|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
cwaniaczek
![]() ![]() Morderstwo w Orient Ekspresie A.B.C. Morderstwo odbędzie się.. Entliczek pentliczek Wigilia wszystkich świętych ale postanowiłam sobie, że kiedyś będę mogła pochwalić się, że przeczytałam wszystkie jej książki ![]() ![]()
![]() |
#1232 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]()
![]() |
#1233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Oglądałam urywki IS na YT i był fragment jak Zibi buszuje w hipermarkecie i poluje na ciasteczka ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-08 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
no to na pewno niedługo po nie sięgnę
![]() tylko teraz lektury mnie gonią ![]()
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Posnęły wszystkie?
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
ja robię matmę
![]()
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, trzymajta kciuki, bo dzisiaj piszę sprawdzian z wielomianów
![]()
![]() |
#1238 | ||||||
Zakorzenienie
|
Łooo... Trochę nadrukowałyście wczoraj
![]() Dzień dobry owieczki ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() Bossski avvvvv ![]() Cytat:
![]() O patrz... ja zawsze miałam podobnie ![]() ![]() ![]() Ale zawsze na kartkach z ocenami było napisane godzin nieobecnych tyle a tyle, usprawiedliwionych tyle a tyle, nieusprawiedliwionych tyle a tyle... Kurcze jak tak człowiek bumelował to nawet nie wiedziałam, że aż tyle tego wychodziło ![]() Albo służbista straszny że żadne tyłki go nie jarały ![]() Ale to akurat było słodkie... Żebyś widziała minę Grzesia jak odkręcał ten termos i nalewał sobie gorącej herbatki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz co... Na chomiku to jest... Wpisz w wujka google "Igłą szyte chomik" wyskoczy Ci pierwszy link do chomika "oknoifiranka" włazisz tam w to i szukasz folderu "Wszystko o polskiej siatkówce" i tam w tym jest m.in "Igłą szyte"... Ja nie wrzucę na rapida bo jestem miękka ci*a i skasowałam swoje ISZ i Wojewódzkiego z siatkarzami ![]() ![]() A co to za szatan plan?? ![]() ![]() Ehhh przebiłaś mojego newsa o udzielaniu wywiadu ![]() Teraz to ja będe musiała stać w kolejce po autograf ![]() ![]() Od dziś moje też ![]() No widzicie ![]() ![]() Ej a jak już tak walimy o tych gwiazdach to ja kiedyś wygrałam casting do "Sędzi Anny Marii Wesołowskiej" ![]() ![]() ![]() Ha! I co teraz! I co! ![]() ![]() jak zdasz maturę (JAK zdasz ![]() ![]() Polska język byc trudna ![]() Cytat:
![]() ![]() Widziałam te zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17728441]taaa na pasie startowym?? albo w luku bagażowym?? ![]() hłe hłe... a z jakiej gazetki?? kupię i mi autograf na niej strzelisz[/QUOTE] Wątpisz w możliwości mojego brata ![]() ![]() Biuletyn powiatu Grodziskiego ![]() Cytat:
![]() Aj tam ![]() Jak wrócisz to opisuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kac Vegas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A na parówkach można całkiem nieźle zajechać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ale po tym linku co wstawiłaś stwierdzam że chcę obejrzeć ![]() ![]() ![]() A Ty oglądałaś już czy sam zwiastun na razie?? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie są straszni ![]() ![]() 100 latttttt!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Dopiero jak przeszłam dalej to sie doczytałam ![]() A ten filmik mam chyba nawet gdzies w ulubionych na Jutubie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to później może Agatha ![]() Cytat:
![]() a ciasteczka mi się kojarzą ze str. ciacha.net ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiedziałam, że Grucha ze mną świętuje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aaa! i a propos V. - Jurek! On ma na imię LEANDRO, nie Leonardo ![]() ![]() Siatkarz na dziś... Kanapka! ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-03-09 o 08:20 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i dobre. możesz Nam pokazac fotki nie obrazimy się ![]() to mnie pocieszyłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() jea. ja tam mu zawsze kibicuję ale raczki mam przy sobie ![]() Cytat:
![]() jakie Wy ekonomiczne. Jak męzowie przeczytają to napewno beda z Was dumni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasia jaka kryptoreklama bratowa przemycona ![]() ![]() weź mi obstaw troche ![]() ![]() Cytat:
![]() Najlepszego dla współsolenizanta Joaanny ![]() moj na dziś: Cisolla ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-09 o 08:38 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Ejjj, właśnie wyczytałam przed chwilą. Gruszce tydzień temu (1.03.) urodził się syn! Ma na imię Julian
![]() ![]() Mykam, szkoła czeka ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-03-09 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zadomowienie
|
Karola, zeby Cie zacytować musiałam osobny post stworzyć
![]() Cytat:
![]() no to widzisz ![]() ![]() ja tez nie wiedzialam, szczegolnie jak to podliczylam to wyszło ze nie było mnie wtedy w szkole przez miesiąc ![]() to mnie pocieszyłaś ![]() ![]() ![]() ja juz zaniosłam mój. stałam w kolejce koło godziny ![]() pionteczka ![]() łał KarÓla szaleństwo. tylko ja taka mało znana w tym towarzystwie az mi głupio ![]() trudna a ja chciałam kiedyś na polonistyke isc ![]() ![]() własnie ja tez nie wiem które to foto? Peggy tez chcemy! ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-09 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja też jestem zaproszona?? ![]() Właśnie! Bo jeszcze Twoich do kolekcji brakuje ![]() ![]() A mój... Bartosz Gawryszewski ![]() A podryw z ciasteczkowym na dziś: A ty jakiego rozmiaru always nosisz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-09 o 08:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z powodu dupy depreche łapać... Siostro. Czeba sie wyluzować ![]() No właśnie ja już wysypki dostaję jak sobie pomyślę o tych kolejkach w US :/ Wiesz co... Idź już sobie i nie odzywaj się do nas ... To nic osobistego ale... po prostu jesteśmy od Ciebie lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja myslałam kiedyś nad filologią polską... dobrze, że mi przeszło ![]() Peggy! Chcemy, chcemy ![]() Ej no to jest straszne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Widzę, że ze spamikiem lecicie od rana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Sylwia- jaki zakaz... ja wczoraj tez sobie machnęłam ze dwa razy
![]() ![]() Aaaa... Miałam Wam zdjęcie tortu wkleić ![]() ![]() Emmm... Podgląda nas jakiś BARTNIX... No to teraz wstyd Wam będzie ![]() Zapraszamy do rozmowy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mów, że ten tort to Twoje dzieło ![]() Bartnix kojarzy się znajomo, wstyd to będzie Tobie ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-09 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chyba nie tylko mi sie wyrwało ![]() ![]() A jak. Oczywiście, że moje. nawet wszyscy żyją jeszzce :p Żadnych zgonów nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No taaa. bardzo grzeczna :p A kto się naśmiewał! Może ja niby?? ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-09 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
Nie no Karola brawa piękny zakalec
![]() ![]() ![]() A tam od razu się naśmiewał, przecież to prawda więc w czym problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No wiesz... Na dzień dzisiejszy nikt nie zszedł... ale ja i tak na wszelki wypadek nawet kawałka nie zjadłam ![]() No trochę korciło ![]() A skąd wiesz, że prawda. Sprawdzałaś! Nie. Ja sprawdzałam to wiem, ja wiem że to nieprawda jest! Wiem bo sprawdzałam! Ty nie sprawdzałas więc nie gadaj! Nie gadaj bo nie sprawdzałaś! Jakbyś sprawdzała to bys gadała! A tak to nie gadaj bo nie sprawdzałaś! Ja moge gadac bo sprawdzałam! A Ty nie sprawdzałas więc nie opowiadaj ![]() EDIT: Oglądam płytę ze studniówki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-09 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A coś Ty tam sprawdzała ??? ![]() Oglądasz studniówkę ??? Ale twardziel z Ciebie. Ja tam swoją obejrzałam raz i nigdy w życiu się tak nie dygałam jak w tamtej chwili. Na moje szczęście najbardziej głupich akcji nie było ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-09 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bym miała złe wyjście z progu ![]() ![]() ![]() Co sprawdzałam to już moja sprawa :p Sprawdzaj swojego męża ![]() A u mnie właśnie było dużo głupich akcji... Oczywiście w wykonaniu kogo?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wszelki wypadek zrób 2, gdyby 1 nie trafił w odpowiednią osobę, to walniesz 2. Tylko musiałabyś unieruchomić Pana Siuraczka. Chociaż to 2 metrowy chłop także jest trochę tej powierzchni do trafiania ![]() Coś się nie chcesz przyznać co tam zastałaś w czasie tego sprawdzania. Jakby było dobrze to już byś się pochwaliła na wątku. ![]() Nie mam męża nie mam kogo sprawdzać ![]() Głupie akcje nie są złe, ale wolę te w wykonaniu innych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/1135311/Buka-nie-zyje Jak to Buka nie żyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak przyceluję to trafię za 1 razem ![]() ![]() Bo to prywatne osobiste rzeczy są ![]() ![]() Jaaaasneeee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to mówią uda się albo się nie uda ![]() ![]() Jakie prywatne, na tym wątku nie ma czegoś takiego jak prywata ![]() ![]() To dobrze, że jasne. Dobrze, że w końcu załapałaś ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Arki widzę Cię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.