![]() |
#541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() Jak go złożyliśmy i postawiliśmy przed kanapą ja wyszłam do kuchni i przestałam sie odzywać, mąż zapytał o co komon to mu wykręciłam awanturę stulacia...że przez niego nasze mieszkanie wygląda jak graciarnia, że wszystko jest tak jak on chce i tak dalej. Biedak prawie się poplakał..po czym stwierdził że wynosi stolik na śmietnik albo przerobi go na drewno do kominka dla mojego brata. Awantura trwała jakąś godzinę..po czym daliśmy sobie buziaka i uznaliśmy że trzeba coś z nim zrobić ![]() I zaczął sie odcienke "Sąsiadów" Cale mieszkanie przemeblowaliśmy...na koniec ustawiąc wszystko jak było na początku ![]() ![]() Koniec , konców stwierdziliśmy ze po prostu trzeba kupić nową kanapę ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() Komisja wybierze pewnie kogoś innego. ..ale i tak fajnie być na pierwszym miejscu choć przez chwilę ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
No to ładnie ..rozumiem że zamówienie doszło do skutku ![]() Mąż mnie zabije ![]() Chociaż nie ...on kupił sobie paskudny stolik, to ja sobie kupiłam buty, a co! Wygląda fatalnie ![]() ![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Haniu to już macie rozwiązanie ze stolikiem, zakup nowej kanapy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
a mnie trochę sposób tych zamówień wkurza. Wiadomo, takie są zasady, regulaminy itd. i albo się podporządkujesz albo nie zamawiaj. Ale jednak jeden wielki bałagan tam jest. Tych postów tyle, że nie wiadomo, o co chodzi. W dodatku, jak się chce zamówić, to trzeba chyba czatować non stop przy kompie a to nie dla mnie. U mnie do skutku póki co doszły trzy zamówienia, z czego szpile jeszcze nie przyszły do mnie, nie wiem nawet, co jest grane.
Wpisałam się na jeszcze jedne, ale słuch po nich zaginął Ta sigma jest w moim mieście, z chęcią bym sobie sama kupiła jakieś buty, ale jeszcze nie wiem, jak się za to zabrać |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba napiszę adres wysyłki do pracy i przechowam je tu do wiosny ![]() Matko Dori zachowuję się jak TY ![]() Ja zamówiłam 5 par, a nie mam pojęcia czy czasem 38 nie będzie za duże ![]() I tak w ogóle to nie mam pojęcia do czego będę nosiła te buty ba obcasie ![]() Może mamie zhandluję ![]()
![]() |
#545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zamówienia samodzielnego to chyba nie da rady, bo tylko hurtem sprzedaja ale zawsze możesz próbować. Twoje szpile z blaszką są w trakcie wysyłki z tego co wiem ![]() Mnie najbardziej wkurza loteria z rozmiarami-reszta mi nie przeszkadza, z tego co słyszę to co drugie zamówienie jest zaniżona rozmiarówka ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() Ja podaję tylko adres do pracy, ale mój mąż już jest zorientowany ile par butów mi przybędzie ![]() ![]() Pocieszam się, że w końcu jest tanio wiec grzech nie brać, nawyżej zaczniemy handlować na allegro w razie złych rozmiarów ![]() Co to ma znaczyć, że zachowuejsz sie jak ja ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak będą mi przysyłać za małe 41, to ja już na nic szans nie mam ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Poza tym skoro liczba organizatorek jest ograniczona, a przecież ile one mogą butów kupować, to myślę, że wcale tak dużo tych butów nie kupię |
||
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja żadnych nie mam więc dalej się martwię o ten rozmiar ![]() Też wychodzę z założenia, że są tanie więc tylko brać i nie marudzić ![]() Przynajmniej będzie wybór, codziennie można przywdziać nowe buty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż to. No mam dwie pary balerin i obie git, pochodziłam w nich trochę po domu i o dziwo wygodne były. Ja też jestem zdania, że za tą cenę nie ma co wybrzydzać. Zwłaszcza, że luknęłam raz jeszcze na te baleriny z blaszką, co są też w Zarze (za nota bene 199zł), z wyglądu niczym się nie różnią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znoszę śmierdzących butów.
