|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
dziękuję Skarby za pochwały
![]() anyszowska - a jak ja się za Tobą stęskniłam to nie masz pojęcia ![]() ![]() ____________ idę do Ciebie po miłość.
o Tobie można tylko milczeć. nie mogę uciec od Ciebie, Twoja twarz - w szybie każdego autobusu. masz moją głowę i serca połowę. resztę ci dam jak będziemy sam na sam. oczekuję w ciemności małej iskierki miłości.
#4172 |
Przyczajenie
|
` Jesteś jak mój biały miś .
![]() . Niczym zwabiony krwią Mroczny Anioł . O Sole mio delme soleo bo delma z Tobą pyszniejsza jest ! Kocham cie <33 Chcę zostać z Tobą gdy tworzymy wspólne my . _________________________ ____________________ Kocham Cie Wojtek ;*** musze skończyć z Trepem XDD
#4173 |
Zakorzenienie
|
'Postawiłam jeden warunek ,jeżeli będę szczęśliwa Aniołek zabierze mnie do Ciebie .
#4174 |
Zadomowienie
|
agatka944 - ja zawsze czytam
![]() Chocolaaate - ![]() ![]() ![]() CIAH - nmzc ![]() cobainowa - ![]() happyend - zostań tu ![]() IhateU - wcale nie, bo ja znowu Cię okradłam ![]() Magari91 - ![]() ![]() ![]() myszka23101 - przewyższasz mnie o głowę ![]() Nensie - no tak, Ty już dawno mnie przegoniłaś, nie musiałabyś mnie zastępować ![]() Pani_Czekoladowa - zagłosowałam ![]() RozowaSkeyterka - ta moja perełka ![]() agatka944, Chocolaaate, Kaskowa Kurcakowa, LonelyDay, Magari91, Margaretta_1, Martusia1992, Michalinaaaaa, myszka23101, One for all, _Panna_Migotka_, peculiarity, ratatamm, z innej bajki - okradłam ![]() _____________________
Niby jest tak samo, ale Ty wiesz, że nie. Ciągle czegoś Ci brak. I czujesz, że to wszystko już nie skończy się póki nie zaśniesz. Ona miała moc. Ludzie rozmawiali między sobą o tym czy owym, ale to było tylko jedynie udawanie. W całym pokoju istniała tylko Ona. Mogę Tobie dać to, co dopomaga szczęściu. Przestań się śmiać, mogę Cię schować w sercu. Gdzieś tak daleko, gdzie nie znajdzie Nas nikt. Czy zdarzyło Ci się zobaczyć kogoś i powiedzieć sobie: tak, chcę być tą osobą? Między nami nie ma nic. A to, czego dotykamy - o tym nie wie nikt. Pomiędzy ustami przebiega cienka nić. Nie jesteśmy potrzebni sobie, by żyć.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-22 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zadomowienie
|
martiska- kocham Twoje opisy
![]() peculiarity - cudeńka ![]() chocapic- bywaj częściej bo jesteś oszałamiająca ![]() Pomiędzy Pożądaniem, a Rozkoszą Anioły Śmierdzą Potem, Żrą Kiełbasę,Mają W Dupie Żywych Ponadwyrężane ścięgna wiary ja tańczę, a niebo..niebo gra po prostu jak motyle... wplątana w cudzą pościel, w cudze sny Śnieg z lewej, Od wschodu wieje,a ja chce zapomnieć że zima i zgrzyty Niedogotowana we mnie miłość
#4176 |
Zakorzenienie
|
_mandarynka , dziękuję bardzo. ;* bywaj tu częściej , Żabko. ![]() ________________ herbata stygnie , znów pada deszcz ... uwielbiam ten stan , kiedy mam słuchawki w uszach i jedyne czym się przejmuję to to , czy uda się jeszcze pogłośnić. czy wiesz co każde moje słowo znaczy ? jeśli nie to krzycz , postaram się wytłumaczyć. świat jest w takim kolorze , w jakim Ty chcesz go widzieć. to ułamki chwil tworzą nasze życie. nie godziny , nie dni , nie lata. chciałabym nadać temu kształ , lecz ręce nie nadążają za wyobraźnią. mimo , że jestem tak cholernie daleko od Ciebie ... to zniewolenie przez własne JA. czas , aby się wyzwolić. wybrałam życie , więc trzeba być konsekwentym. ludzie przestali zadawać pytania o przyczynę mojego stanu. dla nich byłam po prostu elementem zagrażającym zdrowiu społeczeństwa. więc spleć swoje palce z moimi palcami i chodź ! wiem , że jesteś na wyciągnięcie mojej ręki i czekasz w progu pokoju. ta nić zerwie się delikatnie jak pajęczyna małego pająka , a potrafi omotać muchę czego mnie nie udało się z robić z inną żywą istotą. wstydziłam się własnej nieumiejętności obcowania ze słowami , bo przecież wozimy słowa cudzym pociągiem myśli - po torach ułożonych nie przez nas. nie potrafiąc uczciwie powiedzieć , szczególnie samym sobie.
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-02-22 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Raczkowanie
|
Miłość to najbardziej fatalne uczucie na świecie, wciąż uwiera mnie po lewej stronie klatki piersiowej. Sto razy odszedłeś.Lecz wróciłeś tylko dziewięćdziesiąt dziewięć... Ej, mam dla nas plan. ja zrozumiem przeszłość, razem zaakceptujmy teraźniejszość, a Ty uwierzysz w przyszłość. co Ty na to? Udowodnij, jeśli chcesz. Nie będę ślepa. Nie dam sobie zamydlić oczu znów, przez kolejnego dupka. Będę ostrożna. Muszę. I może czas zmienić taktykę. Nikogo nie skreślę, nie wszyscy są tacy sami, wiem. NA WSZYSTKO TRZEBA CZASU. Nic od zaraz, wiecie?
#4178 |
Rozeznanie
|
zwątpiłeś w moją niewinność. czy każda dziewczyna którą mijasz jest dla mnie zagrożeniem? There is something in her eyes And I think it's fear coś było w jej oczach myślę, że to lęk. I still feel his hands on my trembling body wciąż czuje jego ręce na moim drżącym ciele. Head's full of wine głowa pełna wina. a kiedy ona Cię kochać przestanie zobaczysz noc w środku dnia. Desire! That's all what I feel, when I looking at you. Pożądanie. To, co czuję, gdy na Ciebie patrzę. I love your body, but not your soul. Uwielbiam Twoje ciało, ale nie duszę. So kiss me Before I'll show You dear my door. więc całuj mnie nim wskażę Ci drogę do drzwi. Teraz pójdę z innym mężczyzną, a potem zapytam co wtedy czułeś. I fuck it! pieprzę to!
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2010-02-22 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Rozeznanie
|
Magari91
![]() Ej zostaniesz moją cheroiną ? ewentualnie marychą. ![]()
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
latin uwielbiam! ![]() -- zbudziłam się w świecie pełnym Ciebie. Uwielbiam gdy całujesz mnie ,po moim uśpionym ciele. upijam się winem, gdy nie moge Twoimi pocałunkami. Upijam się samym widokiem twojego nagiego ciała. Lubię gdy moje ciało drży od twojego dotyku. zimą nie potrzebuję rękawiczek, lecz twoich ciepłych dłoni. nie czekaj na miłość, podążaj za nią. Twój zapach szczypie moje oczy. udowodnij mi kim jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Raczkowanie
|
Uuh love is in the air... and candy everywhere!
(Uuh, miłość jest w powietrzu, ... i cukierki są wszędzie) I give you all my 'lala',but don't you tell my mama! (dałam Ci moje 'lala', ale nie mów mojej mamie)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 |
Zadomowienie
|
martwa cisza Twoich słów.
można milczeć i milczeniem kogoś ranić. bo to Ty odpowiedzialny jesteś za tą ciszę..
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odrzuciłam parę telefonów. Odrzuciłam parę propozycji. Zamknęłam uszy na komplementy i zaproszenia. Widzisz, co potrafię? A to wszystko dla marzeń.
stan lekkiego rozmamłania pomiędzy rzeczywistością a fikcją, miłością a nienawiścią, niestabilny obraz własnego ja. spojrzała na niego ujmująco jak królewna śnieżka tyle, że jadąca na kokainie. Westchnąć cicho kolejny raz powtórzyć 'będzie dobrze, bądź dzielna'. - Wiesz, kiedyś chciałem być aktorem.. - Jesteś nim. - Jak to? - Masz główną rolę w moich snach.
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-02-22 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Rozeznanie
|
I thought I'd never see the day when you smile at me... myślałam, że nie doczekam dnia, w którym się do mnie uśmiechniesz... Honestly, can you believe we crossed the world while it's asleep? naprawdę, czy uwierzysz, że przemierzyliśmy świat, kiedy on spał?
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zadomowienie
|
Magari91 - mam nadzieję, że teraz Ci się będzie chciało
![]() kamisha, Kofeina w RedBullach, Magari91 - okradłam ![]() agatka944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najwspanialsze talenciary ![]() ________________________ Nic nie miało dla niej znaczenia. Żadne zasady, żadne "powinieneś" i "nie powinieneś", żadne maniery, w ogóle nic. Nic takiego dla niej nie istniało. Jeśli coś jej się nie podobało, po prostu tego nie robiła. Jeżeli robiła, było to dobre. Nie musiała mówić proszę ani dziękuję. Nie musiała niczego przyjmować. Wszystko już należało do niej. Była sobą bardziej niż ktokolwiek na świecie. Po co ja tak biegnę? Przed tym co będzie i tak nie ucieknę. Myślałam, że jestem w dobrym nastroju, ale wystarczyło jedno Jego dotknięcie, żebym się rozpłakała. Wiesz jak jest. Wystarczy jedno spojrzenie. Grają w złą grę. Grają w tę samę grę, co banki i wielki biznes.
#4186 |
Zadomowienie
|
Dodało mi dwa posty, sorry
![]()
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-22 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zadomowienie
|
Chciano za szczęściem wysłać list gończy, ale nikt nie umiał podać rysopisu...
Jest nam razem dobrze. Czym tu się przejmować? kamisha ![]()
![]() |
#4188 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wy wiecie jak zachęcić i przekonać ;p postaram się dziewczynki moje Kochane ; * i jest mi bardzo miło, że jestem tutaj dla Was kimś! < 3 bardzo dobrze, bo ja Ciebie też ;p ___________________ Odwróciła się plecami i udała, że nie widzi. Za wielką jestem lalką, by się mną można bawić.
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - miło mi strasznie
![]() marikab - dziękuję ![]() ![]() ![]() latin - przebosko! ![]() fucking empty! nie jestem tym, czego potrzebujesz. Wiesz. Może gdyby było tak,że obejmiesz mnie ramieniem, że przytulisz,pocałujesz włosy, nie pożądasz ciała, ułożysz ze mną scrabble lub będziesz grał ze mną do rana na kurniku ... Może...
![]() |
#4190 |
Przyczajenie
|
mój osobisty nieład artystyczny. Pasuje do charakteru.
`Świat się kręci szalonym tańcem. Bo chodzi o to że innych często mam dosyc a Ciebie wciąż brak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Rozeznanie
|
Cholerycznaa - uczucie odwzajemnione, kochana.
![]() ![]() ![]() Ona: Kim chcesz zostać kiedy dorośniesz? On: Twoim mężem. zakochaliśmy się w opuszczonych szybach, ścigając zachód słońca przez kolejne puste miasto. Drugie szansy pojawiają się na naszych drogach. Jak pociągi, przyjeżdżają i odjeżdżają regularnie. Sztuczką jest rozpoznanie tego właściwego. miserable mornings, neverending nights. nieszczęśliwe poranki, niekończące się noce. Zawsze jesteś taki nonszalancki, nie rozumiem tego. Jak możesz być taki spokojny, kiedy moje serce bije pięćset razy na sekundę przy Tobie? może płacz jest środkiem czyszczenia siebie z nadmiaru emocji, albo może jest komunikacyjną, ostatnią deską ratunkową, jedyną drogą by wyrazić siebie, kiedy słowa nawalają. Chcę być znów dzieckiem! Bo będąc dzieckiem widziałam świat takim, jakim chciałam widzieć i nigdy przez głowę mi nie przeszło, że coś może pójść nie po mojej myśli.
![]() |
#4192 |
Zadomowienie
|
Totalna klapa na polu miłości. blondii69 - z nickiem troche przekąbinowałaś, ale dziękuję Myszko za pamięć. <3 myszka23101 - moja pierwsza pochwała i kradzież przez Ciebie. ![]() Chocolaaate - że mnie ubóstwiasz? ![]() ![]() Magari91 - a gdzie Ty na tej liście? ![]() ![]() RozowaSkeyterka - fajne uczucie być Twoją perełką. ![]() z innej bajki - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Raczkowanie
|
elo elo 3 2 0 ![]() .............................................................................. Jakoś tak pusto, kiedy patrzę na miejsca w których bywałeś, i nawet wieczorem nie było z kim porozmawiać, k*rwa. Siedziałam i wpatrywałam się w nic. Ukrywam się skutecznie w setkach Twoich słów. - Jak mogłeś pisać jeszcze wczoraj, że mnie kochasz? - Bo to nie było wyznanie, tylko taka forma podtrzymania cię na duchu. Jeśli chcesz sięgnąć dna, nie wahaj się zabrać mnie ze sobą. Bo mimo wszystko uśmiech na twarz i szoł mas goł on. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-02-22 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Raczkowanie
|
![]()
No więc moje talenciaryy , może wymyślicie coś o tym że ..
