O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-05, 13:52   #2131
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

ja to wam dziewczyny zazdorszcze, ze te winka tak lubicie mozecie sobie podegustowac teraz to nawet musicie ja sie zdam na opinie przyszlej szwagierki kupie takie jak byly u niej bo ja nie lubie wiec sobie nie poprobuje
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 13:57   #2132
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Oj tam luz jest czasami jak oboje mamy takie samo zdanie a jak nie to poprostu wydzieramy się po sobie ale ogólnie raczej jesteśmy przeciwko innym a trzymamy razem się po jednej stronie więc nie ma źle dobrze, ze nikt się nie wtrąca bo tata wczoraj coś do mojego mówi o sokach, że dobre są a mój ale nie słodzone cukrem to ja takich nie lubie a mój tata to sobie kup z cukrem a reszcie bez na co mój eee tam wszystkim z cukrem bo cukier jest spalany przez alkohol i coś tam mu nawija a mój tata no dobra dobra kupujcie jakie chcecie .
Ja wczoraj piłam jakieś różowe pierwszy łyk wzieliśmy patrzymy na siebie i oboje z tekstem odpada siara . Dziś kolejne degustujemy łojjjjj jeszcze tylko degustacja piwa .
jak tak wszystkie będziemy wszystko degustować, to wpadniemy w alkoholizm-wineczko, wódka , piwko....

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Napisane przez himera86
a mozna wiedziec gdzie mozna kupic Gardena po 2,50??

[QUOTE=fistaszek24;1763443 8]
Kaufland i Lewiatan. QUOTE]

a w tym carefourze jest cappy po 3,89 + karton za 1gr
co prawda tylko w litrowych,ale się zastanawiam czy się nie pokusić-wychodzi 1,95zł/litr.
jak dobrze,że mam R.-pamiętał, że bliżej też jest carrefour, tylko express-40 km to nie 150
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 13:59   #2133
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej Mysza Dobrze, że weekend się zbliża, bo sobie odpoczniesz!! Współczuję tak wczesnych pobudek!! Ja wstaję codziennie o 6:00 i dzisiaj przy wolnym dniu tak mi się bosko spało, że się podnieść w wyra nie mogłam
Albumy wczoraj kupiliśmy Zaraz tylko puszczę facetowi przelewik i w przyszłym tygodniu powinny już do nas dojść Pojechaliśmy wczoraj też z dwoma zaproszeniami, ale udało się nam rozwieźć tylko jedno Tak się zagadliśmy, że zrobiła się nagle 21:00 i z ty drugim już nie wypadało jechać W weekend poszykujemy te zaproszenia i zawiadomienia, które będziemy wysyłać i w poniedziałek je może ujuż zaniesiemy na pocztę No i wybierzemy fotki dla albumu dla rodziców
Przeliczyłam dzisiaj aniołki i mamy ich już 41, popoludniu się zabiorę za klejenie kolejnych Od poniedziałku poradnia, no i wizyta u księdza w sprawie zgody na zmianę parafii
Teraz będę utworki na poprawiny szukać, bo jakieś napewno będę miała na kompie
W przyszly piatek jedziemy na pierwsze zajęcia taneczne Ciekawe, jak nam pójdzie W każdym razie będziemy też chcieli walca na pierwszy taniec
Jeśli chodzi o melodie to dla mnie zdecydowanie naj są 4 i 7
to sie Aniu zasiedzieliscie w tych gosciach, my wreszcie jutro idziemy do Luka siostry od 3 tygodni sie umawiamy i ciagle cos sie lukowi zmienia w pracy ale jutro juz wreszcie, jego rodzicom juz dawno dalismy a siostra tak pozno dostanie no ale trudno
Stary 2010-03-05, 14:02   #2134
Tygrysek_aa
Zadomowienie

[QUOTE=Forget_me;

Przeliczyłam dzisiaj aniołki i mamy ich już 41, popoludniu się zabiorę za klejenie kolejnych Od poniedziałku poradnia, no i wizyta u księdza w sprawie zgody na zmianę parafii
Teraz będę utworki na poprawiny szukać, bo jakieś napewno będę miała na kompie
W przyszly piatek jedziemy na pierwsze zajęcia taneczne Ciekawe, jak nam pójdzie W każdym razie będziemy też chcieli walca na pierwszy taniec
Jeśli chodzi o melodie to dla mnie zdecydowanie naj są 4 i 7 [/QUOTE]

wow-widzisz jak Ci ładnie idzie-już masz 41 aniołków!
ja jeszcze nie zamówiłam zaproszeń... coś się nie mogę zebrać.

