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 08:04   #370
Ywanka
Zadomowienie

Co do tej sprawy to mam takie samo zdanie jak dziewczyny.
Zabili chłopaka powinni siedzieć w wiezieniu do końca życia! Niestety liczą sie znajomości i tzw."dobre plecy".
Szkoda ze nie ma kary śmierci w naszym kraju!
Stary 2010-02-19, 08:24   #371
beatrice1234
Rozeznanie

Ogladałam wczoraj ten program i obie sprawy mnie zaszokowały...
Tez mam inne zdanie niz Qdlatek, zginął człowiek i nic tego nie zmieni, a ci którzy zabili nie mogą chodzić bezkarnie. Tak samo druga sprawa-szok koles pijany i bez prawka... Prawo jest dla morderców, przestępców a nie zwykłych ludzi którzy upominaja sie o swoje

Stary 2010-02-19, 08:26   #372
ninuska
Zadomowienie

Hej
beatrice1234 powiedziała mi za nią 2.500 bez żadnych dodatków ( w Kiarze w takiej cenie sa buty i welon) Może zmieniła się coś cena??
Jak bys ją przymierzała lub ktokolwiek z was dziewczyny to prociła bym-jak by się dało- o fotkę.

Ostrowczanka boska.
Też oglądałam ten program. Zdanie mam, ale nie będę pisać.
Oki, lece sie zrobić i do miasta na chwile musze wyskoczyć.

ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 08:33   #373
beatrice1234
Rozeznanie

Pytam bo byłam tam wczoraj, i pytałam o cenę tej selesy i powiedziała ze 2100 a wczesniej jak byłam to mówiła ze 2500, dziwne to jakies dla mnie. Z ciekawości zapytałam ile ta tiulowa 2500, wiec cena sie nie zmieniła. Ze zdjęciem cieżko bo niestety nie można tam zdjęc robić

Stary 2010-02-19, 08:46   #374
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
pierwsza
ale normalnie bym tak pospala....

Elsi podejrzewam ze moja imiennyczka była u cb???
ta babka stara w tymm salonie tez nas zamurowalo jak tam weszłysmy....moja chrzestna powiedziala jej to samo co twoja kuzynka

Ta suknia na allegro jest...odwaza..moze DODA do slubu z Nergalem sobie odkupi od niej

Fajnie ze moje deomotywatory was rozsmieszyly.
ciesze sie myslalam ze mnie wyklniecie ze was nimi zawalam

Co do tej sprawy...to jak juz pisalam moj kuzyn jest jednym z tych chlopców ktorzy sa oskarzenia.
Swieczki nam w opczach stały bo nie potrafia nawet choc troche uszanowac ich a słowa jakich uzywali..."bokser"to własnie o nim.
Ja znam calkiem inna wersje, tzn moze nie calkiem ale bylo naprawde inaczej. ja wiem ze rodzice sa rozgoryczenia, bo stracili dziecko.
Ale postawmy sie tez choc troche na miejscu tych 3 chlopcow ktorzy do konca zycia musza zyc z mysla ze kogos zabili.Przeciez oni nie zrobili tego sowecjalnie!!!!
Tam ten byl pod wplywem alkoholu. oni nie. i to sa naprawde chlopaki z dobrych domów. maja swiadectwa z paskami.nigdy nie mieli zatargów z prawem.
Ta matka obarcza ich...kazdy by na jej miejscu tak robil.rozumiem z drugiej strony ta kobiete.
Ale gdyby oni dostali poprawczak, to co by z nimi tam zrobili? byli by lepsi? zdemoralizowal by ich tylko..juz nie mowie o karze wiezienia...
Poza tym sprawa tej dziewczyny..ktora byla z nimi jest dziwna dla obu strona....ona wogole ie jest w nic zamieszana...ma czyste papiery...nikt sie nie zainteresowal jej osobą.To ze byla i ze w jakim stopniu byla prowokatorka bo poprosila chlopakow zeby tamtemu przylozyli to dla policji nic nie znaczy???!!!
Uwazam ze powinna odpowiadac o wspoludzial.
Mnie za kazdym razem jak o tym slysze...to poprodtu przezywam to od nowa.
wiem ze dla chlopakow ktorzy zyja jest to naprawde straszna tragedia.sa pod ciagla opieka psychologów, ale dziwie sie tez ze tamta rodzina mowi ze nie dostala pomocy od lekarzy bo proponowali im, sami odmowili.
Ci mlodzi ludzie juz nigdy nie bede zyc normalnie.
Mojego barata ostatnio pobil chlopak. tego o ktorym mowia "bokser" w tym reportarzu. i co?? nawet sie bronic nie mogl.gdyby choc go ruszyl pojdzie siedziec. teraz kumple tamtego zabitego przesladuja ich a oni sie nawet obronic nie moga. bo kazdy ruch moze im przekreslic zycie. Nie raz sie juz na nie targneli sami.
Mnie tylko denerwuje ze reporterzy tej sprawy saje jedynie po stronie osob ktore sie do nich zwracaja.Nie zapytaja drugiej ze stron o zdanie. nie sprawdza jak bylo naprawde tylko wysluchaja jednej wersji.
Wiem ze jestem moze troche postronna...Ale wczorajszy program byl tak przesycony klamstwem, ze naprawde nie moglam słuchac tego....
sory, ale rodzice zabitego chlopaka maja kilkanascie roznych wersji bardzo sie od siebie rozniacych.sami sie juz gubia.
a zgadzam sie z nimi w tym , ze wrescie powinni sie dowiedziec jak bylo naprawde, moze wtedy przestana klamac.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

