|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
Hehe dobre. A sukienka naprawdę boska ![]() ![]()
![]() |
#362 |
Rozeznanie
|
jejku zalogować sie do wizazu dzis graniczyło z cudem
![]() Ania chłopczyk tez jest boski, a poza tym jeszcze nie powiedziane ze nie bedzie dziewczynki ![]() Aga dla Ciebie ![]() ![]() Veroeve ja tez nie mam ósemek ![]() Ale sie usmiałam sie z tych demotywatorów, choc rzadko mnie smiesza takie rzeczy ![]() Fajna ta stronka z tymi sukniami co Elsi wstawiła ![]() Ninuska napisz mi jaką cene powiedziała Ci pani z sienkiewicza za tą suknie tiulową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Rozeznanie
|
Nie mogę się połapać, jak działa ten konkurs? Kliknęłam teraz, ale nie przybył żaden punkt, choć to już nowy dzień. A z kompa męża głos został zaliczony.
![]()
#364 |
Zakorzenienie
|
Pewnie za chwile zostanie doliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
Jakiś został doliczony, ale nie mam pewności, że to ten, który ja oddałam. Właśnie nie wiem, jak szybko zostają doliczone
![]() ![]() ![]()
#366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja uwazam, ze super! A teraz tylko powinnas pomyslec o imieniu. A ten wozek ktory wybralas jest super! A mi sie zawsze chlopczyk marzyl... wiec pewnie jak bede miala to bede miala dziewczynke ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-19 o 07:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Wtajemniczenie
|
pierwsza
![]() ale normalnie bym tak pospala.... Elsi podejrzewam ze moja imiennyczka była u cb??? ta babka stara w tymm salonie tez nas zamurowalo jak tam weszłysmy....moja chrzestna powiedziala jej to samo co twoja kuzynka ![]() Ta suknia na allegro jest...odwaza..moze DODA do slubu z Nergalem sobie odkupi od niej ![]() Fajnie ze moje deomotywatory was rozsmieszyly. ciesze sie ![]() ![]() Co do tej sprawy...to jak juz pisalam moj kuzyn jest jednym z tych chlopców ktorzy sa oskarzenia. Swieczki nam w opczach stały bo nie potrafia nawet choc troche uszanowac ich a słowa jakich uzywali..."bokser"to własnie o nim. Ja znam calkiem inna wersje, tzn moze nie calkiem ale bylo naprawde inaczej. ja wiem ze rodzice sa rozgoryczenia, bo stracili dziecko. Ale postawmy sie tez choc troche na miejscu tych 3 chlopcow ktorzy do konca zycia musza zyc z mysla ze kogos zabili.Przeciez oni nie zrobili tego sowecjalnie!!!! Tam ten byl pod wplywem alkoholu. oni nie. i to sa naprawde chlopaki z dobrych domów. maja swiadectwa z paskami.nigdy nie mieli zatargów z prawem. Ta matka obarcza ich...kazdy by na jej miejscu tak robil.rozumiem z drugiej strony ta kobiete. Ale gdyby oni dostali poprawczak, to co by z nimi tam zrobili? byli by lepsi? zdemoralizowal by ich tylko..juz nie mowie o karze wiezienia... Poza tym sprawa tej dziewczyny..ktora byla z nimi jest dziwna dla obu strona....ona wogole ie jest w nic zamieszana...ma czyste papiery...nikt sie nie zainteresowal jej osobą.To ze byla i ze w jakim stopniu byla prowokatorka bo poprosila chlopakow zeby tamtemu przylozyli to dla policji nic nie znaczy???!!! Uwazam ze powinna odpowiadac o wspoludzial. Mnie za kazdym razem jak o tym slysze...to poprodtu przezywam to od nowa. wiem ze dla chlopakow ktorzy zyja jest to naprawde straszna tragedia.sa pod ciagla opieka psychologów, ale dziwie sie tez ze tamta rodzina mowi ze nie dostala pomocy od lekarzy bo proponowali im, sami odmowili. Ci mlodzi ludzie juz nigdy nie bede zyc normalnie. Mojego barata ostatnio pobil chlopak. tego o ktorym mowia "bokser" w tym reportarzu. i co?? nawet sie bronic nie mogl.gdyby choc go ruszyl pojdzie siedziec. teraz kumple tamtego zabitego przesladuja ich a oni sie nawet obronic nie moga. bo kazdy ruch moze im przekreslic zycie. Nie raz sie juz na nie targneli sami. Mnie tylko denerwuje ze reporterzy tej sprawy saje jedynie po stronie osob ktore sie do nich zwracaja.Nie zapytaja drugiej ze stron o zdanie. nie sprawdza jak bylo naprawde tylko wysluchaja jednej wersji. Wiem ze jestem moze troche postronna...Ale wczorajszy program byl tak przesycony klamstwem, ze naprawde nie moglam słuchac tego.... sory, ale rodzice zabitego chlopaka maja kilkanascie roznych wersji bardzo sie od siebie rozniacych.sami sie juz gubia. a zgadzam sie z nimi w tym , ze wrescie powinni sie dowiedziec jak bylo naprawde, moze wtedy przestana klamac. ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- uciekam do ck.... zycze milego dnia kobietki. pozdrawiam.
#368 |
Zakorzenienie
|
Qdlatek ja mam całkiem inne zdanie na ten temat.
Co z tego że tamten chłopak był pod wpływem alkoholu Tzn. że można go zabić? Był jeden a biło go 6-ciu! Oni też prawdopodobnie byli pod wpływem alko ale im policja nie zbadała krwi. Z resztą to nie ma znaczenia. kto zabił ten ma ponieść karę. Skoro zabili to w takim razie nie sa takimi chłopcami z porządnych rodzin. Nie będę wiecej pisała bo nie chce się denerować ale w ten sposób mordercy będą chodzić po świecie bezkarnie no bo przecież więzienie albo poprawczak ich zdemoralizuje Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-02-19 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Zawsze, w kazdej tego typu historii są dwie stroyn, dwie wersje wydarzeń - a ja zawsze uważam, że i tak prawda jest gdzieś po środku. Nie obraź się Qdlatku - ale odebrania życia jak dla mnie NIC nie usprawiedliwia. Sąd na pewno weźmie pod uwagę przy wydawaniu wyroku wszystkie pozytywne okoliczności ze strony sprawców - ale co tu dużo gadać, są oni po prostu przestępcami. A co do rodzicow zmarłego chłopca - to takie ludzkie (niekoniecznie dobre czy wielkoduszne), że chcą zemsty - w końcu ich ukochane dziecko nie żyje i nic tego nie zmieni.
Dodam, że programu nie oglądalam i chodzi mi po prostu o typowe zdroworozsądkowe podejście.
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Co do tej sprawy to mam takie samo zdanie jak dziewczyny.
Zabili chłopaka powinni siedzieć w wiezieniu do końca życia! Niestety liczą sie znajomości i tzw."dobre plecy". Szkoda ze nie ma kary śmierci w naszym kraju!
#371 |
Rozeznanie
|
Ogladałam wczoraj ten program i obie sprawy mnie zaszokowały...
Tez mam inne zdanie niz Qdlatek, zginął człowiek i nic tego nie zmieni, a ci którzy zabili nie mogą chodzić bezkarnie. Tak samo druga sprawa-szok koles pijany i bez prawka... Prawo jest dla morderców, przestępców a nie zwykłych ludzi którzy upominaja sie o swoje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() beatrice1234 powiedziała mi za nią 2.500 bez żadnych dodatków ( w Kiarze w takiej cenie sa buty i welon) Może zmieniła się coś cena?? ![]() Jak bys ją przymierzała lub ktokolwiek z was dziewczyny to prociła bym-jak by się dało- o fotkę. Ostrowczanka ![]() ![]() Też oglądałam ten program. Zdanie mam, ale nie będę pisać. Oki, lece sie zrobić i do miasta na chwile musze wyskoczyć.
#373 |
Rozeznanie
|
Pytam bo byłam tam wczoraj, i pytałam o cenę tej selesy i powiedziała ze 2100 a wczesniej jak byłam to mówiła ze 2500, dziwne to jakies dla mnie. Z ciekawości zapytałam ile ta tiulowa 2500, wiec cena sie nie zmieniła. Ze zdjęciem cieżko bo niestety nie można tam zdjęc robić
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem reportaż był jednostronny ale o to chodzi w tych reportażach. A co jak dziewczyna mu powiedziała żeby kolesia skopał to się musiał godzić i go skopać tak. Dajcie spokój. Straszna tragedia dla chłopaków, którzy zabili innego człowieka. Masakra. Ciekawe czy jakby Tobie Twój znajomy "niechcący" skatował dziecko to też być była dla niego taka wyrozumiała. Więcej w tym temacie nie mam do powiedzenia bo szkoda słów. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Paulinko myślę, że świadomość tego, ze zabili człowieka i tego, ze muszą z tym żyć jest o wiele lepszą karą niż kara śmierci. NIE NAM DECYDOWAĆ O CZYIMŚ ŻYCIU I ŚMIERCI. I dlatego właśnie Nawet jak koleś był pijany a oni nie - no bo jak sprawdzić czy byli (to jest najmniej istotne), to ich to nie tłumaczy - on był jeden a ich sześcioro.
