|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Cytat:
Jowiszku w przypadku tych perfum to nie pomogę niestety bo nie miałam przyjemności ich nigdy w swym życiu niuchnąć ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Współczuję pana kierowcy debila no co za cioł
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda, ale spodziewałam się, bo to staroć sprzed 10 lat
![]() teraz bym się chętnie położyła i pospała do 10tej a tu zaraz trzeba dziecko budzić |
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() mimo ze mam wolne to jestem od 7 na nogach ![]() dzisiaj ide z nim na spacer mimo, ze mrozik -5 u nas ![]() pije kawe, ogarne troche chate i pomysle co dzisiaj ugotowac ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Wiki ma kalosze z zeszłego roku i jeszcze są dobre wiec mam nadzieje ze na wosne nie bedę musiała nowch kupowac. Mam ze smyka gadzina mnie obudziła o 7 a na noc do pracy wiec jeszcze musze zdrzemkę zaliczyc
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie....my codziennie pobudke mamy o 7...
Musze jakies rolety zamówic do pokoju zeby mi slonce tak jej nie budzilo... Leleth widze ze tesciowa strasznie dziala Ci na nerwy ![]() A ciekawe coz ta kobieta w sobie ma takiego? ![]() Moja Lila mija kałuże chociaz zdarzyło mi sie raz ze elagancko polozyla mi sie w wodzie w swiezo wypranych ciuchach...i co chwile klekala mi w sniegu tzn w tej ciapie poroztopowej... Malo mnie szlak nie trafil.. Ale ogolnie grzeczna... Bo jak mojej znajomej synek zobaczy kaluze to wsciku tylka dostaje i takim oto sposobem w adidasach wbiegl w kaluze po lydki ![]() wiedzialyscie ze dzisiaj dzien tesciowej? ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Baby mam do Was pytanie. Borykala sie któraś z Was z uporczywym wypadaniem wlosów? Bo mi tak straszniepo odstawieniu tabletek ze juz polowy wlosow na glowie nie mam Moze wy znacie jakies skuteczne sposoby ? |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pędzę na spacerek
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie pomogło a i wax'a stosowałam 2x w tygodniu ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- u nas -4
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ja na nogach od 6 Mikiego i mnie zbudził jakiś hałas na ulicy, więc dzis doskonale Ciebie rozumiem Jowiszku ale jestem połamana, jakiś nerwoból mi sie wdał w tłuściutki boczek normalnie nijak funkcjonować, Mikiego prysznicowałam z kasztana ostatkiem sił
|
|
|
|
#309 |
|
Wtajemniczenie
|
zarejstrowalam sie do dermatologa..
znajoma byla i jakis antybiuotyk jej przypisywala.. ale kupie tego wax-a po ciazy tez mi wypadaly ale nie az tak
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Leona
mi się wydaje że włosy własnie na przedwiośniu leca z glów, po okresie takim uboższym w mikroelementy to co musi wypaść to i tak wypadnie, ja wierzę jedynie w suplementację od wewnątrz, żeby cebulki jak już to wzmocnić |
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
tzn jakies tabletki?
ja jem capivit i niec ![]() wrecz widze ze jeszcze gorzej...break poprawy Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2010-03-05 o 11:44 |
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
hm
może potrzeba czasu na odbudowę włosów albo jakiegoś skrzypu itp. mi wypadały po ciązy na maksa teraz raczej sie to unormowało, jak pójdziesz do lekarza to może on zna jakieś tajemne medykamenty
|
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Anka dzieki
![]() ciekawa jestem co powie |
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
Gino musi zaliczyc wszytskie kaluze.... i najlepiej jeszcze sie w nich polozyc.... Przebieram go srednio 2 razy dziennie.... no ale co poczac, nie zamierzam mu tego zabraniac, niech sie chlopak rozwija po swojemu.
Mamy 2 pary kaloszy, ktore dostalam w spadku od kolezanki. Takie najzwyklejsze, jedne z tymi uszami wlasnie. Bardzo praktyczne. Wreszcie week end ! Zmeczona jestem jak nie wiem co. Ktora przyjedzie mi posprzatac ? Plizzz....
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette ja lecę mimo boleści
wszak wiadomo ciężarnej się nie odmawia, bo jeszcze by mnie myszy zjadły ![]() ale mam dziwny smak w ustach , ser śmierdziuch plus kawa, zabójcze połączenie
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-05 o 12:38 |
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj pocięłam palce na tarce, bo zachciało mi się ziemniaki trzeć i dzisiaj cierpię
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Leonko jak po odstawieniu tabsów wypadają, to może najpierw do ginka? bo możliwe, że męskie hormony buzują mogło się rozregulować.ja mam takiego lenia, że wstawienie zupy jest ponad moje siły
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
własnie weszłam, na allegro z kurteczkami, rozmiary 86-92 ida jak świeże bułeczki a jakie ceny
![]() tak piszę bo może któraś ma zamiar coś powystawiać to szybko |
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziś zostałam obudzona o 7
coś ostatnio więcej wczesnych pobudek, to chyba przez to poranne słońce no ale przez to drzemka wcześniej, dziś co prawda zakłócona kasztanem ale jak córa zrobiła to nie omieszkała mnie o tym poinformować głośnym: "pepe!" Anisia - faceci przy męskim śniadaniu - cóż za widok i ta musztarda ![]() Judi - trzymam kciuki za nieprzyjemną akcję u dentysty, bidulo Leonko - to super, że tak dobrze ci się ciuszki sprzedają
|
|
|
|
#320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak mysle ze po tabletkach...bo same z siebie nigdy mi nie wypadaly... Planowalam teraz isc po plastry a juz sama nie wiem ![]() Mała dziekuje wiesz ja to tak robie zeby bylo poprostu....w photoshopie duzo pracy nie ma efekt nie najgorszy Mała spi ide po mleko bo nie mam sie jak kawy napic
Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2010-03-05 o 13:31 |
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.domzdrowia.pl/42021,ducra...ampulkach.html nie sa tanie, ale pomagaja Ja naleze do wiecznie lysiejacych i wiele rzeczy juz probowalam |
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
wyjadam piankę z kawki
![]() za niedługo kończy się aukcja,w której licytuję. ciekawe czy ktoś mnie przebije nasz dzisiejszy zimny spacer, brrrrrrrr |
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby wróciłam, ale się zjechała m
Ola spała 30 minut Igunia cudna
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Oo spacerowa ksiezniczka
![]() Wiecie co zamowilam w necie?? Elementarz Falskiego, taki, z ktorego ja sama sie uczylam...uwazam, ze to swietna lektura dla malucha, proste zdania i rysunki....no i wspomnienie tamtych lat...
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/search.php...t=1&category=0 ja nie kojarzę tego, może jeszcze inna okładka była ? |
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Mija dziekuje
![]() bede testowac... poradze sie lekarza co bedzie najlepsze.... JowiszQ Iga boska I jak z lala spaceruje.... Ja najchetniej wszystkie lalki i maskotki wywalilabym przez okno...do szalu mnie doprowadzaja |
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

coś ostatnio więcej wczesnych pobudek, to chyba przez to poranne słońce