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
ja mam jedne buty przegięcie, a tak je lubię i są tak wygodne. Niestety, mają bardzo dziwny zapach i mimo że mam je już ze dwa lata, zapach nie przechodzi, więc rzadko je noszę. Dodam, że to martensy odkryte - takie półbuty kobiece, niby firma dobra, niby nie są sztuczne w środku a capią jak cholera. Jedyne moje buty. Nie wiem, co jest grane. Nie pomogły ani pachnące wkładki ani specjalny spray do butów. Ale niedawno obczaiłam jakieś urządzenie do dezynfekcji i czyszczenia butów w środku, który znajduje się w sklepie z obuwiem ortopedycznym i zamierzam tam te buty zanieść. Wkłada się je na 10 min do takiego urządzenia, może to pomoże |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że dziś dojdą do mnie baleriny z kokardką to wszystko będę wiedziała
![]() Na szczęście balkon mam zabudowany więc w razie smrodu mogą na nim leżeć do wiosny.
#555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie też piękna pogoda, a na 15 mam dyżur w pracy!
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pudełko jest już pewnie na wysypisku, a miejsca po śrubach i tak byłby widoczne ![]()
![]() |
#557 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a Wy dalej o butach?
![]() miskowa jesli chcialabyc kupic sama buty w hurtowni i odebrac je osobiscie to moglabys wziac 6 par a nie 12 - ostatnio jak bylam w hurtowni to wlasnie mnie pan o tym poinformowal ![]() dorinka - a ja tez bede miec karmelowe kokardki ![]() pozdrawiam
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
#560 |
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć. Dzięki za info ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- dziewczyny, ratujcie. Robicie coś z cykorii? Jakoś nie znam żadnego zastosowania do tego, a kupiłam, bo znalazłam jeden ciekawy przepis do wypróbowania a w paczce mam ze 4 sztuki. Co z tej reszty? |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wiem Svinecko, że będziesz miała też karmelki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to nie lubię bo jest gorzka i nie wiem co zrobić by tak nie było. Moja teściowa kiedyś owijała cykorię w szynkę parmeńską, posypywała serem i zapiekała w piekarniku- ale nie polecam bo ohyda ![]()
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam niby jest jakiś głąb do wycięcia, on jest taki gorzki,no nic, wypróbuję albo wywalę resztę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może kiedyś spróbuję i przekonam się do cykorii.
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
JUż nic nie chcę, niech jakieś dotrą wtedy sprawdzę rozmiar
![]() Weźcie dziewczyny zapodajcie jutro jakiś fajny temat, aby nas wyrwać ze szponów butów ![]() ![]() Ja dzisiaj już zaraz do domu, ale jestem wkurzona, każdy się opiernicza a ja robię za asystentkę, handlowca, kupca i cholera wie kogo jeszcze, az się zbuntowałam dzisiaj i powiedziałam co myślę o tym ! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-02-22 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Dori, ważę się codziennie, o tej samej porze
![]() Z cykorii robię surówki. Mi ta goryczka nie przeszkadza. Są przepisy na sałatkę z cykorii z dodatkiem pomarańczy - jej słodki sok trochę zabija gorzkość cykorii. Zmykam do domu, trochę mi się spieprzył humor w pracy. Jutro jadę na szkolenie do Krakowa, będę musiała wstać o 5 albo i lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja dalej na urlopie, a co za tym idzie, brak dostępu do netu w ciągu dnia ![]() Faktycznie temat butów zdominował wątek ![]() Haniu, pokaż stolik, może nie jest wcale taki zły... i pomyśleć, że ikea doszła do skutku głównie przez stłuczoną szklankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miśkowa ja też chcę SPA ![]() Hania taki mały stolik, a jaka duża kłótnia przez niego ![]() Wróciłam z aerobiku i czuję się lepiej.Kolejny w środę ![]() ![]() Czekam z utęsknieniem na piątkową wypłatę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- A i nie pochwaliłam się ![]() ![]() ![]()
#570 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na nk napisał do mnie jakiś koleś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.