|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy mozecie pomoc mi okreslic moj typ urody?
czesc mam problem bo nie wiem do jakiego typu ja sie zaliczam dam teraz tylko opis a zdjecia postaram sie pozniej.
1)opalam sie szbko odcien jest zlotawo-brazowy,jedynie dekolt troszke ciezej. 2)moje oczy wedlug mnie sa szare z ciemniejsza teczowka,maja takze lekkie plamki.Brwi i rzesy raczej ciemne tzn.brazowe z odcieniem zlotawym 3)piegi w lato tylko na nosie i sa one zlote. 4)cere mam jasna wpadajaca w lekko brzoskwinie nie jestem totalnie blada ![]() 5)Wlosy farbuje od dluzszego czasu jak sa odrosty to jest to ciemny blond 6)Usta jasny róż. 7)Dobrze czuje sie w kolorach czarny,bialy,braz,szary moze tez byc szary z rózem.Zolty ale nie mocny. Bardzo prosze o podpowiedz farbuje wlosy na blond i tak sie zastanawiam czy jest mi w tym kolorze dobrz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mozecie pomoc mi okreslic moj typ urody?
A może zdjęcie byś jakieś wrzuciła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
musiałabyś mieć przeprowadzoną analizę kolorystyczną, bo sam wywiad nic nie daje. owszem, jest ważne jaki kolor włosów miałaś w młodości, jaki jest twój kolor skóry, kolor oczu, jak się opalasz, ale najważniejsze jest jak na twojej skórzy odbijają się kolory poszczególnych typów kolorystycznych.
![]() jakby co, to polecam skontaktować się ze szkołą wizażu i stylizacji "beauty-art" w Poznaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
po opisie wiadomo, że jesteś ciepłym typem też bym stawiała na wiosnę..tylko te kolory w których wydaje Ci się, że do ciepie pasują to raczej nie pasują...ale czekam na foto..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oki wiec mamy i zdjecie a traz czy mozecie doradzic mi jaki kolor wlosow mi pasuje,fryzura,itd.Wiem ze o duzo pytam no ale
![]() Edytowane przez ewela80 Czas edycji: 2010-03-13 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
CZy ktos moglby mi cos podpowidziec z gory dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.