|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() tak, niedawno odstawiłam i pewnie tak szybko zaskoczyło, bo hmm... za pierwszym razem ![]() heh...znów sie niezbyt czuję... i nie pomogły i biszkopty rano... dzis sucharki kupie, bo oszalec mozna... a w pon chyba do gina pojde po zwolnienie...
|
|
#2942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
czesc
![]() klikam w banerki od samego rana. nasz e dziewczyny musza prowadzic ![]() Cytat:
pozniej zrobie foto Cytat:
![]() troche sie dzis naklikałam, mam nadzieje, że pomoże Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki
![]() Domi...banerek zakliknięty ![]() Galerianki oglądałam...spodziewałam się co prawda czegoś bardziej wymownego, ale warto obejrzeć. Maja...nasz-melanż.pl...bosssssskie :P uśmiałam się z ranaJadę dziś z koleżanką na shopping...znów kolejny weekend w galerii, tym razem innej niż tydzień temu Muszę sobie zakupić jakieś wdzianko na sprawę...w końcu muszę jakoś przyzwoicie wygladać...a środa tuż tuż i mało czasu zostało...nerwy coraz większe...buuuu
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliwia ja już uzywam takich kosmetyków ![]() Cytat:
musze ograniczyc uśmiechy ![]() artykuł rzezcywiście wstrząsający, ja tez się boję ciązy i tego jak bede pozniej wyglądać i pewnie na razie nie czuję tych macierzyńkich klimatów domi klikam w Twoj banerek, ale nie przesuwasz się w rankingu, hmm... pkt naliczane sa po jakims czasie czy kazdy mze oddac tylko 1 głos??
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-02-27 o 08:00 |
||
|
|
|
#2945 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() męzul od rana czyta ksiązkę (wciągnęła go ostro) Brown "zaginiony symbol" wiec ja wskoczyłam do was, a potem lecimy trzec ziemniaki na placki ![]() hehe od rana obudziły nas spiewające ptaszki za oknem wtedy męzul mnie przytulił i roztoczył taką sliczną wizję, ze za kilka lat wyjdziemy sobie do naszego ogródka z dziecmi, zjemy sniadanko, pobawimy sie z pieskiem i bedzie super sielanka i teraz mam super humorek ![]() dzięki ![]() Cytat:
ja tez sie bałam, a teraz super czuję sie w tym kolorku, wiec stwierdziłam, ze mam zamiar teraz troszkę poeksperymentowac i poszukac jakis fajnych odcieni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
własnie powiedziałam to męzowi na co on, ze moze nam sie uda na pierwszą rocznicę |
|||
|
|
|
#2946 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
martucha super, że z dzidzią wszystko dobrze A ja dzisiaj dostałam @ i właśnie umieram w pracy. Dosyć, że nudy to jeszcze brzuch mnie boli. Zaraz tu zasnę. Dzisiaj idziemy ogladać 2 mieszkanka, jedno calkowicie do remontu a drugie częściowo. Już się nie nastawiam, że odrazu kupie, daje sobie na luz i idziemy poprostu pooglądać, jak sie spodoba to będzie dobrze a jak nie to trudno. dziewczyny jakie macie patelnie, tj chodzi mi o firmę, czy teflonowe czy zwykłe, bo w tym miesiącu chcemy sobie sprawić jakieś 2 fajne patelnie. Myślałam nad tefalem są po 2 w komplecie na allegro ale nie wiem jak sie sprawują w codziennym użytku
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka ja bym kupiła teflanowe
tak samo garnki teflanowe strasznie mi sie podobają. mamy tutaj i takie zwykłe i własnie teflanowe i widac wielką róznicę |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
już teraz rozumiem dziewczyny, które wpadacie tu na chwilę np. po pracy, po uczelni nie sposób nadąrzyć z czytaniem absurd.Zobaczyłam że Azzis ma już swojego Adasia ![]() Martucha babyboy dobrze, że wszystko w porządku anuulaa ja też kiedyś miałam fioletową sypialnię i dużo różu śliczna ta tapeta taki powiew świeżości z tą bielą ... szkoda że sama dałam za dużo rózu u siebie ![]() Agatko, t już w tym tygodniu? doszliście do jakiegoś porozumienia? macie wogóle kontakt? bedzie orzekanie? jeżeli to zbyt osobiste nie odpowiadaj ja już w domu ledwo wytrzymuję. Przedwczoraj ściagnięto mi szwy i nic nie bolało ale dobre i to ![]() no i i....... moje prawko czeka w urzędzie |
|
|
|
#2950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Możesz wstawić tego storczyka w zacienione miesjce na kilka tygodni( 3-4), odpocznie, nabierze sił by potem móc pieknie zakwitnąć. Al;e jeśli ma zielone łodygi to niech dalej stoi na parapecie, może wypuścić nowe pąki z tej samej łodygi. Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki
|
||||
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Gold jaka operacja?? co się stało?? nie było mnie tu troszkę wiec nie wiem o co biega.
