|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIAłYSTOK, wątek zbiorczy - gdzie znajdę...
Cytat:
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
dziołchy po co Wam kalosze, przecież miasto niesamowicie poodsnieżane, nie ma chlapy hehehe
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
prosze Cie, nie mow takich rzeczy, tragedia jest na chodnikach, snieg sypal (wtedy co tak dlugo sypalo)a ja widzialam jeden plug plus i to wieczorem gdzie juz bylo bardzo zasypane miasto, niczym nie sypali, sniegu "po pachy", teraz kiedy w dzien sie roztapia w nocy zamarza i jest szklanka ale nikt nie pomysli o tym zeby posypac sola. Rok temu to samo bylo, nie mozna bylo sie przejsc normalnie po chodniku to byla tragedia. Przez przejscie nie bylo mozna przejsc bo dwa metry przez i za lezal snieg, w tym czasie zdazylo zapalic sie czerwone, dojscia do tych "przyciskow" zeby zapalic zielone sa zasypane i trzeba sie wspinac po gorach. Tragedia, jeszcze jakbym cos skrecila czy zlamala (tfu tfu) na takim chodniku to od razu bym sie sadzila, i nie jestem moherem tylko przeraza mnie to ze ktos nie umie rzadzic i uporzadkowac chodnikow, o ulicach nie mowiac bo jak bylo tak tragicznie to drogi biale a przez miasto jejchalo sie ponad godzine.
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2010-02-22 o 13:33 |
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że wizażanka niczka87 napisała to z ironią, że miasto jest ładnie poodśniezane ;p
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
a w sumie zgodze sie, troche soli jest nie pomyslalam o butach;p
co to butow to faktycznie szkoda, ale powiem wam ze ja mam jedne takie ne ktorych sol sie w ogole nie osiada
|
#2888 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale możliwe, że mi się odmieni. niegdyś bardziej zależało mi na medycynie. nadal z biologii czy chemii czuję się mocna, ale psychicznie nie radzę sobie z nadmiarem krwi i śmierci, więc chyba odpada. myślałam też o kierunkach społecznych, ale tu z kolei nie jestem dobra z historii i mogłabym mieć problemy z dostaniem się. z resztą nie byłabym pewna, co po tym przyjdzie mi robić w życiu. rozważam też ekonomię, ale chyba jednak skuszę się na informatykę. tyle że nie wiem jeszcze dokładnie, na jaki kierunek. mam nadzieję, że z fizyką sobie poradzę ![]() Cytat:
![]() co najwyżej jakieś pojedyncze koraliki, i to ceny raczej wygórowane ![]() Cytat:
![]() coś mnie podkusiło, i założyłam dzisiaj krótkie buty. nie przemakają co prawda, o ile się od góry woda nie wleje. na krakowskiej musiałam bardzo uważać, aby nie wypełnić butów wodą i nie zabić się przy okazji
|
|||
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Służby nie mogą odśnieżać, póki śnieg sypie - dopiero kiedy przestanie. W związku z tym najwięcej pługów pracuje w godzinach późnonocnych (a właściwie nad ranem, 3-4).
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jak spadnie 20 cm i dalej bedzie sypac, drogi sie zakorkuja samochody przestana jezdzic to oni dalej nie beda mogli odsniezac?..
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dramatyzuj. Jeszcze nie widziałam w tym mieście takiej sytuacji, więc służby porządkowe sobie jakoś radzą. A jak ktoś jest niezadowolony, to może wziąć łopatę we własne ręce i trochę nią pomachać... albo zadzwonić po straż miejską.
Nawet na logikę odśnieżanie podczas opadów to robota głupiego.
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
wracając do tematu kaloszy ,chociażby w auchan, były jednolite czy w jakieś fajne wzorki?
widziała któraś?
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc bez obaw.
|
|
|
#2894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A gdzie zdjąć? Popytaj w komisach np przy Centrum Park. Przed tym jak będziesz oddawać do zdjęcia, radziłabym Ci zaznaczyć czymś baterię. Tak z przezorności, żeby Ci nie podmienili. ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Ponawiam pytanie ;> |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to co zrobić, że nie poodnieżane, ale wypowiadają sie twardo, że"ROBIĄ CO MOGĄ" haha
|
|
|
#2896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[jeździli wtedy] a do 4h po ustaniu opadów drogi maja byc przejezdne, i czarne wg umów tak przynajmniej zrozumiałam jak trąbili o tych kontraktach i zasypaniach ![]() a co do odśniezonych chodników.. fakt, poodśnieżane teraz i diabelnie śliskie nad ranem i wieczorem koleżanka z pracy złamała rękę przewracając się na chodniku właśnie..
Edytowane przez apollinka Czas edycji: 2010-02-23 o 10:45 |
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Ja widziałam wielokolorowe, w przeróżne wzory (jakieś kwiaty itp.). |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo osób tutaj pytało i rozmawiało o tenisówkach Atmosphere.
Ja je dzisiaj widziałam w sklepie "Dragon" koło Kina Pokój i Antykwariatu po 39 zł (białe, czarne i takie ze srebrnymi cekinami/brokatem). Były też balerinki. |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
taa.. ale jakie ich ceny ;p już tańsze w centrum park są
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
balerinek nie widziałam
ale balerinki w tym dragonie kosztują od 50 do 75 zła tenisówki w cp kosztują 30 zł, a w dragonie jeśli dobrze pamiętam to ponad 50
|
|
#2904 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Przyczajenie
|
hej
może któraś polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa na nfz???? Byłabym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio byłam i były po 49 te czarne
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- a sory. dopiero przeczytałam, że dziś byłaś... a ja już jakiś czas temu
Edytowane przez ejMala Czas edycji: 2010-02-23 o 22:17 |
|
|
|
#2910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam NZOZ PRZYCHODNIA POŁOŻNICZO-GINEKOLOGICZNA ul. NMP Królowej Rodzin 21 tel. 85 664 43 33 - Co do lekarza polecam dr. Jarockiego. Bardzo dobry lekarz, profesjonalny, i wyrozumiały,można go spytać o dosłownie wszystko.Przychodnia sama w sobie jest ok! Przychodnia jest publiczna.Proszę się nie zrażać nieco wrednymi starszymi paniami z recepcji,które sa jedyną wadą tej przychodni ; ) pozdrawiam. Czy któraś mogła by coś powiedziec o szkole językowej "Ovay" ?
Edytowane przez Maarcysiaa Czas edycji: 2010-02-23 o 22:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

koleżanka z pracy złamała rękę przewracając się na chodniku właśnie..