|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
ej laski nowy wątek a wy sie obijacie!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
i nie dziękuję ![]() Cytat:
pojętna dziewczynka to dobrzeNo właśnie... Cisza tu dzisiaj straszna... Pewne się rozkręci jak pójdę do domu ![]() Oglądam właśnie USTA USTA... Serial póki co jest przedni ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- łaaaaaa dzwonię qrde do męża bo on z małym siedzi jak ja jestem w pracy i co?? On gra z kuzynem na x-boxie a MOIM synkiem zajmuje się teściowa i ku.... a niesamowicie mnie wkurza (żeby nie mówić gorzej) jak one mi go całują, przytulają, itp. Jak ja jestem to się jeszcze hamują, zresztą ja widzę wtedy co one z nim wyczyniają ale teraz!!! Teściowa to jeszcze pal sześć... Ale ta ciotka... młoda jest, ma coś około 40... ale teksty typu "gdzie oni wywieźli mojego Przemusia" wręcz z wielką pretensją w momencie gdy ja z synkiem jedziemy do moich rodziców to przegięcie... Jak chce mieć swoje dziecko to niech sobie zrobi... I do tego nie myją rąk... całują mu łapki które on później bierze do buzi... Ale się wkurzyłam
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-03-07 o 17:13 |
||
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem stanowcza i juz kilka razy powiedzialam niektorym osobom co mysle w tym tesciowej ![]() w koncu to moje dziecko i mam prawo żadac zeby higiena byla zachowana, oczywiscie nie jestem sterylna do przesady
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Witam na nowym wątku
Svi wstęp prześwietny ![]() U nas już jedna jedynka się przebiła I jeszcze z nowości Bartek staje na czworaka i buja się w przód i w tył ![]() Trzymam kciuki za Megi Szkoda mi ich
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja się zwijam
Czas kończyć pracę na dzisiaj i jechać do domku, do synusia (będzie już spać)... Jutro powrót na nocną zmianę więc nadrobię to co powypisujecie ![]() Pa pa |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet gratulujemy zębolków.
Może zrobimy zakład któremu dziecku jako ostatniemu wyjdą? idę już do łóżka odchorować do jutra z rana wyjezdzam dowiezc L4 do pracy i do Luxmedu na wymrozenie mojej kurzajki.Czy ktoras miala wymrazanie i czy jest to bolesne? dobrej nocy wszystkim
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
BOSKI wstep
![]() dolaczam do Was w nowym watku ![]() dzieki dziewczyny za rade z tymi zeborami powiedzcie kiedys wychodza gorne??? uciekam na kapanie
|
|
#69 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() gratuluje zebola Cytat:
![]() po dolnych pewnie gorne Erykowi najpierw wyszly dolne jedynki a potem gorne dwojki i wygladal jak wampir a my bylismy w AGACIE bo byla w przecenie komoda, ktora by nam pasowala do salonu i juz wykupili i nie bedzie ale za to znalazlam moja wymarzona lampe do salonu musze looknac czy na all nie ma taniej
|
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cześć Adaikaka Zjem kolacje i idę spać.Przez te zęby Bartka jestem zmęczona, bo marudzi jak nie wiem.A tu powoli przebijają się kolejne. Trzeba przeżyć.Kat, słyszałam, że im później dzieciom wychodzą zęby tym są one zdrowsze (zęby ).Dobrej nocy. Do jutra!
|
|
#71 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc babeczki, lata mnie tu nie było ale naprawde nie mam czasu. kad\zda wolna chwile z moim słonmeczkiem kochanym spoedzam.
U nas nic nowego, poki co zabków brak. Ale za to moja sprytna myszka sie za wstawanie bierze i ucieka przede nmna po podłodze, musz ejakos szafki pozabezpieczac bo juz jednego siniaka ma :/Cytat:
oczywiscie, biedne dziewczyny, oby szybko wyszły z tegoCytat:
![]() a co do rak to moj małz postawił st\rawe jasno iteraz juz kazdy myje rece jak przychodzi do Zuzi Aha, Svinecka za wstep. Naprawde sie postaralas No i postaram sie czesciej zagladac, bo sie boje ze zapomnicie o mnie :/
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję kobietki Dopiero przeczytałam co z Amelką.... Boże jak mi ich szkoda Unholy pozdrów ją proszę bardzo mocno jak będziesz miała z nią kontakt.Svi wstęp przeuroczy Masz talent kobieto![]() U nas wieczór ciężki tak jak wczoraj zresztą Temperatura nie wzrosła, ale dałam jej czopka w razie czego. Nie mogło zasnąć biedactwo, cały czas łzy leje. Ostatnia noc zaskakująco spokojna, zobaczymy jak będzie dzisiaj.
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- dobranoc mamusie
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Megi i Amelka - trzymajcie sie dzieczyny. Musi byc dobrze.
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny!!!
Nie bylo mnie dzisiaj caly dzien bo nie za dobrze sie dzisiaj czulam. Poszalalysmy wczoraj z dziewczynami na imprezie a dzisiaj myslalam , ze mi glowa peknie .Dziekujemy bardzo za zyczonka dla Danielka Trzymam kcuki za Amelke oby szybciutko jej przeszlo
|
#76 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje za pochwaly
![]() jeszcze 22 nie ma a mi sie tak chce spac, ze koniec ![]() chyba zaraz sie wykapie i wskocze do lozka dziewczynki nie chce zadna takich fajniutkich japonek? ![]() zostalo 36 i 37 Załącznik 2928867
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Megi trzymam za Amelkę. Będzie dobrze Angy oby ta gorączka była na ząbki jednak .We wtorek do pracy już... Miał dzwonić do mnie kiero i poinformować czy dyr zgodziła się na moje godz pracy czy nie i nie zadzwonił. Nie wiem co myśleć . Albo nie zgodziła się, albo nie jest do końca pewna czy mogę skorzystać z tego obniżonego wymiaru czasu pracy. Cytat:
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
Bartosz ma gorączke narazie tylko 37,5 ... mam nadzieję, ze to ząbki ![]() Dzisiaj usłyszałam mama aż mi sie łezka zakręciła ![]() Cytat:
strasznie mi przykro! trzymam z całych sił, żeby to nie było nic poważnego! Cytat:
zdolniacha~!![]() Adaikaka miło, że wpadłaś
|
||
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci się pięknie rozwija (07-08.2009r.) c
Melduje sie i ja na nowym watku ale sie Was naszukalam
Przy tym cudownie to wymyśliłaś oczywiśćie Cass dla Ciebie tez WIELKIE udał wam się wspaniale ten wstęp ![]() dobra to teraz mykam lulu bo rano do pracy trzeba wstać miłej i sokojnej nocki oraz OGROM |
|
|
|
#84 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#85 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie pieknie w nowym watku
Cass, swietna robota, jak zwykle. Svi, wspanialy poczatek, az sie lza w oku kreci. Cytat:
adaikaka, mayaha witajcie zguby Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze juz lepiej u dziewczyn ![]() Usciski i calusy dla nich. I duzo sily Cytat:
![]() Antonio? ![]() Cytat:
Aniu, za ciebie i Bartoszka tez trzymam kciuki, mam nadzieje, ze nocka bedzie dobra! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Mielismy bardzo udany rodzinny dzien. Mimo wiatru i zimna udalismy sie na spacer do parku, pokarmilismy kaczki... Potem poszlismy na lunch, a moj maz zapytal, czy maly zawsze jest taki grzeczny w restauracji . Oczywiscie przytaknelam, ze tak, bo tak gdzie chodze zawsze jest mnostwo dzieci i on jest zajety ogladaniem wszystkiego i jedzeniem, wiec nie ma czasu marudzic![]() Ta restauracja jest takim duzym kompleksie, gdzie mozna kupic duzo rzeczy do domu, ogrodu itp. Hitem oczywiscie byla czesc ze zwierzatkami. Malutek spedzil duzo czasu przy ptaszkach, papugach, rybkach i krolikach ![]() Fajnie jest miec juz takie "duze" dziecko, z ktorym mozna gdzies wyjsc, cos wspolnie zrobic... Malutek probuje raczkowac, jak na razie raczkuje na przemian z pelzaniem, ale tylko do tylu ![]() ![]() Nie moglam sie oprzec i musialam sie pochwalic, wiecie jak cieszy mnie kazdy najmniejszy sukces Malutka Kocham go ponad wszystko
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-03-07 o 23:50 |
|||||
|
|
|
#86 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdolna Amelcia.Cytat:
Ja zwróciłam mu uwagę,bo on kurka nałogowy palacz jestCytat:
za nowe umiejętności.Cytat:
![]() Ja nie miałam I wzajemnie Cytat:
![]() Cytat:
rzeczywiście Zuzia spryciulkaNie zapomnimy Cytat:
za spokojną i bezgorączkową nocCytat:
zdrówka dla Bartoszka,z dwojga złego niech będą ząbki wreszcie się doczekałaśDobry wieczór!!! Coś mały ruch,na świeżym wątku ![]() Niedobrze niech szybko przeleci ten marzec![]() Czy nie mamy nowych wiadomości od Magi i Megi?Cały czas myślę o nich,mam nadzieję że już jest lepiej. O 4 rano mąż wyjeżdża w delegację do Warszawy na 3dni,więc ja sama z dzieciaczkami ![]() Morska mam pytanie nadal karmisz piersią,prawda?Ile razy dziennie podajesz Tymciowi kaszkę i ile zjada jednorazowo?I pytanie do wszystkich mamuś,trochę jeszcze przedświąteczne,ale zleci:czy wybieracie się z maluchami do kościoła ze święconką,czy raczej nie bardzo w skupisko ludzi? ![]() Wdepnę jeszcze do klubu ![]() Spokojnej nocki |
||||||||
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mariolka super,że dzień sie tak udał Fajnie,fajnie dzieciaczki już takie kontaktowe,wszystko je interesuje,ciekawi:rolley es: dla Antosia,zdolny chłopczyk.Dobrze rokuje na przyszłość każdy taki postęp,nowa umiejętność,prawda? No to się wie |
|
|
|
|
#88 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() brawa dla Antonio wyobrażam sobie jaka musisz być z niego dumna ![]() Cytat:
no ja tez się zastanawiam co u dziewczyn..zmartwiła mnie strasznie informacja od Magi...ciekawe tez jak tam Maciuś... Ja myślę że z koszyczkiem Martynka pójdzie U nas trwa to chwilkę Witam się w nowym wątku raz jeszcze Życzę Wam moje drogie kobietki żeby wasi mężczyźni zawsze Was doceniali, Bąbelki rosły zdrowo a Wy czułyście się doskonale, pięknie i kobieco każdego dnia. Svinecko, cieszę się że zięcunio już lepiej sypia P4W jak zdrówko? Jak Tomus ? ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Jak tam dietka dziewczyny Cos nam ostatnio motywacja opadła czy mi się wydaje... U mnie jakoś powoli do przodu ale się trzymam dzielnie ![]()
|
|
#89 | ||||
|
Rozeznanie
|
Melduje sie w nowym watku i bije wielkie brawa Cass i Svi- dziewczynym piekny wstep
No jasne! Nareszcie jestes Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Angy jak przeszla noc? jak sie czuje Zosia? Unholy bylam na "Walentynkach". Sredni, ot taki dla relaksu ![]() Dolaczam do zyczen- sto lat Majeczko I dla nas, kobitek, wspanialego dnia! Dzien dobry kochane! Weekend minal nam wspaniale, w sobote troche odpoczelam, a wczoraj spotkalismy sie z przyjaciolmi. Ania byla nad wyraz grzeczna, siedziala na kolanach i obserwowala. Potem nakarmilam Ja, polozylam do wozka i zasnela. Kochane dziecko Dzisiaj juz poniedzialek. Mam zawrot glowy. Przychodza firmy przeprowadzkowe, aby wycenic mi kwote przeprowadzki. Muze leciec do biura nieruchomosci zalatwic dokumenty. Faktury na mnie czekaja juz od piatku i kwicza ![]() No i przyszedl ten dzien, ktorego sie obawialam- od przyszlego tygodnia rusza zlobek Aneczki, wiec bede musiala Ja posylac. Strasznie to przezywam, nawet nie chce o tym myslec
|
|
#90 |
|
Ola-Unhola
|
Witam się z potwornym bólem zatokowym głowy
Wczoraj zaczęło i całą noc bolała, teraz tez nie przechodzi ![]() Mariolu, brawa dla Antosia za raczko-pełzanie ![]() ![]() Nie napisze wiecej, ide legnac na podłodze obok Antoska
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

aby Przemusiowi szybko ząbki wyszły
i nie dziękuję 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Albo nie zgodziła się, albo nie jest do końca pewna czy mogę skorzystać z tego obniżonego wymiaru czasu pracy.