a nam facet mówił, że jak bez poprawin, to 2,5l napoi na osobę, więcej gazowanych niż soków-sama już nie wiem.
Co zostanie, to się wypije-problemy nie ma,ale jak zabraknie??!! (tfu na psa urok )

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

spadam dziewczynki-do zobaczenia po weekendzie-miłego i owocnego weekendu życzę!!
Stary 2010-03-05, 14:06   #2135
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość

a nam facet mówił, że jak bez poprawin, to 2,5l napoi na osobę, więcej gazowanych niż soków-sama już nie wiem.
Co zostanie, to się wypije-problemy nie ma,ale jak zabraknie??!! (tfu na psa urok )

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

spadam dziewczynki-do zobaczenia po weekendzie-miłego i owocnego weekendu życzę!!
Tobie rowniez Tygrysku do poniedzialku
Stary 2010-03-05, 20:38   #2136
fistaszek24
Zakorzenienie

Miałam dać znać co z bielzną. Majteczki super a biustonosz hmmm nie podoba mi się, źle wyprofilowane miski i zupełnie nie mój styl że tak powiem więc zakup nietrafiony i zostaje pzy swoim biustonoszu kupionym wcześniej.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 12:01   #2137
wakiki
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Przede wszystkim się przywitam

Cytat:
ja mam do najbliższego sklepu 150 km szlag by to!
http://www.carrefour.pl/page/pl/tani...atcrf20100303/
promocja z gazetki do 9go marca!
Dziewczyny poczytajcie sobie lepiej regulamin tej promocji już nie jest taki kolorowy-
Uczestnikowi
przysługuje prawo do nabycia za jeden grosz tylko i wyłącznie jednej sztuki takiego samego
Produktu lub Produktu danego rodzaju. Oznacza to, iż Uczestnik może nabyć jednorazowo za
jeden grosz tylko jeden taki sam Produkt lub Produkt danego rodzaju niezależnie od ilości takich
samych Produktów lub Produktów danego rodzaju zakupionych przez Uczestnika.

czyli nie ważne ile kupicie, tylko jeden będzie za 1gr...
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 12:25   #2138
natalitka1988
wkręcona :)

Masz rację jedna promocja na jedną osobę, ale nam poszli na rękę kupiliśmy tyle ile chcieliśmy... tylko że na osobnych paragonach. Na końcu policzyli ile w sumie wyszło i po problemie...
natalitka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 17:15   #2139
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dziewczyny poczytajcie sobie lepiej regulamin tej promocji już nie jest taki kolorowy-
Uczestnikowi
przysługuje prawo do nabycia za jeden grosz tylko i wyłącznie jednej sztuki takiego samego
Produktu lub Produktu danego rodzaju. Oznacza to, iż Uczestnik może nabyć jednorazowo za
jeden grosz tylko jeden taki sam Produkt lub Produkt danego rodzaju niezależnie od ilości takich

mozna się dogadać
a najwyżej postoję kilka razy w kolejce
a tak poważnie-znalazłam sklep bliżej (40km), dzwoniłam,że tak można kupić-pojechaliśmy wczoraj wieczorkiem-a tu lipa nie ma nic
Stary 2010-03-06, 17:34   #2140
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny

Uczestnikowi

Ja się dogadałam z kierowniczką i zapłaciła za 215 butelek a 215 mam gratis. No chyba tyle bo nie pamietam ile tego w sumie było 420 albo 430 butelek.
Stary 2010-03-08, 08:26   #2141
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Ja się dogadałam z kierowniczką i zapłaciła za 215 butelek a 215 mam gratis. No chyba tyle bo nie pamietam ile tego w sumie było 420 albo 430 butelek.
hej
jakby któraś potrzebowała, to w tesco w piątek namierzyliśmy wódkę 0,5l sobieski + 1l soku fortuna pomarańczowego za 19,99-my na razie kupiliśmy na sobotnią imprezkę i już nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 09:11   #2142
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Po mojej weekendowej nieobecności melduję się z pracy i od razu się chwalę Kupiłam buciki Kremowe, ale taki delikatny kremik, bez palcy i na niskim obcasie, bo mogą mieć tak z 4-5 cm Są naprawdę bardzo wygodne i już wczoraj w nich troszkę chodziłam po domu, w celach rozchodzenia
W sobotę nie zrobiliśmy nic związanego ze ślubem, bo Piotrek miał szkołę do 18:00 więc przyjechał do mnie od razu na kolację. Za to w niedzielę miałam w planach pojechać z mamą na zakupy, bo na czwartek potrzebuję już butki na ślub Umówiłam się z siostrą w Poznaniu i ruszyłyśmy na podbój sklepów Jestem biedniejsza o kilka stówek, ale za to bardzo szczęśliwa, bo kupiłam sobie dwie pary butów (w tym jedna para ślubna), sweterek, bluzkę i sukienkę Piotrkowi nic nie powiedziałam o zakupach, bo by zawału dostał biedaczek Teraz się boję spojrzeć na swoje konto
Poza tym kupiłam też napoje gazowane i jeszcze kusiło mnie kupno soków bo Cappy jest w promocji za 3,89 chyba i drugi gratis, ale ostatecznie to sobie podarowałam Dobrze, że pod Carrefourem umówiłam się z Piotrkiem, bo te zgrzewki picie nie zmieściłyby mi się do auta
Dzisiaj mamy w planach tą głupią poradnię, jutro mamy jechać na koncert Kombi, co gra i trąbi , a w czwartek jedziemy do mojej ciotki ze zaproszeniem Poza tym w czwartek jeszcze sukienkę jadę mierzyć W piątek jedziemy do krawca od garnituru i wybieramy ostatecznie kolor Potem szybko jedziemy do Piotrka do domu żeby dać jemu bratu zaproszenie i zostaje tylko szkoła tańca W sobotę już jesteśmy umwieni w Poznaniu z moją siostrą Damy jej zaproszenie i posiedzimy sobie razem wszyscy przy winku, a panowie pewnie przy czymś mocniejszym Weekend bardzo napięty mamy

Cytat:
Ja wczoraj piłam jakieś różowe pierwszy łyk wzieliśmy patrzymy na siebie i oboje z tekstem odpada siara . Dziś kolejne degustujemy łojjjjj jeszcze tylko degustacja piwa .
Fistaszek wpadniesz nam tu w alkoholizm
Ale rozumiem wszystko, trzeba się poświęcić, żeby posprawdzać, co postawić gościom na stołach
My w sobotę będziemy robić degustację winka

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
ja to wam dziewczyny zazdorszcze, ze te winka tak lubicie mozecie sobie podegustowac teraz to nawet musicie ja sie zdam na opinie przyszlej szwagierki kupie takie jak byly u niej bo ja nie lubie wiec sobie nie poprobuje
Esti, a Ty to w ogóle żadnego alkoholu nie lubisz? Bo zawsze zostaje jeszcze jakiś super pyszny drink
Ja tylko wódki na czysto nie pijam bo występuje u mnie odruch wymiotny
Za to uwielbiam wszystko, co słodkie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
to sie Aniu zasiedzieliscie w tych gosciach, my wreszcie jutro idziemy do Luka siostry od 3 tygodni sie umawiamy i ciagle cos sie lukowi zmienia w pracy ale jutro juz wreszcie, jego rodzicom juz dawno dalismy a siostra tak pozno dostanie no ale trudno
Naprawdę posiedzielismy dość długo, ale było bardzo sympatycznie Wczoraj wypisaliśmy w końcu koperty i w tym tygodniu wszystko wyślemy Oczywiście listem poleconym
Wczoraj chcieliśmy jechać do Piotrka cioci, ale nieciekawa sytuacja, bo teść tej cioci jest w stanie krytycznym. Zjechała się cała rodzina, zawołali księdza , więc nietaktem by było jechać do nich ze zaproszeniem na ślub. Jeśi ten teść ciotki umrze (tfu tfu) to wtedy będziemy mieć napewno dwóch gości mniej na weselu, bo zapewne z powodu żałoby nie przyjdą. Zaczynają się sprawy komplikować
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:11   #2143
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Tygrysku, zamawiaj zaproszenia Nam też ciężko szło zamawianie, ale w końcu się zmobilizowaliśmy i teraz ustalamy, gdzie kiedy jedziemy
Też wczoraj ustaliliśmy, że będziemy liczyć 2,5 l na osobę, bo jak będzie w ten dzien ciepło, to goście będą więcej pili Poza tym do popicia też dużo zejdzie
Wczoraj już kupiliśmy Fantę, Spite'a i Colę Chcieliśmy Pepsi, bo nam bardziej smakuje, ale skusiliśmy się na tą promocję w Carrefourze

Cytat:
Miałam dać znać co z bielzną. Majteczki super a biustonosz hmmm nie podoba mi się, źle wyprofilowane miski i zupełnie nie mój styl że tak powiem więc zakup nietrafiony i zostaje pzy swoim biustonoszu kupionym wcześniej.
Wczoraj się rozglądałam za bielizną, ale niestety nic fajnego nie ma W Calzedoni znalazłam fajne pończochy, kremowe, koronkowe, ale jeszcze nie kupiłam, bo poczekam kilka dni na przymiarkę sukienki

Co teraz zrobisz z tym stanikiem? Kurde, właśnie dlatego boję się kupować bielizny przez neta

Cytat:
Hej dziewczyny

Uczestnikowi

Hej Wakiki
Powiem Ci, że rzeczywiście w tej gazetce Carrefoura jest tak napisane, ale idą srasznie na rękę
Ja wczoraj byłam na zakupach w Poznaniu i przy okazji zahaczyłam też o Carrefoura po napoje gazowane i kupiłam osiem zgrzewek Coli, sześć zgrzewek Fanty i trzy Sprite (więcej już niestety nie było ). Kobietka przy kasie powiedziała nam od razu, że będzie kasować po dwie butelki i będziemy płacić za dwie, aż nie podliczy wszystkiego. Później zobaczyła, że jest z tym masę roboty, więc zaczęła kasować po dwie, żeby wylatywały paragony, jednak od nas brała równą kwotę 20,40 zł za sześć butelek i tak opłacaliśmy zgrzewkę
Problem jest tylko w tym, że trzeba mieć gotówkę, bo kart nie przyjmują, bo wprowadzają na kasie, że płacone będzie gotówką i płaci się niby za dwie butelki, potem znowu za dwie itd.

Cytat:
hej
jakby któraś potrzebowała, to w tesco w piątek namierzyliśmy wódkę 0,5l sobieski + 1l soku fortuna pomarańczowego za 19,99-my na razie kupiliśmy na sobotnią imprezkę i już nie ma
Fajna promocja Zawsze sok w promocji Tylko najlepiej sprawdzić datę ważności, bo jak my kupowaliśmy winko, to była promocja na Żubrówkę ze Spritem ale Sprite miał datę ważności jakoś do marca, więc bez sensu bo nam jest potrzebny termin tak do września
Stary 2010-03-08, 09:43   #2144
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Tygrysku, zamawiaj zaproszenia Nam też ciężko szło zamawianie, ale w końcu się zmobilizowaliśmy i teraz ustalamy, gdzie kiedy jedziemy
Też wczoraj ustaliliśmy, że będziemy liczyć 2,5 l na osobę, bo jak będzie w ten dzien ciepło, to goście będą więcej pili Poza tym do popicia też dużo zejdzie
Wczoraj już kupiliśmy Fantę, Spite'a i Colę Chcieliśmy Pepsi, bo nam bardziej smakuje, ale skusiliśmy się na tą promocję w Carrefourze

Wczoraj się rozglądałam za bielizną, ale niestety nic fajnego nie ma W Calzedoni znalazłam fajne pończochy, kremowe, koronkowe, ale jeszcze nie kupiłam, bo poczekam kilka dni na przymiarkę sukienki

Co teraz zrobisz z tym stanikiem? Kurde, właśnie dlatego boję się kupować bielizny przez neta

Hej Wakiki
Powiem Ci, że rzeczywiście w tej gazetce Carrefoura jest tak napisane, ale idą srasznie na rękę
Ja wczoraj byłam na zakupach w Poznaniu i przy okazji zahaczyłam też o Carrefoura po napoje gazowane i kupiłam osiem zgrzewek Coli, sześć zgrzewek Fanty i trzy Sprite (więcej już niestety nie było ). Kobietka przy kasie powiedziała nam od razu, że będzie kasować po dwie butelki i będziemy płacić za dwie, aż nie podliczy wszystkiego. Później zobaczyła, że jest z tym masę roboty, więc zaczęła kasować po dwie, żeby wylatywały paragony, jednak od nas brała równą kwotę 20,40 zł za sześć butelek i tak opłacaliśmy zgrzewkę
Problem jest tylko w tym, że trzeba mieć gotówkę, bo kart nie przyjmują, bo wprowadzają na kasie, że płacone będzie gotówką i płaci się niby za dwie butelki, potem znowu za dwie itd.

Fajna promocja Zawsze sok w promocji Tylko najlepiej sprawdzić datę ważności, bo jak my kupowaliśmy winko, to była promocja na Żubrówkę ze Spritem ale Sprite miał datę ważności jakoś do marca, więc bez sensu bo nam jest potrzebny termin tak do września
nie zdążyłam sprawdzić terminu ważności,bo już wypiliśmy
w tym tygodniu zamawiam zaproszenia-spoko, jest jeszcze trochę czasu
Stary 2010-03-08, 09:49   #2145
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

Hej Wakiki

Staniczek spoczoł w szafie jak to mój stwierdził biust Cio urośnie w ciąży i będzi jak znalazł .
Dziewczęta wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet. Party . Ja dziś mam impreze z prezesem więc święto na całego.
Z Naszymi zaproszeniami przyszły życzenia od Pani dla Nas z okazji ślubu aż się wzruszyłam Nasza pierwsza kartka.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

A w sobote wróciłam z kursu i mieszkanie wysprzątane a na obiad ryż z sosem pieczarkowo-selerowym, pierś duszona w selerze, papryce i pieczarkach oraz pieczarki panierowane i sałatka mój przyszły mąż musi częściej zostawać sam .
Stary 2010-03-08, 10:12   #2146
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
nie zdążyłam sprawdzić terminu ważności,bo już wypiliśmy
w tym tygodniu zamawiam zaproszenia-spoko, jest jeszcze trochę czasu
Jakbyście kupowali to na ślub, to lepiej sobie posprawdzajcie
W selgrosie jest teraz promocja na soki Tymbark dwulitrowe Pomarańczowy kosztuje 5,55 zł, a jabłko 4,38 zł Chyba jednak za sokami jeszcze poczekamy, może trafi się cosik lepszego na promocji W razie co promocja trwa do 22.03.2010

Cytat:
Staniczek spoczoł w szafie jak to mój stwierdził biust Cio urośnie w ciąży i będzi jak znalazł .
Dziewczęta wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet. Party . Ja dziś mam impreze z prezesem więc święto na całego.
Z Naszymi zaproszeniami przyszły życzenia od Pani dla Nas z okazji ślubu aż się wzruszyłam Nasza pierwsza kartka.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

A w sobote wróciłam z kursu i mieszkanie wysprzątane a na obiad ryż z sosem pieczarkowo-selerowym, pierś duszona w selerze, papryce i pieczarkach oraz pieczarki panierowane i sałatka mój przyszły mąż musi częściej zostawać sam .
Strasznie miły gest ze strony tej pani!!! No i tak oto macie Wasz pierwszy ślubny telegram
Również się przyłączam do życzeń!!! Wszystkiego Dziewuszki naj z okazji naszego święta!!! Przede wszystkim uwielbienia ze strony tej brzydszej części populacji Szkoda tylko, że my zamiast sobie razem dzisiaj posiedzieć w domu przy jakimś ciasteczku i winku, to będziemy kisić w poradnii

Niezłą niespodziankę Ci zrobił Teżet Smakowicie brzmi ten obiadek Ja w sobotę robiłam pierwszy raz w życiu De volaille Nie chwaląc się wyszły naprawdę świetne Choć miałam nieco trudności ze zawijaniem ich, ale sobie ostatecznie poradziłam
Stary 2010-03-08, 10:16   #2147
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Jakbyście kupowali to na ślub, to lepiej sobie posprawdzajcie
W selgrosie jest teraz promocja na soki Tymbark dwulitrowe Pomarańczowy kosztuje 5,55 zł, a jabłko 4,38 zł Chyba jednak za sokami jeszcze poczekamy, może trafi się cosik lepszego na promocji W razie co promocja trwa do 22.03.2010

Strasznie miły gest ze strony tej pani!!! No i tak oto macie Wasz pierwszy ślubny telegram
Również się przyłączam do życzeń!!! Wszystkiego Dziewuszki naj z okazji naszego święta!!! Przede wszystkim uwielbienia ze strony tej brzydszej części populacji Szkoda tylko, że my zamiast sobie razem dzisiaj posiedzieć w domu przy jakimś ciasteczku i winku, to będziemy kisić w poradnii

Niezłą niespodziankę Ci zrobił Teżet Smakowicie brzmi ten obiadek Ja w sobotę robiłam pierwszy raz w życiu De volaille Nie chwaląc się wyszły naprawdę świetne Choć miałam nieco trudności ze zawijaniem ich, ale sobie ostatecznie poradziłam
no proszę-gratulacje Forget_me za devolaie
fistaszku-się przyszły mąż wykazał :brawo:

Oczywiście ja też Wam życzę milego Dnia Kobiet!

My jak wydrukowałam wzór zaproszeń z naszymi już pełnymi danymi i pokazałam R. to oboje stwierdziliśmy,że tak dziwnie-zawsze to był czyjś ślub i wesele-a teraz nasze
Stary 2010-03-08, 10:30   #2148
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

My jak wydrukowałam wzór zaproszeń z naszymi już pełnymi danymi i pokazałam R. to oboje stwierdziliśmy,że tak dziwnie-zawsze to był czyjś ślub i wesele-a teraz nasze
Teraz mamy problem z pierwszym tańcem bo nie wiemy jaką piosenkę wybrać a na kurs nie idziemy bo jakoś po oglądnięciu youtube zrezygnowaliśmy ze sztuczności i sami sobie coś tam wymyślimy i popróbujemy na ogrodzie.
Stary 2010-03-08, 10:31   #2149
fistaszek24
Zakorzenienie

Ja chę taki makijaż wow
Stary 2010-03-08, 10:42   #2150
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe dzięki Muszę się powoli uczyć przygotowywać niektóre potrawy, żeby móc mężowi gotować
Też się tak dziwnie nieco poczułam, jak zobaczyłam zaproszenia Moja mama oczywiście się poryczała Drugą dziwną rzeczą był moment mierzenia obraczek Kiedy już znalazły się u mnie w domu, to poczułam, że ten ślub to już coraz bliżej
W sumie to się już doczekać nie mogę i mogłabym mieć ślub choćby jutro, ale jeszcze tyle spraw mamy niepozałatwianych, że niestety te trzy miesiące będą jeszcze potrzebne

Dzisiaj z okazji dnia kobiet odwiedzę cukiernię i kupię sobie super słodkiego napoleonka A co, raz nie zawsze, dwa razy nie wciąż

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Teraz mamy problem z pierwszym tańcem bo nie wiemy jaką piosenkę wybrać a na kurs nie idziemy bo jakoś po oglądnięciu youtube zrezygnowaliśmy ze sztuczności i sami sobie coś tam wymyślimy i popróbujemy na ogrodzie.
My na pierwszy taniec wybraliśmy walca, a tego to się w ogrodzie raczej nie nauczymy Chcemy żeby wszystko było piękne
Zresztą chodzi nam też o taką delikatną ogładę w tańcu Cieszę się na ten kurs

Cytat:
Ja chę taki makijaż wow
Boski jest!!! delikatny a zarazem fajnie podkreśla oko Mi sie marzy fajnie podkreślone oko, z takim nieco bardziej wyraźnym makijażem
Stary 2010-03-08, 10:56   #2151
fistaszek24
Zakorzenienie

Właśnie wybieram sobie pezent na dzień kobiet
Stary 2010-03-08, 11:00   #2152
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ja licze na inwencję mojego Piotrka Zawsze kupował mi cosik, z czym idealnie wpasowywał się w mój gust
Osobiście zdecydowanie bardziej wolę, gdy Piotrek kupuje mi cosik sam, niż kiedy sobie sama wybieram prezent. Mam wtedy większą niespodziankę
Stary 2010-03-08, 11:18   #2153
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja licze na inwencję mojego Piotrka Zawsze kupował mi cosik, z czym idealnie wpasowywał się w mój gust
Osobiście zdecydowanie bardziej wolę, gdy Piotrek kupuje mi cosik sam, niż kiedy sobie sama wybieram prezent. Mam wtedy większą niespodziankę
Ja sama sobie wybieram lub razem idziemy ale chce tusz i depilator dlatego sama sobie wybiore .

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=936812208 ten chce odrazu na urodziny jeden prezent .
Stary 2010-03-08, 11:26   #2154
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sama sobie wybieram lub razem idziemy ale chce tusz i depilator dlatego sama sobie wybiore .

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=936812208 ten chce odrazu na urodziny jeden prezent .
U nas to zależy. Czasami kupujemy razem, a czasami Piotrek kupuje sam dla mnie, a ja sama dla niego Mam wtedy naprawdę wielką radochę z prezentu, bo do końca nie wiem, co dostanę Na szczęście Piotrek potrafi super trafić w mój gust, więc niespodzianka i radość jest tym większa

Fajny depilatorek Ja jakoś pozostaję wierna maszynce i piance do golenia Depilator gdzieś mam, o ile nie zabrała go moja siostra, ale użyłam go raz w życiu, tak potwornie bolało Z plastrami woskowymi było niestety podobnie
Na szczęśnie nie mam problemu z owłosieniem na nogach, bo włoski rosną mi potwornie wolno, więc zbyt często depilować się nie muszę Poza tym włosy na nogach (jak i na głowie ) mam koloru blond więc są one niewidoczne nawet, gdy sobie odpuszczę depilację

Właśnie zakończyłam obliczanie ile kasy muszę oddać mamie za napoje, bo wczoraj ona mi płaciła w Carrefourze. Myślałam, że nie będzie problemu z płaceniem kartą, ale okazało się, że babeczka musi kasować po dwie Cole żebyśmy załapali się na tą promocję Za wie butelki wychodziło 3,40 zł, a karty przyjmują dopiero od 10 zł
Stary 2010-03-08, 11:32   #2155
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
U nas to zależy. Czasami kupujemy razem, a czasami Piotrek kupuje sam dla mnie, a ja sama dla niego Mam wtedy naprawdę wielką radochę z prezentu, bo do końca nie wiem, co dostanę Na szczęście Piotrek potrafi super trafić w mój gust, więc niespodzianka i radość jest tym większa

Fajny depilatorek Ja jakoś pozostaję wierna maszynce i piance do golenia Depilator gdzieś mam, o ile nie zabrała go moja siostra, ale użyłam go raz w życiu, tak potwornie bolało Z plastrami woskowymi było niestety podobnie
Na szczęśnie nie mam problemu z owłosieniem na nogach, bo włoski rosną mi potwornie wolno, więc zbyt często depilować się nie muszę Poza tym włosy na nogach (jak i na głowie ) mam koloru blond więc są one niewidoczne nawet, gdy sobie odpuszczę depilację

Właśnie zakończyłam obliczanie ile kasy muszę oddać mamie za napoje, bo wczoraj ona mi płaciła w Carrefourze. Myślałam, że nie będzie problemu z płaceniem kartą, ale okazało się, że babeczka musi kasować po dwie Cole żebyśmy załapali się na tą promocję Za wie butelki wychodziło 3,40 zł, a karty przyjmują dopiero od 10 zł
Czyli jesteś karto maniaczką jak ja . Niestety zauważyłam, że wszystkie zakupy związane ze ślubem wykonujemy gotówką ale w sumie mamy wtedy jeden rachunek a nie jeszcze z karty bo zbieramy rachunki dla ogólnej wiadomości ile wydamy na wesele.
Stary 2010-03-08, 11:37   #2156
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Ja chę taki makijaż wow
piekny jest-taki naturalny,a pewnie rewelacyjnie podkreśla oczko

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
a to jakoś niedługo masz urodzinki?
rybka czy baranek?

ja sobie na Dzień Kobiet zrobię prezent i zapiszę się na fitnes

a na urodzinki jeszcze nie wiem-od Mamy mam już komplet bielizny :wow:
a R.znowu mnie ochrzanił,że jak zwykle-wymysliłam już co chcę od kogo (od kumpelek karnet na solarium-zdążę wykorzystać akurat przed ślubem),a jemu nic
muszę coś wymyslić,bo się na mnie obrazi...
wybierzemy się może na jakieś zakupy - i wtedy coś upoluję

Edytowane przez Tygrysek_aa
Czas edycji: 2010-03-08 o 11:42
Stary 2010-03-08, 11:46   #2157
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Nikt nie wie tak dobrze jak ja co chcę .

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:

rybka czy baranek?

a R.znowu mnie ochrzanił,że jak zwykle-wymysliłam już co chcę od kogo (od kumpelek karnet na solarium-zdążę wykorzystać akurat przed ślubem),a jemu nic
Baranek.
Ja zawsze mówię co chcę i uważam, że to jest ok bo nikt nie traci czasu na myślenie a ja raczej wybredna jestem i nie ze wszystkiego się cieszę no tak już mam i już. Kiedyś nie powiedziałam rodzicom co chce z Angli i przywieźli dokładnie taki sam swetr i spodnie jakie ja sobie kupiłam jak tam byłam.
Stary 2010-03-08, 11:58   #2158
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Nikt nie wie tak dobrze jak ja co chcę .

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Baranek.
Ja zawsze mówię co chcę i uważam, że to jest ok bo nikt nie traci czasu na myślenie a ja raczej wybredna jestem i nie ze wszystkiego się cieszę no tak już mam i już. Kiedyś nie powiedziałam rodzicom co chce z Angli i przywieźli dokładnie taki sam swetr i spodnie jakie ja sobie kupiłam jak tam byłam.
oj jak ja CIĘ rozumiem...
zdrowie baranków
Stary 2010-03-08, 11:59   #2159
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jesteś karto maniaczką jak ja . Niestety zauważyłam, że wszystkie zakupy związane ze ślubem wykonujemy gotówką ale w sumie mamy wtedy jeden rachunek a nie jeszcze z karty bo zbieramy rachunki dla ogólnej wiadomości ile wydamy na wesele.
Zdecydowanie jestem karto maniaczką Wczoraj tyle razy nią "przeciągnęłam", że teraz aż się boję spojrzeć na stan konta
Ale jestem zadowolona, zakupy się udały
Zapomniałam tylko wjechać do Ikei po kartony, bo muszę popakować w nie płyty i tak oto zwolnię jedną szafę dla Piotrka

Cytat:
rybka czy baranek?

Fajny prezencik sobie zrobisz na to nasze dzisiejsze święto Ja się zadowolę napoleonkiem
O urodzinach to ja jeszcze nie myślałam Mam dopiero 11 maja więc jeszcze troszkę czasu na wymyślanie co by mi się przydało Pewnie będzie to cosik związanego ze ślubem..Może sukienka na poprawiny? Piotrek urodziny i imieninybędzie obchodził po ślubie, więc będę mu kupować prezent już jako żona
Bedą to jego 30-ste urodzinki, więc planuję zorganizować mu jakąs imprezkę No i obowiązkowo zamowię tort, którego foto Wam załączam
Stary 2010-03-08, 12:11   #2160
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie jestem karto maniaczką Wczoraj tyle razy nią "przeciągnęłam", że teraz aż się boję spojrzeć na stan konta
Ale jestem zadowolona, zakupy się udały
Zapomniałam tylko wjechać do Ikei po kartony, bo muszę popakować w nie płyty i tak oto zwolnię jedną szafę dla Piotrka

Fajny prezencik sobie zrobisz na to nasze dzisiejsze święto Ja się zadowolę napoleonkiem
O urodzinach to ja jeszcze nie myślałam Mam dopiero 11 maja więc jeszcze troszkę czasu na wymyślanie co by mi się przydało Pewnie będzie to cosik związanego ze ślubem..Może sukienka na poprawiny? Piotrek urodziny i imieninybędzie obchodził po ślubie, więc będę mu kupować prezent już jako żona
Bedą to jego 30-ste urodzinki, więc planuję zorganizować mu jakąs imprezkę No i obowiązkowo zamowię tort, którego foto Wam załączam
.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Właśnie zadzwoniłam do mojego i mówie nie kupuj kwiatów dziś on: czemu?/ ja: bo to bez sensu on: dobra to kupie co innego ja: eee nie po co??? on: jak to bo chce ja: to dobra w drogerii natura jest taki fajny tusz on: a gdzie to jest ja:.............(tu tłumaczenie) albo sama sobie kupie on: właśnie kup sobie sama a będzie ode mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości