|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Chciałabym tylko dobrze odczytywać te jego smsy, heh.
|
#92 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
biednaa, dobrze że to już ostatnia klasa4 spr? chyba 3 w tygodniu można mieć wydawało mi się że tak jest wszędzie, ale u nas tego nie stosują mimo że jest w regulaminie
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to duży postęp, gratuluję
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
niech ktos uzupełni moje dane!!!!!! 23 lata (echhhh.......) z tż od 17.04.2008
no i witam w nowej czesci
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do szkoły taaak, są regulaminowo 3 w tygodniu ja chodzę do szkoły katolickiej, przez to bardzo spaprała mi się wizja kościoła. Sama wiara, to dla mnie temat rozmyślań, a poszłam tam bo była to jedna z lepszych szkół, nie prywatna ale nie publiczna, więc dostawali się tylko Ci, którzy dobrze wypadli, miała mieć dobry poziom i rzekomo dobre towarzystwo. Natomiast to ostatnie jest na dnie kompletnym
|
||
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumiem ze nasi tż mowią nam zawsze ze jestesmy sliczne i w makijazu i bez bo co maja powiedziec? ![]() ![]() ale nie moze zabraniac takich rzeczy to smieszne. dzis zabroni makijazu, jutro czegos innego. nie dawaj sie Madame tak ustawiac
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noszę okulary tylko na studiach, a gdy tylko mogę to od razu je ściągam bleee... w sumie to potrzebuję ich gdy chcę coś przepisać z tablicy, albo cokolwiek dojrzeć podczas wykładów ![]() Nie mogę przekonać się do soczewek, nie wiem ... chyba nie są dla mnie
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
I się wkurzyłam Mieliśmy iść na spacer dziś a ten mi pisze, że będzie 16-17 nie dość, że pochmurno dziś to o tej 16 już będzie taka szarówa że o spacerze można zapomnieć
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że wizaż czasem lepszy niż google
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówie Wam ten rok to dla mnie koszmar, więc czekam do końca. Już po 1 klasie chciałam się wypisać, ale okazało się, że moja szkoła ma odwrotnie program z biologii, fizyki i po prostu jakbym miała przejść do innej szkoły to miałabym w niej to co już przerabiałam, a sama musiałabym nadgonić materiał z poprzedniego roku u nich, więc zostało mi wytrwanie ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
?
|
||
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie też coś myślę o spacerze... sama nie wiem, pewnie jak zwykle będę chciała wyciągnąć go na jakieś żarcie ehh Przed @ nie potrafię się opanować. Wczoraj po 23 jadłam szarlotkę, gdy wzięłam do ust ostatni kawałek od razu włączyły mi się wyrzuty sumienia, że zjadłam ten kawałek. Nie jestem gruba, ważę 51 przy wzroście 163... w LO ważyłam 47 i zawsze chciałam przytyć... ale najwyraźniej takiemu człowiekowi jak ja to się nie dogodzi ![]() mnie też można uzupełnić, lat 20, z tż od 19.09.2004
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-02-27 o 11:58 |
|
|
|
|
#104 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo wszyscy mówią aaa ja też tak mówiłam a teraz to bym się chętnie wróciła, jak powiem że chcę już skończył tą szkołe. ![]() Cytat:
niby taka dobra szkoła a zawsze są jakieś haczyki, wkurzają mnie takie szkoły z nauczycielami co mają zawyżone ambicje. brr Cytat:
Ojj z tym to się zgodzę ![]()
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ale sądzę,że skoro ustalaliśmy to zdecydowanie wcześniej bo we czwartek to chyba mógł tak poustawiać sobie tak wszystko by być wcześniej?
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak wybiorę się tam gdzie dobierali mi soczewki. Ogółem to zła jestem. We wrześniu byłam u okulisty na NFZ, wypisała mi receptę na szkiełka. Nic nie powiedziała o tym astygmatyzmie. Wtedy zdecydowałam się na soczewki. Szkła w okularach chcę sobie teraz wymienić, bo nie wymieniałam. Wczoraj pytam mamę, co to znaczy, że coś tam 90 stopni a drugie oko 80 stopni. Mama nie wiedziała. Dzisiaj u optyka pytam się co to znaczy, a ona, że to jest słaby astygmatyzm. Więc widzę teraz jak super mnie potraktowała tamta okulistka
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() sam profesjonalizm ![]() ![]() Idź tam idź
|
|
#109 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będziecie trzymać kciuki, żebym się dostała do tego mojego wymarzonego, o ! Cytat:
Facet pracuje tak? No to czasami mu się tam coś przesunie niestety, na pewno Cię nie wystawia celowo ![]() Cytat:
Idz gdzie indziej, nie ma co iść do kogoś nieodpowiedzialnego |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdko, ja też mam astygmatyzm.. o którym dowiedziałam się dopiero 2 lata temu i to u okulisty w KATOWICACH, u mnie w mieście ani słowem nie wspomnieli o tym.
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Bleh, idę się uczyć.
Miłego dnia i będę tu zaglądać |
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie podał I na pewno nie ujdzie mu to płazem!!
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
E.J jak bez wyjaśnień, to zamiast odrazu robić mu awanture najpierw zapytaj co go tym razem zatrzymało.
![]() Powodzenia!! Ja też idę ćwiczyć buns i legs ale mnie to wciągło, kto by pomyślał Będę później
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak już sobie zmienił plany to mnie też przydałoby się o to zapytać jak ja się na to zapatruje, wyjaśnić dlaczego a nie tak...bez słowa wyjasnienia bez niczego
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. mysle ze troche przesadzasz. to ze sie umowiliscie nie znaczy ze tych planow nie mozna zmienic czy modyfikowac. przyklad? wczoraj bylam umowiona z tż o 17. on dzwoni do mnie o 16.45 ze bedzie na 18 bo idzie....spac.
czy bylam zla? oczywiscie ze nie. fakt bylam gotowa przygotowana na jego przyjscie na 17 . ale rozumiem ze przyszedl z pracy chcial sie godzinke zdrzemnąc luz.wiec nie zlosc sie. moze cos mu wypadlo jeszcze zrobic, moze po prostu chcial odpoczac, moze nie wyszykuje sie na 17. wiele moze byc powodow. gdyby odwolal spotkanie nagle by sie okazalo ze idzie gdzies do kumpli jak juz jest z tobą umowiony to rozumialabym zlosc. ale przesunal tylko spotkanie. dzis i tak jest zimno na spacer lepiej sie ogrzac w domku
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
to jak juz sie spotkacie dzis. na spokojnie zapytaj go dlaczego nie byl wczesniej
mysle ze ci powie. bo nie widze powodu zeby to ukrywac. moze chlopak uznal ze nie musi sie tlumaczyc, ze nie bedziesz tego oczekiwala. nie nastawiaj sie nerwowo na to spotkanie bo moze wyniknac z tego niepotrzebna klotnia. na spokojnie zapytaj go co porabial itd
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. spokojnie
jestescie ze sobą tak krotko a troche zachowujesz sie jakbyscie mieli wieloletni staz i juz od razu musieli sie informowac o wszystkim. traktowalas go dobrze on ciebie tez. nie napisal powodu, to go o to zapytasz i juz.ja tez przypominam sobie rpzyklady z mojego zwiakzu gdzie bylam z tz umowiona na np. 18 on wysylal smsa "spoznie sie 20 minut" i nie podawal przyczyny. jak przyjechal to pytalam co sie stalo - najczesciej pwoodem bylo to ze musial jeszcze zatankowac albo jechac na myjnie. ale nie wkurzalam sie tak jak ty w sumie o co sie miaalam wkurzac?chyba nie czekasz na tż z zegarkiem w reku kiedy on tylko bedzie,wyszkowana w drzwiach. zajmij sie czyms czas uplynie nawet nie zorientujesz sie kiedy
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-02-27 o 12:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

patrz jak to z sms można wyczytać, a tak jakbyś nie pomyślała o tym to czekałabyś na znak jakiś 

biednaa, dobrze że to już ostatnia klasa
Nie patrzyłam na niego, nie odzywałam się do niego, nawet cześć mu nie powiedziałam
to duży postęp, gratuluję 
więc na okulary lub soczewki jestem skazana do końca mojego żywota

bo co maja powiedziec? 

I się wkurzyłam