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
my sobie jakis czas temu kupilismy taflanową (ale nie tefala) głębszą ze szklaną przykrywką . rewelacja. wszystko wchodzi do niej, mozna podduśić (a zawsze z tym był problem) wiec taka jedna myslę, ze jest niezbędna w kuchni
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tym sposobem odszukałam Twoją fotkę w nowym kolorku rudy? dobrze widzę ? jaki to odcień? nie wypadają włosy? bo castingiem to ja nie forbułam nigdy
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kolory tu jakis ciemny bursztyn (na obrazku lekko w rudy wpadający) a farba jak dla mnie super. bardzo dobrze sie nakłada, pokrywa wszytsko równomiernie (nawet siwe włosy ) a włosy o niebo lepsze niz przy farbie od fryzjera z amoniakiem ja miałam ten odcien 645 http://www.skapiec.pl/site/cat/140/comp/443521 |
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
domi7ks
dziekuje "prawie synka" bo to moze sie okazac ze to sa duze wargi srmowe i pan doktor powiedzial ze to nic nieprzesadza bo przeciez jajeczek i siuraka w calosci niewidzielismy tylko ze cos tam dynda a ze podobno wargi sromowe ksztaltuja sie kolo 16 tygodnia to wlasie to moze byc to tyle ze tz taki zakochany ze juz sie oswajam z mysla ze na zuzanne przyjdzie mi troche poczekac![]() i gratuluje 5 miejsca Scio hahahahahahaahha jestes Boska... takkkk iu cory beda mlodsze od chlopakow wiec wsyztko bedzie git! ![]() ![]() Sysunia_d dziekuje ![]() :anuulaa BOSKOOOOOOOOOOO zrobilas moja sypielnie... jak jeszcze nie mielismy bobasaa w planach to ja sobie wlansie identyczna sypialnie zaplanowalam we fiolecie z czarnymi dodatkami forki slubne... taka tapeta trafilas w moj gust w milionie procent... oczywiscie zalony ja byl dala takie ciezkie robiace klimat aaaaa i koralowy zyrandol taki diamencikowytzeby wszedzie sie robily tecze.... CUDO czapki z glow padam do stop ![]() :zaaaabcia dziekuje ![]() :klion78 najpierw fluragine i bralam ja 2 razy dziennie prez 8 dni pomoglo ale po 2 tygodniach byl nawrot wiec teraz 2 saszetki monuralu do wypicy jedna dzis na noc na pusty pecherz a druga po 24 godzinach i potem zurwit albo sok z zurawiny ale wole zurawid... zobaczymy stokrotka24 dziekuje ja mam mala z tefala taka do jajecznicy itd i jestem bardzo zadowolona swietnie sie robi i latwo czysci ![]() gold-fish dziekuje, gratuluje prawka ![]() jak moge doradzic jak juz go odpbierzesz idz z mezem na parking ja jezdzilam po prakingu takim duzym na zamknietych halach targowych 2 hgodziny kolka przodem tylem.. zeby sprzeglo wyczuc ![]() bow kazdym aucie jest inne![]() ciesze sie ze sciagneli ci juz szwy bedzie dobrze ![]() wczoraj przyszedldo nasz najstarszy brat tz z zzona i corka ![]() ![]() i to tacy katolicy zarliwi... npo i se gadamy i potem ania poszla do lazienki a wojtek przygotowal kolacje... no i zachwalamy bratu tz jaka ta kielbasa jest dobra ze moi rodzice sami ja robia ze super och ach a on do nas no super innym razem bo dzis piatek... hahahahahaa myslalam ze wyskocze zkapci mowie jaka w topa ![]() a moj maz to jedz z serem i zjadl z kielbacha - on twierdzi ze jak nie jest sroda popielcowa albo wielki piatek to je sie wszytko bo organizm wymaga... no i myslalamz e ania sie przywroci jak to zobaczy... koeljny minus mamy... chyba juz totalnie nas wykleli.... ![]() najpierw za to ze na scianie nie mamy ani jednegho swietego obrazka jak to mozliwe (no kurde mieszkamy tu 2 tygodnie wiec jest... ) a teraz za kielbache.... no nic
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
tak patrzę, na pierwszą strone naszego wątku i nie pamiętam częsci tych osób z listy
|
|
|
|
#2958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co do patelni to dla mnie też jest ważne, żeby szybko dała sie wyczyścić, niecierpię myć garów
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Ciemny ten kolorek
ale chyba na Twoich włosach wyszedł jaśniej niż na opakowniu duża zmiana. Mąż nie protestował? Martucha, moja mama ostatnio jak po operacji wróciłam do domu i akurat się kapałam, to zawiesiła nam nad drzwiami krzyżyk słysząłm jakieś pukanie młotkiem ale myślałam że to sąsiedzi no i nawet nic nie powiedziała, a ja specjalnie się nie pytam, jakbym tego nie zauważyła. Takie dzikie zachowanie ona jest strasznie katolicka, a my nie. Krzyża nie zdjęłam, bo po co.
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha wiem
![]() Stokrotka te tefalowskie łatwo się czyści, wystarczy trochę wody i płynu, nic nie trzeba szorować, ja mam z tym termospotem i też dla mnie przydatna, bo nigdy nie wiem, czy już jest rozgrzana czy nie
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do odcienia to wyszedł mi troszkę ciemniejszy naz na opakowaniu , ale róznica jest niewielka. gratulacje za prawko i zyczę szybkiego powrotu do zdrowia. TZ w koncu wstał (tak się zaczytał) wiec idziemy robic te placki na sniadanie |
|
|
|
|
#2962 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie dostałam telefon w sprawie pracy w galerii w sklepie odzieżowym. Nie mój szczyt marzeń ale pójdę na rozmowę i się zorientuję. Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-02-27 o 09:46 |
|||||||||
|
|
|
#2963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
ja jakoś nie przepadam za tego typu książkami A co do Castinga to ja go uwielbiam Madziu a Ty naturalną blondynką jesteś?? Bo wcześniej z tego co pamiętam to byłaś blondi, czy też miałaś farbowane?? |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bylam u gina na kontroli innego, bo zmienilam tego mojego po porodzie i mi powedzial ze bede miala zabieg
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a opalenizna postarza ale i tak czasem chodze wszystko jest dla ludzi ale w umiarzedomiks jaki zabieg?? stokrotka polecam patelnie tefal sa rewelacyjne i bardziej trwałe niz tykie niefirmowe Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-02-27 o 09:50 |
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem naturalną szatynką, ale przez kilka lat na blond się farbowałam Cytat:
|
||
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oto moje nowe nabytki: buty z Sigmy oraz torebka, ktora wczoraj upolowałam z przeceny
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-02-27 o 10:00 |
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego lekarza chodzilam kiedys jeszcze przed ciaza, a potem na okres ciazy zmienilam go i zaluje
bo tamten w trakcie ciazy ani razu mnie nie badal. A ten dzis mi mowi, ze mam tak rozległa i nieciekawa nadzerke, ze to sie skonczy zabiegiem. Narazie dal jakies tabletki, mam je brac i za dwa miesiace do kontroli. Ewentualnie mozna to troszke podleczyc i przesunac zabieg ale jak mi powiedzial, ze to sie moze w raka zamienic to mnei tym załamał ![]() I sie nie mogl nadziwic czemu mnie tamten nie badal. Mogla na niego poskarzyc, bo ten u ktorego dzis bylam jest dyrektorem a tamten do ktorego chodzilam ordynatorem szpitala
|
|
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

gratulacje. kurcze a ty dopiero chyba co odstawiałąs tabletki prawda?? czy cos mi sie pomyliło?? długo sie staraliście??

bo nie wierze.
i film koniecznie 

nie sposób nadąrzyć z czytaniem
ale dobre i to