1 Ciągle nie mogę zapomnieć o chłopaku ( ktory wlasnie znalazl sobie laske ; / ) 2 że zawiodlam sie na pewnej kolezance .. 3 no i że jakoś nie potrafie być szczesliwa .. ;(
#4195 |
Zadomowienie
|
Już nie Ty, a soundtrack "Requiem for a Drem" wywołuje u mnie dreszcze.
Nie lubię tego grymasu udręki, a co dzień gości na mej twarzy. Mój prywatny las jest wszędzie, a ścieżki w nim zaznaczone na opak. Jesienią, poranna mgła zawsze uciekała pod Twoje powieki.
#4196 |
Raczkowanie
|
oj dawno mnie nie było, ale widzę, żadna nie tęskniła za minimum
![]() Roztaczała wokół aurę kobiety niezależnej, choć rozpaczliwie potrzebowała kogoś obok siebie... Co się dziwisz, głupia. wiedziałaś, że to się tak skończy. Życie jest okrutne. - powiedział Klaun i ze łzami w oczach narysował uśmiech na twarzy -Kocham Cię.. -Ale przecież nie widzieliśmy się od ponad roku! -Widziałam Cię co noc, ilekroć zamknęłam oczy.. -halo? tu pralnia - dzień dobry, mogłaby pani wyprać moje życie w Perwoll Color Magic, bo tak jakoś ostatnio straciło kolor. powiedz mi, powiedz.. swoje lęki i fobie. Podążać z Tobą chcę, jednak ciągle boję się Wykonać pierwszy ruch by odzyskać Cię znów.
#4197 |
Raczkowanie
|
'kochaj bliźniego swego jak siebie samego'
a co jeśli ja siebie samej nienawidzę? - wiesz.. ja nadal Cię kocham. - o ku.wa. - no co? - myślałem, że Ci przeszło. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 |
Raczkowanie
|
minimum4znaki - protest ja tęskniłam
![]() ![]() ![]() Pytasz czy kogoś mam ja mówię że tak i widzę w twych oczach zawód widzisz co czułam za każdym razem gdy patrzyłam na Ciebie a Ty odwracałeś głowę w drugą stronę ...Teraz to ja mam tą wyższość nad Tobą i czuję się wolna naprawdę wolna. Nie wierzyłam że kiedyś się uwolnię od tego uczucia ... minęło sporo czasu a teraz uwielbiam z Tobą rozmawiać tak mocno jak kiedyś nienawidziłam tego robić. Miłości nie da się oszukać ona będzie się pchała za Tobą drzwiami gdy je zamkniesz spróbuje oknem a gdy się znów nie uda spróbuje kratką wentylacyjną. Na nic Twoje wysiłki nie da Ci spokoju. Na niebo spojrzeć ukradkiem i zaznać odrobiny szczęścia... Bądź przy mnie gdy zwątpię w Nas i udowodnij że me wątpliwości nie mają sensu. Powiedz mi ,że czekasz na mnie od zawsze tylko chodziłeś ścieżkami innymi niż ja. Edytowane przez I am malami Czas edycji: 2010-02-22 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dupa dupa dupa!
siedzę i tonę we łzach. kochaj... kochaj tylko mnie. w Twoich włosach szumi bryza letnich burz Twoje nogi dosięgają nieba bram. Twe ramiona wyrzeźbione z góskich skał chciałam oddać Ci dziś wszystko to co mam. do gwiazd pod prąd. chemiczna broń moich łez. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ty wspanialsza odemnie 1ooo razy ![]() _________________________ ___________ Życie to wielka impreza , byle nie być na niej kelnerem. Porwała księcia i go nie oddała... Każda łza uczy nas żyć. Ty+Ja = nic dobrego... I aniołowie mają swoich szatanów. Tymbark przemawia : Zakochaj Się . Melduje zadanie wykonane. ![]() _________________________ _______ I te moje ah eh i och ;D Te wspaniałe : minimum4znaki, Istotka z Bajki, Mrs Unfabulous , marikab , myszka23101, always be yourself , Magari91 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.