![]() |
#375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale u nie miejsce na taką dyskusje.
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Masz zupełną rację. Dyskusja na ten temat nie ma sensu, bo każda strona będzie broniła swego i to jest całkiem zrozumiałe.
#377 |
Zakorzenienie
|
Tez jestem innego zdania niz Qdlatek. Ok.mogli sie pobic, ale kurde az do nieprzytomnosci? NIkt nie widził, ze Michał lezy nieprzytomny i jest skatowany? MOgli uderzyc go raz, dwa,(mozna to zrozumiec) ale az tyle razy? Nie widzieli ze przesadzaja? O dziewczynie nie wspomne. Niewiem jaka powinna byc dla nich najlepsza kara, na pewno jesli nie dostana zadnej, to inni wezma przykład, bo w koncu nic za to nie grozi. A CI beda chodzic i chwalic sie znajomym, ze im sie upiekło. Niestety młodziez w dziesiejszych czsasach nie jest taka swieta.
Dziewczyny, jak sie zakupi sukni z MS mody, to oni daja jakas wycieczke do Karpacza? Bo cos takiego pamietam, ze tutaj ktos pisał. Wiecie cos o tym? |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
W końcu podobno nie byli pijani to gdzie człowiek przy zdrowych zmysłach i o trzeźwym mózgu zabija drugiego człowieka.Mnie się to w głowie nie mieści i żadnego usprawiedliwienia dla nich nie ma. Niech się cieszą że kary śmierci w Polsce nie ma a że życie mają spaprane to już tylko ich zasługa przecież nie byli jak zdalnie sterowane roboty i wykonywali rozkazy jakiejś panienki tylko mieli własny rozum i wiedzieli czym się to może skończyć.Zabili więc karę ponieść muszą.Takie jest moje zdanie.
Justyś tak dają siostra ostatnio w Kielcach była i jej babka coś o tym wspominała ![]() Qudlatku u mnie była siostra imienniczki Twojej bo to ona za mąż wychodzi ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-19 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Justys napiszesz mi cos blizej o tej skaróbówce?
Co do Krpacza to chyba tylko nocleg jest gratis, cos tak pamietam a tam chyba sobie jedzenie trzeba wykupić ale bardzo drogie jest.
#380 |
Zakorzenienie
|
O widzisz zapomniało mi sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Dzieczyny u jednej moderatorki zobaczyła, że ma w podpisie - "klikajcie dwa razy dziennie", i pewnie dlatego tak szybko mnie prześcignęła. Mam prośbę - Wy też klikajcie dwa razy dziennie. Napisałam już z zapytaniem o to do redakcji ale jeszcze mi nie odpisali. Najwyżej zabiorą mi te punkty a jak się będą bardzo strzępić to sie powołam na podpis tamtej dziewczyny. W końcu ona jest moderatorem to ma większą wiedzę niż ja.
#382 |
Zakorzenienie
|
Kliknełam teraz 2 raz, ale nie doszedł głos.
Ja biore sie za nauke:/, bede poźniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zadomowienie
|
A na mnie czeka prasowanie i czeka i czeka
![]()
#384 |
Zakorzenienie
|
Bo one chyba jednak nie dochodzą od razu. Tak twierdzi mój mąż.
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny musze wszystko nadrobić co tam naskrobałyście
![]() ![]() Mam pytanko czy u którejs z was kamerował na weselu Robert Górczyński??Bo my go zamówiliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
A niech sobie czeka, może samo sie wyprasuje
![]()
#388 |
Zadomowienie
|
justys dzieki wielkie
![]() Agusia cześć ![]() ![]() Dziewczyny klikamy bo Aga nam spadła na 2 miejsce.
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2010-02-19 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
Ide poprasować, ale jak mi sie nie chce.......
#390 |
Rozeznanie
|
Nie podoba mi się to, że moderatorka bierze udział w konkursie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.