![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To super, ja też chcę się zapisać na siłownię najlepiej już, a najpóźniej od kwietnia, dla mnie idealnie będzie jeszcze trochę zrzucić i dopiero wyrzeźbić ![]() Jakiś wrednt ten szef, co go obchodzi Twoja dieta,nie lubię takiego wtrącania ![]() Nie mam jeszcze karmelkowych ![]() Cześć ![]() Cytat:
![]() Ja zapisałam się tylko na dwie pary ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Lemoorko, nie opuszczaj nas już ![]() Dorinko, ja mam teraz mały kryzys dietowy. Waga się waha, nie wiem, z czego to wynika. W tym tygodniu mam pójść ze szwagierką na siłownię ![]() ![]() Baleriny chyba oddam do szewca ![]() W piątek miałam spotkanie z kumpelkami - pomijając fakt, że jedna przyjechała ze swoim facetem, było ok ![]() W sobotę - mały szoping i impreza urodzinowa kumpla. Wyszliśmy o północy, bo w niedzielę T. wstawał o 6 i jechał do Niemiec. Cały dzień wczoraj byłam bez niego ![]() Od wczorajszego wieczoru mamy pieska ![]() Tak poza tym dostałam premię i pochwałę od szefa za dobrą robotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
hej,
ale jestem odpoczęta. Super było, musimy częściej tam jeździć albo powtarzać tego typu akcje raz na jakiś czas. Mam super skórę, wypływałam się porządnie, posiedziałam w saunie, wymasowałam się itp. Dziś weszłam na wizaż na chwilę, bo musiałam zrobić przelewy za 4 pary butów ![]() Tymczasem znikam, bo mam trochę pracy a oczywiście jeszcze nie zaczęłam, bo tak to jest z mobilizacją, kiedy ma się popracować w domu |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Mieszaniec, dwulatek. Zajmowała się nim ochrona z osiedla mojego szefa, ale od dzisiaj będą stróżować tylko w nocy, więc pies nie miałby opieki.
Pewnie teraz tęskni za nimi ![]() ![]() Wabi się Murzyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki bo mam jedyną szansę na zaliczenie semestru! I może być ciężko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Widzę że akcja buty nadal trwa..ciekawe kiedy nam przejdzie..jak kupimy po 20 par ![]() Lemoorko miło Cie "widzieć" Asiuk gratuluję premii ![]() Miśku fajowo że sie tak zrelaksowałaś.
#759 |
Zakorzenienie
|
Haniu minie nam jak się okaże, że do tych butów nie mamy co nosić, wtedy zaczniemy akcję góra a nie dół jak teraz
![]() Albo jak się przejedziemy na jakimś zamówieniu, w sensie że okażą się nieładne ![]() Asiuk gratulacje z okazji otrzymania premii, rozumiem że wydasz ją na buty ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem strasznie moich sandałków cappucino ![]() Muszę do nich kupić torebkę ![]()
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
ale jestem zmęczona po weekendzie...bleee...TŻ miał wczoraj urodziny, nagotowałam się, wszyscy mieli przyjść tylko na obiad, a wyszli ok. 22... Poza tym zdenerwowała mnie mama TŻ, która sama nigdy nam nie daje żadnego żarcia, nigdy żadnej wałówy nie dostaliśmy od niej i robi paskudne obiady, a jak wychodziła wczoraj do domu, to powiedziała 'ja poprosze tego ciasta do domu', na co siostra TŻ ' to ja chcę tego mięsa z obiadu'...no myślałam, że mnie szlag jasny trafi... no ale dosyć marudzenia... zrobiłam przelewy za 2 pary butów.. ![]() ![]() Asiuk, nie wiem czy dobrze pamiętam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze skórka karmelowa jest teraz koniecznością ![]() ![]() A jeśli nie skórka to może jakaś beżowa kurteczka ![]() Spodni nie ruszam póki co bo po pierwsze postanowiłam biegać w spódnicach i kieckach, a po drugie liczę że schudnę w tyłku i udach i wtedy dopiero kupię coś extra ![]() Dlaczego z tyłka i ud (chyba najgorzej) tłuszcz nie chce szybko zejść ![]() ![]() Odnośnie torebek, to potrzebuję bardzo tylko nie wiem jakiego koloru mam brać ![]() Cytat:
![]() Trzeba było powiedzieć, że nie możesz dać na wynos, bo jutro masz gości, albo że Tżet zabiera ciasto do pracy, ciekawe co oni na to ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-01 o 11:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam już upatrzone na etorebce nawet... Cytat:
TŻ wczoraj już miał dość swojej mamy ...bo przyszła do nas pierwszy raz właściwie tak oficjalnie i przy wszystkich mojego TŻ non stop upominała...np. że za gruby, że źle siedzi, że czemu się zagapił na ścianę..no matko święta ![]() Jemu jest wstyd za rodziców po prostu...stwierdził, że są wieśniakami i nie ma ochoty na takie kontakty... Tak samo było mu przykro, bo nie dostał od rodziców ani od siostry żadnego prezentu... ![]() Więc po prostu drażliwym tematem jest ogólne zachowanie moich teściów... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dałabym wałowy za nic w świecie. Następnym razem zrób tak jak Dori pisze ![]() Cytat:
![]() Marzę o takiej już 2 rok. Ciężko było znaleźć w poprzednich latach..ale teraz widzę że nie będzie problemu bo jakaś moda na nie zapanowała ![]() Torebkę potrzebuję szarą i beżową ![]() Jak się ćwiczy to najpierw schodzi z dupy i bioder..także kolejny powód do zapisania sie na siłownię. Cytat:
Powiem Ci że przyjście na urodziny bez prezentu nie mieści mi sie w głowie!!
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0222 No mi też się nie mieści w głowie...szczególnie do własnego syna... Kurcze, oni są na prawdę tacy dziwni-masakra... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzinsówkę jak Ci kiedyś wspominałam mam przepiękną Levisa z jakiejś limitowanej kolekcji ![]() ![]() No i czarną mam z zeszłego roku, ale jak znam siebie to jak słońce wyjdzie to czerni będę unikać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisz się na magic bar!!. rewelacja...byłam ostatnio i powiem Ci że niezły wycisk. A co najlepsze do 12 godzin po treningu organizm spala kalorie cały cza jakby na treningu był ![]() Mam w planach do wakacji mieć piękną, nieskalaną tłuszczem sylwetkę ![]() ![]() Dżinsówki zazdroszczę.
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie plany Haniu to ja mam zawsze ![]() ![]() Dzisiaj idę do fryzjera na kolor wiec bardzo się cieszę, zapewne poprawi mi to zancznie nastrój ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fryzjer to normalnie terapia poprawiająca samopoczucia. Ja ukochałam sobie mój salon rano..gdy jeszcze klientek nie ma, moja fryzjerka jest jeszcze pełna wigoru, robi pyszną kawę z pianką i posypką cynamonową, a w tle leci sobie spokojna muzyczka. W końcu trafiłam na salon w którym z głośników nie pierdzi radio Zet. ![]()
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz ja nie mam takich fajnych wrażeń terapeutyczn-estetycznych ![]() ![]() ![]() ![]() W temacie butów, jakie te blaszki są ładne ![]() Ciekawe jak moje karmelkowe z kokardą ? Oby dotarły jak najszybciej ... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-01 o 15:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem w stanie płacić dużo więcej dla tej kawy, dobrej muzy i ogólnego dobrego wrażenia. Na szczęście w "moim" ukochanym salonie jest przy okazji najlepsza fryzjerka jaką do tej pory miałam ![]() Zdecydowanie leczy ![]() Też uwielbiam być kiziana po włosach- na szczęście mam męża który prze 1,5 godzinny film może non stop bawić się moimi włosami. ![]()
![]() |
#772 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() To dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Butter Rodzina Tżta ma tupet ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lecę na aerobik ![]()
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Zanabyłam wczoraj laptopa, idę dziś przedłużyć umowe na net, więc będe z Wami nieco cześciej teraz
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Wyobraźcie sobie, że sama sobie ściągnełam te dziadowskie tipsy...czuję się o wiele lepiej, chociaż paznokcie mam jak papier... Ale już nie mogłam z nimi wytrzymać...odrywały się, łuszczyły, strasznie mi przeszkadzały... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butter - tak, miałam w niedzielę urodziny. Bez TŻ były do dupy ![]() Mam do Ciebie psie pytanie: Jak długo może potrwać przyzwyczajanie się pieska do nowego domu? I co można zrobić, żeby mu to ułatwić? Nasz nowy pies ma 2 lata, przez ten czas był ciągle wśród ludzi - budowlańców i ochroniarzy, podczas budowania osiedla. Osiedle jest malutkie, raptem 3 niewysokie domy wielorodzinne, przy lesie - fantastyczna przestrzeń! Przez ostatni czas opiekowali się nim ochroniarze, byli niby jego właścicielami (miał budę na podwórku), ale czasem sypiał po mieszkaniach. Jest bardzo przyjacielski i łagodny. Nie wiemy, czy ktoś kiedyś zrobił mu krzywdę, bo bardzo się boi gwałtowniejszego ruchu czy głośniejszego dźwięku. Obecnie trzymamy go w domu, bo pierwszego wieczoru próbował uciec, przekopując się pod płotem sąsiada ![]() Podchodzi do teściowej i do mnie, do innych trochę mniej ufnie. Lubi być głaskany. Mało je i pije. Piszczy sobie czasem. Raz strachliwie cofa się od wyciągniętej w jego kierunku ręki, by za chwilę iść za tą osobą, niepewnie merdając ogonem. Chyba na razie jest nieszczęśliwy ![]() Ma przygotowaną budę na podwórku, ale na pewno będzie chciał uciekać. W temacie torebek - dziś muszę sobie coś zamówić czarnego, bo nie mam. W temacie butów - czekam na londyńskie skarpetki, nawet nie wiem, czy zostały wysłane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Pokazuj sie częściej..może jakiś "niebutowy" ruch wprowadzisz ![]() Cytat:
Ja czekam na nie z niecierpliwością Pokazałam TŻ na zdjęciach to stwierdził że i tak nie będę w nich chodzić. ![]()
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja może jak baleron nie wyglądam, ale nadal w legginsach czuję się dziwnie. Zawsze przed wyjściem zakładam legginsy, chodzę w nich po domu kilka chwil- po czym zakładam spodnie ![]()
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Hej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.