uciekam do ck....
zycze milego dnia kobietki.

pozdrawiam.
Qdlatek, czy Ty w ogóle przeczytałaś to co napisałaś? a jestem oburzona. Jak można kogoś zakopać na śmierć "przez przypadek". Według mnie to, że pochodzą z dobrych rodzin i mają świadectwa z paskiem NIC ALE TO NIC NIE ZNACZY. ZABILI CZłOWIEKA i powinni za to ponieść karę.
Owszem reportaż był jednostronny ale o to chodzi w tych reportażach.
A co jak dziewczyna mu powiedziała żeby kolesia skopał to się musiał godzić i go skopać tak. Dajcie spokój.
Straszna tragedia dla chłopaków, którzy zabili innego człowieka. Masakra. Ciekawe czy jakby Tobie Twój znajomy "niechcący" skatował dziecko to też być była dla niego taka wyrozumiała.
Więcej w tym temacie nie mam do powiedzenia bo szkoda słów.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Co do tej sprawy to mam takie samo zdanie jak dziewczyny.
Zabili chłopaka powinni siedzieć w wiezieniu do końca życia! Niestety liczą sie znajomości i tzw."dobre plecy".
Szkoda ze nie ma kary śmierci w naszym kraju!
Paulinko myślę, że świadomość tego, ze zabili człowieka i tego, ze muszą z tym żyć jest o wiele lepszą karą niż kara śmierci. NIE NAM DECYDOWAĆ O CZYIMŚ ŻYCIU I ŚMIERCI. I dlatego właśnie Nawet jak koleś był pijany a oni nie - no bo jak sprawdzić czy byli (to jest najmniej istotne), to ich to nie tłumaczy - on był jeden a ich sześcioro.
Stary 2010-02-19, 08:53   #375
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość

Paulinko myślę, że świadomość tego, ze zabili człowieka i tego, ze muszą z tym żyć jest o wiele lepszą karą niż kara śmierci. NIE NAM DECYDOWAĆ O CZYIMŚ ŻYCIU I ŚMIERCI. I dlatego właśnie Nawet jak koleś był pijany a oni nie - no bo jak sprawdzić czy byli (to jest najmniej istotne), to ich to nie tłumaczy - on był jeden a ich sześcioro.
Ja tam uważam ze pewnie tym za bardzo sie nie przejęli!
Ale u nie miejsce na taką dyskusje.
Stary 2010-02-19, 08:56   #376
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam uważam ze pewnie tym za bardzo sie nie przejęli!
Ale u nie miejsce na taką dyskusje.
Masz zupełną rację. Dyskusja na ten temat nie ma sensu, bo każda strona będzie broniła swego i to jest całkiem zrozumiałe.
Stary 2010-02-19, 09:00   #377
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Tez jestem innego zdania niz Qdlatek. Ok.mogli sie pobic, ale kurde az do nieprzytomnosci? NIkt nie widził, ze Michał lezy nieprzytomny i jest skatowany? MOgli uderzyc go raz, dwa,(mozna to zrozumiec) ale az tyle razy? Nie widzieli ze przesadzaja? O dziewczynie nie wspomne. Niewiem jaka powinna byc dla nich najlepsza kara, na pewno jesli nie dostana zadnej, to inni wezma przykład, bo w koncu nic za to nie grozi. A CI beda chodzic i chwalic sie znajomym, ze im sie upiekło. Niestety młodziez w dziesiejszych czsasach nie jest taka swieta.

Dziewczyny, jak sie zakupi sukni z MS mody, to oni daja jakas wycieczke do Karpacza? Bo cos takiego pamietam, ze tutaj ktos pisał. Wiecie cos o tym?
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:12   #378
Elsi81
Zakorzenienie

W końcu podobno nie byli pijani to gdzie człowiek przy zdrowych zmysłach i o trzeźwym mózgu zabija drugiego człowieka.Mnie się to w głowie nie mieści i żadnego usprawiedliwienia dla nich nie ma. Niech się cieszą że kary śmierci w Polsce nie ma a że życie mają spaprane to już tylko ich zasługa przecież nie byli jak zdalnie sterowane roboty i wykonywali rozkazy jakiejś panienki tylko mieli własny rozum i wiedzieli czym się to może skończyć.Zabili więc karę ponieść muszą.Takie jest moje zdanie.

Justyś
tak dają siostra ostatnio w Kielcach była i jej babka coś o tym wspominała

Qudlatku u mnie była siostra imienniczki Twojej bo to ona za mąż wychodzi

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2010-02-19 o 09:15
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:16   #379
ninuska
Zadomowienie

Justys napiszesz mi cos blizej o tej skaróbówce?
Co do Krpacza to chyba tylko nocleg jest gratis, cos tak pamietam a tam chyba sobie jedzenie trzeba wykupić ale bardzo drogie jest.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 09:20   #380
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

O widzisz zapomniało mi sie No wiec niby urzad pracy wywiesi ze chca, ale 5 os.tylko maja przyjac.
Stary 2010-02-19, 09:25   #381
azakowana
Zakorzenienie

Dzieczyny u jednej moderatorki zobaczyła, że ma w podpisie - "klikajcie dwa razy dziennie", i pewnie dlatego tak szybko mnie prześcignęła. Mam prośbę - Wy też klikajcie dwa razy dziennie. Napisałam już z zapytaniem o to do redakcji ale jeszcze mi nie odpisali. Najwyżej zabiorą mi te punkty a jak się będą bardzo strzępić to sie powołam na podpis tamtej dziewczyny. W końcu ona jest moderatorem to ma większą wiedzę niż ja.
Stary 2010-02-19, 09:35   #382
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Kliknełam teraz 2 raz, ale nie doszedł głos.
Ja biore sie za nauke:/, bede poźniej.
Stary 2010-02-19, 09:37   #383
Ywanka
Zadomowienie

A na mnie czeka prasowanie i czeka i czeka
Stary 2010-02-19, 09:39   #384
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Kliknełam teraz 2 raz, ale nie doszedł głos.
Ja biore sie za nauke:/, bede poźniej.
Bo one chyba jednak nie dochodzą od razu. Tak twierdzi mój mąż.
Stary 2010-02-19, 09:41   #385
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jak sie zakupi sukni z MS mody, to oni daja jakas wycieczke do Karpacza? Bo cos takiego pamietam, ze tutaj ktos pisał. Wiecie cos o tym?
noclegi sa gratis ale trzeba sobie w tym osrodku wykupić jedzenie a jest tam bardzo drogo

Cytat:
A na mnie czeka prasowanie i czeka i czeka
mnie też i czeka...czeka...
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:45   #386
AGUSIA533
Rozeznanie

Hej dziewczyny musze wszystko nadrobić co tam naskrobałyścieA troche tego mam

Mam pytanko czy u którejs z was kamerował na weselu Robert Górczyński??Bo my go zamówiliśmy
AGUSIA533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:46   #387
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
mnie też i czeka...czeka...
A niech sobie czeka, może samo sie wyprasuje
Stary 2010-02-19, 09:49   #388
ninuska
Zadomowienie

justys dzieki wielkie
Agusia cześć nadrabiaj, nadrabiaj. A górczyński to ten co mieszka za Denkowem? Jak tak to koleś jest przegięty- juz ponad miesiąc "robi" płytkę ze studniówki mojego brata.

Dziewczyny klikamy bo Aga nam spadła na 2 miejsce.

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2010-02-19 o 09:52
Stary 2010-02-19, 10:00   #389
Ywanka
Zadomowienie

Ide poprasować, ale jak mi sie nie chce.......
Stary 2010-02-19, 10:02   #390
veroeve
Rozeznanie

Nie podoba mi się to, że moderatorka bierze udział w konkursie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości