Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-24, 10:54   #271
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV

a mi na udach porobiły się takie dziwne krostki, pryszcze nie wiem jak to nazwać takie czerwone dookoła z białym czubkiem i bardzo bolące a po tym zostają mi brzydkie sine ślady a nawet mam kilka ciemnych blizn jak ja się pokażę latem w spodenkach?? ratujcie mnie bo nie wiem co z tym robić
Stary 2010-02-24, 11:24   #272
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17410632]Widzę postępy, tak trzymaj. [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
gdzie można dorwać tester??
Ja kupowałam na allegro, dałam za niego wtedy 25zł z przesyłką ale teraz nie widzę go. Jest dość malutki, ale starczy naprawdę na długo.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Odgapiara
Nie trafiały się ostatnio aukcje Nacre, to jak zobaczyłam BL to trochę gorąco mi się zrobiło i długo się nie zastanawiałam a ten kolor tak sądząc po zdjęciach internetowych chyba będzie nawet bardziej odpowiedni dla mnie niż nacre.
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
luskap gratulacje trwania w odwyku i świetnego zakupu
dziękuję ale zabijecie mnie jednak po przejrzeniu swoich oszczędności skusiłam się na Volare. Możecie mnie zbić ale usprawiedliwiając się dodam, że nic nie zamówię z Avonu.

Sweet, dzięki za prawdę Cieszę się, że tak dobrze to wszystko przeszłaś, że czujesz się tak wspaniale w swoim ciele, często przecież kobiety nie mogą na siebie patrzeć po porodzie! No i ile kg już zgubiłaś
No cóż, trudne to przeżycie, ale jak sie bardzo chce dziecka to się to przeżyje, w końcu prawie wszyscy przez to przechodzą. A po Twoich wypowiedziach bardzo chcę dziecka! Śliczna masz kruszynkę!I to jeszcze córeczka Faktycznie kosmetyki stają się mało ważne w takich momentach... Więc dziewczyny korzystajmy póki jeszcze nie mamy pociech!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 11:47   #273
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
na ☠☠☠☠☠☠☠ 1-2 strony wcześniej o tym pisałam zetafon
ha, a wcale nie musialam :P
bylam w 2 aptekach, w tej drugiej dostalam probke kapsulek (az 4 sztuki) i babeczka powiedziala, ze mam przyjsc ok 18 to mi przywiezie cale opakowanie z hurtowni
aha, i dowiedzialam sie ze z tej firmy jest jeszcze jakas odzywka specjalnie do brwi i rzes (zamowilam ta ktora mi podlinkowalas - no bo sprawdzona ale podobniez jeszcze jakas inna jest, tego samego producenta)
Stary 2010-02-24, 11:54   #274
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
wpadlam na watek tylko na chwile, bo chcialam powiedziec ze ogladalam gazetke super pharmu i nic mnie nie kusi...
To jest już nowa? Ale ostatnio nie na czasie jestem.

Cytat:
a mi na udach porobiły się takie dziwne krostki, pryszcze nie wiem jak to nazwać takie czerwone dookoła z białym czubkiem i bardzo bolące a po tym zostają mi brzydkie sine ślady a nawet mam kilka ciemnych blizn jak ja się pokażę latem w spodenkach?? ratujcie mnie bo nie wiem co z tym robić
A nie zaczęłaś stosować jakiegoś nowego kosmetyku? Spróbuj smarować to sudocremem.
Stary 2010-02-24, 13:31   #275
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
bylam w 2 aptekach, w tej drugiej dostalam probke kapsulek (az 4 sztuki) i babeczka powiedziala, ze mam przyjsc ok 18 to mi przywiezie cale opakowanie z hurtowni
aha, i dowiedzialam sie ze z tej firmy jest jeszcze jakas odzywka specjalnie do brwi i rzes (zamowilam ta ktora mi podlinkowalas - no bo sprawdzona ale podobniez jeszcze jakas inna jest, tego samego producenta)
gdzie ogladałas gazetkę super pharm ?????
Stary 2010-02-24, 13:46   #276
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
A stosujesz depilacje czy normalnie golisz nóżki? Może zmieniłaś krem/balsam? Smaruj czymś na podrażnienia np. sudocremem, nie wyciskaj!
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
dziękuję ale zabijecie mnie jednak po przejrzeniu swoich oszczędności skusiłam się na Volare. Możecie mnie zbić ale usprawiedliwiając się dodam, że nic nie zamówię z Avonu.
luskap wybaczyłabym Ci ten zakup gdybyś miała mało zapachów
Cytat:
No właśnie słyszałam że mają próbki ich kosmetyków, mówisz że jakas inna odżywka? Muszę to oblukać Ja polecam jeszcze ich kule do kąpieli są świetne

Na marzec znów zapowiada mi się dużo wydatków na pielęgnację same leki od dermatologa 65 zł, do tego muszę sobie kupić filtr do twarzy (30 zł), masło do biustu, oliwkę do ciała, chusteczki nawilżające, wkładki - i znowu ponad 100 zł pójdzie
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:49   #277
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje!!! chciałabym mieć takie samo podejście jak Ty po porodzie no i taki sam szybki poród a potem słodkiego bobaska
Cytat:
wpadlam na watek tylko na chwile, bo chcialam powiedziec ze ogladalam gazetke super pharmu i nic mnie nie kusi...

przeczytalam to co napisalas, Zelko, i uwierz prosze ze sie tak wzruszylam ze mi lezki stanely w oczach... ja tez chce dzidzię... Twoja Zosia jest przesliczna, cudowna i idealna...
Cytat:

Swet Jelly witaj cieszymy sie że wszystko pomyślnie poszło i już możesz cieszyć sie maleństwem
Cytat:
Szybko urodziłaś! Ekspresowo!
Wspaniale piszesz, widać jak dziecko zmienia świat o 360 stopni malutka PRZEŚLICZNA! Cieszę sie, że tak szybko doszłaś do siebie i czujesz siewyjatkowa- jesteś w końcu mamą
Cytat:

Sweet, dzięki za prawdę Cieszę się, że tak dobrze to wszystko przeszłaś, że czujesz się tak wspaniale w swoim ciele, często przecież kobiety nie mogą na siebie patrzeć po porodzie! No i ile kg już zgubiłaś
No cóż, trudne to przeżycie, ale jak sie bardzo chce dziecka to się to przeżyje, w końcu prawie wszyscy przez to przechodzą. A po Twoich wypowiedziach bardzo chcę dziecka! Śliczna masz kruszynkę!I to jeszcze córeczka Faktycznie kosmetyki stają się mało ważne w takich momentach... Więc dziewczyny korzystajmy póki jeszcze nie mamy pociech!
Żebyś wiedziała hahaha

A na serio -dzięki dziewczyny za miłe słowa..Zmykam do pisania pracy mgr póki niunia śpi

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 14:01   #278
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziewczyny ZDAAAALAAAAM!
24/30 ale sie ciesze!!! produkowalam sie ponad 40 minut az mi gardlo zaschlo no ale warto bylo! wlasnie pieknie swieci slonce i wrocilam ze spaceru z psem a wieczorem jedziemy do kumpla Tz-ta bo ma urodziny!

Widze ze Jelly wrocila zaraz was doczytam!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 14:06   #279
aaaania1989
Zakorzenienie

Sweet -gratuluję i zazdroszczę tak szybkiego porodu ! i zrzucenia wagi ! nie wyobrażam sobie nawet jaka szczęśliwa teraz jesteś ucałuj maleństwo :-* i powodzenia !

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Shpilcia jaki filtr kupujesz?

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dziewczyny ZDAAAALAAAAM!
24/30 ale sie ciesze!!! produkowalam sie ponad 40 minut az mi gardlo zaschlo no ale warto bylo! wlasnie pieknie swieci slonce i wrocilam ze spaceru z psem a wieczorem jedziemy do kumpla Tz-ta bo ma urodziny!

Gratuluję
Stary 2010-02-24, 14:13   #280
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

a bym zapomniała...któraś pytała o kosmetyki marki BASE...
Ta marka jest stworzona "dla potrzeb" drogerii z sieci Schelcker
Wiele z produktów przypomina mi produkty miss sporty albo vipery.. polubiłam ją..Mają tanie kosmetyki a dobrej jakości!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 14:27   #281
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ZDAAAALAAAAM!
gratki ciuciola! Trzeba świętować
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość

Shpilcia jaki filtr kupujesz?
Ze wzlędów oszczędnościowych kupię coś tańszego - upatrzyłam sobie Iwostin Solecrin krem 50+ około 30 zł kosztuje za 50 ml i ma w miarę dobre opinie, a przy kuracji skinorenem zapewne będę miała cerę sucha jak wiór więc forma kremu będzie lepsza niż emulsji, podobno nie zapycha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 14:29   #282
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Shipilciu wiem, ze mam duzo zapachów, teraz one mnie strasznie kuszą. No i na Volare czekałam już dłuższy czas aż będzie w dobrej cenie, no i mam 20% upustu od cen katalogowych, to wyjdą mnie jakieś 40 zl miałam wziąć dezodorant sam, ale uznałam, że wolę trochę dolożyć na perfumy...

Cytat:
Dziewczyny ZDAAAALAAAAM!
Gratuluję zdolniacho!

Ja też zmykam do czytania!Miłego wieczoru!
Stary 2010-02-24, 14:36   #283
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
mam jeszcze pytanie czy tusz bell push up niszczy rzęsy?przeczytalam sobie recenzje na KWC i jedna z dziewczyn tak napisała.
zetafon ja tez uzywam teraz tego tuszu i nic zlego nie zaobserwowalam a odzywke nakladam jak mi sie przypomni

Sweet gratuluje zuzyc! no i super ze porod blyskawiczny!!!
teraz za zaoszczedzone pieniazki bedziesz chyba kupowac same nowosci dla Zosienki!!! bo nad ciuszkami i zabawkami to mozna sie roztopic!! takie slodkie sa!

Cytat:
do kosza poleciało puste
opakowanie po balsamie ujędrniajacym Tołpy ...

Cytat:
W trakcie wieczornej kąpieli zużyłam żel do higieny intymnej i żel malinowy Luksja.

Hosenko tobie tez gratuluje zuzyc!

Cytat:
a do mordki skinoren i metronidazol, bo po odstawieniu hormonów szał ze skórą zaczyna sie od 2 miesiąca (czyli teraz) i wyglądam jak nastolatka.
a dlaczego odstawilas tabletki i jakie jesli moge zapytac?

Dziekuje za gratulacje!!!
Wasze kciuki sa magiczne!!! no i ciesze sie ze zdalam bo poprawka bylaby dopiero w czerwcu!

oparlam sie rozanym kremie do rak Avonu nie zamawiam

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-02-24 o 14:44
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 14:48   #284
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shipilciu wiem, ze mam duzo zapachów, teraz one mnie strasznie kuszą. No i na Volare czekałam już dłuższy czas aż będzie w dobrej cenie, no i mam 20% upustu od cen katalogowych, to wyjdą mnie jakieś 40 zl miałam wziąć dezodorant sam, ale uznałam, że wolę trochę dolożyć na perfumy...

Ja też zmykam do czytania!Miłego wieczoru!
Z drugiej strony zaspokoiłaś się 2 produktami w lutym, więc jest dobrze jak Ci się tak bardzo one podobają
Miłej nauki

Cytat:
a dlaczego odstawilas tabletki i jakie jesli moge zapytac?
Bo brałam już parę lat (chyba z 4-5, zgubiłam rachubę) bez przerwy. Chciałam aby mój organizm odpoczął od hormonów. Brałam około pół roku Diane, a parę lat Rigevidon.
Stary 2010-02-24, 14:50   #285
Hosenka*
Zakorzenienie

Cuciola: gratuluję

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 15:05   #286
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Ech, oblazłam dzisiaj pół miasta i nigdzie nie ma balsamu orchideowego Eveline.. może to znak, żeby nie kupować? Powąchałam za to nowe żele Palmolive i raczej nie kupię, nie przekonały mnie.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 15:06   #287
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
gdzie ogladałas gazetkę super pharm ?????
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...101262&page=14
( na dole strony skany)
Stary 2010-02-24, 15:59   #288
zetafon
Zakorzenienie

ciuciola gratuluje zdania egzaminu.jestes bardzo zdolna u mnie na uczelni świetnie. mielismy miec 8 przedmiotów w tym semestrze(na 5 roku ostatni sem. studiów! paranoja),ale napisalismy petycje i mamy 5 przedmiotów.odpadły nam takie rzeczy jak bezpieczenstwo enegretyczne UE,opieka zdrowotna i socjalna UE, polska przed trybunałem praw człowieka-dodam ze jestem na turystyce. moja uczelnia jest popaprana.nawalili tych bezsensownych i niepotrzebnych przedmiotów nie wiadomo po co.teraz sie ciesze bo mamy mniej.z jednego jestem zwolniona bo mam licencje pilota wycieczek

sweet twoja córka jest naprawde śliczna.to pewnie po tobie ma

wpisuje do licznika oddany siostrze niebieski herbal oraz 2 probki podkładu clinika dla mamy.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 16:04   #289
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mialam cos takiego, podobne do twojego opisu, niestety nie wiem co na to poradzic bo ja niczego nie stosowalam i znieknelo.

Cytat:
Dziewczyny ZDAAAALAAAAM!

Super!
Udanej zabawy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 17:01   #290
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Ech, oblazłam dzisiaj pół miasta i nigdzie nie ma balsamu orchideowego Eveline.. może to znak, żeby nie kupować? Powąchałam za to nowe żele Palmolive i raczej nie kupię, nie przekonały mnie.
Napewno masz gdzies pod reką sklep Społem. Sa tam teraz w promocji za 7,89 (chyba, ze już sie skończyła )

Też skreślam z listy nowe Palmolive ...

Instagram

Stary 2010-02-24, 17:38   #291
Iwona 25
Zakorzenienie

Cuciola -gratulacje
Sweet- córcia piękna, ucałuj małą
Agnieszko- czyli znasz problem "przenoszenia"kosmety ków, ja musze mieć moje gractwo w kupie,wszystko musi być ze mną,jestem uzależniona od moich przybytków
Hosenko- serio powiedziałaś tak rodzicom,że w razie tfu tfu- niech sprzedadzą na All?

Moja rozmowa o pracę- był to spęd ludności- ponad 60 osób,paranoja- na sprzedawcę mebli, kilka etapów- spędziłam cały dzień i to na podwórku i w pomieszczeniu gdzie drzwi na oścież były otwarte,a jestem chora byłam tam od 11-15:20,żeby przekonać się ,że mnie nie wybrali jednak
trudno,widocznie to nie dla mnie praca

Edytowane przez Iwona 25
Czas edycji: 2010-02-24 o 17:42
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 17:38   #292
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Poród miałam błyskawiczny...Odbierały go 2 położne (lekarz nie zdążył
zejść z innego piętra). 1 skurcz miałam minutę po północy 3 lutego. I był tak silny że w pół sekundy cała się spociłam...Od razu miałam te skurcze co 7-5 minut. ok.1:00 w nocy maż zawiózł mnie na porodówkę..tam zdarzyłam odpowiedzieć na pytania do karty , położyły mnie na łóżku .przyłączyły aparaturę do KTG..ale badania już nie zdążyły zrobić bo zaczeły się bóle parte..i po 45min bóli partych (główka słabo schodziła) urodziłam ZOSIE...o 2:50... lekarz stwierdził że to EKSPRESOWY PORÓD...tzw. ULICZNY..bo weszłam z ulicy i hyc ..już urodziłam

całość trwałą więc 2godziny z kawałkiem DZIĘKI BOGU tylko tyle!

hahaha...oj Iwonka...nawet nie wiesz jak się mylisz Zosia będzie mieć w przyszłą środę miesiąc...więc jest małym dzieckiem...oseskiem a nie śpi tak..Noworodki nie spią książkowo...W książce znajdziesz że śpią 20h na dobę(tere fere)/Takie dzieci budzą się co 2-3 godzinki na karmienie i bawienie..i takie karmienie z bawieniem umie trwać 2h. Chwilę pośpi i już się budzi (bo coś tam..np.. bo chce się przytulić)...i znowu chwilkę pośpi i się budzi..A dotego moja Zosia to taka KOKOCHA i SSAK..lubi powisieć na cycku (pobawić się nim) lubi na rączkach siedzieć....
Nauczyłam się już nawet otwierać butelki i jogurty 1 ręką
Czasu dla siebie mam minimum!!!!!! Ale jakoś udaje mi się umalować (chociaż troszeńkę)..Mój jedyny luksus..jedyny czas dla mnie.. jakiego sobie nie mogę odmówić..to prysznic. Wtedy się wypeelinguje, nakładam maseczkę na buzię..różne odzywki na włosy..Całość trwa pół godziny maks.A maż zajmóje się Zosia..

Po jej urodzeniu rzeczywiście zmienia się perspektywa życia.Nagle wygląd (ubiór, makijaż) staje się małoo ważny! Nagle zauwazyłam jak DUŻO mam kosmetyków, ile niepotrzebnych , na ile nie mam czasu....Przy dziecku wszystko schodzi na 2 plan. Teraz nawet ochota na zakupy odeszła... chcę pozużywać to co mam i już do wielu kosmetyków nie wracać.
Przy dziecku nie ma się czasu,głowy ani serca do stosowania ych wszystkich specyfików, żeli do buzi, żeli do oczu, balsamu takiego na łydki, a innego na uda etc. albo kąpieli stóp i peelingów czy masek do stóp...
Nie powiem bym zupełnie się zmieniła bo lubię kosmetyki..lubię o siebiezadbać.Ale przed porodem to co miałam wydawało mi się w miarę mało..a już napewno w normie a po porodzie jak wróciłam do domu i spojrzałam..osłupiałam..t oć będę to zuzywać do samej 30-stki

I nagle zaczełam być w 150% zadowolona ze swojego wyglądu..Czyję się mega atrakcyjnie..wychodząc ze szpitala już ubyło mi 11kg...a po 2 tyg. u teściów ubyło łącznie 14kg. Mam tylko 6 kg na plusie i to jest o dziwo tak mało istotne. Mimo większych rozmiarów i tego że nie mieszczę się w ciuszki z przed ciąży (jeszcze) czuję się mega kobieco, seksownie(nawet w dresie) i ...SZCZUPŁO..

chcesz prawdę??? czy kłamstewko?
Prawda jest taka: w życiu nie czułaś takiego bólu...Nie jesteś sobie w stanie go wyobrazić...I do tego rodząc masz świadomość że ma ma odwrotu, nie ma możliwości ŻADNEJ...by oddalić ból lub go złagodzić..Nic nie jesteś w stanie zrobić by sobie ulżyć...trzeba to przetrzymać...ALE.....już sekundę po ...w 1 chwili gdy zobaczysz maleństwo zapominasz o bólu i wiesz...że było warto!
Fala miłości do dziecka jest tak duża..że przeżyłabyś to jeszcze raz...byle tylko zobaczyć swojego maluszka...
To prawda, że gdy pojawia się maluszek, świat przewraca się do góry nogami i przetasowuje się kompletnie hierarchia wartości. Na wiele rzeczy patrzy się zupełnie nowym, świeżym spojrzeniem .
Super, że Zosia tak szybko uwinęła się ze swoim przyjściem na świat - chyba czuła całą Twoją miłość i chciała się swojej Mamie odwdzięczyć .
Przy okazji wyleczyłaś się z kosmetykoholizmu

Cytat:
Dziewczyny ZDAAAALAAAAM!
Brawo, cuciola, teraz zasłużony wypoczynek

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Może tak

Dopisuję do swojego licznika gratisów 2 próbki z Rossmana . Po przebojach mojej koleżanki, której ekspedientka nie wydała mojego prezentu i mojej reklamacji mailowej do rossnetu, wczoraj dotarł do mnie pocztą . Mam tylko wrażenie, że dostałam jakąś "biedniejszą" wersję - raptem 4 próbki w saszetkach i miniaturka pasty - a nie pamiętam, co tam być powinno. Niemniej się cieszę, równie dobrze mogłam nic nie otrzymać

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 17:42   #293
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Hosenko- serio powiedziałaś tak rodzicom,że w razie tfu tfu- niech sprzedadzą na All?

Moja rozmowa o pracę- był to spęd ludności- ponad 60 osób,paranoja- na sprzedawcę mebli, kilka etapów- spędziłam cały dzień i to na podwórku i w pomieszczeniu gdzie drzwi na oścież były otwarte,a jestem chora byłam tam od 11-15:20,żeby przekonać się ,że mnie nie wybrali jednak
Tak

Bo była sytuacja, że gdzieś chyba jechali i mama mówiła coś że gdyby im się coś stało, bo to róznie bywa, to co ma gdzie załatwić, że jakaś kasa z ubezpieczenia będzie czy coś itp. Więc jak ja poźniej jechałam to powiedziałam mamie, że jakby co mogą sprzedać moje kosmetyki i tez sporo kasy dostaną za to

Nie wybrali Cię?

Sweet: przeczytałam Twoją relację i aż się zachciewa takiego bobaska Jak narazie mnie nie stać no ale pomarzyć można

Co do nie interesowania się teraz wyglądem - no bez popadania w skrajność Rozumiem, że dziecko to masa obowiązków, ale niestety dużo kobiet się zaniedbuje.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-24 o 17:49
Stary 2010-02-24, 19:47   #294
Koshatka
Zakorzenienie

Cuciola gratuluję.

Hosenko czasami nie da się nie zaniedbać przy maluszku. Jak masz 5 minut dla siebie a facet niewiele pomaga to ja się nie dziwię że coniektóre mamy wyglądają jak straszydła.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Dopisuję do swojego licznika gratisów 2 próbki z Rossmana . Po przebojach mojej koleżanki, której ekspedientka nie wydała mojego prezentu i mojej reklamacji mailowej do rossnetu, wczoraj dotarł do mnie pocztą . Mam tylko wrażenie, że dostałam jakąś "biedniejszą" wersję - raptem 4 próbki w saszetkach i miniaturka pasty - a nie pamiętam, co tam być powinno. Niemniej się cieszę, równie dobrze mogłam nic nie otrzymać
Ten prezent był ogólnie biedny. Chyba tylko balsamu po goleniu dla mężczyzn Nivei Ci nie dołączyli.
Stary 2010-02-24, 19:48   #295
zetafon
Zakorzenienie

iwonko współczuje. kurcze ,zeby na sprzedawce mebli robic castingi jak co najmniej na stanowisko dyrektora jakiegos działu w korporacji...żenada.ja sie ucze na zmiane niemieckiego,angielskiego i troche włoskiego.nie mam co robić więc robie chociaz tyle zeby miec gdzies wieksze szanse zeby dostac prace.ale pesymizm tez mnie dopada...

użyłam dzisiaj nowego szamponu :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ryzowanych.htm i powiem wam że jestem bardzo zadowolona.włosy mam 100razy lepsze niz po tych innych badziewiach.są bardziej lśniace i nareszcie nie swędzi mnie głowa.

któraś z was mi mowila ze to masło mleczko ryżowe i bambus z douglasa jest niefajne i nie mam co żałować.a czemu ?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-02-24, 19:58   #296
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
któraś z was mi mowila ze to masło mleczko ryżowe i bambus z douglasa jest niefajne i nie mam co żałować.a czemu ?
To to http://www.naturalna24.pl/product_in...ducts_id/2238?
Dla mnie było okropne. Ciężkie do rozsmarowania i zostawiało białą warstwę która się bardzo długo wchłaniała. Zużyłam do łydek bo na całe ciało się nie nadawało.
Stary 2010-02-24, 20:06   #297
zetafon
Zakorzenienie

kolezanka dała mi sie pomazać po ręce.rzeczywiscie zostawia tłusty film,a na dodatek po jakims czasie zapach ze świerzego bambusa zmienia sie w taki jakis cięzki,jak tradycyjny krem nivea.ja mam swoje ulubione balsamy i chyba dojrzałam do tego by nie szukac w kółko nowości skoro mam wypróbowane.a co do bambusa to podoba mi sie opakowanie

ide wam poklikać

od 01.11.2010 oszczędzam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 20:09   #298
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja za to ostatnio widywałam często mamusie odstrzelone jak w jakieś święto(mimo, że to był środek tygodnia), w pełnym makijażu, super fryzurach wolniutko spacerujące sobie po słoneczku z wózeczkiem. I pomyślałam, że pewnie mają grzeczne maleństwo i sporo czasu dla siebie, skoro nie pracują chwilowo. I to mi się podoba! Też mam taki plan, żeby wyglądać wtedy jak Supermamuśka, zobaczymy, co z tego wyjdzie w przyszłości!
Stary 2010-02-24, 20:09   #299
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
kolezanka dała mi sie pomazać po ręce.rzeczywiscie zostawia tłusty film,a na dodatek po jakims czasie zapach ze świerzego bambusa zmienia sie w taki jakis cięzki,jak tradycyjny krem nivea.ja mam swoje ulubione balsamy i chyba dojrzałam do tego by nie szukac w kółko nowości skoro mam wypróbowane.a co do bambusa to podoba mi sie opakowanie

ide wam poklikać
Jak chcesz takie opakowanie to lepiej kupić masło z Lidla. Czekoladowe mi się podoba. I o wiele szybciej się wchłania niż tamto.
Stary 2010-02-24, 20:09   #300
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:

Ja kupowałam na allegro, dałam za niego wtedy 25zł z przesyłką ale teraz nie widzę go. Jest dość malutki, ale starczy naprawdę na długo.
taki to bym sobie kupiła
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A nie zaczęłaś stosować jakiegoś nowego kosmetyku? Spróbuj smarować to sudocremem.
Cytat:
A stosujesz depilacje czy normalnie golisz nóżki? Może zmieniłaś krem/balsam? Smaruj czymś na podrażnienia np. sudocremem, nie wyciskaj!
kurczę używam na zmianę waniliowego balsamu z avonu i nawilżającego mleczka z ori. A może ono jest za ciężkie może się przez to zrobić coś takiego?? nie depiluję, golę się maszynką
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
a bym zapomniała...któraś pytała o kosmetyki marki BASE...
Ta marka jest stworzona "dla potrzeb" drogerii z sieci Schelcker
Wiele z produktów przypomina mi produkty miss sporty albo vipery.. polubiłam ją..Mają tanie kosmetyki a dobrej jakości!
to ja pytałam nie mam dostępu do tej drogerii ale może to i lepiej
Cytat:
Dziewczyny ZDAAAALAAAAM!

gratulacje wiedziałam że zdasz
Cytat:
Bo brałam już parę lat (chyba z 4-5, zgubiłam rachubę) bez przerwy. Chciałam aby mój organizm odpoczął od hormonów. Brałam około pół roku Diane, a parę lat Rigevidon.
też biorę rigevidon
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Tez mialam cos takiego, podobne do twojego opisu, niestety nie wiem co na to poradzic bo ja niczego nie stosowalam i znieknelo.
a blizn nie masz po tym??

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości