|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Chwycić dłońmi szczęście .. nie tylko ja tego pragnę . Boże spraw by następny dzień przyniósł mi garść niespodzianek , spełnij nierealności , zapewnij mi kogoś u mego boku .. a ON zapewni mi przyszłość . Wymiękła , ma dość .. jej serce z ognistego płomyka pełnego radości , stało się lodowym kamieniem otoczonym kolcami róż . Jak nie jej to komu zostanie w sercu dobro ? Mógłbyś nawet zabić naokoło siebie miłość , ale nie zabijesz nigdy tego co jest w nas . Do uczucia przyczyny są zawsze , z zarzutami uczucie nie istnieje .
![]() |
#4652 |
Raczkowanie
|
- Zakochałaś się ?
- Nie . - Mnie nie okłamiesz, ten ból widać w twoich oczach. jeszcze nadejdzie dzień, w którym spojrzysz w niebo i zapłaczesz za starą, przeciętną na zabój zakochaną w Tobie kumpelą. idąc przez szare chodniki czuję ciepło bijące z naszych serc. mój rozum jest głośny a w sercu jestem nieśmiała. moje życie zmieniło się w ciągu jednego stuknięcia serca. co się dziwisz głupia. wiedziałaś, że to się tak skończy. ej Ty dziewczyno ! nie udawaj, że jest dobrze. dziękuję za pochwały ;**
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zadomowienie
|
agatka944, martiska - strasznie mi miło
![]() Mrs Unfabulous - (zostawmy już cobainową) ja nigdy nie napisałabym "bóg" z wielkiej litery tylko dlatego, żeby kogoś nie urazić, bo to byłoby po prostu niezgodne z moimi przekonaniami. Jeśli chodzi o szacunek, to szanuję religijność ludzi, ale właśnie: religijność. Niekoniecznie bóstwo, w które wierzą ![]() PaniJana - a Ty czwarta ![]() agatka944, inquiring, Istotka z Bajki, Kofeina w RedBullach (kobieto! twórz, twórz i jeszcze raz uwierz w swój talent ![]() ![]() ________________
- Kupić Ci coś? - Tak. - Co? - Szczęście. Dużo szczęścia. Tak, żeby mi go nigdy nie zabrakło. Moje miejsce? Na pewno gdzieś będzie, ale już niestety bez Niego. - Jak Pani sypia? - Różnie. - To znaczy jak? - Nie mogę zasnąć, nie mogę się obudzić. Ostatni raz poczułam Twój dotyk. Objęła mnie pustka, kiedy Twoja krew zaschła na moich ustach. - Zrobić Ci coś do jedzenia? - Tak. Jego w sosie własnym.
#4654 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pamięć i pochwały bo coś mi tam mignęło przed oczami
![]() – Jak mogłeś pisać jeszcze wczoraj, że mnie kochasz?
– Bo to nie było wyznanie, tylko taka forma podtrzymania cię na duchu. Przecież jak pada, to znaczy, że przestanie padać, jak przestanie padać, to wyjrzy słońce, to się zrobi ciepło, to znowu sobie będę mogła narzekać, że upał. Ale od złych słów,które się usłyszało,nie można się uratowac,choc tak bardzo by się chciało. Jak trwoga to do Boga…jak żal to pal..jak pogarda to do gardła…papieros, wódka i Boże ratuj.. Jeśli przestajesz być sobą w związku to znaczy że należy odejść Strach odejść.Strach porzucic gotowy kształt. Jaki by nie był. Za drzwiami obcy swiat i trzeba by się bardzo starac, od nowa budowac swoja twarz. Badźcie szczęśliwi, szczęśliwe, w swym bezistnieniu.
![]() |
#4655 |
Zadomowienie
|
To fantastyczne, kiedy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana. Niby jest idealnie, ale ja dalej się zastanawiam... Poza tym mam jakieś chore styki i doświadczenia, za którymi nie tęsknię. Jeśli powiedział mi, że odczuwa coś w sensie obsesyjnego uzależnienia na moim punkcie, powinnam się... Co się powinnam? Uwielbiam być taką malutką ograniczoną istotką. ![]() ![]()
#4656 |
Zadomowienie
|
Siatkarka18
![]() To zatem, co się liczy, to nie sens życia w ogólności, ale raczej konkretny sens życia człowieka w danej chwili..
![]() |
#4657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to dobrze, że tam jestem.. dziękuję Kochana! ;* ________________ Wiesz? wzdycham.. i przez łzy powtarzam:
warto, warto żyć..
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
'Poziom mojej za***is.tości ponad przeciętną
![]() ![]()
#4659 |
Zakorzenienie
|
nie pomoże mi zapomnieć o Nim nawet alzheimer...
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-02-25 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Przyczajenie
|
' Weź wdech i wskocz w lawinę małych kropli deszczu. Popatrz w niebo. Czujesz wolność? '
' Godzinami szukam pretekstu, by napisać ci gwiazdkę przy dwukropku... ' ' nakręć mnie od nowa.. proszeeee ' ![]()
![]() |
#4661 |
Przyczajenie
|
Kaaate90 - kradnij kochana, kradnij. baaardzo mi miło
![]() ![]() marikab-dla mnie jesteś talenciara! ![]() ![]() `Zobaczysz przyjdzie dzień przyjrzę się waszemu szczęściu Wybaczyć będzie lżej twemu sercu` ______________ - czekając na dzień, w którym spełnią się marzenia nie chcę być tym, co nie ma nic do powiedzenia... |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Raczkowanie
|
Dobry Wieczoreek. : ))
moim celem jest żyć, ale bez Ciebie kochanie. mój pamiętnik po przeczytaniu bardziej przypomina twoją biografię. zasadnicza różnica między nami: ja istnieję, a ty nie. dziś trudno o prawdziwą miłość, a jeszcze trudniej o prawdziwego faceta. marzenia są tylko dla tych którzy je spałniają, czyli dla ludzi, a nie dla Ciebie... ********************************************************* PaniJana - ja utalentowana.? bez przesady.. a tak przy okazji znowu Cię okradłam, fantastyczna. ![]() Kofeina w Redbullach - niesamowita. ♥ okradam.
Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-02-25 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Raczkowanie
|
dobry wieczór, wracam tu po raz "2198021"
![]() biorę haust powietrza i krzyczę c h w i l o b ą d ź w i e c z n a! bądź moim kimś. przyzwyczajam się do tego stanu, albo on do mnie. nigdy nie nadchodzi nasze jutro. ... - jak zwykle tylko tyle masz do powiedzenia. a usta po brzegi miała upchane uśmiechami, chociaż pluła samotnością. zawsze zapominała odbierać głowy z warstwy chmur. zapomina jak wkładać serce na jego właściwe miejsce. sposób na milczenie-śmierć. ijak już odejdziesz, to już nie powrócisz, twój pech .
dni przelatują przez palce . photoblog.pl/fornicaras/ Edytowane przez Diva069 Czas edycji: 2010-02-25 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Rozeznanie
|
Kaaate90- ha !
![]() ![]() Siatkarka18 pochwała od Ciebie .. ![]() ![]() ![]() marikab - ![]() ![]() ![]() dziwne sny miewam ostatnio . dni zresztą też . i lubię pociągi . zapamiętam nas w naszych ulubionych momentach Tysiące niedoskonałości lecz wciąż uśmiech Nigdy nie żałuj czegoś co wywołało uśmiech. I mimo że łamiesz mi serce jesteś tym jedynym. Oprócz tego (i owego) jest naprawdę fajnie.
#4665 |
Zakorzenienie
|
Edytko dziękuję słoneczko <3 i vice versa
![]() ![]() __ Gdy ktoś, kto mi jest światełkim gaśnie nagle w biały dzień...
![]() |
#4666 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
okradam Was dziewczynki z tychże powyższych, jakże fajnych opisów ; D ; * Cytat:
ciekawe.. ; ) _________________ Masz wrażenie, że nie potrafisz nic powiedzieć,
a chciałabyś powiedzieć wszystko..
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
Zawsze będę w twoich oczach nieudaną podróbką Twojej byłej. Czy mógłbyś mi pozować do obrazu? Chciałabym namalować swoje szczęście. Użycz mi swych oczu, abym w pochmurny dzień przypomniała sobie jak wygląda błękit nieba.
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Przyczajenie
|
Kaaate90 - Kradnij, kradnij .
![]() Siatkarka18 - Dziękuje .<3 ![]() __________ Kochaj mnie, to takie łatwe Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć. siebie mi daj. kto by uwierzył, że dla niej światem był jeden człowiek ? W ciszy słów, każdy dźwięk sprawia ból . I oczy mi jakoś dziwnie błyszczą, kiedy myślę o Tobie. Czasami przeraża mnie ta słabość do niego. czasami lubimy sobie porozmawiać, za zamkniętymi drzwiami. przy muzyce i zapalić papierosa. Drugi rok stoi tam Za firanką Nie wybaczy mu że On poszedł z tamtą Wylało się na stół Moralne salto Smutna historia ta Z dominantą. Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia I może dobrze, że los nie postawił na nas W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania . - a oczy, oczy jakie ma? - jak czekoladowy ocean czekoladek. - a co Ty byś chciała? - żeby był i żeby chciał być... - zdecydowanie... za dużo. - bądź. - po co? - bo życie mnie przeraża. bo boje się samotności. bo... gdy jesteś wszystko inne zostaje gdzieś daleko... bo czuję się spokojniejsza i bardziej pewna jutra... bo Twój uśmiech sprawia, że moje myśli są spokojniejsze, bardziej rzeczywiste i poukładane... - Zapomnij o nim. - Wiesz czasem mniej o nim myślę, ale wtedy on puka do moich drzwi. -Czy coś się stało ? -nie, jest wszystko wporządku ... -to dlaczego jesteś smutna ? -bo ja nadal Go kocham.. Ona mówi, że kocha jego Tylko jego, żadnego innego On jej nie wierzy a ona płacze I z parteru na trawnik skacze. Odszedł. z każdym jego krokiem sypał się coraz to większy kawałek mojego świata. teraz siedzę na jego małym skrawku, który nazywam nadzieją. Nauczyłam się, że można żyć dalej, bez względu na to jak niemożliwe się to wydaje, i że ból.. łagodnieje. Nie mija całkowicie, lecz po pewnym czasie nie jest już taki dominujący.. ' pamiętasz te chwile gdy byliśmy sam na sam bicie serca mi mówiło ze tylko ciebie mam ale Ty jak zawsze okazałeś sie tym typem który chce wykorzystać i zranić dziewczynę . po co mi to było najpierw miłość później łzy , nienawidzę tego dnia bo tym dniem jesteś TY ...I nadal rysuję te cholerne serca, obok piszę tandetne KOCHAM a w środku twoje znienawidzone przeze mnie imię,czekam aż wrócisz i powiesz że to był błąd . `Są chwile Gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym Się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni ` 'czasem za dużo już wiem i nie chcę więcej wiedzieć, i wydaję mi się, że to *******ony bezsens.. czasami mam takie dni których się wstydzę, a czasami patrze w lustro i sama siebie nienawidzę'
#4669 |
Raczkowanie
|
Otworzyła pudełko pierników. Te w kształcie gwiazdek zjadła te w kształcie serduszek połamała..
To nie flirt na pokaz. Ona i on.. Czy to nie wygląda sztucznie ? A ty kupi mi plastikowy pierścionek i powiedz że kochasz. Niebieskim długopisem namaluje ci różowe serduszko . Z Tobą mogę nawet sufit w parku pomalować. Przepraszam... Musiało mi się wydawać , że jeszcze wczoraj mówił mi Pan , jak bardzo kocha. Pomyłka . ;**
![]() |
#4670 |
BAN stały
|
marikab
Siatkarka18 martiska motywujecie niesamowicie . dziękuje ![]() . . . słuchaj może zrobimy taki jeden numer ? ja oddam ci swoje serce a ty mi swoje . co ? zdarzenia poprzeplatane z tona klamst . klamstw z jego ust. i niekt ci nie powiedzial ze spadajace gwiazdy nie spelniaja marzen . a prawdziwa realna milosc w dobie komputerowego śwata jest naprawde rzadko spotykana ? twoj dotyk . najlepsza rzecz na swiecie . jadac autobusem przygladala sie tym wszystkim zakochanym parom . przez chwile w jej glowie plataly sie wspomnienia . pozniej juz tylko smutek . nawet pojawila sie lza . splywala po jej twarzy jedna po drugiej . i nagle w tym calym tloku zobaczyla jego . siedzial i tak beztrosko patrzyl sie na nia tym samym wzrokiem co kiedys . patrzyl sie na to jak placze i nic nie zrobil . kompletnie nic . . |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Raczkowanie
|
Otworzyła pudełko pierników. Te w kształcie gwiazdek zjadła te w kształcie serduszek połamała..
To nie flirt na pokaz. Ona i on.. Czy to nie wygląda sztucznie ? A ty kupi mi plastikowy pierścionek i powiedz że kochasz. Niebieskim długopisem namaluje ci różowe serduszko . Z Tobą mogę nawet sufit w parku pomalować. Przepraszam... Musiało mi się wydawać , że jeszcze wczoraj mówił mi Pan , jak bardzo kocha. Pomyłka . ;**
#4672 |
Przyczajenie
|
" znam ten stan kiedy Ciebie mam ... "
![]() ' z Toba sie spotykam.. sam na sam ... ' "wskazówka leci wiem ze nic jej nie zatrzyma...." Piątek to taki dzień na który czekam, choćby nie wiem co sie działo nie narzekam... ![]() Sobota to najlepszy dzień tygodnia ![]() ![]() "ta biba kręci sie jak trzeba..." ' wszystko przyjdzie z czasem, zdobędziemy to, co nasze ;* " Zapisuje serce...." " potem after party przy whisky i skręcie..." " Ty nasz potępiasz, Ty nas nie doceniasz... xD '' 'nie robimy lipy [!] nie zapomnisz tej ekipy [!] ' ' na ulicy zawodnicy którzy rap robią...' 'trzesą miastem bity, słuchaja tego ludzie na każdej dzielnicy...' ;*;]]
#4673 |
Przyczajenie
|
Witajcie, jestem nowa
![]() będę starała dodawać jakieś nowe opisy ![]() na dzień dzisiejszy potrzebuję opisów na drugą rocznicę związku.. jak coś macie, byłabym wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zadomowienie
|
Niech świat znów usiądzie prosto, nie garbi się. Zobaczysz, że nam się uda. Czy chcesz zmarnować ostatnią szansę?
#4675 |
Konto usunięte
|
Siatkarka18 - miło ,że o mnie pamiętasz Edku .nawet jeżeli się udzielam bardzo, bardzo rzadko. kocham Cię. <3
- Kupiłam sobie pomarańczowy puder. - po co.? - mówił,że lubi marchewki. nie znam miłości cierpliwej. stoję samotna na rogu ulicy. a świat mój w zgliszach tonie i dymie. teraz Ty dla mnie wytnij serce z papieru. pomaluj jeszcze na czerwono. i daj mi. może wtedy Cię pokocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Wtajemniczenie
|
kradnijta, to dla mnie czysta przyjemność
![]() Grise, Sanderson93 - dziękuje skarbki, wy też jesteście doskonałe ![]() __________________ Po pewnym czasie okazuje się, że z osobą ,z którą rozumiałeś się bez słów, teraz nie znajdziesz wspólnego języka. Z pozoru szczęśliwa ale w głębi duszy smutna, samotność była okrutna, to taka pustka. Na chwilę rozmowy, nigdy nie zdołał się zdobyć. Chyba jest mi źle w tym momencie. Obojętnie przejdę nie spuszczę wzroku. Dumnie podniosę głowę, nawet nie spojrzę na Ciebie. Bo po co ? Nie warto, nie warto już nic. Ona wciąż nie wzruszona. Byłeś moim numerem jeden. Czas przeszły. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-02-25 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Bo z tobą do gwiazd ide już 2 lata ( zalezy ile jescie razem) ![]() - Porwałam Cię , i nie oddam juz nigdy ;* - Mam wielki dług wobec boga że dał mi szczęście na tak długoo ![]() - Mieć takiego skarba ..... i być skarbem ![]() - Z dnia na dzień coraz bardziej sie w tobie zakochuje ![]()
![]() |
#4678 |
Rozeznanie
|
gorzka cząstka pomarańczy . . . Zanim zasnę...chciałabym usłyszeć,że jestem najważniejsza... ...Po prostu bądź... Gwałtowny kryzys egzystancjalny na arenie mego istnienia jestem kwintesencja magicznej nieuchwytnosci ;]] Dziewczynyy! A potrzeba mi opis jakiś taki który by mówil;D ze czekam na jakąs wiadomość od niego. Ze gapie sie jak glupia w gadu w oczekiwaniu na niego ! ;oo Troche to składnie nieładnie ;>
#4679 |
Zakorzenienie
|
marikab, martiska -
![]() ![]() _________________________ _______ `- nigdy nie wierz facetowi do końca. nigdy! nieważne, jak bardzo byś go kochała. nie wierz w jego obietnice i wszystkie słowa. - dlaczego? - facet taki po prostu jest. ma to wpisane w swój gatunek. nawet najważniejszy, ten, który kocha Cię najbardziej, złamie daną obietnicę, nie dotrzyma jej, w końcu Cię zrani. on już po prostu tak ma, każdy jest taki sam. `marzenia pozwalają mi się uśmiechać. `wybacz mi moją słabość.. `nienawidzę siebie, nienawidzę za to, że tyle płaczę. każde głupie słowo, każda złość kończy się łzami. nie chodzi mi o płakanie w samotności, to jeszcze zniosę. nienawidzę siebie za to, że płaczę przy Tobie. że po prostu widzisz moją każdą łzę. `płoszysz myśli głupie, złe. na twarzy uśmiech masz. `wiem, bardzo trudno mnie kochać. `puste słowa, obietnice.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-02-25 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zadomowienie
|
Zwykły czawrtkowy wieczór, godzina 21:47 i wiadomość na gadu ''chcę Cię za żonę, już nie potrzebuję żadnej innej. Kocham Cię. ![]() Istotka z Bajki - dziękować. ![]() marikab - racja zostawmy już to w spokoju. moja opinia jest podobna do Twojej, więc nie będę sie o moim zdaniu rozpisywać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.